Komunikaty - Spotkanie w sukniach empirowych
Ulka - Pią 11 Lip, 2008 23:51
Bawcie się dobrze, dziewczyny
Harry_the_Cat - Sob 12 Lip, 2008 00:22
Udanej imprezy!
Tamara - Sob 12 Lip, 2008 14:20
Tylko dotrzyjcie do tego Krakowa
Anonymous - Sob 12 Lip, 2008 15:45
Właśnie bawcie się bardzo dobrze
kurczę u mnie duszno dziś cały dzień i nieźle boruczy w sensie, że grzmi....
Tamara - Sob 12 Lip, 2008 18:38
W Warszawie wczoraj były nawet dwie burze , a teraz chmurzy się jednocześnie z Zachodu i ze Wschodu , chyba źle to wróży...
A wczoraj jak grzmotnął piorun w sąsiedztwie , to aż winda nam w bloku wysiadła (tak twierdzi portier , ja się nie znam )
Mam nadzieję , że Kraków i okolice bezchmurne są , bo nam Damy wrócą zmoknięte i przeziębione
Aragonte - Sob 12 Lip, 2008 18:59
Dziewczyny, udanej zabawy dzisiaj i jutro
Ja jednak nie dotrę
Dorfi - Sob 12 Lip, 2008 23:11
Trochę pogrzmiało i pobłyskało. Biegałyśmy z półmiskami do domu uciekając przed burzą i do ogrodu po burzy kilka razy, aż w końcu rozsiadłyśmy się wygodnie w ogrodzie i gadałyśmy, gadałyśmy, gadałyśmy...
Dziewczyny pewnie całą noc gadać będą
Dzisiejsze spotkanie było bardzo udane (w dodatku moje dziecko znalazło sobie narzeczoną ).
Dziękuje Aine za zaproszenie i zorganizowanie wspaniałego popołudnia.
Harry_the_Cat - Sob 12 Lip, 2008 23:27
Cieszę się bardzo, że się udało.
Admete - Sob 12 Lip, 2008 23:41
Mam nadzieję, że jutro ktoś sie pojawi w Krakowie Kim jest Twoja przyszła synowa?
BeeMeR - Nie 13 Lip, 2008 00:23
Dziękuję ślicznie za dzisiejsze spotkanie!
Aine i Jej Rodzicom za cudowną, serdeczną gościnę i przepyszny kociołek oraz różniaste sałatki i inne dobra
Wszystkim obecnym za przemiłą atmosferę - do zobaczenia następnym razem - także jutro

Kotka w roli głównej:

Dzieci w roli głównej - cieszę się bardzo, że się nie nudziły goniąc za kotem i sobą wzajem:

Harry_the_Cat - Nie 13 Lip, 2008 00:35
ciacho wygląda pysznie...
BeeMeR - Nie 13 Lip, 2008 00:36
Wszystko było pyszne
trifle - Nie 13 Lip, 2008 01:09
Jakie fajne zdjęcia!
Ale nie wszystkich rozpoznałam..
Anaru - Nie 13 Lip, 2008 01:35
Bo nawet nie wszyscy udzielają się na z forum - Mika z córeczką nie.
Fajne fotki
Aine za gościnę (i za pyszności ), pozdrów serdecznie swoją kochaną Mamę i Ojca.
O której się jutro spotykamy? O 10? mam nadzieję, że chociaż część z Was dokończyła suknie.
Cieszę się, że Was poznałam.
(i zmykam spać )
BeeMeR - Nie 13 Lip, 2008 10:28
| Mag13 napisał/a: | Hmm, tylko jedna suknia, jak widzę! | A do tego jedna różowa sukienka i jeszcze jedna się kończyła obszywać w międzyczasie
Nawiasem, w drodze powrotnej Natalka pytała, czy jeszcze kiedyś tam pojedziemy, bo Michał obiecał, że przyjedzie. A ten argument jest chyba nie do zbicia i kiedyś trzeba będzie spotkanie powtórzyć
Dorfi - Nie 13 Lip, 2008 10:38
| BeeMeR napisał/a: | Nawiasem, w drodze powrotnej Natalka pytała, czy jeszcze kiedyś tam pojedziemy, bo Michał obiecał, że przyjedzie. A ten argument jest chyba nie do zbicia i kiedyś trzeba będzie spotkanie powtórzyć |
Michał się dzisiaj obudził i zapytał, czy po śniadaniu pojedziemy tam gdzie wczoraj, bo chce się bawić z Natalką
W szarej sukience jestem ja
Anaru - Nie 13 Lip, 2008 10:48
Ja nie chcę nic mówić, ale oni oboje młodzi są z Krakowa , można również w Krakowie jakieś spotkanko w parku zrobić
A swoją drogą naprawde chętnie powtórzę spotkanie w bardziej sprzyjających (to już osobiście) okolicznościach...
Aragonte - Nie 13 Lip, 2008 11:39
Jak miło Was zobaczyć
Na widok talerza z pieczonym zrobiłam tak
I jaka przepiękna kota!
Tamara - Nie 13 Lip, 2008 13:06
Miło Was zobaczyć chociaż na zdjęciach , a kicia absolutnie przecudna
achata - Nie 13 Lip, 2008 14:19
No to chyba miałyście super spotkanie. Aż zazdroszczę. Kicia rozkoszna, dobrze, że mojej Fizi tam nie było
Pozdrawiam wszystkie
Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 15:41
Strasznie Wam zazdroszczę widać, że dobrze się bawiłyście )
Dorfi - Nie 13 Lip, 2008 16:56
Dorzucę coś i ja
Anaru i BeeMer
Elbereth i Loana
Wczoraj się zagadałam i jakoś zapomniałam o robieniu zdjęć.
fanturia - Nie 13 Lip, 2008 19:30
Super zdjęcia . Jeszcze żal, że nie mogłam pojechać .
Admete - Nie 13 Lip, 2008 20:40
Ja dziś razem z Deanriellą dołączyłam do towarzystwa. Było wyjatkowo sympatycznie
Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 20:42
Pozdrowienia z Chrzanowa od Dione i aine
Chciałam tylko napisać, ze po polnocy mielismy wizyte mojego sasiada. Michal zapytal sie czy jest jeszcze ta piekna brunetka. W pierwszym odruchu spojrzalysmy na Macka, ale Michal sie obrazil i strzelil dokladniejszy opis. Dzieki temu zlokalizowalismy, ze chodzilo mu o Dorfi. Jak to stwierdzil - zainspirowala go do pracy tworczej. Po ogolnych peanach i zachwytach poszedl tworzyc.
A my gadalysmy (ja odpadlam po 4, Dione troche pozniej, a Elbereth i Loana zagadaly sie do ok. 8 rano.
|
|
|