Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku
Anaru - Wto 26 Sie, 2014 00:40
| Agn napisał/a: | | Ja jutro zamierzam liznąć drugi odcinek. |
| Aragonte napisał/a: | | Czy ktoś poza mną oglądał ten odcinek? |
Ja mam zamiar jak będzie po naszemu
| Admete napisał/a: | | Zachęciłam was odrobinę? |
Solidna odrobinę
zooshe - Wto 26 Sie, 2014 07:08
| Aragonte napisał/a: |
I oglądam dalej Szkoda, że będzie tylko 12 odcinków. |
Ale planowanych jest 3 sezony, więc odcinków odcinków będzie 38.
| Aragonte napisał/a: |
Czy ktoś poza mną oglądał ten odcinek? |
Ja poczekam na napisy.
Admete - Wto 26 Sie, 2014 07:13
| Cytat: | | Czy ktoś poza mną oglądał ten odcinek? |
Nie dałam rady, jakoś nie bardzo się czułam. Może dziś się uda, bo dzień deszczowy. Zatęskniło mi się za City Hunterem i za Anthonym...
City Hunter
https://www.youtube.com/watch?v=Nzp5bKiG18c
Aragonte - Wto 26 Sie, 2014 10:32
| zooshe napisał/a: | | Aragonte napisał/a: |
Czy ktoś poza mną oglądał ten odcinek? |
Ja poczekam na napisy. |
Znaczy się na polskie? Ja zadowoliłam się angielskim sosem
Pierwsza drama, o której słyszę, że mają być kolejne sezony
Trzykrotka - Wto 26 Sie, 2014 10:35
Strasznie stęskniłam się za LMH. To jeden z tych aktorów, na których uwielbiam patrzeć. Wiecie, jak to jest, kiedy w trakcie dramy twarz aktora znasz już tak na wylot, że niczym cię nie zaskakuje, ani nie cieszy. Na Siwona, LMH, jeszcze kilku panów i pań, mogę patrzeć bez zmęczenia, a wręcz z progresivum (jadąc wczoraj z Gdańska dfo Krakowa ekspresem uczyłam się gramatyki hindi ). Jaka szkoda, że żeby sobie zrobić powtórkę z CH czy Faith, musiałabym chyba dostać rentę, półroczne L4 albo bogatego sponsora, żeby nie tracić czasu na pracę
Agn - Wto 26 Sie, 2014 10:56
| Admete napisał/a: | Obrazek poglądowy w sprawie kąpieli |
Fiu fiu fiu!
O, ten drugi z PT!
| Admete napisał/a: | Obrazek pod tytułem nie mamy kasy na koszule |
I oby jej nigdy nie miał. Zgrabna ta klata.
| Admete napisał/a: | I jeszcze jeden - nie ma kto uszyć tych koszul |
Wredne baby. Ale popieram ich nieszycie.
| Admete napisał/a: | Zachęciłam was odrobinę? |
Tak ciut-ciut.
| Zooshe napisał/a: | Zamordowałam ziemniaki na obiadokolację, mam chwilę wytchnienia zanim je pożrę. |
Morderczyni! I do tego smoczyca!
| Zooshe napisał/a: | Czy pisałam już jak bardzo bardzo lubię It' Ok. |
A chyba ci się kiedyś wymsknęło... tak z 15 razy. Ale ja tam lubię twoje zachwyty, może być więc drugie tyle.
| Aragonte napisał/a: | | Szkoda, że będzie tylko 12 odcinków. |
Z drugiej strony jeśli mieliby to niepotrzebnie rozwlec na 20, to może i lepiej?
| Zooshe napisał/a: | Ale planowanych jest 3 sezony, więc odcinków odcinków będzie 38. |
3 sezony? Serio?! W koreańskim świecie???
| Admete napisał/a: | Zatęskniło mi się za City Hunterem i za Anthonym...
|
Mhmmm wiem co czujesz. ^^
| Trzykrotka napisał/a: | | Strasznie stęskniłam się za LMH. |
Mnie to mówisz? No kręci niby ten film, sierpień się kończy, premierę zapowiedzieli na jesień, a tu nawet pół trailera ani fotki (znaczy się fotki ze 2 były, ale nie z tym panem, który mnie akurat najbardziej interesuje). Póki co LMH reklamuje jak nie motorki, to dżinsy.
