Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Kaziuta - Wto 24 Kwi, 2007 20:59
No dobra. Niech będzie rotunda. Ja tam z natury spolegliwa jestem. Chciałam dobrze.
PS. Warszawianką nie jestem ale jak mnie pamięc nie myli to głowne wejście to PKiN to było to z napisem Palac kultury i Nauki gdzie można było wjechac windą na 33 piętro.
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 21:00
Parę numerów telefonów podacie na wszelki wypadek, wtedy zbłąkana Dama zadzwoni i wyjaśni, w co jest ubrana i gdzie czeka na odebranie chlipiąc w chusteczkę (z koronką).
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 21:02
| Anonymous napisał/a: | A moze ktoraś przyjdzie z tabliczka: Salon?
| Hasło "Salon" podpadnięte jest, może lepiej po prostu "To MY" ? (przecież nie "Damy!" :oops: ).
Harry_the_Cat - Wto 24 Kwi, 2007 21:08
Ja myslę, że wszyscy przyjezdni musza sie upewnić, że maja co najmniej 2 numery telefonów warszawianek - jakby co - piszcie na PW.
Anonymous - Wto 24 Kwi, 2007 21:14
Dziołszki było miło, ale się skończyło. Zostałam wydelegowana (w zasadzie to na ochotnika - mam wprawę w oznajmianiu tego typu wiadomości, więc jak już ma się na kimś skupić - niech będzie na mnie ) do zakomunikowania, że wąteczek zostanie bardzo, ale to baaaaardzo okrojony (o wszystkie pumeksy i kapelusze). Zostanie tylko to, co najpotrzebniejsze.
Ja rozumiem, że fajnie się gada, ale na priva dostaję ciągle wiadomosci z pytaniami o szczegóły zjazdu (bo nie każdy ma czas przekopywać się przez stosy offtopiczne).
A ponieważ mam już wprawę - gromy, skargi i zażalenia przyjmuję codziennie w godzinach od 18:30 - 18:32. Poza godzinami urzędowania można do mnie wysyłać różne wiadomości typu "Aine we love you", "Jesteś najwspanialsza/najcudowniejsza/boskatrojanowska/kul/bombowa/miłamiła" etc. Ewentualnie mogą być ikonki w kontekscie zachwytów nad moją osobą.
Amen.
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 21:22
A tnij dziecino, ja tam mogę naprodukować znowu . A może założymy temat KOSMETYCZNY - może się przydać, z tymi tarkami i ajlajnerami, a niektóre Damy nawet grzebienia nie mają :grin: .
Gosia - Wto 24 Kwi, 2007 21:29
Az dwie minuty! To i tak dlugo przyjmujesz te skargi!
Tnij i wstydu oszczedz ja mialam tez ostatnio problem z przekopaniem sie przez ten watek
Mag - Wto 24 Kwi, 2007 21:29
Proponuję, żeby na koniec, po sprzątnięciu wtrętów o tarkach (prowincja chciała się do stolicy dostosować )
ktoś napisał dużymi , drukowanymi literami, gdzie, o której itp- żeby rzucało się w oczy :grin:
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 21:34
| Mag napisał/a: | Proponuję, żeby na koniec, po sprzątnięciu wtrętów o tarkach (prowincja chciała się do stolicy dostosować ):grin: | W Warszawie to już mają tarki elektryczne, nie damy rady z ręczną robotą
TNIJ
Anonymous - Wto 24 Kwi, 2007 21:38
| Marija napisał/a: | A tnij dziecino, ja tam mogę naprodukować znowu . A może założymy temat KOSMETYCZNY - może się przydać, z tymi tarkami i ajlajnerami, a niektóre Damy nawet grzebienia nie ma |
Marijo, jest jeden problem - jak?
Może i rzeczywiscie watek kosmetyczny sie przyda - ale porady. Forum to nie czat i może to zabrzmi brutalnie, ale poza śmichami - chichami nie było w nim nic z praktycznych porad.
Taka malutka prośba (a wiem, że wszyscy moderatorzy mają podobne zdanie - pisałyśmy o tym nie raz i nie dwa), wstrzymajcie sie w niektórych wątkach z takimi postami. Mamy chat, możemy się umówić. Takie ploty, offtopy produkuje się szybko i masowo (znam to z autopsji, bo i mnie się zdarza - mea culpa), ale sprząta dłużej. Po sprzątaniu jedynie jednego wątku, czesto oczy mi po prostu wysiadają, szczypią i do końca dnia łzawią, a z tego co wiem i większość moderatorek również nosie okulary. Ja już nie wspominam o pogaduchowni, bo tam w ogóle często przymykamy oko, ale taka paplanina we wszystkich wątkach zatraca ich jasność. Potem nie wiadomo co - tak naprawdę - jest tematem, co się skąd wzięło.
