To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu

trifle - Nie 24 Sty, 2016 20:13

A ile mają zdjęcia? ile MB?
Kurczę, nie wiem, o co może chodzić :mysle:

trifle - Nie 24 Sty, 2016 20:13

A ja właśnie wlazłam, żeby podpytać, jak tam zdjęcia, czy utknęły czy cu... Anaru? :flirtuje2:
Anaru - Nie 24 Sty, 2016 23:03

trifle napisał/a:
A ile mają zdjęcia? ile MB?
Kurczę, nie wiem, o co może chodzić

Od Barbarelli około 200 MB i dotarły :mrgreen: , złaziły dość długo, ale bez problemu.
Normalnie, :omg: , strasznam :zalamka: , muszę nad minami popracować na przyszłość, szczególnie na widok aparatu :zawstydzona2:

Moje mają podobnie, też coś koło 200 MB, za chwilkę będę walczyć z Triflową stronką ;)

trifle - Nie 24 Sty, 2016 23:10

Anaru! Poślij mi linka, please :D do tych Basinych :D
Anaru - Nie 24 Sty, 2016 23:33

A Basia wysłała li i jedynie do mnie? :mysle: To momencik ;)
Moje są mniejsze, bo sklepałam co nieco, żeby takie wielkie krowy przez net nie szły ;) .

trifle - Nie 24 Sty, 2016 23:36

Ciągną się, te, które dostałam na maila :D
Basia chyba tak, bo ja nic nie dostałam - wystarczy przesłanie maila dalej i już :)

trifle - Nie 24 Sty, 2016 23:39

Oeny, ja też mam niewyjściową facjatę, stwierdzam :zalamka:
Anaru - Nie 24 Sty, 2016 23:42

trifle napisał/a:
Ciągną się, te, które dostałam na maila

To te ode mnie? A i tak z 200 MB pod skompresowaniu wyszła 1/3 :wink:
Te od Basi ciągnęłam przez godzinę :mrgreen:

trifle napisał/a:

W porównaniu z moją to jesteś śliczna, sama zobaczysz :rotfl:

trifle - Pon 25 Sty, 2016 00:02

Rządzimy, generalnie :zalamka: :rotfl:

PS. Dzięki, sprawnie poszło ściąganie!

Anaru - Pon 25 Sty, 2016 00:04

Skompresowałam zdjęcia Barbarelli, poleciał ciut mniejszy pakunek ;)

Nasza uroda wzrastała wraz z upływem wieczoru, a i jakość zdjęć również :rotfl:

praedzio - Pon 25 Sty, 2016 05:00

Ja również dziękuję za zdjęcia! :party:
Barbarella - Pon 25 Sty, 2016 15:10

Anaru dzięki za zdjęcia! :kwiatek: I dzięki za dalszy przekaz moich. :kwiatek:
Trifle, wysyłałm tylko Anaru, bo po pierwsze do niej mam maila, a po drugie moje zdolności techniczne są kiepskie i chciałam najpierw sprawdzić, czy w ogóle gdziekolwiek cokolwiek dojdzie.
Ale jak zobaczyłam na zdjęciu serniczek, to aż ślinka poleciała. :mrgreen:

Szafran - Pon 25 Sty, 2016 15:44

Dzięki za zdjęcia:).
Akaterine - Pon 25 Sty, 2016 18:23

trifle napisał/a:

Pewnie jesteś tylko niefotogeniczna. Mówię to jako komplement, bo z kolegą z pracy ostatnio doszliśmy do wniosku, że to jest komplement - jeżeli ktoś Ci mówi, że źle wyglądasz na zdjęciach, to znaczy, że na żywo wyglądasz dużo lepiej. Żelazna logika ;) .
Gorzej jest, jak człowiek patrzy na siebie na zdjęciach i ma ochotę się chować pod stół, a wszyscy mówią "Ale ślicznie wyglądasz". To dopiero jest załamujące ;) .

praedzio - Pon 25 Sty, 2016 18:36

Pokażcie mi taką osobę, która lubi siebie na zdjęciach. ;)
Anaru - Pon 25 Sty, 2016 18:42

Akaterine napisał/a:
Gorzej jest, jak człowiek patrzy na siebie na zdjęciach i ma ochotę się chować pod stół, a wszyscy mówią "Ale ślicznie wyglądasz".

