Filmy - Disney oraz Krewni i Znajomi Królika ;-)
Aragonte - Wto 19 Sie, 2014 01:19
Ech, wyszukałam właśnie informację, że DVD z HTTYD 2 wyjdzie dopiero w listopadzie
Buuuuuuu, trochę sobie poczekam
Aragonte - Czw 21 Sie, 2014 00:11
Ponieważ oglądam już wersje oryginalne Dragon Riders of Berk (no dobra, jeszcze nie wszystkie odcinki, bo nie wszystkie znalazłam), to chyba wypadałoby się upomnieć o gustowną izolatkę w wariatkowie, hę?
Loana - Czw 21 Sie, 2014 09:32
Ja wczoraj byłam w kinie, z kolegą i trójką dzieci, na Dzwoneczek i tajemnica Piratów (ale jakiś niedopasowany ten tytuł). No nie powiem, całkiem fajne, choć jak dla mnie dość jednorazowe - inne dzwoneczki były takie bardziej do oglądania po kilka razy. Fajne wprowadzenie kapitana Haka, chociaż nie do końca pasuje do późniejszego zachowania Dzwoneczka, kiedy spotkała Haka już mieszkając z Piotrusiem (pierwszy film kinowy Piotruś Pan).
Anaru - Czw 21 Sie, 2014 09:48
| Aragonte napisał/a: | Ponieważ oglądam już wersje oryginalne Dragon Riders of Berk (no dobra, jeszcze nie wszystkie odcinki, bo nie wszystkie znalazłam), to chyba wypadałoby się upomnieć o gustowną izolatkę w wariatkowie, hę? |
Z tapetą w Szczerbatki
To prawdziwa guilty pleasure
Chętnie bym serial obejrzała, zakręcę się w wolnej chwili
BeeMeR - Czw 21 Sie, 2014 10:10
| Aragonte napisał/a: | | Dragon Riders of Berk | ja właśnie postanowiłam zapoznaję się z wersją pl
I pomyśleć, że początkowo pomyliłam jeźdźców smoków z łowcami smoków
http://www.filmweb.pl/fil...B3w-2008-400815
i nie mogłam wyjść ze zdumienia czemu się zachwycacie takim durnowatym serialem
Oczywiście bohaterów ŁS ani JS nie pamiętam z imion, to i nie skojarzyłam za szybko, o ja durna
Aragonte - Czw 21 Sie, 2014 16:04
| Anaru napisał/a: | Z tapetą w Szczerbatki |
Koniecznie z tapetą w Szczerbatki
BeeMeR - tych "Łowców smoków" z Twojego linka w ogóle nie kojarzę, chodzi mi o serial z postaciami z HTTYD (czyli Czkawką, Stoickiem, Astrid, Sączysmarkiem i resztą):
http://www.filmweb.pl/ser...B3w-2012-646794
A tu wątek, w którym porównywany jest polski dubbing (o różnej jakości, nie wszystkie głosy mi pasowały) z wersją oryginalną:
http://www.filmweb.pl/ser...zarazem,2465126
I nie mam złudzeń - wiem, że to produkcja nastawiona na młodego widza, więc jakieś guilty pleasure to jest Inna sprawa, że część żartów niekoniecznie jest skierowana do dzieci (jak chociażby ten, w którym ukazana jest ściana domu Pleśniaka i portrety kolejnych żon, a obok nich portret ulubionej owieczki ).
A czy komuś kojarzy się taki tekst? "Pierwsza zasada Nadziemnego Kręgu (Flight Club): Nadziemny Krąg nie istnieje". Podobno jest to zapożyczone z "Podziemnego kręgu" ("Fight Club).
Harry_the_Cat - Czw 06 Lis, 2014 22:19
Nowy trailer Into the Woods wyglada super : https://www.youtube.com/watch?v=2Byk9Is3TjY
Strasznie lubie Jamesa Cordena
PS. Donosze ze obejrzalam cale HTTYD 2 juz i bardzo mi sie podoba
Anaru - Pią 07 Lis, 2014 11:02
To mi wygląda na jakąś kompilację bajek.
Ale obsada dobra i wizualnie przykuwa, obejrzę na pewno jak się pojawi.
Eeva - Pią 07 Lis, 2014 13:40
Ja na 100% obejrzę, już nie mogę się doczekać. I nawet śpiewy będą - bardzo mi tego brakowało ostatnio
Admete - Pią 07 Lis, 2014 15:11
U nas pewnie z dubbingiem. Okropieństwo.
akne - Pią 07 Lis, 2014 20:37
Bez dubbingu chętnie obejrzę.
Caitriona - Nie 09 Lis, 2014 19:19
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nowy trailer Into the Woods wyglada super |
Czekam na to i mam nadzieję, ze będzie dobre
Anaru - Nie 09 Lis, 2014 19:25
W każdym razie wygląda na dobrze zrobione i na dodatek lubię takie filmy.
Harry_the_Cat - Nie 07 Gru, 2014 19:14
A ja sobie zimowo Frozen przypomnialam. Nie ma to jak troche Disneya przed swietami
Loana - Pon 08 Gru, 2014 12:31
Ja obejrzałam Jak wytresować smoka 2 To nie Disney, ale bardzo mi się podobało.
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2015 14:21
Teaser to Kopciuszka: https://www.youtube.com/watch?v=tDcs6T_vE8A
Anaru - Sob 03 Sty, 2015 14:53
Pięknie zrobione, aczkolwiek główni bohaterowie tacy se z urody...
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2015 15:07
Nie, no jak mozesz. Toz to Robb Stark!
BeeMeR - Sob 03 Sty, 2015 15:50
| Anaru napisał/a: | Pięknie zrobione, aczkolwiek główni bohaterowie tacy se z urody... | od lat wszyscy tłuką, że uroda to nie wszystko
Anaru - Sob 03 Sty, 2015 16:20
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nie, no jak mozesz. Toz to Robb Stark! |
A kto to?
BeeMeR - Sob 03 Sty, 2015 16:25
| Anaru napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Nie, no jak mozesz. Toz to Robb Stark! |
A kto to? | Gra o tron się kłania - nisko
Anaru - Sob 03 Sty, 2015 17:04
Aaa! Przygotowana w ramach intensywnych porządków na dyskach do oglądania w najbliższym czasie.
Admete - Pią 23 Sty, 2015 21:44
Dali dziś na Dwójce Zaplątanych, więc sobie obejrzałam. Jak ja lubię ten film
BeeMeR - Pią 23 Sty, 2015 21:48
ja też - obejrzałam i lubię
akne - Pią 23 Sty, 2015 23:21
| Admete napisał/a: | Dali dziś na Dwójce Zaplątanych, więc sobie obejrzałam. Jak ja lubię ten film |
No kurcze! Jak dobrze, ze nie jestem w tym sama. Wpadłam na to przez przypadek, obejrzałam drugi raz i wiecie co? Wzruszyłam się autentycznie na scenie powitania z rodzicami, cholera. Zaczęłam się zastanawiać, co jest ze mną nie tak
|
|
|