Aktorzy austenowscy - Colin Firth
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:37
od jakiegos czasu staram sie znalezc ludzi ktorzy pieknie sie zestarzeli, ze tak powiem
i musze przyznac ze Colin niezle wyglada na swoje 58lat
choc wole Mateuszka jako Darcy'ego
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:41
George Clooney też ciągle "jakoś się trzyma" Ciekawe, czy ma już osobny temat?
Ada_5 - Sob 08 Mar, 2008 19:42
z tym się zgadzam:) nawet bardzo nieźle się trzyma. tylko on ma 48 lat ale jak tak dalej pójdzie to przy 58 będzie wyglądał jeszcze lepiej niż teraz
Ada_5 - Sob 08 Mar, 2008 19:44
| hamadryad napisał/a: | George Clooney też ciągle "jakoś się trzyma" Ciekawe, czy ma już osobny temat? | ale jak chcesz to możemy go pociągnąć
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:45
No cóż... poczekamy zobaczymy.
Z tym pociąganiem też zobaczymy
Gunia - Sob 08 Mar, 2008 19:48
| hamadryad napisał/a: | George Clooney też ciągle "jakoś się trzyma" Ciekawe, czy ma już osobny temat? |
http://forum.northandsout...topic.php?t=162
Sofijufka - Sob 08 Mar, 2008 19:48
| Ada_5 napisał/a: | | z tym się zgadzam:) nawet bardzo nieźle się trzyma. tylko on ma 48 lat ale jak tak dalej pójdzie to przy 58 będzie wyglądał jeszcze lepiej niż teraz |
To ten sam typ, co Sean Connery, Cary Grant byl taki, do pewnego okresu - Bogart, Raf Vallone...
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:49
Dziękuję ślicznie
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:50
| Ada_5 napisał/a: | | z tym się zgadzam:) nawet bardzo nieźle się trzyma. tylko on ma 48 lat ale jak tak dalej pójdzie to przy 58 będzie wyglądał jeszcze lepiej niż teraz |
wybacz moja matma ostatnio lezy
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:54
| Sofijufka napisał/a: | | Ada_5 napisał/a: | | z tym się zgadzam:) nawet bardzo nieźle się trzyma. tylko on ma 48 lat ale jak tak dalej pójdzie to przy 58 będzie wyglądał jeszcze lepiej niż teraz |
To ten sam typ, co Sean Connery, Cary Grant byl taki, do pewnego okresu - Bogart, Raf Vallone... |
Dla mnie Sean Connery wciąż jest nawet atrakcyjny... Mała słabość.
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 19:55
A mnie sie nie podoba to, jak sie starzeje. Moimz daniem wyglada na te 58 lat, a to kłóci mi sie z definicją "ładnego starzenia się"
Daleko mu do takiego Ruperta Everetta, ktory starszy o rok, starzeje sie z klasa wielka. No i daleko mu do niegoscignionego Seana Connerego.
Ada_5 - Sob 08 Mar, 2008 19:59
ja może nie będę za bardzo oryginalna jeśli powiem, że dla mnie idealny typ faceta to taka klasyka brutala jak Clark Gable w "przeminęło z wiatrem" był po prostu booooooski....
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:59
| AineNiRigani napisał/a: | A mnie sie nie podoba to, jak sie starzeje. Moimz daniem wyglada na te 58 lat, a to kłóci mi sie z definicją "ładnego starzenia się"
Daleko mu do takiego Ruperta Everetta, ktory starszy o rok, starzeje sie z klasa wielka. No i daleko mu do niegoscignionego Seana Connerego. |
Ale miło jest go oglądać
Sofijufka - Sob 08 Mar, 2008 20:01
| AineNiRigani napisał/a: | A mnie sie nie podoba to, jak sie starzeje. Moimz daniem wyglada na te 58 lat, a to kłóci mi sie z definicją "ładnego starzenia się"
Daleko mu do takiego Ruperta Everetta, ktory starszy o rok, starzeje sie z klasa wielka. No i daleko mu do niegoscignionego Seana Connerego. |
Aine - ja mam inne zdanie, ale ja zawsze wolałam duuuzo starszych od siebie, więc moge nie być obiektywna - za to a mną przepadli młodsi, niestety...
