Seriale - Dramy koreańskie, filmy skośne i przypadkowi aktorzy - cz.5
Trzykrotka - Pią 02 Sty, 2015 21:10
Zapomniałabym - skręca mnie z zazdrości na myśl jak blisko niektórzy mogą podejść. To z pokazu Andre Kima - policzek Jun Ki
Nie wiedziałam, że tańczy(ł), ale w sumie - inaczej nie nauczyłby się aż tak płynnych ruchów
Agn - Pią 02 Sty, 2015 21:18
Trzykrotko! Wreszcie przywdziałaś pięknookiego złodzieja z gwiazdką! Myślałam, że nigdy tego nie zrobisz...
| Trzykrotka napisał/a: | | Jak to ładnie w nowym roku! |
Wiadomo - posprzątane po imprezie.
| Trzykrotka napisał/a: | | Moje dojrzewają i na pewno się tu znajdą. |
Trzymam za słowo, bom okrutnie ich ciekawa.
| Trzykrotka napisał/a: | | Nie, no, mogę was czytać i czytać - śmieję się, wspominam, potakuję i kręcę głową na zmianę. |
Owszem, też tak mam. Niesamowicie też cieszy mnie pomysłowość względem kategorii.
| Trzykrotka napisał/a: | Ja zaczęłam jak należy, bo w ciągu 3-4 dni na przełomie roku obejrzałam z Gosią Rooftop Prince'a - caluśką 20 odcinkową dramę. BeeMer - dzięki, że agitowałaś, bo drama jest kapitalna. Poświęcę jej więcej czasu - aż żałuję, że nie mogłam pisać na bieżąco, bo teraz pewnie trochę wrażeń umknęło, ale i tak... słyszałam, że Gosia zamiast melodyjki z Gumiho nuciła dziś piosenkę z Rooftop Prince.
|
Ja tę dramę swojego czasu dostałam od Zooshe z zachęcającą reklamą, ale jakoś tak... nie zabrałam się do niej, leżała u mnie i leżała, w końcu stwierdziłam, że się za nią nie wezmę i wysiupałam.
Teraz Agn pluje sobie w brodę.
| Trzykrotka napisał/a: | :excited: Sprawdziłam - yaaa.... Faktycznie! Ona mogła ubrać się nawet w piżamę - i tak widać było jego-jego-i niemal wyłącznie jego. Inna panowie niby na wysoki połysk także, ale Jun Ki Nawet nie wiem, czy pani trochę sobie nogi nie podłożyła, skoro pan u jej boku zdecydowanie więcej uwagi ściągnął. |
Zwracała jednak uwagę, bo ta suknia... no coś z nią jest nie tak, dziwaczna jakaś taka...
Ale mniejsza z kiecką - ten pan u jej boku.
| Trzykrotka napisał/a: | | na nagrody nawet nie zerkłam |
Ja też nie, choć wyhaczyłam, że Ktoś dostał jakieś top excellence czy coś w tym guście.
| Trzykrotka napisał/a: | Mnie pinterest dzis uraczył taką fotką |
Och, LMH z rozchełstanym kołnierzykiem! Pinterest nas kocha, to pewne!
We mnie dziś wbił takie spojrzenie na "dzień dobry":
Mam też jeszcze jedną fotkę, ale to po 22-ej.
| Cytat: | Ale moje Oski w temacie śmierci zauważyłaś? |
Zauważyłam!
Cudne są!
| Cytat: | | Zachwyciłam się demotem Jun Ki z King and the Clown - zachwyciłam się wczoraj (oglądając filmiki ilustrujące Oski) znowu Jun Kim w tym filmie. Chętnie zrobiłabym sobie taki montaż scen wyłącznie z nim, bo całego filmu chyba nie mogłabym już obejrzeć. |
Ja ten film obiecałam siostrze mej rodzonej, że jak przyjedzie, to nie ma przebacz - obejrzy ze mną koreański film.
Obejrzy też ze mną Marathon.
