To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy

Gosia - Wto 08 Lip, 2008 22:48

Bo on jest slodki ten McDreamy :serduszkate:
Kocham jak sie usmiecha i kocham jego smutne oczy :serce2:
Juz zmienilam na obu komputerach w domu i w pracy tapetke ....

Edit:
I jest prawie moim rowiesnikiem ;)

asiek - Wto 08 Lip, 2008 23:05

Gosia napisał/a:
Edit:
I jest prawie moim rowiesnikiem

Moim też, tylko rok różnicy. :wink:

Wracam do serialu....

Gosia - Wto 08 Lip, 2008 23:21

U mnie tez rok roznicy :mrgreen:
asiek - Śro 09 Lip, 2008 10:03

Wczoraj obejrzałam 4 odcinki I sezonu...Qrcze, ten film wciąga ! :-P
Kiedy tak przypatrywałam się tej grupie wariatów /czytaj stażystów/ :wink: , chorobliwie fascynujących się "przypadkami" /nie mylić z pacjentami :wink: /, to przypomniałam sobie siebie sprzed lat, kiedy to z wypiekami na gębie zgłębiałam medycynę sądową. :excited:
Też byłam w grupie wariatów i przy każdej okazji, nawet na imprezach, :roll: obgadywaliśmy kolejne przypadki, budząc powszechne obrzydzenie. :zalamka:
Mój ówczesny narzeczony zagroził zerwaniem, jeżeli jeszcze raz wspomnę o nieboszczyku. :mrgreen:

EDIT: Sieciowe znalezisko... :-P

Admete - Czw 10 Lip, 2008 11:42

Oj Asiek to musiało byc fazowe :-D
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 11:58

Asiek bardzo ładny avatar, wyglada mi znajomo :mrgreen: no i tapetka super! :-D
Ostatnio ogladam Grey`s Anatomy z rodzicami - pierwszy sezon i im się podoba! :D
Zawsze jest dobry pretekst, zeby sobie ten film po raz kolejny wlaczyc ;)
Tym bardziej ze teraz jest swietny pretekst, bo dostalam w prezencie 1 sezon GA na DVD - wydanie polskie od Harry :przytul: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Chyba Harry dawno nie zostala tak wyściskana przez nikogo (procz meza of course) :rotfl:

Dla rodzicow nawet znosze lektora ;)

asiek - Czw 10 Lip, 2008 14:54

Obejrzałam I sezon ! :-D ...Przynam, że trudno było mi się oderwać od monitora. :-)
Gosia napisał/a:
Asiek bardzo ładny avatar, wyglada mi znajomo

Znajomo, znajomo, bo kradziony. :rumieniec:
Oto oryginał, niestety nie wiem czyjego autorstwa. :rumieniec:

Jak tylko zrobię sobie screenki, to stworzę własnego avka. :wink:
Admete napisał/a:
Oj Asiek to musiało byc fazowe

To prawda. :-D Czasami nawijaliśmy jak na haju. :wink:

Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:27

Nawet sie nie domyslasz, czemu napisalam, ze wyglada znajomo, choc autora nie znam ;)
W kazdym razie juz ta fotke pare dni temu widzialam :D

Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:33

Gosia napisał/a:
ym bardziej ze teraz jest swietny pretekst, bo dostalam w prezencie 1 sezon GA na DVD - wydanie polskie od Harry :przytul: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Chyba Harry dawno nie zostala tak wyściskana przez nikogo (procz meza of course) :rotfl:

Tak, jak Ty, to nie ściska mnie nawet mąż... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:39

chyba wiec doceniasz jak wielka byla moja wdziecznosc ;)
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:40

Cieszę się, że jesteś zadowolona z prezentu ;)
Gosia - Czw 10 Lip, 2008 23:41

Juz dawno rozpakowany i rozdz..... to znaczy obejrzany :mrgreen:
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:43

