To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy

Aragonte - Sob 31 Sty, 2009 20:28

Aine, a których odcinków pożądasz? Ja dysponuję tylko trzema sezonami, Gosia ma wszystkie :)

Edit: uch, cielę ze mnie. Mam prawie wszystko, po prostu sama się nastawiałam na obejrzenie trzech sezonów, bo potem podobnież serial się ciut psuje :wink:

Anonymous - Sob 31 Sty, 2009 21:04

wszystkie. Ale od czegos trzeba zaczac.
Aragonte - Sob 31 Sty, 2009 21:15

No dobra, zrobię, co się da :wink: Chyba trzy sezony na początek Ci wystarczą? Widziałaś pierwszy?
Anonymous - Sob 31 Sty, 2009 21:49

nie wiem, na pewno nie ogladalam od poczatku :
Czesc Ci i chwala !!!

Aragonte - Sob 31 Sty, 2009 22:49

Jak jeszcze powiesz, że McDreamy Ci się podoba, to Gosia padnie ze zdumienia na progu tego wątku :wink:
trifle - Sob 31 Sty, 2009 22:51

Aine będzie się podobał Sloan :D
(strzeliłam :P )

Anonymous - Sob 31 Sty, 2009 23:06

I trafiłaś bez pudła. Lubie silnych facetow, Pastuszkowie mi nie paszą :D
Nie podoba mi sie ani aktor ani postać, zreszta jesli Gosiałek jest innego zdania, to czułabym sie nieswojo. A tak wszystko we wrzechswiecie jest w należytym porządku.

P.S. Ale najbardzie podoba mi sie Marc.

Aragonte - Sob 31 Sty, 2009 23:09

McSteamy znaczy się? Ja na niego stawiałam, jeśli o Ciebie chodzi :wink:
Anonymous - Sob 31 Sty, 2009 23:18

Bo mnie znasz :D :party:
Anonymous - Sob 31 Sty, 2009 23:23

Bo mnie znasz :D :party:
trifle - Nie 01 Lut, 2009 00:05

AineNiRigani napisał/a:
I trafiłaś bez pudła. Lubie silnych facetow, Pastuszkowie mi nie paszą :D
Nie podoba mi sie ani aktor ani postać, zreszta jesli Gosiałek jest innego zdania, to czułabym sie nieswojo. A tak wszystko we wrzechswiecie jest w należytym porządku.

P.S. Ale najbardzie podoba mi sie Marc.

Ha! :cool: :banan_Bablu:

Alicja - Nie 01 Lut, 2009 11:06

AineNiRigani napisał/a:
Kcem wiecej - ratujta !!

HA!

AineNiRigani napisał/a:
Ale najbardzie podoba mi sie Marc.

jeszcze go nie widziałam, ale też wolę chłopa a nie pastuszka. Na razie kibicuję Alexowi i zobaczę jak rozwija się jego postać.

odcinek z bombą zamyka mi się w połowie i koniec :frustracja: nie mogę dalej obejrzeć. Zobaczymy jak następne

Alicja - Nie 01 Lut, 2009 15:28

dokończyłam drugi odc. z bombą. Zakończeniu nie da się zarzucić braku emocji. Scena z saperem odchodzącym z bombą, a potem mycie Meredith ta piosenka są... no są.
Wzruszył mnie też Derek pamiętający ze szczegółami ostatni pocałunek.

Widziałam już Marka i teraz wiem dlaczego
Aragonte napisał/a:
McSteamy
:mrgreen:
Faktycznie zastanawiające jest, że dostał po buzi gdy MeDreamy zobaczył go z Meredith, a nie wtedy gdy zastał go z własną żoną w łóżku :mrgreen:

Calipso - Pią 06 Lut, 2009 14:04

Mam jedno pytanie,co będzie z Danny'm? Właśnie obejrzałam odcinek w telewizorni i jakoś nie jest po mojej myśli.
Nie dość że nie bardzo wiem o co chodzi,to jeszcze wyglada na to,że chcą uśmiercić jedynego przystojniaka w serialu :(
No i w ogóle wydaje mi się że odcinki puszczane w tv są ułożone bardzo chaotycznie.W jednym Derek i Meredith się całują,by w następnym zobaczyć jak Addison :zalamka: dziękuje Derekowi za dobry seks :zalamka: ,by znów w następnym Maredith uslyszała wyrzuty od Addison że przez nią sypie się jej małżeństwo :shock:

Miało być jedno pytanie,ale bedzie drugie :-P O co w tym chodzi?

