To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu

Anonymous - Sob 02 Sty, 2016 20:49

Barbarella napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
Chyba psychicznego - w dodatku innych...

Jak przemrozisz tyłek albo dostaniesz zapalenia czegokolwiek, to nie tylko psychika będzie Cię bolała.

Toteż ubralam się jak dresiara na podróż.
Ciuchy zostawilam w UK tutaj mam tylko dżinsy biodrowki, które nie zakrywają nerek, czarne, które są cienkie i adresy, które są ob leśne. Mam tez mnóstwo sukienek do kolana na ramiaczkach - w zimie nie bardzo praktyczne.

Rozmawialam i upewniam się, ze Loana miala racje. Teraz trzeba po pędzić serce aby polecialo za rozumem...

Anonymous - Sob 02 Sty, 2016 20:52

Pragnę zaznaczyć, ze jagko glowny zlopiarz wiem, co byli i ze żadnej wiśni nie byli. Tym bardziej dzikiej.
Szafran - Sob 02 Sty, 2016 21:50

Aaaa, zapomniałabym. Szturmowiec kazał przekazać, że też się dobrze bawił. Choć głównie pod stołem.
praedzio - Sob 02 Sty, 2016 21:51

To już wiemy, czemu nie było czarnej wiśni. ;)
Anaru - Sob 02 Sty, 2016 23:00

AineNiRigani napisał/a:
Pragnę zaznaczyć, ze jagko glowny zlopiarz wiem, co byli i ze żadnej wiśni nie byli. Tym bardziej dzikiej.

Była, była, tylko wyparowała :mrgreen: , wiadomo, że alkohol zostawiony sam sobie paruje :lol:
http://www.dobramarka.com...tykul-2788.html

Ps - zdjęcia się jakoś okropnie mozolnie ściągają z karty ;)

trifle - Sob 02 Sty, 2016 23:15

Anaru napisał/a:
Ps - zdjęcia się jakoś okropnie mozolnie ściągają z karty

Wredne :lol:

A da radę tak pakiecik do ściągnięcia? :kwiatek: Bez pospieszania, jak będą to będą :-D

Anaru - Sob 02 Sty, 2016 23:16

Lezie element 519 z 549 :czekam2:
trifle - Sob 02 Sty, 2016 23:19

549 zdjęć było? :thud:
Anaru - Sob 02 Sty, 2016 23:21

Nie, to nie tylko z Sylwestra :lol: , również świąteczne, wyjazdowe itd ;) .
Tyle tylko, że zazwyczaj pomyka mi szybko, a dziś pełznie krokiem ślimaczym :czekam2: .

Anaru - Sob 02 Sty, 2016 23:46

Hmmm :mysle: , zastanawiam się kto napstrykał całą serię niewyraźnych zdjęć Praedzia przetykanych krzywymi zdjęciami sufitu :lol:
Agn - Nie 03 Sty, 2016 00:14

Szafran napisał/a:
Szturmowiec kazał przekazać, że też się dobrze bawił. Choć głównie pod stołem.

Jak obalił butlę większą od niego, to co się dziwić. :lol:
Anaru napisał/a:
zastanawiam się kto napstrykał całą serię niewyraźnych zdjęć Praedzia przetykanych krzywymi zdjęciami sufitu

Mam kandydatkę na winną, choć bardziej w stronę stóp zawsze celowała. ;)

Szafran - Nie 03 Sty, 2016 02:05

Anaru napisał/a:
Hmmm :mysle: , zastanawiam się kto napstrykał całą serię niewyraźnych zdjęć Praedzia przetykanych krzywymi zdjęciami sufitu :lol:

Hahha, to pewnie ja. Sorka, zapomniałam wykasować radosną produkcję. Testowałam sobie Twojego Nikona, ale raczej niemrawo, bo nie umiałam mu ustawić manualnej obsługi, więc się poddałam:D. Nikony są fstrętne;).

praedzio - Nie 03 Sty, 2016 09:19

:co_stracilam:

A później pójdzie fama o niewyraźnym praedziu na imprezie. :party: :rotfl:

Anonymous - Nie 03 Sty, 2016 10:17

Agn napisał/a:
Szafran napisał/a:
Szturmowiec kazał przekazać, że też się dobrze bawił. Choć głównie pod stołem.

Jak obalił butlę większą od niego, to co się dziwić. :lol:
Anaru napisał/a:
zastanawiam się kto napstrykał całą serię niewyraźnych zdjęć Praedzia przetykanych krzywymi zdjęciami sufitu

Mam kandydatkę na winną, choć bardziej w stronę stóp zawsze celowała. ;)

Kandydatka zaprzecza z jednego prostego powodu - zrobi la jedynie 2 zdjecia

Anonymous - Nie 03 Sty, 2016 10:19

Anaru napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:

Była, była, tylko wyparowała :mrgreen: , wiadomo, że alkohol zostawiony sam sobie paruje :lol:
http://www.dobramarka.com...tykul-2788.html

Ps - zdjęcia się jakoś okropnie mozolnie ściągają z karty ;)

AAA, zoladkowa - trzeba byli od razu tak. No nie powiem, dobra byka. Resztki poszly na klina.

Anonymous - Nie 03 Sty, 2016 10:23

Szafran napisał/a:
Aaaa, zapomniałabym. Szturmowiec kazał przekazać, że też się dobrze bawił. Choć głównie pod stołem.

