Aktorzy - Ankieta - Ranking "NAJ" Salonu Prawdziwych Dam
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 13:35
Ja wiem, Miłosz, ja też najbardzej lubię numerki (a już najbardziej - du pła )...
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 13:36
no i właśnie jako że ma własny kącik, nie powinien się pchać w inne.
Jackie Chan był bardzo długo w aktorach, więc jak najbardziej wchodzi w ranking (:D)
Rysiu nigdy nie był w dziale "aktorzy"
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 13:37
Ja już nawet nie będę odpowiadać na te zaczepki...
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 13:47
Ja zaznaczam, że Sean już jest w dziale.
To nie są zaczepki tylko obiektywne (he he) stwierdzenie faktów
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 13:54
Sorry, Aine, ale nie dam się podpuścić
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 13:56
z toba kocie nie ma zadnej zabawy
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 13:58
Żadnej :razz:
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 13:59
Jakby nie bylo Rysia w tej sondzie, to ja bym sie w to nie bawila :razz:
Dobrze, ze Ralphowi watek zalozylam
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 14:01
| Gosia napisał/a: | | Dobrze, ze Ralphowi watek zalozylam |
I że we właściwym czasie (czyt. przed 25-10-2006, godz. 19.11)
I gdyby Rysia nie było na tej liscie, to ja też bym jej tu nie wklepywała
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 14:03
I tego sie trzymamy : Rys i Ralph RULEZ
miłosz - Czw 26 Paź, 2006 14:10
Normalnie na Wirgiliusz Grynia zagłosuję serce moje pojemne - jak z Krakowa do KATMANDU !
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 14:12
| miłosz napisał/a: | | Normalnie na Wirgiliusz Grynia zagłosuję |
: : :
Annette - Czw 26 Paź, 2006 14:36
Czemu tylko na pięciu można ? każedemu właściwie jakiś punkcik sie należy Jestżem w rozterce...
Marija - Czw 26 Paź, 2006 14:51
Tylko na tych, którzy maja wątki? A czemuż? Bo Pecka nie widzę ........
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 15:38
a Gregory peck chyba był...
Harry_the_Cat - Czw 26 Paź, 2006 15:48
| Annette napisał/a: | | Jestżem w rozterce... |
Nie Ty jedna. Wyobraź sobie co by było, gdzyby mozna było głosować tylko na jednego!
| Marija napisał/a: | | Bo Pecka nie widzę ........ |
Widocznie nie cieszył sie wystarczającym wzięciem. | AineNiRigani napisał/a: | | a Gregory peck chyba był... | Ale teraz nie ma. I wyraźnie nie brakuje go aż tak bardzo
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 16:15
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Marija napisał/a: | | Bo Pecka nie widzę ........ |
Widocznie nie cieszył sie wystarczającym wzięciem. | AineNiRigani napisał/a: | | a Gregory peck chyba był... | Ale teraz nie ma. I wyraźnie nie brakuje go aż tak bardzo |
no chyba nie brakuje...
Alison - Czw 26 Paź, 2006 16:57
| miłosz napisał/a: | Normalnie na Wirgiliusz Grynia zagłosuję serce moje pojemne - jak z Krakowa do KATMANDU ! |
Ja się niestety muszę solidaryzować z koleżanką Miłosz i zaprotestować przeciwko brakowi Seana Connery'ego. Po długich namysłach w supermarkecie wymyśliłam, że jednak on dostanie "fajf points" a tu czytam, że nie można. Sean miał dostać ode mnie za ponadczasowość, nie ma wątku, ale wielokrotnieśmy się nad nim rozpływały, a skoro tak, to ja się tez nie bawię i głosuję na Wirgiliusza Grynia - "mówi to Wam coś?"
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 17:25
| Alison napisał/a: | i głosuję na Wirgiliusza Grynia - "mówi to Wam coś?" |
ojciec Kłamczuchy? Grał jeszcze chyba z Kociniakiem w Jak rozpętałem II wojnę światową. I w domu. Zawsze się go bałam...
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 17:28
i ja nadal protestuje przeciwko braku kandydatury Seana, ba protestuje przeciwko braku możliwości zgłaszania swoich kandydatur.
Zgłaszam po raz kolejny reklamacje, bo ankieta nie stanowi rankingu Salonu.
Alison - Czw 26 Paź, 2006 17:50
| AineNiRigani napisał/a: | i ja nadal protestuje przeciwko braku kandydatury Seana, ba protestuje przeciwko braku możliwości zgłaszania swoich kandydatur.
Zgłaszam po raz kolejny reklamacje, bo ankieta nie stanowi rankingu Salonu. |
TAK! Czujemy się ograniczane, zniewolone rankingowo, odczuwamy głęboką niemożność wyrażenia tego co czujemy. Wyrażam PROTEST, którym solidaryzuję się również z koleżanką Aine, moją szanowną przedmówczynią!
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 17:52
Alison, moze nie chodz wiecej do supermarketow
A za ponadczasowosc to powinny dostawac umarlaki
Alison - Czw 26 Paź, 2006 17:58
| Gosia napisał/a: | Alison, moze nie chodz wiecej do supermarketow
A za ponadczasowosc to powinny dostawac umarlaki |
Jak ktoś umarł, to z natury rzeczy jest ponad czasem, sztuką jest utrzymać się na topie przez tak długi czas i tyle pokoleń przelotnych amantów. Jakbym chciała mieć kategorię umarlaków to bym głosowała na Johna Wayne'a, Rocka Hudsona, Gary Coopera i Cary Granta. Zdaje się, że będziecie sobie we 3 głosować, więc wasze wyniki i tak nie będą statystycznie istotne tzn. > od p=0.05 :razz:
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 17:59
O jakich trzech mowisz ??
Alison - Czw 26 Paź, 2006 18:01
| Gosia napisał/a: | | O jakich trzech mowisz ?? |
A ile Was zagłosowało w ramach TYCH reguł? No dobra 5, 6? Jeśli wyliczyć jaki to procent w stosunku do całości forum, to to i tak za mała próba i wyniki będą do bani
|
|
|