Aragonte - Pią 06 Lut, 2009 14:14

Calipso, Ty na pewno chcesz wiedzieć, co będzie z Dannym?
Spoilerów tu było od groma i ciut ciut, o ile pamiętam...

I jak oglądałam ciurkiem II sezon, to wszystko raczej wydawało się zwarte i zrozumiałe :)

Calipso - Pią 06 Lut, 2009 14:21

Aragonte napisał/a:
Ty na pewno chcesz wiedzieć, co będzie z Dannym?

Juz chyba wiem :cry2:
Zanim bym przejrzę wszystkie strony i spojlery,to ruski miesiąc minie :?
Aragonte napisał/a:
I jak oglądałam ciurkiem II sezon, to wszystko raczej wydawało się zwarte i zrozumiałe

I wszystko jasne :ops1: Caly czas ogladam odcinki o 13-tej,a raz wyrwało mi się po południu.Te popołudniowe są o 6-7 odcinków do przodu :rumieniec:

Gosia - Pią 06 Lut, 2009 16:28

Zdaje się, że tym razem (sezon 5) pomieszali dwa seriale: Chirurdzy i Prywatną Praktykę.
Jeśli się chce zachować ciągłość akcji trzeba obejrzeć następny odcinek Greysów, a potem zdaje się 16 odcinek PP :roll:
Wszystko pewnie po to, żeby zachęcić do oglądania PP..
Ale z pewnością w najbliższym odcinku pojawi się znowu Addison :mrgreen:

trifle - Pią 06 Lut, 2009 18:06

Obejrzałam sobie 14. odcinek i trochę jestem rozczarowana, bo taki jakiś rozmyty, nic się specjalnego nie wydarzyło.
Spoiler:
Tak się zastanawiam, czy mi się podobała ta opcja oświadczyn, którą przygotowywał Derek i Sloan ;) Z jednej strony te świece, róże (choć serce z płatków na łóżku to już przegięcie :roll: W ogóle czemu w sypialni? :roll: ;) ), a z drugiej to faktycznie takie typowe i nudne :mrgreen:

Alicja - Sob 07 Lut, 2009 18:35

dojechałam przed wyjazdem do oświadczyn Burka. Nie poczekałam na odpowiedź, bo nie było czasu. Ale teraz obejrzałam 3 przecudne odcinki z Meredith i wodą. Derek to ideał mężczyzny chyba dla każdej kobiety, I nie piszę wcale o urodzie.
I wypluwam to co powiedziałam o Addison :rumieniec: już ją trawię, nadal nie lubię, ale trawię i bawi mnie. Ciekawe co będzie z Alexem?
Mark obiecał 60 dniowy post, hm...

Gosia - Sob 07 Lut, 2009 22:23

Alicjo, miód na moje serce lejesz pełną garścią :serduszkate: (to a propos Dereka of course)
Alicja - Nie 08 Lut, 2009 13:00

of course :mrgreen:
zapomniałam jeszcze napisać - Addison ma piękny, wprost przepiękny kolor włosów.

Aragonte - Nie 08 Lut, 2009 13:05

Cieszę się, że przekonujesz się do Addison - ja ją baardzo lubię :-D
Alicja - Nie 08 Lut, 2009 13:12

Aragonte napisał/a:
Cieszę się, że przekonujesz się do Addison - ja ją baardzo lubię

a nie, nic z tych rzeczy :wink: nawet jeśli za kimś nie przepadam potrafię zauważyć jego dobre cechy :-D
chociaż Meredith zaczyna mnie powoli denerwować, podobnie jak Izz. Ciekawe, bo takie uczucia nie mam w stosunku do Cristiny ani Alexa czy Marka. Może dlatego, że z góry " założyłam", że te postacie nie będą idealne i trzeba im więcej wybaczyć? :mysle:
A O'Maileya to bym niejednokrotnie chętnie trzepnęła w ucho :?

Aragonte - Nie 08 Lut, 2009 13:16

Dla mnie nikt tu nie jest idealny - włącznie z McDreamy'm :wink:
A Meredith denerwowała mnie ostro od początku. Znacznie lepiej rozumiem postępowanie Addison. I nie, wcale nie uważam, że to ona jest przeznaczona Derekowi - po prostu wolę ją jako postać, bo jest dla mnie ciekawsza i nie wnerwia mnie jak Meredith :)

Alicja - Nie 08 Lut, 2009 13:22

Aragonte napisał/a:
po prostu wolę ją jako postać, bo jest dla mnie ciekawsza i nie wnerwia mnie jak Meredith

to jestem w stanie zrozumieć :-D
obejrzałam 3.18
George i Izzie??? :zalamka: