Literatura - Proza i poezja - Najgłupsze książki, jakie wpadły wam w ręce
Agn - Pon 18 Kwi, 2011 09:28
Elektroniczny i ja miałam. Znaczy się ciągle gdzieś w domu jest, ale szybko mu baterie siedli czy coś, nie działa w każdym razie.
To ja będę strzegła tego swojego...
Swoją szosą wyobraziłam sobie, jak oczy owego pana pokazywałyby temperaturę pacjenta - zwiększałyby się na całą twarz przy wysokiej gorączce? Czy może wyskakiwałyby mu z oczodołów takie słupki?
Yvain - Pon 18 Kwi, 2011 11:04
Stanowczo jestem za słupkami Ślimak, ślimak zmierz mi temperaturę
Agn - Pon 18 Kwi, 2011 22:34
Nagle hasło "budzi się we mnie zwierz" nabiera trochę innego wymiaru...
Yvain - Pon 18 Kwi, 2011 22:47
A dokładnie mięczak
Aragonte - Pon 18 Kwi, 2011 23:37
We mnie zazwyczaj budzi się inny zwierz.
Leniwiec
Agn - Wto 19 Kwi, 2011 05:03
We mnie się nie budzi - mój leniwiec nigdy nie zasypia.
A teraz z innej beczki - wygrałam pierwszy etap i czeka was (oraz świat, hłehłehłe) powstanie najgłupszego opowiadania na świecie. W drugim etapie mamy spłodzić romans historyczny. Ja się pochlastam...
Yvain - Wto 19 Kwi, 2011 06:23
Bossko i gratulacje
Admete - Wto 19 Kwi, 2011 07:09
Normalnie przeczytam na 100% Moze dzięki tobie się do romansów historycznych przekonam?
spin_girl - Wto 19 Kwi, 2011 07:22
Romans historyczny? Nie mogę się doczekac!
Alicja - Wto 19 Kwi, 2011 08:34
| Agn napisał/a: | | wygrałam pierwszy etap |
gratuluję
| Agn napisał/a: | | W drugim etapie mamy spłodzić romans historyczny. Ja się pochlastam... |
nie chlastaj się tylko twórz, czekamy z niecierpliwością
Deanariell - Wto 19 Kwi, 2011 08:38
| Agn napisał/a: | | wygrałam pierwszy etap i czeka was (oraz świat, hłehłehłe) powstanie najgłupszego opowiadania na świecie. W drugim etapie mamy spłodzić romans historyczny. |
No to powodzenia!
Tamara - Nie 01 Maj, 2011 20:11
Trzymam kciuki
Agn - Nie 01 Maj, 2011 21:23
Spłodziłam już tenże rhhhomans. Wyszedł beznadziejnie, skróty sprawiły, że historia nie trzyma się kupy. Ale nie szkodzi - odkryłam dzięki temu konkursowi, że przejście z ff na własne teksty nie jest takie straszliwe, jak mi się wydawało. Piszę na tej samej zasadzie, tylko bohaterów inaczej nazywam. Ostatecznie cały czas to robiłam, np. pisząc "Mężczyznę od kuchni" - Charliego musiałam stworzyć od nowa. Więc... nie jest tak źle. Ale te ograniczenia do 10 stron są koszmarne.
Że nie wspomnę o moim nikłym pojęciu o historii. Ale cóż, stało się. Jak będzie już konkurs, zarzucę sznurkiem.
Aragonte - Nie 01 Maj, 2011 22:28
| Agn napisał/a: | | Spłodziłam już tenże rhhhomans. Wyszedł beznadziejnie, skróty sprawiły, że historia nie trzyma się kupy. Ale nie szkodzi - odkryłam dzięki temu konkursowi, że przejście z ff na własne teksty nie jest takie straszliwe, jak mi się wydawało. Piszę na tej samej zasadzie, tylko bohaterów inaczej nazywam. |
Ano właśnie A niby czemu obie z Admete cały czas Cię namawiałyśmy na coś własnego? Toż to prostsze od ff-ów, bo nie musisz reguł cudzego świata przestrzegać
I czekam na rhhomans
Admete - Pon 02 Maj, 2011 06:49
Zdecydowanie czekamy. Jeszcze się okaże, ze kocham romanse
Agn - Pon 02 Maj, 2011 09:21
Oj, nie sądzę. Zawartość stricte romansu w owym romansie jest mikroskopijna. Zamiast pisać uniesienia, wolę bohaterów stworzyć w miarę konkretnie.
Ale nawet oni nie są tacy super. Niemniej tworzenie to fajna zabawa.
Aragonte - Pon 02 Maj, 2011 11:19
| Agn napisał/a: | Niemniej tworzenie to fajna zabawa. |
No widzisz
spin_girl - Pon 02 Maj, 2011 15:11
Czekam na linka
Ooo, Agn chyba się przekonała do Spartakusa?
Agn - Pon 02 Maj, 2011 23:05
Spin, gdzie byłaś przez ostatni miesiąc? I to jak się przekonałam! Po części twoja w tym zasługa. Póki co w wątku o fajnych serialach napisałam kilka dobrych słów o serialu jako takim, hehe.
Jutro powinny pojawić się opowiadania z drugiej rundy. Będzie można zjechać Agn.
Agn - Wto 03 Maj, 2011 09:19
Ding!
Mój tekst już wisi (runda druga): http://www.twilightseries...a-na-piora,154/
Yvain - Wto 03 Maj, 2011 10:57
Ciężko cuś z rejestracją
Agn - Wto 03 Maj, 2011 10:59
A nie trzeba się rejestrować chyba, by przeczytać...? O, jednak trzeba............................
No, nic nie mogę na to poradzić, publikować tekstów nie mogę nigdzie dopóki nie zakończy się runda. Rozwiązanie - rejestracja (jest darmowa).
Yvain - Wto 03 Maj, 2011 11:03
Poczekam za którymś razem się uda, ja mam cierpliwość na razie
Admete - Wto 03 Maj, 2011 11:46
Ja też poczekam, bo nie lubie wymyslac haseł do rejestracji. Potem i tak je zapominam
spin_girl - Wto 03 Maj, 2011 18:29
| Agn napisał/a: | | Spin, gdzie byłaś przez ostatni miesiąc? |
Najpierw zapracowana, potem na urlopie
Ja też nie lubię się rejestrowac. Poczekam na "darmowego" linka, chociaż ciekawośc mnie zżera
Agn, kliknęłam sobie na link na Twoim blogu do innego, pokrewnego bloga "Ukryta logika, przyczajony słownik" czy jakoś tak. W sam raz na taką brzydką pogodę: kwiczę ze śmiechu nawet nie widzę jak jest chusteczkowo za oknem
|
|
|