Więc czeka mnie jeszcze przynajmniej jeden seans. A kto wie, czy nie więcej, bo film naprawdę bardzo mi się podobał.
| Trzykrotka napisał/a: | I pomyśleć, że ten chłopak uprawia taekwondo, a nie taniec klasyczny |
Może ma wrodzony talent do zgrabnego poruszania się.
| Trzykrotka napisał/a: | wiadomo - potrafi omamić i schować brzydkie detale po ładną chusteczką (z motylkiem ) |
No fakt, że trzeba stać czasem z boku, by widzieć, że chusteczka usmarkana...
| Trzykrotka napisał/a: | | Ktoś zaciera ślady i myli tropy, ktoś stara się odnaleźć dowody. Ogląda się znakomicie, a nie jest już tak rozjeżdżające emocjonalnie. |
Pamiętaj, że k-dramy lubią jeszcze dowalić człowiekowi na pożegnanie, by się dobrze pamiętało.
| Trzykrotka napisał/a: | | wszystko poprowadzone sprawnie, żwawo i bez dłużyzn, choć nie bez potknięć i nielogiczności (przy takich tematach trudno się tych potknięć ustrzec). Na domiar radości jest to jeszcze komedia, która - dosłownie - wyciska łzy śmiechu z oczu. Na niezobowiązującą rozrywkę jak znalazł. Dodajmy do tego zestaw uroczych panów sprzed ery grzybowej - żyć nie umierać. |
Będę już grzecznie oglądać, jak mi się zachce czegoś lekkiego.
A podejrzewam, że zachce mi się szybko, jak skończę TPM, Misaeng i My-Oh-For-Eru's-Sake!-Girl. Misiek mnie będzie odprężał, o!
| Trzykrotka napisał/a: | śmieję się z Gosi, że i ją dopadło, w końcu zachwyciła się LMH, choć w innej wersji |
| Trzykrotka napisał/a: | | i prawdziwego złoczyńcę (pamiętacie Mendę z Wilczka?) |
Pamiętamy. Nawet facetowi współczułam, bo ma taką aparycję, że nic tylko swołocz wszelką mu grać.
| Trzykrotka napisał/a: | | miło się ich nienawidzi. |
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 21:18
Policzek by się chętnie pomyziało ale włosy bym najchętniej mu inaczej obcięła, nie podobają mi się w tej wersji.
No dobra, wracam do Gunmana, odcinek 17. czas napocząć.
Poczytałam sobie trochę o tych czasach w "Historii Korei" Joanny Rurarz, trochę mi to rozjaśniło w głowie (ale nadal części nie ogarniam).
Aha, nadal oglądam po angielsku - polskawe napisy doprowadzają mnie do szału.
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 21:23
| Agn napisał/a: | Mam też jeszcze jedną fotkę, ale to po 22-ej. |
Mam nadzieję, że o niej nie zapomnisz
Agn - Pią 02 Sty, 2015 21:23
| Aragonte napisał/a: | Elementy klasyki na bank, bo na początku kariery wystąpił w czymś, co nazywa się Flying Boys, widziałam jakiś filmik z realizacji tego i balet miał tam niejakie znaczenie
http://asianwiki.com/Flying_Boys |
To właśnie ten film, który wciąż waham się obejrzeć ze względu na stylówę Junki. Widziałaś, co mu zrobili na głowie? Tego fryzjera należałoby rozstrzelać...
| Aragonte napisał/a: | pałeczki znowu mnie pokonały i skończyło się na widelcu |
Nie poddawaj się! Ja ćwiczyłam codziennie, mimo bólu stawów palcowych, ale teraz już mi idzie nienajgorzej i lubię jeść pałeczkami.
| Aragonte napisał/a: | Agn, nie twierdziłam, że ten "detal" jest mało ważny |
Ja nie twierdzę, że ty tak twierdziłaś, ale DETAL?! Cinća...
| Trzykrotka napisał/a: | | Zapomniałabym - skręca mnie z zazdrości na myśl jak blisko niektórzy mogą podejść. To z pokazu Andre Kima - policzek Jun Ki |
Ja już się kiedyś podniecałam przy okazji oglądania City huntera na samą myśl, że - cinća - czyjaś praca polega na pokrywaniu pleców Lee Min Ho fałszywymi bliznami. Jak to sobie wyobraziłam, to zaliczyłam spłynięcie z fotela w stanie budyniowym...
Agn - Pią 02 Sty, 2015 21:25
| Aragonte napisał/a: | | włosy bym najchętniej mu inaczej obcięła, nie podobają mi się w tej wersji. |
Ty myślisz o jakimś obcinaniu, ja o rozburzaniu tej czupryny własnymi rękami.
| Aragonte napisał/a: | Mam nadzieję, że o niej nie zapomnisz |
Gdzie ja bym zapomniała o ponętnej fotce Junki, no weź...!
