Komunikaty - Spotkanie w sukniach empirowych
Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 22:06
Warzywka w wiekszosci mam swojskie, grilla, pieczone i ciacha - zaplanowałam Obliczyłam koszty - wychodzi póki co 10 zeta od łebka + piffko (jakie ktora lubi i chce). Liczyłam na 15 osób. Przypuszczam, ze w przypadku 2-3 osób więcej nie zrobi to większego znaczenia.
Anaru - Pon 07 Lip, 2008 00:46
Aine, Ty powiedz co by trza było jeszcze przywieźć dodatkowo
Jakieś winko przywiozę, niewytrawne , bo pifffko to ja nie teges...
Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 01:19
W zasadzie w tej dyszce jest zarelko (pieczone, szaszlyki i rybka z grilla, 2 salatki i 3 ciacha. moze rowniez karkowka) i napoje (kawa, herbata, woda, mrozona herbata - to juz zapewniam ja).
Zostaja napoje podskakujace - pifkko, winko, wodka - co kto lubi i sobie zyczy. Nalewke jakas mam.
I jest mi niezwykle przykro, ze impreza jest skladkowa, ale inaczej nie moge...
Anaru - Pon 07 Lip, 2008 01:37
No jak przykro???
U mnie zawsze są składkowe, jesteśmy przyzwyczajone
(inaczej się przy moich zarobkach nie da)
Marija - Pon 07 Lip, 2008 08:44
Ale super impreza się zapowiada! Oby Wam pogoda dopisała, ale teoretycznie ma być ładnie No to poczekam na wrażenia, ale za jakieś dwa tygodnie po imprezie, bo wyjeżdżam .
Podpisano: wierny kibic pieczonki u Aine
Loana - Pon 07 Lip, 2008 09:08
Aine, ja sprobuje skombinowac namiot jakis. Spiworka mam, karimaty poszukam. Jakby co, to pod namiot ide JA!!! Uwielbiam takie przygody! Trzymajcie kciuki, zeby pogoda dopisala .
Nie moge napojow wyskokowych cos musze sobie zastepczego przywiezc.
BTW, Dorfi bedzie w sobote u Aine?
Dorfi - Pon 07 Lip, 2008 09:30
| Loana napisał/a: | | BTW, Dorfi bedzie w sobote u Aine? |
No jasne Nawet w trzech osobach.
Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 09:54
Loanus - toz oprocz napojów podskakujących beda i inne (robie kapitalna mrozona herbate - tylko sobie smak wybierzcie. Pewnie bedzie jeszcze Tatarczanka i woda mineralna. a jesli masz jakies specjalne zyczenie - pisz, bo jest to wliczone w budżet całościowy)
Admete - Pon 07 Lip, 2008 11:02
Zazdorszcze wam tego wczesniejszegos potkania i zaczynam myśleć, ze nie dotrzecie do Krakowa rano. Jak się na niedzielę umawiamy? Niech będzie ten Empik, ale o jednej godzinie. 11?
Loana - Pon 07 Lip, 2008 11:11
Na niedziele proponuje od 10 do 11 (zeby kazda miala czas dojechac ). Ja postaram sie byc na 10. A miejsce - licze na inwencje tworcza krakowianek, ja nie znam centrum Krakowa za dobrze. Jakies miejsce charakterystyczne? Zeby mozna bylo usiasc obok!!!
Admete - Pon 07 Lip, 2008 11:15
To może na Błoniach w pobliżu Collegium Novum? Tam sa ławki, dojść łatwo. To jest wylot ulicy Gołebiej.
trifle - Pon 07 Lip, 2008 13:15
| Admete napisał/a: | | To może na Błoniach w pobliżu Collegium Novum? |
A to nie Planty są?
Jak ja wam zazdroszczę tego Krakowa!
Loana - Pon 07 Lip, 2008 13:22
Jakas mapka moze?
Trifle, a chcesz jechac? mozesz sie zabrac z nami autem tylko nocowac musialabys w namiocie chyba
trifle - Pon 07 Lip, 2008 14:24
Planty to taki pas zieleni dookoła ścisłego centrum - Rynku Głównego i wychodzących z niego uliczek. Jak się już dojdzie do Rynku to nie ma szans nie trafić do Plant, a tam już każdy zapytany poda kierunek do Collegium Novum - tam jest rektorat UJ.
Jechać chciałabym, ale w niedzielę wyjeżdżam do Niemiec do pracy, więc nie da rady
Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 15:04
rodzice zostali powiadomieni teraz tylko pozostaje mi sprawdzić autobusy do grodu Kraka. A wlaśnie sobota.... to jakiś punkt zbiórki jest aby się do Aine wybrać? Jakaś określona godzina?
Admete - Wto 08 Lip, 2008 12:58
Bosze - jasne, ze Planty. Jak szybko piszę i zaraz musze lecieć sto spraw jednoczesnie załatwiac, to wszystko mi sie miesza.
achata - Śro 09 Lip, 2008 09:49
Bawcie się dobrze. Zapowiadają ciepły weekend, tak mi przynajmniej ostatnio mama mówiła. Liczę na jakieś zdjęcia ze spotkania, bo strasznie jestem ciekawa tych Waszych kiecek. Zalinkujecie? Nie wzgardzę też prezentacją
Sofijufka - Śro 09 Lip, 2008 09:50
ja też...
Tamara - Śro 09 Lip, 2008 10:59
I ja...
BeeMeR - Śro 09 Lip, 2008 11:25
I ja
Anonymous - Śro 09 Lip, 2008 11:49
Dobra - czas ponownie uaktualnić liste osób:
Loana z pryległościami - 2 szt
Elbereth - sztuk 1
Dione - sztuk 1
Aine z przyległościami - sztuk 3
Dorfi z przyległościami - sztuk 3
BeeMeR i siostra (myslalam, ze to anaru), ale wiem, ze macie co innego na głowie...
Lady Kasiek
Anonymous - Śro 09 Lip, 2008 12:03
I ja sztuka jedna.
A własnie mam pytanie do Krakowianek w sprawie polecenia jakiejś noclegowni z niedzieli na poniedziałek. niby coś tam patrzyłam w sieci, ale może znacie coś wartego poleceni,
Anonymous - Śro 09 Lip, 2008 13:16
lady - nie szukaj. Razem z Dione macie nocleg u mnie
Zalezy tylko o ktorej chcecie wrocic w posmierdzialek
Anonymous - Śro 09 Lip, 2008 13:54
Aine dziękuję poniedziałek to już każda pora mi pasue poszwęda się troszkę po Krakowie i zapakuję się w jakiś transport
Dorfi - Śro 09 Lip, 2008 14:12
Ja się tylko obawiam,że nie zdążę uszyć sobie sukienki
Ale za to będę miała koronkowy wachlarz i jak jak na damę przystało robótkę
|
|
|