Gorzej jak słyszysz, że wyszłaś "całkiem dobrze" kiedy masz oczy i sama widzisz, że to absolutna nieprawda :rotfl:

Akaterine - Pon 25 Sty, 2016 18:47

praedzio napisał/a:
Pokażcie mi taką osobę, która lubi siebie na zdjęciach. ;)

Patrząc na wielką popularność selfies sądzę, że jest ich niemało :lol: .

Anaru napisał/a:
Gorzej jak słyszysz, że wyszłaś "całkiem dobrze" kiedy masz oczy i sama widzisz, że to absolutna nieprawda :rotfl:

No, dokładnie :lol: . Patrzysz na zdjęcie z nadzieją, że tylko źle wyszłaś, że tak naprawdę tak nie wyglądasz, a ktoś tu dowala, że niezłe zdjęcie ;) .

trifle - Pon 25 Sty, 2016 18:47

No to to jest właśnie ta druga opcja ;)

Ja się czasem lubię, nie jest tak całkiem tragicznie :mysle:

praedzio - Pon 25 Sty, 2016 19:01

Akaterine napisał/a:
Patrząc na wielką popularność selfies sądzę, że jest ich niemało .

Taaa... A iloma nieudanymi próbami jest okupione jedno selfie? :rotfl:

To może inaczej: mało kto lubi siebie na zdjęciach zrobionych przez kogoś innego. :P

Akaterine - Pon 25 Sty, 2016 19:06

praedzio napisał/a:
To może inaczej: mało kto lubi siebie na zdjęciach zrobionych przez kogoś innego. :P

O, to też bardzo prawdziwe. Wtedy winę trzeba zrzucić na fotografa ;) .
Ja miałam na studiach koleżankę, która niesamowicie wychodziła na zdjęciach z zaskoczenia, a średnio na pozowanych. I miała olbrzymie kompleksy, bo zdjęć z zaskoczenia nikt wcześniej jej nie robił, ja byłam pierwsza. Początkowo kręciła nosem, że wyszła "jak nie ona", ale w końcu uwierzyła ;) .
A z pracy - mój przystojny kolega też jest niefotogeniczny, na zdjęciach pozowanych wygląda bardzo przeciętnie. Najlepiej wychodzi, gdy jest pijany :lol: . Z kolei kolega, który uważa się za brzydkiego, na zdjęciach wychodzi świetnie. Na ostatnim wyjeździe firmowym szef się śmiał, że chyba się zakochałam, bo co chwila mu zdjęcia robiłam :lol: .

Anaru - Pon 25 Sty, 2016 19:27

Akaterine napisał/a:
Ja miałam na studiach koleżankę, która niesamowicie wychodziła na zdjęciach z zaskoczenia, a średnio na pozowanych. I miała olbrzymie kompleksy, bo zdjęć z zaskoczenia nikt wcześniej jej nie robił, ja byłam pierwsza. Początkowo kręciła nosem, że wyszła "jak nie ona", ale w końcu uwierzyła ;) .
A z pracy - mój przystojny kolega też jest niefotogeniczny, na zdjęciach pozowanych wygląda bardzo przeciętnie. Najlepiej wychodzi, gdy jest pijany :lol: ..

Bo się nie spinają ;)

Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 20:51

praedzio napisał/a:
Akaterine napisał/a:
Patrząc na wielką popularność selfies sądzę, że jest ich niemało .

Taaa... A iloma nieudanymi próbami jest okupione jedno selfie? :rotfl:

Trafilas w sedno! Na selfikach (slowo podsluchane w autobusie w grudniu) ma sie kontrole nad katami etc ;)

Agn - Pon 25 Sty, 2016 21:06

Ja nie lubię swoich zdjęć ani pozowanych, ani selfie (zresztą rzadko robię, najwyżej z siostrą na domowy użytek). :P
Anaru - Pon 25 Sty, 2016 21:32

Agn napisał/a:
Ja nie lubię swoich zdjęć ani pozowanych, ani selfie

Ja mam tak samo :zawstydzona2:

Szafran - Pon 25 Sty, 2016 22:20

Gwoli wychodzenia na zdjęciach, musiałam sobie zrobić zdjęcie do dowodu :roll:

Ja nie wiem, czy ktoś wychodzi dobrze na tym paskudnym frontalnym kadrze (dowodowe teraz jak paszportowe). Jak z kroniki policyjnej, kurka.