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 21:34
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Elementy klasyki na bank, bo na początku kariery wystąpił w czymś, co nazywa się Flying Boys, widziałam jakiś filmik z realizacji tego i balet miał tam niejakie znaczenie
http://asianwiki.com/Flying_Boys |
To właśnie ten film, który wciąż waham się obejrzeć ze względu na stylówę Junki. Widziałaś, co mu zrobili na głowie? Tego fryzjera należałoby rozstrzelać... |
Ha, właśnie nie pamiętam
Mam może od Ciebie ten film, hmm? Na razie leżą mi na nogach dwa koty, Banshee i Fairy, i nie mam jak sprawdzić
Zacytuję wam jeden komentarz pod zdjęciami i tekstem do rozdania nagród:
Lee Jun Ki, go back home and try again, cause looking THAT good is impossible. Wrong dimension or something. We´re like, NORMAL people here. This aint the Olympia of the Greek gods. Seriously, oh great ninja teacher, it is better if you had arrived with stolen clothes and a headband. cause I cannot handle this ….
No cóż
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | włosy bym najchętniej mu inaczej obcięła, nie podobają mi się w tej wersji. |
Ty myślisz o jakimś obcinaniu, ja o rozburzaniu tej czupryny własnymi rękami. |
Jedno nie przeszkadza drugiemu
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Mam nadzieję, że o niej nie zapomnisz |
Gdzie ja bym zapomniała o ponętnej fotce Junki, no weź...! |
Okrutna kusicielka Zua, zua Agn...
Admete - Pią 02 Sty, 2015 21:37
Pięknie opowiedziana drama Trzykrotko - ty to potrafisz.
Odcinek 15 Pinokia bardzo mi się podobał. Dochodzenie do prawdy, reporterskie śledztwo, szlachetność Bum Jo, ślepota Ha Myunga ( Dal Po ), poświęcenie In Ha, złamane serce Yoo Rae. Zakończenie mi się tez podobało i nie tyle z powodu kissu, co z powodu wyjaśnień, jakie tam padły.
BeeMeR - Pią 02 Sty, 2015 21:38
| Cytat: | | widziana przeze mnie po raz pierwszy Han Ji Min | Widziałaś ją w King's Wrath jako "babcię" Hyun Bina
| Cytat: | | Ja tę dramę swojego czasu dostałam od Zooshe z zachęcającą reklamą, ale jakoś tak... nie zabrałam się do niej, leżała u mnie i leżała, w końcu stwierdziłam, że się za nią nie wezmę i wysiupałam. | Ania ma
Według mnie Rooftop Prince jest dramą trochę nierówną, chwilami mocno skręcającą w stronę guilty pleasure (ratowanie panny od ognia czy chłodu, noble idiocy, teletubisie ), trochę było nie mojego humoru na siłę, ale atutów ma więcej niż słabych stron i ogląda się cudnie, to na pewno. Bardzo mocne, świetne są odcinki joseońskie, klamrowe. No i śliczny romans. Tylko Misiek się powinien podszkolić w całowaniu (zresztą może już to zrobił od tamtego czasu )
A w ogóle oliwa nieżywa ale sprawiedliwa, bo ja zaczęłam Gumiho z Żabulem, ale to opiszę wrażenia jak więcej obejrzę - a oglądam z przyjemnością
| Cytat: | | Lee Jun Ki, go back home and try again, cause looking THAT good is impossible. Wrong dimension or something. We´re like, NORMAL people here. This aint the Olympia of the Greek gods. Seriously, oh great ninja teacher, it is better if you had arrived with stolen clothes and a headband. cause I cannot handle this …. | Ja tam nie mam z tym problemu z tym, że wygląda pięknie
Która piosenka chodzi za Gosią ta?
https://www.youtube.com/watch?v=-NYfE90yOQo
Agn - Pią 02 Sty, 2015 22:07
| Cytat: | | Mam może od Ciebie ten film, hmm? |
Nie masz, ale możesz mieć. Planuję niedługo wycieczkę do stolicy, więc wiesz...
| Aragonte napisał/a: | Zacytuję wam jeden komentarz pod zdjęciami i tekstem do rozdania nagród:
Lee Jun Ki, go back home and try again, cause looking THAT good is impossible. Wrong dimension or something. We´re like, NORMAL people here. This aint the Olympia of the Greek gods. Seriously, oh great ninja teacher, it is better if you had arrived with stolen clothes and a headband. cause I cannot handle this ….