No ja się nie dziwie... a myslalby kto, ze jak bialy blaszany zakuty gleb, to niewinny...

Agn - Nie 03 Sty, 2016 11:35

praedzio napisał/a:
A później pójdzie fama o niewyraźnym praedziu na imprezie.

Obawiam się, że już poszła. :lol:
AineNiRigani napisał/a:
Kandydatka zaprzecza z jednego prostego powodu - zrobi la jedynie 2 zdjecia

Chyba 2 zdjęcia człowiekom, bo stóp to tam było sporo. :P

Anaru - Nie 03 Sty, 2016 11:49

AineNiRigani napisał/a:
AAA, zoladkowa - trzeba byli od razu tak. No nie powiem, dobra byka. Resztki poszly na klina.

Muszę uwierzyć na słowo, że dobra :foch2:

Szafran napisał/a:
Hahha, to pewnie ja. Sorka, zapomniałam wykasować radosną produkcję. Testowałam sobie Twojego Nikona, ale raczej niemrawo, bo nie umiałam mu ustawić manualnej obsługi, więc się poddałam:D. Nikony są fstrętne;).

Prosto mu się ustawia :-P
Nie ma sprawy, cyfrowych to sobie można robić bądź ile ;)

Loana - Nie 03 Sty, 2016 12:17

Super było na imprezie! Bawiłam się wspaniale i żałowałam, że tak szybko trzeba wracać do normalnego życia. Nagadałam się, mam nadzieję, że nie jesteście złe, bo jak wiadomo, ja dużo gadam :P Żałuję, że w sumie żadnego alkoholu nie spróbowałam, ale za to jedzonko było zacne :) SERNIK BOSKI!!!
Aine, mam nadzieję, że będziesz pamiętała, że Twoje życie to Twoje życie i ja w sumie nie jestem w Twojej sytuacji, więc moje zdanie na jego temat nie zawsze jest poprawne. Mogę Ci powiedzieć, co sądzę na dany temat, ale ZAWSZE pamiętaj, że ja nie jestem Tobą i to tylko moje, obce dla Ciebie spojrzenie. Zawsze kieruj się tym, co DLA CIEBIE jest dobre :) Twoje życie jest dla Ciebie najważniejsze i tak naprawdę nikt z nas nie może na nie wpływać. Ty musisz podejmować decyzje.
Z mojego punktu widzenia życie z Wilkiem nie daje Ci nic oprócz emocjonalnej huśtawki, nie zbliża Cię do realizacji Twoich planów, dlatego ja jestem niezbyt pozytywnie do niego nastawiona. Ale ja widzę tylko skutki, nie znam Twoich uczuć, mimo wszystko pamiętaj, że Twoje życie ma zadowalać CIEBIE, nie mnie i nie Wilka. Więc wybieraj tak, żebyś Ty była zadowolona :)

Agn - Nie 03 Sty, 2016 12:20

Loana napisał/a:
Nagadałam się, mam nadzieję, że nie jesteście złe, bo jak wiadomo, ja dużo gadam

W życiu! Ja uwielbiam, jak ty gadasz. :)
Cieszę się, że przyszłaś. :)

Szafran - Nie 03 Sty, 2016 12:28

Z tego, co pamiętam, kogo miałam w kadrze, jak pstrykałam z łóżka, poza niewyraźną Praedzią powinna być jeszcze Agn bez twarzy:D:D:D (bo się ruszała;)).
Barbarella - Nie 03 Sty, 2016 12:32

Agn napisał/a:
Loana napisał/a:
Nagadałam się, mam nadzieję, że nie jesteście złe, bo jak wiadomo, ja dużo gadam

W życiu! Ja uwielbiam, jak ty gadasz. :)
Cieszę się, że przyszłaś. :)

Popieram przedmówczynię. :-)
Loana napisał/a:
Mogę Ci powiedzieć, co sądzę na dany temat, ale ZAWSZE pamiętaj, że ja nie jestem Tobą i to tylko moje, obce dla Ciebie spojrzenie. Zawsze kieruj się tym, co DLA CIEBIE jest dobre :) Twoje życie jest dla Ciebie najważniejsze i tak naprawdę nikt z nas nie może na nie wpływać. Ty musisz podejmować decyzje.

Mądrze prawisz Matko Loano.

Anaru - Nie 03 Sty, 2016 13:54

Barbarella napisał/a:
Loana napisał/a:
Mogę Ci powiedzieć, co sądzę na dany temat, ale ZAWSZE pamiętaj, że ja nie jestem Tobą i to tylko moje, obce dla Ciebie spojrzenie. Zawsze kieruj się tym, co DLA CIEBIE jest dobre :) Twoje życie jest dla Ciebie najważniejsze i tak naprawdę nikt z nas nie może na nie wpływać. Ty musisz podejmować decyzje.

Mądrze prawisz Matko Loano.

Bardzo mądrze :szacuneczek:

Bu, w ramach pms zeżarłam całą resztkę moczki nie mam już nic słodkiego :cry2:

praedzio - Nie 03 Sty, 2016 14:01

Zrób sobie budyń (buuueee). ;)
Szafran - Nie 03 Sty, 2016 14:17

U mnie jest brownie. Trochę za bardzo go niedopiekłam i jest maziasty tak, że by Ci posmakował:D:D:D