Przez te dyskusje przestałam zaglądać do wielu wątków, które były dla mnie ważne. Wyłuskanie wiadomosci w setce innych bywa trudne, a nie uczestnicząc w dyskusji zupełnie inaczej się ja odbiera.
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 21:43
Postaram się, słowo byłego harcerza . Ale tak się płynnie wrzuca takie głupiutkie posty :oops: . Już sobie opis zmieniłam, żeby "mea culpa" wołał .
Caitriona - Wto 24 Kwi, 2007 21:44
Monika, świetnie że będziesz
Jakby co to ja również mogę kogoś odebrac z pociagu
(nie było mnie niecałe dwa dni i miałam 107 postów do nadrobienia )
Monika - Wto 24 Kwi, 2007 21:51
| Caitriona napisał/a: | Monika, świetnie że będziesz |
Też się cieszę Choć muszę powiedzieć, że mam tremę, bo ze mnie takie nieśmiałe stworzenie :razz:
Matylda - Wto 24 Kwi, 2007 22:16
Własnie chciałam Moniczko Ciebie zagaić czy będziesz - miałam już ochotę zrobić to na gg - Szukałam pretekstu???
My sie już znamy ho ho ho - bardzo długo
Bardzo bardzo sie ciesze , że będziesz no i inne damy też
To niesamowite , że pokonamy takie odległości
migotka - Śro 25 Kwi, 2007 07:34
ja się nie odzywam, bo lubie konkretnie;) mam nadzieje , że przed 12 czyli 11 będę wiedziała na 100% gdzie i o której
QaHa - Śro 25 Kwi, 2007 07:36
:oops: to ja przepraszam bo to zamieszanie tarkostopne to i przeze mnie - a samemu wypada się wyciąć? bo jak tak to ja się wytnę sama
Dione - Śro 25 Kwi, 2007 10:34
| Marija napisał/a: | | Parę numerów telefonów podacie na wszelki wypadek, wtedy zbłąkana Dama zadzwoni i wyjaśni, w co jest ubrana i gdzie czeka na odebranie chlipiąc w chusteczkę (z koronką). |
To ja o takie numerki poproszę. Jak znam siebie będę szukać zlotu po drugiej stronie budynku
Matylda - Śro 25 Kwi, 2007 19:30
Bo z rotundą to różnie bywa już kiedyś wyleciała w powietrze
Aragonte - Śro 25 Kwi, 2007 19:57
No dobra, żeby sprawę komunikacji ułatwić, podaję tu swój numer komórki... [i nadal jest dostąpny na PW ]
Będę pilotować Aine, myślę, że stawimy się w miejscu zbiórki w miarę punktualnie
Caitriona - Śro 25 Kwi, 2007 20:25
Jak ktoś zainteresowany jest moim numerem to nie ma sprawy, przez PW proszę
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007 22:03
| Aragonte napisał/a: | Będę pilotować Aine, myślę, że stawimy się w miejscu zbiórki w miarę punktualnie |
Ty nie bądź taka pewna. Bierz pod uwagę kogo będziesz pilotować
Aragonte - Śro 25 Kwi, 2007 22:14
| AineNiRigani napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Będę pilotować Aine, myślę, że stawimy się w miejscu zbiórki w miarę punktualnie |
Ty nie bądź taka pewna. Bierz pod uwagę kogo będziesz pilotować |
Nie doceniasz mnie i potęgi mojej perswazji
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007 22:20
Nie doceniasz mnie i chaosu który za mną podąza...
Czy ja mam podawać swój numer?
Marija - Śro 25 Kwi, 2007 23:01
| AineNiRigani napisał/a: | Nie doceniasz mnie i chaosu który za mną podąza...
Czy ja mam podawać swój numer? | Numer będziesz miała przy sobie czy sobie pójdzie osobno? "Chaosie, krocz za mną" A podaj, na priva.
Harry_the_Cat - Czw 26 Kwi, 2007 10:37
Ja mój nr dałam Dione, jeśli ktos chce, to niech pisze na PW
|
|
|