Komunikaty - Spotkanie w sukniach empirowych
Loana - Pon 14 Lip, 2008 11:37
Ze sklepu lub z Allegro Tamaro . Ta akurat parasolke kupil mi w sklepie maz na imieniny, ale czailam sie na nia juz jakis czas. Na allegro mozna takie znalezc, chociaz ceny sa dosc spore (moja byla za 80 zl - kiedys na allegro tez widzialam takie za 80zl, moze sie jeszcze pojawia) " http://www.allegro.pl/sea...paraso*+koronk* "
El, wiecej zdjec prosze! Albo wymienic moje, bo szczerze na nim zeby jak glupi do sera i biust mi zwisa ;P. Chyba wolalabym zobaczyc te zdjecia jak stoje .
Dione wyszla slicznie - super sie usmiecha. A El tradycyjnie jak dama - zazdroszcze urody i klasy .
Edit: jak sie wkleja linki, zeby dzialaly? Jest jakis skrot? Bo caly link do parasolek jest z tym fragmentem "+koronk*", ale zle sie wyswietla...
BeeMeR - Pon 14 Lip, 2008 11:41
| Loana napisał/a: | | jak sie wkleja linki, zeby dzialaly? | Właśnie tak się wkleja jak wkleiłaś - tylko pewnie jest za długi
Fajna sesja zdjęciowa widzę była, jak juz poszłam
Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 13:13
Na Południowym wschodzi tez nie ma silnej reprezentacji :|
Loana - Pon 14 Lip, 2008 13:15
A gdzie jest? Ja mysle, ze w okolicach Krakowa jest chyba najwiecej Dam z forum...
Anaru - Pon 14 Lip, 2008 13:19
Sesja zdjęciowa była jak wyszłyśmy z Camera Cafe
(jakby któraś z Was chciała, żeby usunąć któreś jej zdjęcie, to dajcie znać, usunę)
Na razie jeszcze kilka ujęć z ogrodu Aine:
Jedzonko się grzało w takich garach (uwielbiam ognisko)
Natalka Miki:
i Michałek Dorfi
A tu straszne chwile kocicy (zobaczcie to spojrzenie)
No i gdzie ona się schowała?
Jest piękna...
Loana dokańcza suknię, a jej mąż się nudzi (ale pilnuje)
Elbereth
Zaraz będzie krakowska część
Anaru - Pon 14 Lip, 2008 13:26
A tu już w Krakowie
Loana w Camera Cafe
i szał zakupów kapeluszowych
I sesja Prawdziwych Dam (ślicznie wyglądałyście) - Dione, Loana, Elbereth
Loana jako Dama z Aparatem, Elbereth i Dione z głupawką
A tu ciekawostka:
Inne "przebierańce"
Aine, ja Cię proszę - też ocenzuruj co nieco przy zamieszczaniu
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 13:55
Śliczna ta suknia. Tez taką chcę
Tamara - Pon 14 Lip, 2008 14:22
Śliczne zdjęcia , ślicznie wszystkie wyszłyście , takie uśmiechnięte i radosne
Loana - Pon 14 Lip, 2008 14:27
Mozesz uszyc, jest naprawde nie taka trudna - wiem, bo ja nie umiem szyc i (dzieki pomocy Fanturii, ale jednak sporo sama zrobilam ) mimo to dalam rade. Oczywiscie nie mozna sie jej przygladac, ale nikt mnie na szczescie od spodu nie ogladal ;P. Wykroj mozemy Ci wyslac, jest bardzo prosty .
A ja mam prosbe do Dam, ktore robily zdjecia - czy moglybyscie mi prosze wyslac zdjecia na maila (joanna.loana malpa gmail.com)? Bo ja nie wiem, ale chyba imageshack troche zjada jakosc i zdjecia wygladaja nieostro jak je otwieram. A chcialabym jakies dobrej jakosci.
Ogolnie wyszlam dziwnie na zdjeciach, cere mam okropna i to widac, jakas pyzata jestem i suknia mi sie czasami brzydko ukladala (bede poprawiac ), ale nawet nie jest AZ TAK zle jak myslalam . Najbardziej podoba mi sie moje zdjecie do arabskiego paszportu ;P.
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 14:34
To ja się po wykrój pewnie kiedyś zgłoszę
Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 17:20
| Dorfi napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: |
Zgadujta kto to?
 |
Ja wiem, ja wiem ale nie wiem czy jako uczestniczka spotkania mogę zgadywać |
Rozwiązanie zagadki:
BeeMeR - Pon 14 Lip, 2008 17:40
Bardzo superanckie (takie akuratnie godne damy słowo ) zdjęcia!
