Seriale - Dr House
Admete - Wto 27 Sty, 2009 19:32
GA to Grey's anatomy - Chirurdzy. Obecnie scenarzyści serialu cierpia na jakąś odmianę choroby umysłowej i nie da się tego dalej oglądac
Alicja - Śro 28 Sty, 2009 07:39
a to mnie zmartwiło, bo dopiero zaczęłam oglądać GA
niestety House już dostał kopa w tyłek, dlatego jest jaki jest
BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 08:19
| Alicja napisał/a: | | niestety House już dostał kopa w tyłek | Moim zdaniem nie dość mocno - czasem mnie naprawdę wkurza jego egocentryzm w kontaktach z innymi osobami - abstrahując oczywiście działania na rzecz pacjenta, a właściwie jego wyleczenia - absurdalne chwilami , zdawałoby się
Alicja - Śro 28 Sty, 2009 12:32
| BeeMeR napisał/a: | | czasem mnie naprawdę wkurza jego egocentryzm w kontaktach z innymi osobami - |
ja zakładam że ten egocentryzm ma swoje powody życiowe - wiem, że to żadne usprawiedliwienie
to mnie też denerwuje chwilami, tyle, że ja potrafię, jak nieszczęsna Cameron, wiele mu wybaczyć Albo nie Cameron, lepiej jak Cuddy - ta jeszcze więcej znosi z jego strony
poza tym należy przyznać - gdyby House nie był jaki jest to film byłby nudny. Po co nam kolejny słodki doktorek?
BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 13:36
| Alicja napisał/a: | | gdyby House nie był jaki jest to film byłby nudny | ależ zgadzam się - tyle, że nie musi mu się udawać absolutnie wszystko - np. odebranie miejsca parkingowego kobiecie na wózku
Iwona - Śro 28 Sty, 2009 14:52
| Alicja napisał/a: | gdyby House nie był jaki jest to film byłby nudny. Po co nam kolejny słodki doktorek? |
To fakt - On nie jest nudny, lubię tą jego ekscentryczność aczkolwiek czasami przegina.
Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 14:54
:srk: ale zobaczcie jaki był w miarę ludzki w sprawie z gwałtem. niemalże jak człowiek... chociaż też miał niektóre teksty bezlitosne...
Alicja - Śro 28 Sty, 2009 20:36
| lady_kasiek napisał/a: | | ale zobaczcie jaki był w miarę ludzki w sprawie z gwałtem |
właśnie tak. Albo jak pociesza Cuddy i Wilsona, ale to już dużo później. W momentach gdy NAPRAWDĘ i KONIECZNIE jest to potrzebne.
| BeeMeR napisał/a: | | odebranie miejsca parkingowego kobiecie na wózku |
House też jest inwalidą którego boli noga.Ja wiem, ze przegina. Tak naprawdę nie chodziło o miejsce ale o władzę i wpływy.
Jak pisałam, jestem jak Cuddy, wybaczę mu wiele
Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 20:47
no ja Hałsa poprawiłam a tutaj oglądnęłam brand new odcinek i no Hałs mnie zirytował... dosyć...
Alicja - Śro 28 Sty, 2009 21:04
a co z Cuddy?
Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 21:14
związane z Lisą.... Hałs jest okrutny i wredny aż boli tępo, a Lisa jest biedna...
Alicja - Śro 28 Sty, 2009 21:16
czułam że taka będzie odpowiedź
Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 21:24
niestety... trochę przegina.
ale Wilson jest świetny i jest przeciwwagą
BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 21:50
| Alicja napisał/a: | | House też jest inwalidą | też ale nie "bardziej"
a z drugiej strony - nie widziałam potem tejże lady
House ma "ludzkie" momenty, owszem
Anaru - Czw 29 Sty, 2009 00:50
| lady_kasiek napisał/a: | | :srk: ale zobaczcie jaki był w miarę ludzki w sprawie z gwałtem. niemalże jak człowiek... |
O! Podoba mi się Twój transparent
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 08:54
to ja? nawet nie dostrzegłam...
Anaru - Czw 29 Sty, 2009 09:12
| lady_kasiek napisał/a: | | to ja? nawet nie dostrzegłam... |
Bo to podświadomość
A tak serio to po wysłaniu posta po protu go przeczytaj czy na pewno tam jest to, co Ty chciałaś napisać
BeeMeR - Czw 29 Sty, 2009 09:18
eee, takie pomyłki/przypadki nie są złe
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 09:23
| Anaru napisał/a: | | A tak serio to po wysłaniu posta po protu go przeczytaj czy na pewno tam jest to, co Ty chciałaś napisać |
tak robię... ale ostatnio mi strasznie internet szwankuje...
i wyszła moja podświadomość... kto naprawdę mi w głowie siedzi
Alicja - Czw 29 Sty, 2009 09:34
| BeeMeR napisał/a: | | ale nie "bardziej |
oczywiście, ze nie bardziej, ale Cuddy mogła dać jej miejsce tuż obok
aneby - Czw 29 Sty, 2009 23:07
Więcej niż 2 odcinki Hausa dziennie chyba bym nie strawiła. To dzisiejsze wyciąganie tasiemca i wiercenie w głowie .... brrrrr no i wycinanie części mózgu
ale sam doktorek jest the best
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 23:11
| aneby napisał/a: | | Więcej niż 2 odcinki Hausa dziennie chyba bym nie strawiła. |
tak Ci się wydaje tylko. kiedyś oglądnęłam po raz pierwszy cały sezon czwarty w jeden dzień....
widziałam tylko pierwszy odcinek dzisiejszy, ale po opisie zgaduję, że drugi był o chłopcu z muzycznym talentem...
odcinek z tą brzydko pisaną po polsku chorobą jest genialny jak zwykle dzięki tekstom Hałsa....
"...a ja nie mogę się za długo przytulać bo płącę dziewczynom za godzinę"
"...mogę ją uderzyć jeszcze raz jeżeli uważasz, że sześć powodów to za mało"
BeeMeR - Czw 29 Sty, 2009 23:25
| aneby napisał/a: | To dzisiejsze wyciąganie tasiemca i wiercenie w głowie .... brrrrr | oj, to było okropne
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 23:30
no dobra smakowite to nie było... tasiemieć...bo wiercenie głowy.... nic strasznego (pod warunkiem, ze to nie moja pusta makówka)
Alicja - Pią 30 Sty, 2009 06:57
| aneby napisał/a: | | Więcej niż 2 odcinki Hausa dziennie chyba bym nie strawiła |
nie jestem taka dobra jak Lady, ale zdażyło mi się też więcej niż dwa
| lady_kasiek napisał/a: | | a ja nie mogę się za długo przytulać bo płącę dziewczynom za godzinę |
przepiękne
|
|
|