Seriale - Dr House
Anaru - Pon 01 Gru, 2008 22:57
| BeeMeR napisał/a: | właśnie zamiast: "Badanie jelita wykazało atrofię kosmków" przeczytałam "atak kosmitów" może już dość na dzisiaj |
Chyba sobie obejrzę jakiś odcinek jak już się odrobię
BeeMeR - Pon 01 Gru, 2008 23:05
Ja obejrzałam cztery (robiąc przy okazji prezent i 1000 innych rzeczy ) i dumnie zakończyłam drugą serię!
Anonymous - Wto 02 Gru, 2008 08:48
brawo. druga seria była fajna
wczoraj do usypiania włączyłam sobie przedostatni odcinek czwartej
Alicja - Wto 02 Gru, 2008 10:00
do usypiania? zasypiać oglądając Housa?
ten przedostatni to chyba aż taki nie był
Alicja - Wto 02 Gru, 2008 19:50
idę oglądać Housa, Lady nie masz nawet pojęcia o skali mojej wdzięczności
Anonymous - Wto 02 Gru, 2008 20:09
To Alicja Nam na troszkę znikniel.
Dziś rano oglądnęłam ostatni odcinek czwartego sezonu zaraz sobie włączę początek piątego...
BeeMeR - Wto 02 Gru, 2008 21:31
| lady_kasiek napisał/a: | zaraz sobie włączę początek piątego... | a ja trzeciego
Alicja - Śro 03 Gru, 2008 07:12
| lady_kasiek napisał/a: | | To Alicja Nam na troszkę znikniel. |
juz jestem
jednak nie obejrzałam Housa tylko Bones tak lubię doktorka, że będę sobie dawkować przed świętami ( jasne, jasne, jak się rzucę to pójdzie w jeden wieczór )
ale za to długo siedziałam i z rozmarzeniem patrzyłam na płytkę
Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 10:06
| Alicja napisał/a: | | ale za to długo siedziałam i z rozmarzeniem patrzyłam na płytkę |
nie patrzeć a działać(czyt. oglądać)
Alicja - Śro 03 Gru, 2008 14:11
ale gdy zacznę oglądać to w jeden wieczór obejrzę a potem będę płakać
BeeMeR - Śro 03 Gru, 2008 15:48
albo a potem jeszcze raz
Alicja - Czw 04 Gru, 2008 07:20
to całkiem prawdopodobne
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 20:53
ostatni odcinek był genialny!!aż się zaszłam ze śmiechu
Ale był też pewien niedosyt
Alicja - Czw 25 Gru, 2008 17:21
są święta, a ja jestem w wybitnie radosnym nastroju i od dawna planowałam spędzić święta z Housem idę oglądać doktorka
Copycat - Śro 07 Sty, 2009 14:17
Poczytuję "The gun seller". Przezabawne to. Bardzo mi odpowiada taki styl. No i czytam w pracy więc dodatkowy plus : ]
Alicja - Śro 07 Sty, 2009 14:20
co tam się wyprawia w tym serialu, to jest nie do opisania. Chyba będę teraz gryzła paznokcie.
Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 16:14
ale jednocześnie cyrk na kółkach straszny. Obśmiewam się przy zakładach o termin wycofania się Cuddy
Alicja - Czw 08 Sty, 2009 07:40
tak, to było dobre
ale najbardziej interesowało to właściwe tylko Housa pozostali zakładali się właściwie bez przekonania i dlatego że House tak chciał
nie da się ukryć że odc. z tej części są również wzruszające
a i Chase potrafi pokazać pazur
Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 09:19
miny jakie House stroił to po prostu palce lizać.
A Chase nadrabia teraz za nawał lizusostwa, który wcześniej prezentował...
Anaru - Sob 17 Sty, 2009 13:19
Hugh Laurie nie spodziewał się, że dożyje tak “sędziwego” wieku, ponieważ w młodości zawarł z kolegami pakt samobójczy.
http://film.wp.pl/idGalle...ic,galeria.html
Alicja - Śro 21 Sty, 2009 11:14
w wieku 15 lat, czterdziestka to już sędziwa starość
BeeMeR - Wto 27 Sty, 2009 12:12
Skończyłam trzeci sezon
i stało się to, co się stać musiało
Aż się zastanawiam, jak pójdzie dalej i jak będzie mi się oglądało następny, czwarty sezon
Alicja - Wto 27 Sty, 2009 14:29
ja na tym etapie wręcz wątpiłam czy będę dalej oglądać, Lady_kasiek przekonała mnie, że warto i miała rację. Będzie jeszcze weselej
Admete - Wto 27 Sty, 2009 14:58
Czwarty sezon jest słabszy od poprzednich. Ja mam własnie lekki kryzys...Na razie skończyłam oglądanie GA ( znudziłam się ) i cos mi się widzi, że z doktorkiem będzie to samo...Lubiłam Chase'a i Cameron, choć ta ostatnia mnie czasem irytowała. Miała jednak charakter. Foreman zawsze był nudny. Z tych nowych to tylko jedna osoba może być, a Foreman zawsze przynudzał.
BeeMeR - Wto 27 Sty, 2009 19:22
| Admete napisał/a: | | Na razie skończyłam oglądanie GA ( znudziłam się ) | Co to jest GA?
Mnie się podoba sposób, w jaki ewoluowały w ciągu tych trzech sezonów postaci Cameron, Chase'a i Cuddy - Foreman mnie chwilami irytuje, a w jego "nawrócenie" po niemal śmierci mnie nie przekonało
Więcej, House też mnie miejscami irytuje, uważam, że powinien dostać porządnego kopa w tyłek Cuddy i Wilson mu pobłażają za bardzo
|
|
|