No cóż |
No i mam pozamiatane. Piękne!
| Cytat: | Jedno nie przeszkadza drugiemu |
Wiesz, tylko jak ja bym zanurzyła łapencje w tej gęstwinie, to się boję, że każde nożyczki bym rozmontowała, gdyby tylko ważyły się zbliżyć...
| Aragonte napisał/a: | Okrutna kusicielka Zua, zua Agn... |
Zua? Moi? Ja się tak ładnie dzielę obrazkami... ale jak nie chcesz, to nie...
Poza tym to Junki jest zuy - żeby tak się prezentować...
| BeeMeR napisał/a: | Tylko Misiek się powinien podszkolić w całowaniu (zresztą może już to zrobił od tamtego czasu ) |
Niekoniecznie - w Three days na wszelki wypadek z ustami się do panny nie zbliżał.
| BeeMeR napisał/a: | Ja tam nie mam z tym problemu z tym, że wygląda pięknie |
Ja też nie, ale... serio... my ludź czujemy się tym brzydziej.
Trzykrotka - Pią 02 Sty, 2015 22:13
| Agn napisał/a: | Trzykrotko! Wreszcie przywdziałaś pięknookiego złodzieja z gwiazdką! Myślałam, że nigdy tego nie zrobisz...
|
No bo w kotku się zakochałam Ale wszystkie jesteście w nowych sukienkach, więc głupio było paradować w starej.
| Agn napisał/a: |
Zwracała jednak uwagę, bo ta suknia... no coś z nią jest nie tak, dziwaczna jakaś taka... |
Sukienka była kompletnie nie dobrana do dziewczyny. Może wzięcie Jun Ki pod ramię było dobrym pomysłem - odciągało uwagę od niezbyt szczęśliwej stylizacji. Park Min Young już tak sie dobrze nie udało - mimo wspaniałego partnera wyglądała jak z lekka zaniedbana i przykurzona kuzynka z Busanu.
Mam też jeszcze jedną fotkę, ale to po 22-ej. |
To już niedługo
| Trzykrotka napisał/a: | śmieję się z Gosi, że i ją dopadło, w końcu zachwyciła się LMH, choć w innej wersji |
|
Jeden z teletubisiów od Księcia nazywa się w życiu Lee Min Ho I on się właśnie Gosi podobał.
| Aragonte napisał/a: | Policzek by się chętnie pomyziało ale włosy bym najchętniej mu inaczej obcięła, nie podobają mi się w tej wersji.
|
Bo to ten nieszczęsny Andre Kim tak go kazał uczesać. Fryzura do rozburzania własnoręcznie, to pewne
Admete - za komplement z ust polonistki
| Admete napisał/a: |
Odcinek 15 Pinokia bardzo mi się podobał. |
I mnie! Bardzo teraz będzie emocjonująco. Tylko martwię się, że po złamanym sercu Yoo Rae nadejdzie pora na gorące i dobre serce Bum Jo. Ja go tak lubię
| BeeMeR napisał/a: | Widziałaś ją w King's Wrath jako "babcię" Hyun Bina |
Tę młodą zgagę? Masz... w ogóle jej nie poznałam. Może dlatego, że się nie uśmiechała tak szeroko. Uśmiech ma ładny.
Pogra sobie teraz z Hyun Binem oj, pogra.
| Cytat: | A w ogóle oliwa nieżywa ale sprawiedliwa, bo ja zaczęłam Gumiho z Żabulem, ale to opiszę wrażenia jak więcej obejrzę - a oglądam z przyjemnością |
Do sklepu przywieźli krowę! Prawda, że fajna z nich para - z Żabula i Min Ah?
O ta. Najczepliwsza. Mnie się podobała najbardziej te joseońskie chóry.
| BeeMer napisał/a: | Tylko Misiek się powinien podszkolić w całowaniu (zresztą może już to zrobił od tamtego czasu ) |
Niekoniecznie, to prawda. W I Miss You też nieszczególnie mu szło. Ale prócz tego i w jednej i drugiej dramie był czarujący.
