Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Caitriona - Sob 28 Kwi, 2007 19:21
| Gosia napisał/a: | | Jedzonko troche "na wiejsko" jak to oberża |
No faktycznie tak ciutkę swojsko w tej knajpie, ale ja lubię takie klimaty, stąd z resztą była moja propozycja Podwala 25, a jak to nie wypaliło C. K. Oberży właśnie - mam nadzieję, ze dobrze się tam będziecie czuły i miło spędzimy czas :grin:
Kaziuta - Sob 28 Kwi, 2007 20:08
Dziewczynki jesteście genialne.
Dzieki za wszystkie starania. Knajpeczka i menuu wyglądają bardzo zachęcająco i na dodatejk jest w centrum miasta.
Marija - Sob 28 Kwi, 2007 20:10
Ja sobie na planiku miasta sprawdzałam, i Dworzec Centralny, i Rotunda, i knajpka jak na Warszawę prawie w jednym miejscu. Chyba że ja się nie znam :oops: ?
Harry_the_Cat - Sob 28 Kwi, 2007 20:12
Knajpka jest bardzo blisko Rotundy, tyle że my wcześniej Łazienki planujemy, czyż nie?
Kaziuta - Sob 28 Kwi, 2007 20:13
A czy jest jakaś alternatywa gdyby padał deszcz? W Łazienkach byłoby jednak troche mokro.
Marija - Sob 28 Kwi, 2007 20:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Knajpka jest bardzo blisko Rotundy, tyle że my wcześniej Łazienki planujemy, czyż nie? | Zaliż coś mówię? tylko tyle, że adidasy trzeba wdziać .
Harry_the_Cat - Sob 28 Kwi, 2007 20:16
| Kaziuta napisał/a: | | A czy jest jakaś alternatywa gdyby padał deszcz? W Łazienkach byłoby jednak troche mokro. |
Tak, nawet nam to przyszło do głowy... A raczej Caitrionie, ale ogólnie zaczełyśmy chichotać i sprawy nie omówiłyśmy....
Admete - Sob 28 Kwi, 2007 21:03
Że sie tak wtrącę - będziecie w Warszawie i pójdziecie do CK Oberży - prawie jak w Krakowie Podobaja mi się te salki z takim prostym wystrojem.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 00:24
wprawdzie w menu piffka nie podali, ale bęzie z całą pewnością. A i klimat i do pifka i do kawy będzie akuratny.
Genialnie to wybrałyście Naprawde bardzo mi się podoba
malmik - Nie 29 Kwi, 2007 08:21
| AineNiRigani napisał/a: | wprawdzie w menu piffka nie podali, ale bęzie z całą pewnością.
|
Spoko, wszędzie wiszą obrazki ze Szwejkiem....
Matylda - Nie 29 Kwi, 2007 09:01
| AineNiRigani napisał/a: | wprawdzie w menu piffka nie podali, ale bęzie z całą pewnością. A i klimat i do pifka i do kawy będzie akuratny.
|
Tylko czy ja zdążę na pociąg powrotny?? ??:
Marija - Nie 29 Kwi, 2007 14:27
| Matylda napisał/a: | Tylko czy ja zdążę na pociąg powrotny?? ??: | Właśnie, na ile godzin ta biesiada? Trzeba powrót zaklepywać.
Harry_the_Cat - Nie 29 Kwi, 2007 14:37
Pytałyśmy o godzinowe Wasze możliwości, ale wolałyście gadać o pumyksach
Na około 3 godziny.
Marija - Nie 29 Kwi, 2007 14:41
To super . Tak właśnie myślałam, Morgana z limuzyną na 18.15 zamawiać . (Pumyksy ważne są w kontekście biesiady)
Matylda - Nie 29 Kwi, 2007 17:11
A daleko jest z tej oberży na Centralny???
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 19:11
ja wiem, ze to pozornie nie na temat, ale byłam dzisiaj w Kraku z bratową i wpadłam do Siesty na szarlotkę. Siedzę sobie, a tam leci jak na zamowienie Mrs Jones. No nie ma bata, skojarzenie akuratne.
Baaaardzo cieplutko o Was myślałam
Harry_the_Cat - Nie 29 Kwi, 2007 19:15
Nie na temat?
Ja w OGÓLE nie mam pojęcia o czym mówisz....
Marija - Nie 29 Kwi, 2007 22:42
Myślałam, że wątek o pumeksach został dawno wycięty, Aine się słusznie odgrażała :oops: .
Czy spotykamy się pod Rotundą, czy mam chodzić po Centralnym z "Perswazjami" w ręku, aż mnie zgarną za handel książkami bez zezwolenia?
Aragonte - Nie 29 Kwi, 2007 22:46
| Matylda napisał/a: | | A daleko jest z tej oberży na Centralny??? |
Jeden przystanek tramwajem. Pięć minut spacerkiem :smile:
Aragonte - Nie 29 Kwi, 2007 22:47
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie na temat?
Ja w OGÓLE nie mam pojęcia o czym mówisz.... |
Aine chyba chodziło ogółem o spotkania forumowe... Tak myślę przynajmniej
Bo chyba nie kojarzymy Ci się z szarlotką, Aine?
Aragonte - Nie 29 Kwi, 2007 22:49
| Marija napisał/a: | | Czy spotykamy się pod Rotundą, czy mam chodzić po Centralnym z "Perswazjami" w ręku, aż mnie zgarną za handel książkami bez zezwolenia? |
Marija, Rotunda jest aktualna :smile: Na pewno nas zauważysz i usłyszysz
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 22:53
Ja już już miałam nadzieję, że się wybiorę, na 12 do stolicy, a tutaj bach mam egzamin
Życie jest niepsrawiedliwe wiecie?
Marija - Nie 29 Kwi, 2007 22:57
| Aragonte napisał/a: | Marija, Rotunda jest aktualna :smile: Na pewno nas zauważysz i usłyszysz | Zobaczymy, czy się postaracie, bo ja krótkowidz jestem . Transparent ma być DUŻY.
Dione - Pon 30 Kwi, 2007 10:44
Kochanieńkie, a powiedzcie mi: O której?
Harry_the_Cat - Pon 30 Kwi, 2007 10:56
No była mowa o 11....
|
|
|