Też mogę na niego patrzeć bez końca. ^^
Sprowokowałaś mnie... Mam nadzieję, że zacne damy mi to wybaczą.

Dorzucę behind the scenes, taka jestem miła.

Trzykrotka - Wto 26 Sie, 2014 11:01
| Agn napisał/a: |
Dorzucę behind the scenes, taka jestem miła.
|
Chyba ładniejsze niż sama sesja
Dorzucę ładnych chłopaków w brzydkich ciuchach
Agn - Wto 26 Sie, 2014 11:05
Pamiętam, że gdzieś się ktoś przyczepił do tego szalika, że okropny. A mnie się podoba.
A LMH sweterek ma do szybkiego zdarcia. Choć i tak jest ładniejszy niż inne jego, erm, wyjściowe ciuszki w Heirsach.
Trzykrotka - Wto 26 Sie, 2014 11:10
Oj tak, do zdarcia bez czekania na wejście za parawanik Natomiast skórzany Woo Bin jest do wzięcia z dobrodziejstwem inwentarza. Jakie ma fajne glany
Za Woo Binem też się stęskniłam.
A w ogóle, to obrażam się na speców od castingu.Miałam już nie zasysać kolejnej dramy rom-kom, ale okazało się, że nie dość, że na dramabeans skaczą z zachwytu, jest w niej mój Sweet Potato... I zasysam. I ustawiam w długiej kolejce w oczekiwaniu na tę rentę
Agn - Wto 26 Sie, 2014 11:12
| Trzykrotka napisał/a: | j tak, do zdarcia bez czekania na wejście za parawanik |
Spodnie zresztą też... Do dziś nie rozumiem, co komu strzeliło do łba, by kazać mu to nosić.
Trzykrotka - Wto 26 Sie, 2014 11:14
| Agn napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | j tak, do zdarcia bez czekania na wejście za parawanik |
Spodnie zresztą też... Do dziś nie rozumiem, co komu strzeliło do łba, by kazać mu to nosić. |
Najgorzej, że razem z tym swetrem. Nie pasuje jedno do drugiego, a w tych workowatych portkach zgrabny LMH wygląda jak własny dziadek. Z obwisłym tyłkiem
Mniam, te reklamowane dżinsy to inna historia Chłopak wygląda na tych zdjęciach na własnego donsenga
Agn - Wto 26 Sie, 2014 11:16
Więc gwoli zaznaczenia, w jakim jest wieku... khem...
BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 11:17
| Admete napisał/a: | | Nie dałam rady, jakoś nie bardzo się czułam. | Współczuję - ja się ostatnio w ogóle fatalnie czuję
Sypie się człowiek, nie ma co
Bodyguard odc.5
Już niedługo przestanę Was zamęczać doniesieniami z placu boju, jeszcze o tym odcinku pofaflunię na pewno, bo tu zawiązuje się akcja ochroniarska
Poznajemy szefa naszych ochroniarzy: (no i pracodawcę też, ale to mniejsza ). Bohater z szefem (byłym ochroniarzem prezydenckim) poznają się w windzie, obserwują jakby skądś znali (np. z film Zakochany Duch sprzed 5 lat ) po czym przeżywają chwile grozy gdy winda znienacka ciemnieje i się zatrzymuje - co ewidentnie wskazuje na traumę z dzieciństwa jednego z nich - czymże byłaby drama bez takiej traumy
Bohater bawi się nowymi zabawkami jakby miał 13 a nie niemal 30 last No ale niektórzy chłopcy się nie starzeją dostaje od panny kolejne bęcki na macie (i nic dziwnego, skoro ona w tym siedzi od lat, a on dopiero zaczyna), aż miło patrzeć jak ona nim rzuca (właściwie chwilami widać też twarz kogoś innego ) w efekcie on ją zaprasza na obiad.
