Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy
Gosia - Wto 08 Lip, 2008 22:48
Bo on jest slodki ten McDreamy
Kocham jak sie usmiecha i kocham jego smutne oczy
Juz zmienilam na obu komputerach w domu i w pracy tapetke ....
Edit:
I jest prawie moim rowiesnikiem
asiek - Wto 08 Lip, 2008 23:05
| Gosia napisał/a: | Edit:
I jest prawie moim rowiesnikiem |
Moim też, tylko rok różnicy.
Wracam do serialu....
Gosia - Wto 08 Lip, 2008 23:21
U mnie tez rok roznicy
asiek - Śro 09 Lip, 2008 10:03
Wczoraj obejrzałam 4 odcinki I sezonu...Qrcze, ten film wciąga !
Kiedy tak przypatrywałam się tej grupie wariatów /czytaj stażystów/ , chorobliwie fascynujących się "przypadkami" /nie mylić z pacjentami /, to przypomniałam sobie siebie sprzed lat, kiedy to z wypiekami na gębie zgłębiałam medycynę sądową.
Też byłam w grupie wariatów i przy każdej okazji, nawet na imprezach, obgadywaliśmy kolejne przypadki, budząc powszechne obrzydzenie.
Mój ówczesny narzeczony zagroził zerwaniem, jeżeli jeszcze raz wspomnę o nieboszczyku.
EDIT: Sieciowe znalezisko...
Admete - Czw 10 Lip, 2008 11:42
Oj Asiek to musiało byc fazowe
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 11:58
Asiek bardzo ładny avatar, wyglada mi znajomo no i tapetka super!
Ostatnio ogladam Grey`s Anatomy z rodzicami - pierwszy sezon i im się podoba!
Zawsze jest dobry pretekst, zeby sobie ten film po raz kolejny wlaczyc
Tym bardziej ze teraz jest swietny pretekst, bo dostalam w prezencie 1 sezon GA na DVD - wydanie polskie od Harry
Chyba Harry dawno nie zostala tak wyściskana przez nikogo (procz meza of course)
Dla rodzicow nawet znosze lektora
asiek - Czw 10 Lip, 2008 14:54
Obejrzałam I sezon ! ...Przynam, że trudno było mi się oderwać od monitora.
| Gosia napisał/a: | | Asiek bardzo ładny avatar, wyglada mi znajomo |
Znajomo, znajomo, bo kradziony.
Oto oryginał, niestety nie wiem czyjego autorstwa.
Jak tylko zrobię sobie screenki, to stworzę własnego avka. | Admete napisał/a: | | Oj Asiek to musiało byc fazowe |
To prawda. Czasami nawijaliśmy jak na haju.
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:27
Nawet sie nie domyslasz, czemu napisalam, ze wyglada znajomo, choc autora nie znam
W kazdym razie juz ta fotke pare dni temu widzialam
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:33
| Gosia napisał/a: | ym bardziej ze teraz jest swietny pretekst, bo dostalam w prezencie 1 sezon GA na DVD - wydanie polskie od Harry
Chyba Harry dawno nie zostala tak wyściskana przez nikogo (procz meza of course) |
Tak, jak Ty, to nie ściska mnie nawet mąż...
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:39
chyba wiec doceniasz jak wielka byla moja wdziecznosc
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:40
Cieszę się, że jesteś zadowolona z prezentu
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:41
Juz dawno rozpakowany i rozdz..... to znaczy obejrzany
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:43
asiek - Sob 12 Lip, 2008 11:18
Jestem w drugim sezonie i bardzo mi żal Meredith. ...To chyba moja ulubiona postać.
MacDreamy wkurza mnie swoim niezdecydowaniem...Nie lubię takich facetów. Chyba zmienię avka.... Coraz większa sympatię budzi we mnie doktor Capo. ...Babka ma klasę ! Alex i George irytujący ....wrrrrrrrr
Addison ? ....Hmmm...Podobało mi się jej podejście do Dereka i Meredith...Uczciwie postawiła sprawę, ale mimo tego jakoś nie mogę jej polubić,... kojarzy mi się z wydrą pe prostu.
Admete - Sob 12 Lip, 2008 21:18
A ja chronicznie nie znosiłam Meredith przez większość sezonów. Ostatnio jakoś mnie przestała irytować, ale żebym ją lubiła to nie bardzo Za to lubiłam kiedys George'a i może nawet znów go polubię? Doktor Bailey to moja ulubienica bez dwóch zdań.
Gosia - Nie 13 Lip, 2008 09:01
W 2 sezonie McDreamy faktycznie moze troszeczke wkurzac, ze wzgledu na swoje niezdecydowanie, ale od trzeciego to juz choc nie da sie ukryc, że ma swoje kryzysy ...
Meredith też czasami mnie denerwuje, chyba najbardziej w 4 sezonie, no i kiedy sypia z tymi, z którymi nie powinna...
Addison zmieni sie w trzecim sezonie i naprawde da sie lubic.
Teraz bede sobie powtarzac sezon 3, bo wlasnie koncze 2 z rodzicami, ktory tak sie wciagneli, ze musze im puszczac odcinki jeden za drugim
asiek - Nie 13 Lip, 2008 10:32
| Gosia napisał/a: | | Addison zmieni sie w trzecim sezonie i naprawde da sie lubic. |
W sumie nie mogę nic zarzucić Addison, to pozytywna postać, ale nie mogę jej polubić, bo za bardzo przywiązałam się do Meredith...Tyle złego zdarzyło się w życiu tej dziewczyny, że chciałabym, aby była wreszcie szczęśliwa.
| Gosia napisał/a: | | Meredith też czasami mnie denerwuje,[...]kiedy sypia z tymi, z którymi nie powinna... |
Mnie się to też nie podoba, ale chyba taki znalazła sposób na rozładowanie stresu. Wzrastała w domu, w którym nikt jej nie kochał i pewnie dlatego łapczywie szuka choć namiastki miłości...Żaaaal mi jej...
| Gosia napisał/a: | | W 2 sezonie McDreamy faktycznie moze troszeczke wkurzac, ze wzgledu na swoje niezdecydowanie, ale od trzeciego to juz |
Skoro, tak, to dam mu jeszcze szansę.
Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 18:34
Jestem po odcinku z bombą...Ufff, ależ tam było emocji...
asiek - Pon 14 Lip, 2008 18:36
Ożesz ! Z wrażenia wpisałam się jako gość.
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 22:24
Top 10 Ways "Grey's Anatomy" Should Kill Off Izzie
Caitriona - Pon 14 Lip, 2008 23:14
She takes an accidental drug overdose and has no idea what to do about it, because while dealing with all her personal issues she completely forgot to study medicine
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 23:17
She jumps out of a moving car to keep from hearing Meredith whine about McDreamy one more time.
Gosia - Wto 15 Lip, 2008 23:35
Ja chcialam zapytac, czy moge tu zaprezentowac swoje prezenty, bo sa piekniste
praedzio - Wto 15 Lip, 2008 23:38
Gosiu, ależ nie krępuj się (Praedzio i Aragonte)
Gosia - Wto 15 Lip, 2008 23:40
No to lecimy
Musze sie pochwalić, bo tak na nie patrze i patrze i nie moge sie zdecydowac ktory mam napelnic jako pierwszy

No i
Moja reakcja na to wszystko
|
|
|