Aine z flaszkami wyszłaś rewelacyjnie! Doskonała pani domu!
A krakowsko-kapeluszowa sesja na plantach i w okolicach też pięknie wyszła !
Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie i Vasco za sponsoring wina - wypiłyśmy Twoje zdrowie nie raz
achata - Pon 14 Lip, 2008 19:54
Zdjęcia piękne a te kotły bojowe na ogniu, to cud, że nie wybuchnęły. Jak się je z takich garnuszków? Po zdjęciach widzę, że było fajnie.
Sukienki Krakowskie śliczne.
Caroline - Pon 14 Lip, 2008 22:22
Loano jakiś pan był wyraźnie pod wrażeniem i pstrykał sam Ci foty
Suknia czyni cuda! Fajna Ci wyszła
Dione - Pon 14 Lip, 2008 22:41
| Mag13 napisał/a: | Śliczności! A ja mam do Krakowa całą Polskę do przejechania. Dlaczego nie ma jakiejś pobliskiej Silnej Północnej Grupy Dam?
| elbereth napisał/a: | A kawałek dalej byli ci mili panowie od "Ty pacz, k..., ale przebierańce!" |
Świat chyli się ku upadkowi. Damy na wymarciu, zostaną ino owi "Panowie" |
Maguś, ja jechałam tam przez calą Polskę. Z mojej pólnocy do Krakowa jest 9-10 godzin jazdy naszą państwową komunikacją. Jeden plus, że choć bez przesiadek
Tamara - Pon 14 Lip, 2008 22:47
Dione , A GDZIE GARFIELD ??? (ja to mam refleks brontozaura - dopiero teraz się zorientowałam ,że Garfielda nie było na zdjęciach )
Dione - Pon 14 Lip, 2008 23:07
A tak wogóle, to ja dopiero godzinę temu dotarłam do swojego mieszkania.
Wczoraj po wyjeździe Loany, Elbereth i Maćka oglądałam sobie cudeńka roboty Aine Pudełeczko na chusteczki chigieniczne z aniołkami Boticcelego (błąd zrobiłam??? pewnie tak) - Szkatułeczka - Podstawki pod kubeczki z fragmentami starodruków - Niedokończone wprawdzie podstawki z tekstami z rękopisów JA - I półeczka na klucze -
A po sutej kolacji (no noremalnie ja po tym weekendzie muszę isć na dietę ) film z Lovelasem i spać. Rano powitała mnie błękitnooka młoda dama. A potem trzeba było jechać do Kraka. Skracając sobie drogę przez Galerię Krakowską zgubiłyśmy drogę wśród butików, gdzieś między filiżankami w róże i miskami dla kotów wysadzamymi kryształkami a krakowskim kredensem i antykwariatami. Koniec końców wsiadłam do ciapąga i ziuuu na Warmię.
Aine dziękuję za cudowne chwile. Za serdeczne przyjęcie i za cierpliwość twoich rodziców, którzy gościli nalot takiej gromady bab.
I za ten żaglowiec na morzu
Dziewczątka, cudnie było Was i poznać i znowu zobaczyć
Dione - Pon 14 Lip, 2008 23:14
| Tamara napisał/a: | Dione , A GDZIE GARFIELD ??? (ja to mam refleks brontozaura - dopiero teraz się zorientowałam ,że Garfielda nie było na zdjęciach ) |
Garfield był z nami wirtualnie... a najczęściej w okolicach kubeczka z myszkami
Ciałem, sierścią i pazurem była z nami Bella
Anaru - Wto 15 Lip, 2008 00:21
Jutro Wam zdjęcia poprzesyłam, tego jest strasznie dużo w oryginalnej wersji...
A właściwie wielkie są...
BeeMeR - Wto 15 Lip, 2008 08:38
Ja też prześlę wieczorem, bo wczoraj zajęłam się eksperymentalnie gotowaniem bigosu Muszę nieskromnie wyznać, że jak na pierwszy raz jest pyszniuni
Tamara - Wto 15 Lip, 2008 11:48
Mag , to salonka by się przydała bo dyliżans jednak nieco ambarasowny
elbereth - Wto 15 Lip, 2008 12:31
A ja po tym spotkaniu to nic, tylko siedzę i marzę...
Harry_the_Cat - Wto 15 Lip, 2008 13:35
No ładnie!
Tamara - Wto 15 Lip, 2008 14:43
No ciekawe , czego jeszcze się dowiemy i kto tam tak naprawdę był
Dorfi - Wto 15 Lip, 2008 14:52
Elbereth to zdjęcie jest rewelacyjne
|
|
|