Druga panna śliczna jak laleczka wyczekuje za nim po nocy tam, gdzie się spotkali i dostaje prywatne lekcje boxingu na dachu
I trzeciej pannie wpada w oko - rozpieszczonej siostrzyczce pracodawcy - modelce na topie - ale jest wobec niej wyjątkowo bezceremonialny gdy ta chce być traktowana jak królewna.
Na deser Tatuś bohatera, skromny jak mało kto
BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 11:22
| Trzykrotka napisał/a: | | :serduszkate: Chyba ładniejsze niż sama sesja | Też tak uważam
| Trzykrotka napisał/a: | Natomiast skórzany Woo Bin jest do wzięcia z dobrodziejstwem inwentarza. Jakie ma fajne glany
Za Woo Binem też się stęskniłam. | On miał jakiś wypadek na planie
http://www.dramafever.com...injured-on-set/
Mam nadzieję, że szybko się wyliże
Agn - Wto 26 Sie, 2014 11:27
| BeeMeR napisał/a: | | Już niedługo przestanę Was zamęczać doniesieniami z placu boju |
Eeeeeej! Chcesz mnie pozbawić tej radochy?
| BeeMeR napisał/a: | aż miło patrzeć jak ona nim rzuca (właściwie chwilami widać też twarz kogoś innego ) w efekcie on ją zaprasza na obiad. |
Widać go to kręci. Dobry podryw - zwyobracać faceta na macie.
| BeeMeR napisał/a: | Też tak uważam |
Ja z sesji właściwiej nieodmiennie doceniam ponętnie rozpięte guziczki u góry.
Trzykrotka - Wto 26 Sie, 2014 11:27
O, Bodyguard też czeka w kolejce
Cieszę się - jako poniekąd odkrywczyni że Arang wraz z jej Szeryfem i przyległościami znaleźli ciepłe miejsce w sercu nie tylko Admete, ale Aragonte. Bardzo przyjemnie oglądało mi się te dramę; pamiętam, że w jakiejś świątecznej przerwie łyknęłyśmy ja z Gosią niemal jednym chapnięciem. Nasz pierwszy raz z Lee Jun Ki i trzeci z Shin Min Ah. To jedna z tych osób, na które też patrzę bez śladu zmęczenia. A po Arang nie zagrała w żadnej dramie. Za to reklamuje Giordano wraz z Masterem - Ji Subem

BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 11:40
| Agn napisał/a: | Eeeeeej! Chcesz mnie pozbawić tej radochy? | Myślałam, że przynudzam
| Agn napisał/a: | Dobry podryw - zwyobracać faceta na macie. | Na CH też działało, nie?
Na razie to chyba on ją traktuje jak chłopczycę (bo np. ona mu daje dobre rady odnośnie prysznica czy muskulatury ) a sympatię kieruje do arbuzowej panny. Ale czułe spojrzenia rzuca na wiadomy plakat i wspomina rozmowy więc chyba się to wszystko pozmienia
Tu jeszcze do kompletu siostrzyczka bohatera - dobrze że blond, bo przynajmniej mi się nie myli
Admete - Wto 26 Sie, 2014 11:52
Zachwycam się drugim odcinkiem Muszkieterów - oni są idealni, no wypisz wymaluj D'Artagnan i reszta Ale to się nie ma co dziwić serial jest robiony przez wypróbowany zespół reżyser i scenarzystka zrobili razem Nine i Queen In Hyun's Man. Obie dramy nieźle pomyślane i dobrze zrobione. Aragonte to jest produkcja ichniejszej kablówki i oni czasem robią więcej niż jeden sezon. Podobało mi się pokazanie przeszłości Aramisa i Portosa ( chyba będę tak o nich pisać, bo prościej ), a jak Park Dal-Hyang ppoędził bez namysłu za napastnikami i krzyknął "Zadarliście z niewłaściwą osobą!" - to stwierdziłam D'Artagnan pełną gębą Aktorka grająca Milady grała też w Koszmicie i w Empress Ki.
