To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Kociolek

BeeMeR - Sob 17 Sie, 2013 14:59

AineNiRigani napisał/a:
Beem. Tak. TEN slynny matrymonialny sernik.
Jestem go niezmiernie ciekawa :kwiatek: - uwielbiam sernik, a sama piec nie umiem. Za szarlotką nie przepadam, więc płakać nie będę gdyby nie było ;)

Aragonte - jakbyś znała swój przyjazd to daj znać - może by się udało dopasować na trasie Kraków-Chrzanów co by Loanę w roli taxi angażować raz, a nie dwa :kwiatek:

Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 21:16

czy powoli moglabym juz wiedziec kto/ile osob bedzie?

Ja,
Barbarella
BeeM
Loana
Dorfi (?)
Aragonte (?)

Aragonte - Sob 17 Sie, 2013 23:03

U mnie nadal duży pytajnik, ciężko mi się zebrać i na coś zdecydować, bo ciągle siedzę w Rowie Mariańskim :?
Anonymous - Sob 17 Sie, 2013 23:54

ciagle licze i mam nadzieje...
Dorfi - Nie 18 Sie, 2013 00:11

Dorfi będzie prawdopodobnie z przychówkiem. Chyba, że się z Loaną autem zabiorę a mąż z dziećmi zostanie, ale to się w ostatniej chwili okaże, jak znam życie.
Aragonte - Nie 18 Sie, 2013 00:40

AineNiRigani napisał/a:
ciagle licze i mam nadzieje...

Aine, ja też...

Anonymous - Nie 18 Sie, 2013 01:09

Aragonte powiem wprost - tesknie za Toba bardzo. Spotkanie Ciebie chociazby raz w roku jest mi potrzebne. Do tego stopnia, ze nawet planowalam leciec przez W-we. Tylko lot byl niekorzystny. Ale kiedys polece... :)
BeeMeR - Nie 18 Sie, 2013 09:51

Aine, przypomnij mi datę kociołka, proszę :kwiatek:
to sobota, 31? :mysle:

Anonymous - Nie 18 Sie, 2013 11:05

jes it yz
Aragonte - Nie 18 Sie, 2013 12:15

AineNiRigani napisał/a:
Aragonte powiem wprost - tesknie za Toba bardzo. Spotkanie Ciebie chociazby raz w roku jest mi potrzebne. Do tego stopnia, ze nawet planowalam leciec przez W-we. Tylko lot byl niekorzystny. Ale kiedys polece... :)

Aine, postaram się przyjechać :) Ja też bardzo chcę Cię zobaczyć :)

Co do noclegu - najbardziej byłoby dla mnie wygodne po kociołku wprosić się na nocleg do Dorfi :ops1: :kwiatek: a potem w niedzielę ubłagać Loanę o podrzucenie na dworzec :ops1: :kwiatek:
Dorfi, czy to wchodzi w grę? :ops1:

Jotka - Nie 18 Sie, 2013 13:09

Czy moje zaproszenie nadal akutalne :wink:
Anonymous - Nie 18 Sie, 2013 17:12

Jotko, jak mozesz pytac? Przeciez zaproszenie jest skierowane do wszystkich !! ;)

Ja,
Barbarella
BeeM
Loana
Jotka
Dorfi (?)
Aragonte (?)

Dorfi - Nie 18 Sie, 2013 22:19

Aragonte napisał/a:

Co do noclegu - najbardziej byłoby dla mnie wygodne po kociołku wprosić się na nocleg do Dorfi :ops1: :kwiatek: a potem w niedzielę ubłagać Loanę o podrzucenie na dworzec :ops1: :kwiatek:

Jeśli zadowolisz się materacem na podłodze, to wchodzi w grę (mebli jeszcze nie mamy) :-P

Anonymous - Nie 18 Sie, 2013 22:36

Aragonte - jedna osobe naprawde moge przenocowac bez problemu (nawet 2 w gruncie rzeczy), aczkolwiek rozumiem chec ogladnieca domu Dorfika - sama ostrze sobie zabki (kiedys :P )
Aragonte - Nie 18 Sie, 2013 22:48

Dorfi napisał/a:
Aragonte napisał/a:

Jeśli zadowolisz się materacem na podłodze, to wchodzi w grę (mebli jeszcze nie mamy) :-P

Brzmi wspaniale! :banan_czerwony:
To piszę się jak najbardziej :cheerleader2:

Aine, wiem, że bym się zmieściła, ale z Krakowa szybciej dojadę do siebie, do domu, a Kocianny będą i tak tydzień beze mnie :rumieniec:

Barbarella - Pon 19 Sie, 2013 17:21

AineNiRigani napisał/a:
Ja,
Barbarella
BeeM
Loana
Jotka
Dorfi (?)
Aragonte (?)

Barbarella jest na razie pod znakiem zapytania. W niedzielę się wolontariuję, więc muszę wrócić w sobotę wieczorem. Loana wspominała, że jedzie w sobotę i może mnie podrzucić do Katowic, ale muszę to jeszcze z nią dogadać.

Anonymous - Wto 20 Sie, 2013 00:51

yyy?? Barbarella pod znakiem zapytania? Noremalnie chyba sie pochlastam !!! Ja liczylam, ze bedziesz juz w piatek wieczorem !!!

(i wcale nie o te ziemnory chodzilo - to taki ainowy zarcik. Jak zwykle malo smieszny i slekka chamski, ale nie takie zarty przezylas, nie?)

Loana - Wto 20 Sie, 2013 08:07

No właśnie, ja się babeczki nie rozdwoję, więc trzeba ustalić gdzie jadę po kociołku :) Przed będę u Dorfi :)
Anonymous - Wto 20 Sie, 2013 08:15

znaczy sie, z tego co sie orientuje, to po Kociolku Ty, Loano, jedziesz do Dorfi. Z Aragonte.
A sa jakies inne plany?

BeeMeR - Wto 20 Sie, 2013 19:21

AineNiRigani napisał/a:
po Kociolku Ty, Loano, jedziesz do Dorfi. Z Aragonte.
Też tak myślałam - ale może napisz Loano, jakie Ty masz plany, bo to w sumie najważniejsze :kwiatek:
Ja wiem, że potrzebuję podwiezienia na trasie Chrzanów-Aine-Chrzanów/Kraków zależnie jak wyjdzie i liczę na Loanę lub Jotkę w tym temacie :kwiatek:

Jotka - Wto 20 Sie, 2013 19:52

Taxi J czeka na zgłoszenia :-D
Aragonte - Wto 20 Sie, 2013 20:28

Mnie by interesowała podwózka na trasie Chrzanów - Aine, ale może uda nam się zgrać z dojazdami z BeeMeR? :)
Zakładam, że faktycznie jadę z Kociołka do Dorfi razem z Loaną :wink:

BeeMeR - Wto 20 Sie, 2013 20:32

Aragonte napisał/a:
może uda nam się zgrać z dojazdami z BeeMeR? :)
Ja się bardzo polecam - Arlekinowi też :kwiatek: - najlepiej byłoby, gdybyśmy pojechały do Chrzanowa razem :przytul:
Aragonte - Wto 20 Sie, 2013 20:56

Basiu, a czy Arlekin w ogóle kojarzy, że jest to spotkanie?

Chyba muszę zgarnąć Twój numer telefonu, żeby nie mieć problemów z łapaniem się w drodze :wink: Przekażesz na PW?

Anaru - Wto 20 Sie, 2013 21:23

Aragonte napisał/a:
Basiu, a czy Arlekin w ogóle kojarzy, że jest to spotkanie?

Dzwoniłam do niej, na razie siedzi gdzieś tam daleko i wraca pod koniec sierpnia, sama nie wie jeszcze dokładnie kiedy. Ale chciałaby.