Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
Anaru - Pon 25 Sty, 2016 22:40
| Szafran napisał/a: | | Jak z kroniki policyjnej, kurka. |
To chyba taki ogólny trend, jeszcze nie słyszałam objawów zadowolenia na widok tych nowych zdjęć
Musze sobie sprawdzić do kiedy mam ważny dowód, bo paszport mi się zdezaktualizował. Czy do paszportu też takie cudne przestępcze zdjęcia robią?
Agn - Pon 25 Sty, 2016 22:53
Do paszportu też takie terrorystyczne.
Anaru - Pon 25 Sty, 2016 23:45
| Agn napisał/a: | | Do paszportu też takie terrorystyczne. |
Hurra
Admete - Wto 26 Sty, 2016 07:53
Mnie też czeka zmiana dowodu w tym roku. Mogłam zrobić wcześniej, zdjęcie byłoby normalne.
BeeMeR - Wto 26 Sty, 2016 08:17
| Cytat: | Gorzej jak słyszysz, że wyszłaś "całkiem dobrze" kiedy masz oczy i sama widzisz, że to absolutna nieprawda | Ja jeszcze uwielbiam komentarze typu: "ale ty jesteś z boku, prawie cię nie widać (bo takie rozmazane ryło wyszło albo tyłek w kadrze), zobacz jak tu Krysia śliczne wyszła, to jej zdjęcie"
Anaru - Wto 26 Sty, 2016 10:32
| BeeMeR napisał/a: | | Ja jeszcze uwielbiam komentarze typu: "ale ty jesteś z boku, prawie cię nie widać (bo takie rozmazane ryło wyszło albo tyłek w kadrze), zobacz jak tu Krysia śliczne wyszła, to jej zdjęcie" |
O to to! Tez tak niedawno walczyłam o likwidację foty z Facebooka, gdzie ja wprawdzie rozmazana na pierwszym planie, ale po prostu w okropnym ujęciu, a w tle kuzynka i jakiś argument w tym stylu, wrrrr. A to, że ona ma sto tysięcy innych zdjęć, bo jest w tej rekonstrukcyjnej grupie i czasami na dziesiątkach zdjęć widnieje, więc nie musi akurat na TYM zdjęciu, to żaden problem. Ech.
Loana - Pią 26 Lut, 2016 11:28
Kurcze, ja jeszcze nie ściągnęłam tych zdjęć!! ( musze w domu usiąść na dupie i to zrobić, ale zwykle mam wyjce koło uszu i wyłączam szybko kompa =_-
Agn - Pią 26 Lut, 2016 16:21
Ja nic nie chce mowic, ale trzeba by jakas herbate we wspolnym gronie uskutecznic...
Anaru - Pią 26 Lut, 2016 23:59
| Loana napisał/a: | Kurcze, ja jeszcze nie ściągnęłam tych zdjęć!! ( musze w domu usiąść na dupie i to zrobić, ale zwykle mam wyjce koło uszu i wyłączam szybko kompa =_- |
Uhm, one chyba tydzień tam tkwiły, więc pewnie już nieaktywne będą.
W razie czego Agn ma (chyba ), a ja mam na pewno, więc dostaniesz
Agn - Pon 07 Mar, 2016 20:17
Autocytat:
| Agn napisał/a: | | Ja nic nie chce mowic, ale trzeba by jakas herbate we wspolnym gronie uskutecznic... |
I zaległa taka niezręczna cisza.
Aragonte - Pon 07 Mar, 2016 20:57
| Agn napisał/a: | Autocytat:
| Agn napisał/a: | | Ja nic nie chce mowic, ale trzeba by jakas herbate we wspolnym gronie uskutecznic... |
I zaległa taka niezręczna cisza. |
Ja bym chciała, ale mam trochę daleko...
Agn - Pon 07 Mar, 2016 21:03
Ewa, nocleg to żaden problem. Tak samo jak oczywiście wyżywienie i towarzystwo. Jeśli tylko masz ochotę i siły, by jednak dojechać - moje drzwi stoją dla ciebie otworem.
I przemyśl, czy nie masz ochoty na jakąś wspólną Noc Muzeów czy Europę na Widelcu. Widziałam, że Barbarella ma wielką chęć, może dołączysz?
Loana - Wto 08 Mar, 2016 11:54
Jestem za, chociaż przyznam, że a) mam coraz więcej zajętych weekendów - ale nie wszystkie i b) nie mogę nikogo nocować, bo niestety ale mój mąż się nie zgadza na to (( I możemy np pójść do Magnolii, bo ja bym z chęcią zjadła sobie np sushi Albo gdzieś na mieście! Dawno nei byłam!
Anaru - Wto 08 Mar, 2016 15:27
| Loana napisał/a: | Jestem za, chociaż przyznam, że a) mam coraz więcej zajętych weekendów - ale nie wszystkie i b) nie mogę nikogo nocować, bo niestety ale mój mąż się nie zgadza na to (( I możemy np pójść do Magnolii, bo ja bym z chęcią zjadła sobie np sushi Albo gdzieś na mieście! Dawno nei byłam! |
Raczej gdzieś w mieście, a Magnolii ie da się spokojnie posiedzieć i pogadać bo się tłumy przewalają i hałas dookoła, jak to w galerii.
Agn - Wto 08 Mar, 2016 15:51
Raczej myślałam o jakimś popołudniu, nie noclegu. Takie po prostu spotkanie na plotach przy herbacie.
Eeva - Śro 18 Maj, 2016 18:15
Uprzejmie proszę o czasową zmianę tematu tego wątku na "Eeva przybywa"!!!!!
Bilety na Rammsteina kupione, więc bedę we Wro 27-28 sierpnia + piątek LUB poniedziałek LUB piątek i poniedziałek...
Agn - Śro 18 Maj, 2016 18:49
JUHUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Który dzień rezerwujesz na spotkanie na lodach? Bo rezerwujesz oczywiście.
Eeva - Czw 19 Maj, 2016 09:25
No raczej, ze zarezerwuje, bo już nie moge się doczekac spotkania!
Na razie tylko nie wiem kiedy, bo to zależy jak przyjedziemy. No ale prawdopodobnie chcialabym sie spotkac w niedzielę?
Agn - Czw 19 Maj, 2016 19:00
*zapisuje w kajeciku* Już się cieszę!
Eeva - Pią 20 Maj, 2016 08:24
Ja też! Już nie mogę się doczekać!
Eeva - Pon 11 Lip, 2016 14:19
Ustalone - jestem we Wro 25-28 sierpnia
Agn - Pon 11 Lip, 2016 15:50
Oki doki! Mus mnie załatwić sobie dzionek wolnego wtedy (oby się udało!).
Loana - Wto 12 Lip, 2016 11:35
O, super!!!
Agn - Czw 28 Lip, 2016 15:17
25-ego mam wolne A potem kończę o 18-ej, więc jak coś na pewno się dałoby spotkać.
Eeva - Czw 28 Lip, 2016 15:26
To będziemy sue domawiać na bieżąco
Pierwszy przystanek - ROMA!
|
|
|