I Clooney z początku "Ostrego dyżuru" - absolutnie mnie nie ruszał....
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 20:05
szczerze jesli chodzi o to ze ktorys sie podoba lub nie to ani Colin ani George mi sie nie podabaja, nie podobali ani podobac nie beda, ale jako ludzie , mezczyzni w ich wieku to wygladaja przystojnie
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:06
A mnie podoba sie i ten i ten
Sofijufka - Sob 08 Mar, 2008 20:11
Czy któraś z Dam jest na tyle stara, że oglądała serial "Marco Visconti" z Rafem Vallone?
Moja przyjaciółka złośliwie wyrażała życzenie: żebym ja miała takie włosy jak one [bohaterki] peruki!
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:13
Obawiam się, że nawet o tym nie słyszałam
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 20:15
| Sofijufka napisał/a: | | Czy któraś z Dam jest na tyle stara, że oglądała serial "Marco Visconti" z Rafem Vallone |
a cóż to za czort??
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:38
Ten emotek bardzo pasuje do Twojego avatarka - taki podobny
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 21:02
| Sofijufka napisał/a: |
Aine - ja mam inne zdanie, ale ja zawsze wolałam duuuzo starszych od siebie, więc moge nie być obiektywna[size=7] |
Slonce, ale upodobania do przedzialu wiekowego, a ocenic sposob osiagania tego przedzialu - to zupelnie inksza inkszosc. Jak dla mnie Colin starzeje sie po prostu nieatrakcyjnie - bardzo zmarszczkowo, kurzołapkowo i sińcowopodoczynowo... W dodatku jesli tylko troszeczke przytyje - widac to na twarzy. No i wloska opalenizna przy jego karnacji wyglada wybitnie nieapetycznie...
trifle - Sob 08 Mar, 2008 22:56
Też mi się wydaje, że on nieatrakcyjnie się starzeje Najbardziej mi się podobał w pierwszej Bridget i w DiU of kors, zwalał z nóg A później już coraz mniej, ale i tak go lubię
Sofijufka - Sob 08 Mar, 2008 23:23
| maniutka napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | | Czy któraś z Dam jest na tyle stara, że oglądała serial "Marco Visconti" z Rafem Vallone |
a cóż to za czort?? |
Aaach, to była opowieśc o [prawdziwym skądinąd] rycerzu włoskim z wypraw krzyzowych, którego rodzielono podstępnie z ukochną kobietą. Po latach... bardzo wielu spotyka ja znowu, miłość w obojgu płonie, ale ona - jak Tatiana z Oniegina - chce być wierna bardzo porządnemu i kochającemu męzowi. Marco - trochę na złość- angażuje się w jej córkę -Bice, ona jednal kocha jego bratanka, Ottorina. Zaręczonego zresztą z córką innego rodu. Ottorino i Bice biora potajemnie ślub, Marco nie dopuszcza do nocy poślubnej, bo chce uniewaznic małżństwo, więzi Bice. Jest tam inny podstępny krewniak - taki Jago z Otella- który knuje i wszystko psuje. Daqwna ukochana Marca spotyka się z nim - porządkuje mu w głowie. Marco udaje się do więzienia Bice, ale zanim zdołą jej wyjasnic, że mu już przeszło, ona wyskakuje z okna. Marco źle kończy - wredny kuzyn go wykańcza, Ottorino udaje się na wyprawę krzyżową....
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 23:46
tak świetnie to rozumiem
iscie nieskomplikowana fabuła. no prosta jak świński ogon w czasnie burzy
Ada_5 - Sob 08 Mar, 2008 23:56
a właściwie kiedy i gdzie leci ten serial? bo zapowiada się ciekawie
|
|
|