Seriale - Dr House
Alicja - Śro 19 Lis, 2008 13:48
znalazłam świetny klip z moją ulubioną parą House / Cuddy ( mam nadzieję w przyszłości). Ktoś ją nazwał Huddy - przypuszczam że niby jest Hot, ale...
niech nie ogląda tego nikt, powtarzam NIKT, kto nie lubi spoilerowania
tylko ta końcówka, nie pamiętam, żebym to gdzieś widziała
kiedy to było?
http://pl.youtube.com/watch?v=bGEU1wcbbEc
Mithiana - Czw 20 Lis, 2008 16:23
| Alicja napisał/a: | | Ktoś ją nazwał Huddy - przypuszczam że niby jest Hot, ale... |
Huddy pochodzi od zbitki "House" i "Cuddy". Analogiczna konstrukcja z Cameron brzmiałaby "Hameron"...
Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 20:15
oglądnęłam najnowszy odcinek
Admete - Czw 20 Lis, 2008 20:46
Dobry był ten odcinek - zwłaszcza rozmowy Wilsona i Housa! W końcu Foreman postawił się szefowi. I ja chcę dawny zespół. Nie znoszę tych nowych - może Foreman dostanie swoje sprawy i Chase razem z Cameron będą z nim pracować? Chciałabym. Nie znoszę 13 - niech sobie idzie gdzieś.
Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 20:48
| Admete napisał/a: | | Chase razem z Cameron będą z nim pracować? |
wątpię... Chase strasznie się wycwanił i Cameron też jakaś taka inna... ale i Wilson się wyrobił teraz jest Mistrz Ciętej riposty
Admete - Czw 20 Lis, 2008 20:49
| lady_kasiek napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Chase razem z Cameron będą z nim pracować? |
wątpię... Chase strasznie się wycwanił i Cameron też jakaś taka inna... ale i Wilson się wyrobił teraz jest Mistrz Ciętej riposty |
Pewnie masz rację - nie obchodzi mnie jak to zrobią, ale chcę więcej dawnego zespołu na ekranie. Koniec i kropka
Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 20:52
chciałąbym, żeby nie było tego rozbicia. Ten nowy zespół jest kiepski, zero humoru... inteligencji. Nie sprawdzają się... bladzi są strasznie.
Najlepiej, zeby wrócili do starej konfiguracji. Ba! najlepiej, żeby wcale jej zmieniali wtedy...
Alicja - Pią 21 Lis, 2008 07:01
| Mithiana napisał/a: | | Hameron"... |
lepiej nie
to że Chase się wycwanił dla mnie będzie ok, zawsze miałam wrażenie, że rola lizusowego przygłupa do niego nie pasuje
| lady_kasiek napisał/a: | | bladzi są strasznie. |
a to może zamierzone, może wszyscy mamy tęsknić za starym zespołem
izek - Pon 24 Lis, 2008 15:56
| Cytat: | | Nie znoszę 13 - niech sobie idzie gdzieś. |
Spoko, spoko, 13 nie ma przed sobą zbyt długiej perspektywy, zwł. przy takim natężeniu destruktywnych zachowań...
Mi się tam podoba i Kutner i ten drugi, plastyczny, zwł. gdy nie sprawdzają się hipotezy Housa co do niego
Ale Wilson przechodzi sam siebie ostatnio aż się nie mogę doczekać co z tego wyjdzie - House jest nieco zagubiony jak inni zachowują się nie tak jak przewidywał
BeeMeR - Śro 26 Lis, 2008 21:35
Podoba mi się House'owe podejście do pracy
Sama chętnie miałabym podobne, gdyby nie świadkowie w pokoju
Anonymous - Śro 26 Lis, 2008 21:41
No ja ostratnio biorę z doktora przykład
czuję, że czas na powtórkę z pierwszego sezonu
BeeMeR - Czw 27 Lis, 2008 00:13
Ciężkiej pracy House'a ciąg dalszy
Idę robić to co on
Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 17:18
Ostatni odcinek był o maniakalnej wręcz chęci House`a do wykrycia choroby, może też się okazać, że z Trzynastki będzie ciekawsza postać. kto wie. No i Oj działo się....
Gościem odcinka był znany z Bones facio( w Bones grał też lekko świrującego ojca, któremu porwano syna) zresztą w tych serialach co rusz pojawiają saię znajome twarze
Alicja - Pią 28 Lis, 2008 17:31
a ja korzystając z uprzejmości tv zrobiłam sobie powtórkę Housa
House leczy znanego lekarza i znowu jest o lasce. Ból nogi powraca, co przysporzy mu jeszcze wieeeele kłopotów I Cameron zaskakująca, jakby poznająca swoje możliwości
Admete - Pią 28 Lis, 2008 18:47
Ostatni odcinek bardzo mi sie podobał House i desperat z bronią.
Może w końcu Trzynastka przestanie byc irytująca.
Iwona - Pią 28 Lis, 2008 19:02
| Alicja napisał/a: | House leczy znanego lekarza i znowu jest o lasce. Ból nogi powraca, co przysporzy mu jeszcze wieeeele kłopotów I Cameron zaskakująca, jakby poznająca swoje możliwości | - oglądałam zgadzam się była zaskakująca
Alicja - Nie 30 Lis, 2008 14:18
| Admete napisał/a: | | House i desperat z bronią. |
no to świetnie
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008 14:48
Alicja. cierpliwość jest cnotą
ponieważ jutro mam kolokwium i mam full nauki zrozumiałe jest, że pół dnia oglądałam House`a drugi sezon za oknem zimno w łapkach herbata i poczucie humoru. Nie wiem który odcinek lubię najbardziej, ale poczucie humoru doktorka jest genialne, lubię odcinek z dziewczynka umierającą na raka i tym lekarzem od gruźlicy.. no i z diagnozowaniem kobiety martwej... no i z tym odcinkiem co jest party a House upiera się leczyć chłopca na coś na co 12 lat temu umarła mu pacjentka....
Alicja - Nie 30 Lis, 2008 16:25
| lady_kasiek napisał/a: | | cierpliwość jest cnotą |
wiem, wiem, ale co poradzę że tak go uwielbiam
| lady_kasiek napisał/a: | | no i z tym odcinkiem co jest party a House upiera się leczyć chłopca na coś na co 12 lat temu umarła mu pacjentka.... |
mój faworyt i mina Housa na widok Cameron w sukni wieczorowej. I cudna Cameron grająca z Wilsonem w karty
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008 17:20
Uwielbiać doktora to jak najbardziej normalne...
a i tak chyba mój faworyt to House w kaplicy
Alicja - Nie 30 Lis, 2008 19:02
a to mój jeszcze bardziej - Housa z wizją Cuddy tańczącej dla niego
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008 19:48
| Alicja napisał/a: | | Housa z wizją Cuddy tańczącej dla niego |
pustka w głowie....
Alicja - Pon 01 Gru, 2008 07:02
| lady_kasiek napisał/a: | | pustka w głowie.... |
jakże to, Cuddy w jego wizji ubrana jak króliczek z playboya i tańcząca przy rurze ( nie pamiętam dokładnie, ale odc Wilson's heart? )
BeeMeR - Pon 01 Gru, 2008 17:59
a ja właśnie nadgoniłam te odcinki:

jak można zastrzelić trupa?
BeeMeR - Pon 01 Gru, 2008 20:06
I te:

właśnie zamiast: "Badanie jelita wykazało atrofię kosmków" przeczytałam "atak kosmitów" może już dość na dzisiaj
|
|
|