Aktorzy - Harisson Ford
lizzzi - Nie 12 Sie, 2007 11:27
Pokazał co potrafi jako cieśla. W końcu to jego prawdziwy zawód. Aktorem został przecież tak dodatkowo i przez przypadek
miłosz - Sob 08 Gru, 2007 20:22
Plotki
Harrison Ford w filmie "Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki"
Ray Winstone był zaskoczony fizyczną sprawnością Harrisona Forda na planie nowej części przygód Indiany Jonesa.
Brytyjski aktor, który zagrał u boku 65-letniego Forda w nowym filmie "Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki", że zdumieniem odkrył, że dużo starszy od niego gwiazdor samodzielnie wykonuje wszystkie sceny kaskaderskie.
- Harrison jest sprawny jak 17-latek. Sam prowadzi samochody i gra we wszystkich scenach walki. Jego sprawność fizyczna jest w tym wieku po prostu nieprawdopodobna - mówi Winstone
boże on ma 65 lat no umarłam jakoś tak wiem, że dużo ale tyle
monika29.09 - Sob 08 Gru, 2007 20:45
| miłosz napisał/a: | boże on ma 65 lat no umarłam jakoś tak wiem, że dużo ale tyle |
Miłosz, może to nas trochę pocieszy, bo przy nim to my młódki jesteśmy )
W najbliższą sobotę HF na Ale Kino (20.00) - Przypadek Henry`ego; nie widziałam tego, a podobno jedna z lepszych ról HF, czy ktoś może potwierdzić?
http://www.filmweb.pl/Prz...e,Film,id=30352
m.
miłosz - Sob 08 Gru, 2007 21:05
| monika29.09 napisał/a: | | miłosz napisał/a: | boże on ma 65 lat no umarłam jakoś tak wiem, że dużo ale tyle |
Miłosz, może to nas trochę pocieszy, bo przy nim to my młódki jesteśmy )
W najbliższą sobotę HF na Ale Kino (20.00) - Przypadek Henry`ego; nie widziałam tego, a podobno jedna z lepszych ról HF, czy ktoś może potwierdzić?
http://www.filmweb.pl/Prz...e,Film,id=30352
m. |
ja moge potwierdzić, zupełnie inny Harry choć ja kocham go za Hana,Johna Booka, Indianę, Linusa Larabe.............
snowdrop - Wto 11 Gru, 2007 14:21
Uwielbiam Indianę Jones, kiedyś chciałam kupić wydanie kolekcjonerskie, wszystkie filmy itd. ale było bardzo drogie koło 150 zł.
winterm - Nie 17 Lut, 2008 21:48
Uwielbiam go, wydanie kolekcjonerskie posiadam, a czemu nie!
miss-p - Śro 04 Cze, 2008 23:38
Czy któraś z dam widziała najnowszego Indianę? chciałam zapytać jakie wrażenia. ja widziałam juzdwa razy i byłam bardzo mile zaskoczona. film trzymał fason i nawiązywał do wcześniejszych częsci, nie było za dużo efektów specjalnych, czego się bardzo obawiałam. do starszego Harrisona ardzo szybko się przyzwyczaiłam i podobał mi się nieziemsko tylko ten jego potomek jakiś moim zdaniem niewydarzony
winterm - Czw 05 Cze, 2008 00:38
Potomek fajny, Indiana trzyma fason. Ale chyba więcej przesiedział niz zagrał. Oj, kaskaderzy sie napracowali, napracowali...
Dotarł, zobaczył, zniszczył... Czy to już kiedyś nie było? Film fajny. Dla wielbicieli.
RaczejRozwazna - Sob 27 Wrz, 2008 18:28
Zobaczyłąm po raz pierwszy Star wars (tak wiem, jak mozna było dotąd tego nie zobaczyć) - Ford jest obłędny Niech się schowają wszystkie nowe gwiazdy!
aneby - Sob 27 Wrz, 2008 18:38
Dla mnie najlepsze jego filmy to Świadek, Frantic i Ścigany - właśnie w takiej kolejności
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 10:59
| aneby napisał/a: | | Świadek, Frantic i Ścigany |
Świadka nie widziałam Frantic super Ścigany fajny
Zdecydowanie wolę go jako starszego,nawet jak ma tyle lat
| lizzzi napisał/a: | | Pokazał co potrafi jako cieśla. |
Podobno prawie wszystkie meble w jego domu,zrobił sam
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 12:08
| Calipso napisał/a: | | Świadka nie widziałam |
Koniecznie musisz nadrobić. Swietny film i dobre role Forda i Kelly McGillis. A jaka chemia między nimi.......
Tamara - Nie 28 Wrz, 2008 14:03
We Franticu absolutnie fantastyczny , ale w Ściganym w pewnym momencie straciłam orientację , o co chodzi , bo za dużo się pokomplikowało chociaż to nie wina Forda
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 20:22
| Tamara napisał/a: | | w Ściganym w pewnym momencie straciłam orientację , o co chodzi , bo za dużo się pokomplikowało |
dlatego dla mnie film jest tylko fajny.
| aneby napisał/a: | | Kelly McGillis. A jaka chemia między nimi....... |
Qrcze,coś mi mówi jej nazwisko,ale nie pamiętam z jakiego filmu ją znam a chemia...wcale mnie to nie dziwi
Anaru - Nie 28 Wrz, 2008 20:46
| Calipso napisał/a: | Qrcze,coś mi mówi jej nazwisko,ale nie pamiętam z jakiego filmu ją znam a chemia...wcale mnie to nie dziwi |
ja ją najbardziej z Top Gun kojarzę, w czymś tam jeszcze grała, ale nie pamiętam.
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 20:52
No tak,Top Gun
Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 21:15
Kelly McGillins? Ona nienawidzi mycia wlosow...
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 21:36
| AineNiRigani napisał/a: | Ona nienawidzi mycia wlosow... |
szoooo jak można tego nienawidzieć
Anaru - Nie 28 Wrz, 2008 21:43
Można, pamiętam jak nienawidziłam we wczesnym dzieciństwie.
A moją młodszą siostrę przy takich okazjach to chyba cały blok słyszał
(niech żyją offtopy )
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 21:46
| Anaru napisał/a: | | pamiętam jak nienawidziłam we wczesnym dzieciństwie. |
ja też,ale teraz to jest dla mnie dziwne
| Anaru napisał/a: | niech żyją offtopy |
ktoś jeszcze da nam porządnie po łapkach
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 21:48
Eee tam, tu nie biją chyba *rozgląda się bojaźliwie*
Harry_the_Cat - Nie 28 Wrz, 2008 21:59
Jak trzeba to....
Ale to nie mój wątek, więc się tak bardzo nie przejmuję
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:00
chyba nie
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:06
| Harry_the_Cat napisał/a: | Jak trzeba to.... |
o qurczaki to ja już milczę
Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 23:42
| Calipso napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | Ona nienawidzi mycia wlosow... |
szoooo jak można tego nienawidzieć |
Nieee, ja po prostu zacytowalam mixa, ktorego wieki temu (blisko 20 lat - bosze jaka ja jestem stara...) zmontowano w RMF na prima aprilis. To bylo polaczenie kilku reklam.
Kelly McGillins ... ona nienawidzi mycia wlosow ... jej ... swiat to ciezarowki, smary ... teraz czuje sie naprawde piekna.
I jeszcze o podpaskach bylo...
| Calipso napisał/a: | ktoś jeszcze da nam porządnie po łapkach |
Cal to nie ezo. I nie ja -
|
|
|