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 22:20
| Agn napisał/a: | Zua? Moi? Ja się tak ładnie dzielę obrazkami... ale jak nie chcesz, to nie... |
Jaaaa nie chcę?? Ja delikatnie przypominam, że jest już po 22.00, khem, khem
| Agn napisał/a: | Poza tym to Junki jest zuy - żeby tak się prezentować... |
Strasznie, okrutnie, nie do zniesienia zuy Jun Ki
| Agn napisał/a: | Ja też nie, ale... serio... my ludź czujemy się tym brzydziej. |
W zestawieniu z Junkim? Dawno się pogodziłam, że stanowię z zestawieniu z nim brzydszą część ludzkości
A Flying Boys powoli fruuunie do odpowiedniego foldera, więc pewnie nie będę Cię nękać w tej sprawie. Ale najpierw chyba obejrzę Fly, daddy, fly - filmik mnie dostatecznie zachęcił
Agn - Pią 02 Sty, 2015 22:25
| Trzykrotka napisał/a: | No bo w kotku się zakochałam Ale wszystkie jesteście w nowych sukienkach, więc głupio było paradować w starej. |
Ta stara jest jak mała czarna - zawsze pasuje, bez względu na czasy.
Ale pięknooki złodziej jest... mmm...
| Trzykrotka napisał/a: | | Może wzięcie Jun Ki pod ramię było dobrym pomysłem - odciągało uwagę od niezbyt szczęśliwej stylizacji. |
To już mogła faktycznie w czymkolwiek wystąpić.
| Trzykrotka napisał/a: | | Bo to ten nieszczęsny Andre Kim tak go kazał uczesać. |
Co za dureń kostropaty, on naprawdę nienawidzi ludzi...
| Cytat: | Jaaaa nie chcę?? Ja delikatnie przypominam, że jest już po 22.00, khem, khem |
Byłam bardzo zajęta faflunieniem z tobą na SMSach, to przegapiłam wybicie tej magicznej godziny...
Już wklejam. Naści!
| Cytat: | Strasznie, okrutnie, nie do zniesienia zuy Jun Ki |
Oby nigdy nie dopadł go syndrom "bad boys turning good".
| Aragonte napisał/a: | najpierw chyba obejrzę Fly, daddy, fly - filmik mnie dostatecznie zachęcił |
Jeszcze nie widziałaś? Do roboty!
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 22:43
Oho, jest kołderka w poście Agn!
*zdejmuje ostrożnie, żeby delikwent nie odczuł zmiany temperatury*
Jakie ładne ramiona I kawałek pleców się załapał, też ładnych
Wiem, nie jestem obiektywna (w końcu można znaleźć skośnookich panów o znacznie bardziej rozbudowanej muskulaturze itd.), ale dobrze mi z tym
*odkłada kołderkę na swoje miejsce i wraca do podziwiania Yoon Kanga*
Agn - Pią 02 Sty, 2015 22:51
| Aragonte napisał/a: | | Wiem, nie jestem obiektywna |
Co to: "obiektywna"?
Cieszę się, że ci się podoba. Wiem, szczypior, ale to jest ładniutki szczypior.
| Aragonte napisał/a: | | *odkłada kołderkę na swoje miejsce i wraca do podziwiania Yoon Kanga* |
*dobrze wie, że Aragonte i tak łypie kątem oka na obrazek*
Aragonte - Pią 02 Sty, 2015 22:55
Jak Ty mnie dobrze znasz
Obrazek już został zapisany na dyszczku
Agn - Pią 02 Sty, 2015 22:57
| Cytat: | Jak Ty mnie dobrze znasz |
Kkkkkkk
| Cytat: | Obrazek już został zapisany na dyszczku |
Kkkkkkkkk!!! *dobrze, oj, bardzo dobrze zna Aragonte*
Trzykrotka - Pią 02 Sty, 2015 23:00
I jak tu nie dziękować światu za twittera i wynalazek selfie. Bo jak mniemam, takie cudo mogła zrobić tylko bardzo khem.... zaprzyjaźniona osoba, albo sam kołderkowy pan - do lustra.
Normalnie - tylko pogłaskać za inicjatywę.
Ona ma konto na twitterze i pisze nie w hangulu? Gdyby tak było, odkurzyłabym swoje... Siwon jednak więcej po chińsku się produkuje....