:rotfl:
asiek - Sob 12 Lip, 2008 11:18

Jestem w drugim sezonie i bardzo mi żal Meredith. :( ...To chyba moja ulubiona postać.
MacDreamy wkurza mnie swoim niezdecydowaniem...Nie lubię takich facetów. :? Chyba zmienię avka.... :mysle: Coraz większa sympatię budzi we mnie doktor Capo. :wink: ...Babka ma klasę ! :cool: Alex i George irytujący ....wrrrrrrrr
Addison ? ....Hmmm...Podobało mi się jej podejście do Dereka i Meredith...Uczciwie postawiła sprawę, ale mimo tego jakoś nie mogę jej polubić,... kojarzy mi się z wydrą pe prostu. :roll:

Admete - Sob 12 Lip, 2008 21:18

A ja chronicznie nie znosiłam Meredith przez większość sezonów. Ostatnio jakoś mnie przestała irytować, ale żebym ją lubiła to nie bardzo ;-) Za to lubiłam kiedys George'a i może nawet znów go polubię? Doktor Bailey to moja ulubienica bez dwóch zdań.
Gosia - Nie 13 Lip, 2008 09:01

W 2 sezonie McDreamy faktycznie moze troszeczke wkurzac, ze wzgledu na swoje niezdecydowanie, ale od trzeciego to juz :serduszkate: choc nie da sie ukryc, że ma swoje kryzysy ...
Meredith też czasami mnie denerwuje, chyba najbardziej w 4 sezonie, no i kiedy sypia z tymi, z którymi nie powinna...
Addison zmieni sie w trzecim sezonie i naprawde da sie lubic.
Teraz bede sobie powtarzac sezon 3, bo wlasnie koncze 2 z rodzicami, ktory tak sie wciagneli, ze musze im puszczac odcinki jeden za drugim :lol:

asiek - Nie 13 Lip, 2008 10:32

Gosia napisał/a:
Addison zmieni sie w trzecim sezonie i naprawde da sie lubic.

W sumie nie mogę nic zarzucić Addison, to pozytywna postać, ale nie mogę jej polubić, bo za bardzo przywiązałam się do Meredith...Tyle złego zdarzyło się w życiu tej dziewczyny, że chciałabym, aby była wreszcie szczęśliwa.
Gosia napisał/a:
Meredith też czasami mnie denerwuje,[...]kiedy sypia z tymi, z którymi nie powinna...

Mnie się to też nie podoba, ale chyba taki znalazła sposób na rozładowanie stresu. Wzrastała w domu, w którym nikt jej nie kochał i pewnie dlatego łapczywie szuka choć namiastki miłości...Żaaaal mi jej...
Gosia napisał/a:
W 2 sezonie McDreamy faktycznie moze troszeczke wkurzac, ze wzgledu na swoje niezdecydowanie, ale od trzeciego to juz

Skoro, tak, to dam mu jeszcze szansę. :-) :wink:

Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 18:34

Jestem po odcinku z bombą...Ufff, ależ tam było emocji...
asiek - Pon 14 Lip, 2008 18:36

Ożesz ! Z wrażenia wpisałam się jako gość. :wink:
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 22:24

Top 10 Ways "Grey's Anatomy" Should Kill Off Izzie

Caitriona - Pon 14 Lip, 2008 23:14

She takes an accidental drug overdose and has no idea what to do about it, because while dealing with all her personal issues she completely forgot to study medicine

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 23:17

She jumps out of a moving car to keep from hearing Meredith whine about McDreamy one more time.

:rumieniec: :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec:

Gosia - Wto 15 Lip, 2008 23:35

Ja chcialam zapytac, czy moge tu zaprezentowac swoje prezenty, bo sa piekniste ;)
praedzio - Wto 15 Lip, 2008 23:38

Gosiu, ależ nie krępuj się :mrgreen: (Praedzio i Aragonte)
Gosia - Wto 15 Lip, 2008 23:40

No to lecimy :lol:
Musze sie pochwalić, bo tak na nie patrze i patrze i nie moge sie zdecydowac ktory mam napelnic jako pierwszy ;)

No i

Moja reakcja na to wszystko :banan: :banan_Bablu: :przytul: