Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
Agn - Pon 20 Kwi, 2015 11:45
Moze mu na prad zabraklo. Albo faktycznie hacjenda..
Prawdopodobnie panienka mi tyllo kogos przypomina, bo niczego z jej arcydziel nie ogladalam.
BeeMeR - Pon 20 Kwi, 2015 11:56
Ja widziałam wyprawę po nieśmiertelność ale niewiele pamiętam... Przygodówka jakaś była.
Anaru - Pon 20 Kwi, 2015 18:24
Ja nie widziałam, ale coś mi się mgliście wydaje, że gdzieś u siebie się na to natknęłam. Znaczy trza będzie sprawę głębiej obadać, coby za długo nie zalegało.
Marija - Śro 22 Kwi, 2015 12:34
Czy widział ktoś "Piraniokondę" ? podobno była niedawno nadawana, a ja nie widziałam
Anaru - Śro 22 Kwi, 2015 13:31
| Marija napisał/a: | Czy widział ktoś "Piraniokondę" ? podobno była niedawno nadawana, a ja nie widziałam |
Nie widziałam, ale jak sprawdziłam przed momentem - tadam! Posiadam!
Zatem nic straconego, jej kolej nadejdzie.
Fotki wyglądają po prostu wspaniale.
BeeMeR - Śro 22 Kwi, 2015 13:40
| Cytat: | Fotki wyglądają po prostu wspaniale. | Też jestem zachwycona - zwłaszcza tą, gdzie zjada helikopter
Marija - Śro 22 Kwi, 2015 14:31
Zjada helikopter? Padnę, a dorwę i obejrzę
BeeMeR - Śro 22 Kwi, 2015 14:47
Może go tylko tarmosi - fotki nie są jednoznaczne
Anaru - Śro 22 Kwi, 2015 19:32
| Marija napisał/a: | Zjada helikopter? Padnę, a dorwę i obejrzę |
Może i tarmosi, ale wygląda to wielce obiecująco.
http://www.filmweb.pl/fil...5/photos/443358
Szafran - Śro 13 Maj, 2015 18:58
Ten film jeszcze nie powstał, ale powstanie, jeśli się zrzucimy przez kickstartera (https://www.kickstarter.com/projects/168690333/sky-sharks)
Na zachętę do wsparcia projektu zwiastun. Przygotujcie się, mordercze zombie na latających rekinach!
https://www.youtube.com/watch?v=WuEdhdo6LNc
Marija - Śro 13 Maj, 2015 21:20
Ja pie..dziu . Pożyczkę wezmę w kasie zapomogowo-pożyczkowej
BeeMeR - Śro 13 Maj, 2015 21:37
Oj, nie mój typ złego filmu Ale zły będzie niewątpliwie - najpierw koszmarna nuda, potem krwawa jatka - to chyba ostatnie minuty filmu, nie? Czy obstawiacie, że ktoś przeżyje atak (nie obejrzałam do końca zwiastuna, sorry
Ja tam wolę trzęsienia ziemi, gigantyczne rośliny, smoki, styropianowe głazy i takie ta cuda
Anaru - Śro 13 Maj, 2015 23:20
| Szafran napisał/a: | Ten film jeszcze nie powstał, ale powstanie, jeśli się zrzucimy przez kickstartera (https://www.kickstarter.com/projects/168690333/sky-sharks)
Na zachętę do wsparcia projektu zwiastun. Przygotujcie się, mordercze zombie na latających rekinach! |
Obejrzałabym
| BeeMeR napisał/a: | | Czy obstawiacie, że ktoś przeżyje atak |
Obstawiam dziewczynkę, resztę chyba na wstępie wyrżnięto.
I te rekiny z bombami
Szafran - Śro 13 Maj, 2015 23:22
Normalnie rozważam, czy im się nie dorzucić to jedno euro .
Anaru - Śro 13 Maj, 2015 23:30
| Szafran napisał/a: | Normalnie rozważam, czy im się nie dorzucić to jedno euro . |
Dorzuć koniecznie
Będziesz mieć wkład w rozwój kinematografii
Szafran - Śro 13 Maj, 2015 23:35
Tylko muszę się upewnić, że wkład pozostanie anonimowy i nie będę np. widnieć w podziękowaniach w napisach końcowych;). Swoją drogą, jak przeglądałam pakiety wsparciowe - jak to przy takich projektach, zależnie od wysokości wpłaty, można liczyc na różne gratyfikacje - i jedną z nich jest możliwość pobrania scenariusza. Serio? Jest scenariusz:D:D:D:D?
BeeMeR - Czw 14 Maj, 2015 12:24
| Cytat: | | można liczyc na różne gratyfikacje - i jedną z nich jest możliwość pobrania scenariusza. Serio? Jest scenariusz:D:D:D:D? |
BeeMeR - Pią 15 Maj, 2015 15:13
Głupi film w moim stylu - doskonały do odmóżdżenia
uszczęśliwię chętnych opisem tego dzieua
Gryf z krainy ciemności (Attack of the Gryphon) (2007)
Dawno temu w mitycznej krainie gryfa brat zabił brata sięgając po tron, od tego czasu kraj został podzielone na dwa zwaśnione królestwa - dalibóg nie wiem kto rządził drugim skoro drugi brat zginął, ale whatever. Nie jest to jedyna niewiadoma w tym filmie
X lat później podczas ataku kogośtam z zewnątrz podły i podstępny mnich namawia władcę królestwa A by obudził mitycznego gryfa, bo tylko z użyciem królewskiej krwi można ożywić kamienną statuę. Animowany Gryf się budzi ale ku zdziwieniu wszystkich słucha budzącego, a nie króla no i zaczyna atakować wszystkich jak leci w tym "swoich" a nie tylko wrogów, bo mnich ma chytry plan zostać niepodzielnym Wszechładcą całego Świata i oczywiście Zua.
Mnich ma dwie wyznawczynie w skąpych szatkach. Cała czwórka - wraz z gryfem dekuje się w nieodległym zamku czekając na najbliższą pełnię księżyca (li tez zaćmienie), podczas której gryf i jego pan staną się nieśmiertelni.
Oczywiście jest szansa by odwrócić zły los, trzeba w szybkim tempie znaleźć mityczny oręż w dwóch częściach, głownię trzyma kamienny wojownik, którego trzeba pokonać ostrze tkwi w tajemniczej zaczarowanej jaskini. Zdobywszy one artefakty należy ubić gryfa bądź mnicha bo to teraz ciała połączone magiczną więzią.
cdn.
Eeva - Pią 15 Maj, 2015 15:24
Buahahahaha
BeeMeR - Pią 15 Maj, 2015 17:07
cd. królewna A i królewicz z królestwa B ruszają razem na w/w potwory, oboje szpetni cokolwiek, ale nie przeszkadza im to w bzyken bzyken gdziesik w lesie ciemną nocą
Po trudach i znojach, "niespodziewanych" śmierciach zbędnych członków obsady oraz przy użyciu magii (zwracam uwagę na złote pałające oczy hiroła) dzielna para zdobywa artefakty - mnich im zabiera natychmiast oczywiście po jednym Rodzice królewiątek stają zbrojnie (oba królestwa razem zgodnie pierwszy raz od prologu) do walki nie za bardzo wiem z kim, bo niby z mnichem, a ona ma przecież tylko dwie panny do dyspozycji, whatever Wszyscy wojują magią i mieczem
cdn. czyli wielki finał och i ach już za chwilę
BeeMeR - Pią 15 Maj, 2015 17:23
Akt 3, ostatni:
Mnich metoda na "zabiję cię i tak" skłania królewnę do małżeństwa by jako jej małżonek król zyskać władzę, rzecz jasna, nie dla jej powabu No i by spłodzić z nią dziedzica (a może i więcej) - nie rozumiem po co, skoro zaraz ma być sam nieśmiertelny a nie wygląda na to, by chciał potomstwu władzę oddać - może planuje swoją własną przyboczną armię pół-nieśmiertelnych... eee. nie wiem, czy można być pół-nieśmiertelnym, to brzmi jak w pół-ciąży, chyba albo wte, albo wewte
A skoro mowa o ciąży mnich magią swoją odkrywa, że królewna jest już brzemienna z królewiczem, więc się lekko zdenerwował że mu plan spsowała
no i że nie będzie pierwszy, wot przykrostka
Mnich łączy artefakt, odprawia czary mary, zaćmienie już tuż tuż, zagłada coraz bliżej, och ach co to będzie...
Od czego mamy hiroła? Mama ma dar widzenia i włada magią, przekazała mu telepatią informację w stylu "słuchaj synek, teraz ty włądasz magią ode mnie" więc on łaps za oręż i fru w gryfa:
Tak sobie trochę wisieli na zaćmionym niebie na oczach królewny po czym gryf skamieniał i rymsnął na ziemię roztrzaskując się na milion kawałków (mnichowi się zmarło dla towarzystwa wraz z gryfem) a królewicz rymsnął pod stopy królewny Po czym nastąpił the kiss i the end
Oczywiście zachwyconam fabułą, zbiegami okoliczności, mistrzowską grą aktorską, efektami specjalnymi, blichtrem królewskim itp. itd
Anaru - Pią 15 Maj, 2015 21:27
| BeeMeR napisał/a: | | cd. królewna A i królewicz z królestwa B ruszają razem na w/w potwory, oboje szpetni cokolwiek, |
Najładniejszy z tego towarzystwa jest koń.
| BeeMeR napisał/a: | | Oczywiście zachwyconam fabułą, zbiegami okoliczności, mistrzowską grą aktorską, efektami specjalnymi, blichtrem królewskim itp. itd |
Ja też zachwyconam Twoim opisem
Najdziwniejsze jest to, że tytuł jest mi znajomy, za to film kompletnie nie i nie wiem jak to się stało. Czyżby, zakopała w niepamięci, czy może (och, jakby się to mogło stać??? ) nie obejrzałam tegoż cuda?
Szafran - Pią 15 Maj, 2015 21:38
Hihi mnie chyba wystarczy ten cudowny opis. Oczyma wyobraźni widziałam film jako żywy:D
BeeMeR - Pią 15 Maj, 2015 21:39
Tej zaćmiono-fioletowej końcówki chyba byś nie zapomniała
Anaru - Pią 15 Maj, 2015 22:31
Wydaje mi się, że i reszty bym nie zapomniała, ale mogę się mylić.
|
|
|