BTW: chwała BeeMer za filmik mojej ulubionej pary z KoD - no po prostu nie mogę.... Na zmianę śmieję się i ślinię
BeeMeR - Pią 02 Sty, 2015 23:02
| Trzykrotka napisał/a: | | Niekoniecznie, to prawda. W I Miss You też nieszczególnie mu szło. Ale prócz tego i w jednej i drugiej dramie był czarujący. | Czarujący był, ale trafić pannie w usta w wallkisie nie mógł
Żeby w jednym ujęciu całować tuż nad a w drugim tuż pod to naprawdę...
| Trzykrotka napisał/a: | chwała BeeMer za filmik mojej ulubionej pary z KoD - no po prostu nie mogę.... Na zmianę śmieję się i ślinię | ach, bo oni cudni są
Agn - Pią 02 Sty, 2015 23:05
| Cytat: | I jak tu nie dziękować światu za twittera i wynalazek selfie. Bo jak mniemam, takie cudo mogła zrobić tylko bardzo khem.... zaprzyjaźniona osoba, albo sam kołderkowy pan - do lustra.
Normalnie - tylko pogłaskać za inicjatywę. |
Mmm... powiadam ci, że pinterest kocha swych użytkowników.
| BeeMeR napisał/a: | Czarujący był, ale trafić pannie w usta w wallkisie nie mógł |
Dobra, zmykam, jutro wcześnie wstaję.
Sprawujcie się należycie, niosąc chwałę temu wątkowi.
Aragonte - Sob 03 Sty, 2015 03:23
Skończyłam później, niż się spodziewałam, 17. odcinek Strzelca.
Hanjo wrócił z wrednym, cudnie krzywym uśmieszkiem i przenikliwym umysłem, nie tak narwany jak Yoon Kang.
Uwielbiam tego faceta, nooo
Dramę też uwielbiam
Reszta jutro, tj. dzisiaj
Agn - Sob 03 Sty, 2015 06:59
| Cytat: | | Skończyłam później, niż się spodziewałam, 17. odcinek Strzelca. |
Ja sobie dzisiaj dokończę.
| Aragonte napisał/a: | Hanjo wrócił z wrednym, cudnie krzywym uśmieszkiem i przenikliwym umysłem, nie tak narwany jak Yoon Kang. |
Widzę właśnie ten krzywy uśmieszek na twej kiecuszce.
| Aragonte napisał/a: | Uwielbiam tego faceta, nooo
Dramę też uwielbiam |
I cóż ja mogę zrobić, kiedy mi takie miody leją?
No chyba zaparzę kawę...
(Znów zbrodnia przeciwko ludzkości, ale przynajmniej ładnie się uśmiecha. )

Ech... a teraz je chipsy. Ale robi to uroczo, więc mu wybaczam.
No i czas się zbierać do pracy...
Agn - Sob 03 Sty, 2015 07:03
Aaaaa, jeszcze selfie!!!
BeeMeR - Sob 03 Sty, 2015 08:26
Hero - finał. spoilery.
Szczurka oszczędzę, jego postać przynajmniej jest w miarę konsekwentna, ale za takie napisanie postaci Jin Hyuka to się komuś kęsim należy
Niby ok, zwykły szary ludek, ale chwilami tak głupi (co on zrobił z tym nagraniem! Jak można było tak spaprać kluczowy dowód - żeby do internetu wrzucił to by już było lepiej zamiast robić happening dla 15 osób ), histeryczny, a szlachetny do ukichania w kwestii noble idiocy to naprawdę nie moja działka a bieganie ledwo żywym za gostkiem, który zostawił do wykrwawienia się na śmierć, żeby mu niby życie ratować - hmmmm
acz nie mniejszą "szlachetność" tu odstawia były bandzior idący za niego do więzienia - dobrze, że choć JunKi śliczny jest to się patrzy na niego bez przykrości Ale nie gdyby miał czarne włosy to dopiero by była przyjemność patrzeć
No i Bohater dziewczynę sobie fajną znalazł - co to się nie boi powiedzieć mu że go lubi i wypunktować za co I jeszcze śliczna jest - tylko skandalicznie chuda.
Facepalm odcinka:
I "waleczny" bohater dramy:
https://www.youtube.com/watch?v=UbTUihUyIiQ
(oczywiście ja bym wycięła scenę walenia w krocze, ale cóż...)
Admete - Sob 03 Sty, 2015 08:47
| BeeMeR napisał/a: | | I jeszcze śliczna jest - tylko skandalicznie chuda. |
Będziesz ja miała jako drugą w Baek Dong Soo.
|
|
|