Agn - Wto 26 Sie, 2014 11:52
| BeeMeR napisał/a: | Myślałam, że przynudzam |
*bierze zamach poduszką* Jeszcze jakieś głupie myśli?
Swoją szosą cocojumbo 4 pierwsze odc. - sama mam chęć skosztować tej potrawy.
| Cytat: | Na CH też działało, nie? |
No ba! Z tym że on się dawał i zgrywał dwie lewe nogi, ale nieważne - podziałało.
Agn - Wto 26 Sie, 2014 12:02
Tak przy okazji - przy wczorajszym seansie Libera me dostrzegłam, że główny strażak:
a) bardzo mi się podoba
b) jest mi podejrzanie znajomy
I za nic nie mogłam sobie przypomnieć, gdzie gościa widziałam. Wreszcie mnie olśniło!
Choi Min Soo: ( http://asianwiki.com/Choi_Min-Soo ) miał bardzo porządne cameo w Faith!
BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 12:04
| Admete napisał/a: | Zachwycam się drugim odcinkiem Muszkieterów - oni są idealni, no wypisz wymaluj D'Artagnan i reszta | Oni mi się już spodobali w pierwszym odcinku, ale cieszę się, że drugi też jest dobry - obejrzę po naszemu
| Agn napisał/a: | No ba! Z tym że on się dawał i zgrywał dwie lewe nogi, ale nieważne - podziałało. | Temu chyba weszło na ambicję ("kobieta mnie bije" ) i ćwiczy zawzięcie na siłowni (wiecie, zgrabne brzuszki, takie jakie demonstrował kiedyś jako trener na filmiku ), ogląda rany i muskulaturę do lustra i takie tam - ufam, że jak się wyćwiczy to i pannie da radę - a co najmniej będzie równorzędnym partnerem
Aaa, nawiasem - faktycznie są inne klapki do łazienki
Bardzo mi się podobają takie szczegóły zwykłego życia, które tu bardzo wyraźnie widać, a w dramach "glamour" jakie teraz powstają niekoniecznie.
Aragonte - Wto 26 Sie, 2014 12:12
| Admete napisał/a: | Zachwycam się drugim odcinkiem Muszkieterów - oni są idealni, no wypisz wymaluj D'Artagnan i reszta |
Prawda? Atos-książę staje się angstowy, Aramis ujawnił się jako mnich, a Portos jest żonaty ze swoją okropną "prokuratorową" Miałam mnóstwo radości podczas oglądania tego odcinka
Trzykrotko, możesz się jak najbardziej cieszyć ze swego odkrycia, Arang wyjątkowo mi się spodobała
Admete - Wto 26 Sie, 2014 12:16
| BeeMeR napisał/a: | Aaa, nawiasem - faktycznie są inne klapki do łazienki |
He, he Mówiłam Ja to akurat z Japonii wiem, Batorowa o tym pisała.
Aragonte ten z okiem zasłoniętym to może będzie odpowiednik Rocheforta?
Aragonte - Wto 26 Sie, 2014 12:26
Myślę, że tak, już pisałam, że Rochefort się pojawił Bliznę też ma, jak trzeba
Admete - Wto 26 Sie, 2014 12:29
To jeszcze Planchet musi być Widziałam na stronie serialu fotkę gościa, który by pasował na sługę. Ma imię Pan-Shwe, więc może dobrze kombinuję Król Injo taki trochę szekspiroswki - nocne koszmary, rozchwianie. Oblężenie twierdzy też będzie, bo tam coś takiego w koreańskiej historii tego okresu jest. Tylko zakończenie gorsze...
|
|
|