Richard Armitage - Moving On: Drowning Not Waving (2009)
Gosia - Pią 27 Lis, 2009 18:50
Skoro BeeMer obejrzała, a nikt więcej nie wyraża swego zdania, to odspoilerowałam cały wątek, zaznaczając, że w wypowiedziach są spoilery.
Sorry więc za edycję postów (nic w nich nie zmieniałam poza tym )
BeeMer, no, przypomnij sobie, bo jestem ciekawa
Admete - Pią 27 Lis, 2009 19:27
Ja na pewno obejrzę, jak mi jakiś lepszy nastrój wróci...
Caitriona - Śro 09 Gru, 2009 17:36
Przyznam, że z przyjemnością i ciekawością obejrzałam Moving On. Nie ukrywam, że zasługa to przede wszystkim Richarda. Bardzo przyjemnie się na niego patrzy; jak tylko pokazał się na ekranie zupełnie nieświadomie zaczęłam się uśmiechać. I tak mi już zostało. Ciekawie, dlatego że jest to w sumie dla mnie nowa odsłona Richarda: nie kostium, ani nie zwariowany serial dla nastolatków. Wcześniej niby widziałam Makbeta, ale tam go nie było dużo, widziałam go także w BtS, ale to tylko we fragmentach. A tutaj mogłam się rozkoszować pełnym filmem i pełną współczesną rolą. Choć pomimo że się cały czas uśmiechałam jak 'gupia' do ekarnu, to jednak ani przez chwilkę nie wierzyłam Johnowi. Nie wiedziałam, ze chodzi o dilerkę, ale widziałam, że coś jest z tym facetem nie tak... Może gdzies tam w środku jest trochę dobra, ale John ogólnie to czarujący i niebezpieczny facet.
Całość mi się podobała, choć film mógłby być dłuższy Dzięki Gosiu!
Gosia - Śro 09 Gru, 2009 20:01
To jeden z moich ulubionych filmów Rysia. Przede wszystkim jest go dużo
Jest czarujący i fajnie wygląda A sam film skłania do refleksji nad zachowaniem postaci.
Dzięki, Caitri!
BeeMeR - Czw 10 Gru, 2009 08:28
| Cytat: | | jak tylko pokazał się na ekranie zupełnie nieświadomie zaczęłam się uśmiechać. I tak mi już zostało. | Też tak miałam
Caitriona - Czw 10 Gru, 2009 15:25
| BeeMeR napisał/a: | | Też tak miałam |
Magia Rysia
|
|
|