Fantastyka - LOTR
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 15:09
Aaaaaa, więc to tekst długości WP? Fajnie
Agn - Wto 13 Cze, 2006 15:14
No bo tak jakoś jak się pojawia temat LOTR, to się pojawia i Boromir (wspaniaaaały Szon!), a wtedy do dzieła Kas b. bliziutko.
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 15:35
Uuuusz się poprawiam
A może te posty ad fanfika przenieść do stosownego tematu?
Anonymous - Wto 13 Cze, 2006 21:44
A ja sobie zwykle drukuję 2 strony na 1 kartce.
No i na masówkę biorę igłówke i kalkę. Trochę brudzi później, ale w sumie to i tak tylko tymczasowe
miłosz - Śro 14 Cze, 2006 08:18
Władca Pierścieni" filmem wszech czasów
Trylogia "Władca Pierścieni" została uznana za dzieło filmowe wszech czasów. Tak głosowali czytelnicy wydawanego w Monachium pisma "Cinema".
Władcę Pierścieni" nakręcił Peter Jackson na podstawie sławnej powieści J.R.R. Tolkiena. W ankiecie, mającej wyłonić najlepszy film w historii kinematografii, uczestniczyło 22 tysiące czytelników magazyny "Cinema".
Na miejscach od drugiego do dziesiątego znalazły się takie filmy, jak "Pulp Fiction", "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły", "Matrix", "Ojciec chrzestny", "Imperium kontratakuje", "Podziemny krąg", "Titanic", "Ojciec chrzestny II" i "Forrest Gump".
Tegoroczny zdobywca Oscara "Miasto gniewu" uplasował się na miejscu 49. Dzieła klasyki filmowej, "Pół żartem pół serio" i "Przeminęło z wiatrem" zajęły miejsca 40. i 41. Film "Harry Potter i Czara Ognia" wylądował na miejscu 55., a na ostatnim, setnym - "Dzień Niepodległości".
Aragonte - Śro 14 Cze, 2006 10:58
Haaa, cieszę się z tego bardzo
Caitriona - Śro 14 Cze, 2006 12:05
Świetnie! Też bym chyba głosowała za LOTR
Trzykrotka - Śro 14 Cze, 2006 13:24
| miłosz napisał/a: | | Na miejscach od drugiego do dziesiątego znalazły się takie filmy, jak "Pulp Fiction", "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły", "Matrix", "Ojciec chrzestny", "Imperium kontratakuje", "Podziemny krąg", "Titanic", "Ojciec chrzestny II" i "Forrest Gump". |
Kurcze, to są właśnie plebiscyty! Nie protestuję co do "Władcy Pierścieni", bo pewnie sama bym tak głosowała, ale "Piraci z Karaibów" ???? Luuudzie!
Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 19:31
Wczoraj widziałam wydrukowane cudo.
Jenyściewy !!!!!
Ja tez takie chce.
Kupuję tusz (zapas. Duży, baaaardzo duży zapas) i drukuję, dru7kuję, drukuję...
Agn - Pon 19 Cze, 2006 19:59
Aine... jakie cudo? TY NAPRAWDĘ WYDRUKOWAŁAŚ KTÓREŚ Z TYCH BADZIEWI??? *siada na 4 literach i podziwia, za chwilę zacznie merdać ogonkiem*
Aragonte - Pon 19 Cze, 2006 20:57
| AineNiRigani napisał/a: | Wczoraj widziałam wydrukowane cudo.
Jenyściewy !!!!!
Ja tez takie chce.
Kupuję tusz (zapas. Duży, baaaardzo duży zapas) i drukuję, dru7kuję, drukuję... |
Aine, czy to było to, o czym myślę?
Agn - Pon 19 Cze, 2006 21:24
Aragonte, a o czym myślisz?
Caitriona - Pon 19 Cze, 2006 22:38
| Aragonte napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | Wczoraj widziałam wydrukowane cudo.
Jenyściewy !!!!!
Ja tez takie chce.
