Ekranizacje - Your perfect match
Anonymous - Pią 01 Cze, 2007 07:59
Dla mnie jeden z najciekawszych bohaterów u Austen, no i mój ulubieniec nowych ekranizacji .
Anetam - Pią 01 Cze, 2007 18:38
Mi też wyszedł kapitan i bardzo się z tego cieszę
przecinek - Sob 02 Cze, 2007 22:00
Henry Crawford, niestety. Ale za to ładne zaproszenie napisał.
Mag - Śro 06 Cze, 2007 13:08
Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek
Marija - Śro 06 Cze, 2007 13:14
| Mag napisał/a: | :banan: Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek | To mnie by się należał już tylko pan Woodhouse.
Mag - Śro 06 Cze, 2007 13:22
| Marija napisał/a: | | Mag napisał/a: | :banan: Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek | [url=http://img522.images...yn9.gif]Obrazek[/URL] To mnie by się należał już tylko pan Woodhouse. |
Chodziło mi o to, że jestem w przedziale wiekowym Anny, a nie Lizzy czy Emmy.
A poza tym zobacz jakie korzyści- ochrona przed przeciągami i dieta kleikowa
Marija - Śro 06 Cze, 2007 13:44
| Mag napisał/a: | | A poza tym zobacz jakie korzyści- ochrona przed przeciągami i dieta kleikowa | Hm, ja bardzo lubię kleik (kukurydziany, ale zawsze) . Żegnaj, kapitanie !!
bezpaznokcianka - Śro 06 Cze, 2007 16:07
ja też "dostałam" kapitana, chociaż wciąż jestem w przedziale wiekowym Lizzy i Jane Bennet. Co nie znaczy, że narzekam
Mag - Pią 15 Cze, 2007 19:45
| Cytat: | | ja też "dostałam" kapitana, chociaż wciąż jestem w przedziale wiekowym Lizzy i Jane Bennet. Co nie znaczy, że narzekam | Moze jestes nad wiek dojrzała?
Monika - Pią 15 Cze, 2007 20:37
Za którymś razem (nie zliczę którym) udało się Wygrałam Kapitana. Jestem szczęśliwa Szczęściu dopomóc trzeba było, ale cóż znaczy małe oszustwo, kiedy możesz zobaczyć to: Twój, Frederick Wentworth
Mag - Sob 16 Cze, 2007 22:44
| Monika napisał/a: | Wygrałam Kapitana. Jestem szczęśliwa Szczęściu dopomóc trzeba |
Masz racje, trzeba walczyć o swoje
|
|
|