Kupuję tusz (zapas. Duży, baaaardzo duży zapas) i drukuję, dru7kuję, drukuję... |
Aine, czy to było to, o czym myślę? |
Sądzę, ze to było to o czym myślisz
Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 22:46
| Aragonte napisał/a: | Aine, czy to było to, o czym myślę? |
A juści !!!!
Anonymous - Śro 12 Lip, 2006 19:53
W czasie mego wakacyjnego wyjazdu widziałam Aragorna! . Stał w kawiarni i straszył ludzi uniesionym mieczem, a na twarzy miał ironiczny uśmiech...
Oto zdjęcie:
Agn - Śro 12 Lip, 2006 20:18
On sie chyba na te kaktusy zamierzal. No i jak skonczyl Aragorn? Jako ogrodnik...
Anonymous - Pią 01 Wrz, 2006 22:43
e tam, stary chwyt.
A co mieli powiedzieć fani LOTRa gdy wiadomo było, że premiery będa się odbywać co rok (z czego jedna w Polsce była opóźniona o kilka miesięcy !!!!)
Jeannette - Sob 02 Wrz, 2006 20:43
| AineNiRigani napisał/a: | | A co mieli powiedzieć fani LOTRa gdy wiadomo było, że premiery będa się odbywać co rok (z czego jedna w Polsce była opóźniona o kilka miesięcy !!!!) |
Uruchomić emulka.
Anonymous - Sob 02 Wrz, 2006 20:50
niekoniecznie Nie słyszałam, zeby po premierze FOTRa ktoś mógł ściągnąć ROTKa.
Anonymous - Pią 08 Wrz, 2006 20:11
Alternatywna historia "Władcy Pierścieni":
http://www.youtube.com/watch?v=HVNzPoXIZJE
Trzykrotka - Śro 13 Wrz, 2006 21:18
| AineNiRigani napisał/a: | | A co mieli powiedzieć fani LOTRa gdy wiadomo było, że premiery będa się odbywać co rok (z czego jedna w Polsce była opóźniona o kilka miesięcy !!!!) |
No, to prawda, okrucieństwo to bylo. Ja specjalnie poszłam po raz trzeci na Drużynę, żeby zobaczyć zajawkę Dwóch wież, tak bylo! Echch, piękne czasy...
Ale pięknie się czekalo. Aine, przyznaj, że kiedy na ekranie pokazyly się rysunki z twarzami wszystkich bohaterów, a z offu poleciało Into the West, to plakać się chcialao z żalu, że juz nie ma na co czekać.
Z Piratami damy radę! (szkoda, że zniknął wątek, fajne tam były rozmówki)
Anonymous - Śro 13 Wrz, 2006 22:10
Trzykroteczko, ja nawet czasami szłam na różne durne filmy przed TTT i ROTKiem, zeby trailer oglądnąć
Tiaa, to były piękne czasy. Z każdego wypadu do kina mam pamiatke - butki, kaszkiecik, bluza... (obniżki były )
I masz rację. Przesiedziałyśmy z psiapsiółą do końca napisów i aż łezka w oku się zakręciła. Podróż dobiegła końca ...[/i]
Trzykrotka - Śro 13 Wrz, 2006 22:30
Tak, tak było... Dlatego teraz trzymam kciuki za Hobbita - żeby go Jackson dostał. Hobbit to nie LOTR, ale dobre i to.
Admete - Czw 14 Wrz, 2006 13:03
A myśmy sie z Agn i innymi przyjaciółmi z KB nakręcali tolkienistycznie przez całe trzy lata I byłam twarda mogłam Fotr obejrzeć jeszcze przed polską premierą,ale poczekałam do seansu - obejrzałam w kinie dwa razy prawie pod rząd - dizeń po dniu. To było przeżycie.
Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006 13:34
hmm. Ja się przyznam, że niemal wszystkie częsci mogłam tak ogląnąć oglądnąć (za wyjątkiem FOTRa właśnie)., Ale też twardo czekałam. Takie oglądanie przed komputerem to substytut. Ja musze mieć dobry ekran, dolby surround, wygodne miejsca. Tak więc nawet kino nie mogło być byle jakie
|
|
|