Filmy - Niedługo w kinie
Deanariell - Sob 13 Sie, 2011 23:54
| Agn napisał/a: | | Ten nowy... toz to Khal Drogo! |
Noooooo... Mnie się facet nawet podoba - ma coś w spojrzeniu. Fajna bajka. Kto wie, może wyciągnę męża do kina i przetestujemy 3D, ale w końcu z pierwszego rzędu pod ekranem, bo mam wrażenie, że z tym trójwymiarem, to jest jakaś kicha w naszym kinie. Kto oglądal coś w IMAXie, to bardziej sobie chwali te efekty, co daje do myślenia...
Hmmmm... chociaż chyba jednak nie pójdziemy, bo obecnie nie bardzo miałby kto zająć się na ten czas dzieckiem.
Admete - Nie 14 Sie, 2011 08:03
Ja tam nie chcę sprawdzać żadnego 3D, pierwszego Conana nigdy nie widziałam, to idrugiego raczej tez nie.
Deanariell - Nie 14 Sie, 2011 09:21
| Admete napisał/a: | | pierwszego Conana nigdy nie widziałam, to i drugiego raczej tez nie |
No wiem, wiem.
Agn - Nie 14 Sie, 2011 15:38
Pierwszego się teraz ogląda tak trochę... eeee... dziwacznie. W innych czasach był robiony itd. Ale mimo wszystko to klasyka hero fantasy. Chętnie obejrzę, co z tym zrobiono w nowej wersji.
Deanariell - Nie 14 Sie, 2011 18:29
| Agn napisał/a: | | Chętnie obejrzę, co z tym zrobiono w nowej wersji. |
Cuda, technicznie na pewno cuda.
A ja tam lubię Conan'a z Arnold'em.
Yvain - Nie 14 Sie, 2011 20:10
| Deanariell napisał/a: | | A ja tam lubię Conan'a z Arnold'em |
Ja też, zawsze oglądamy z sentymentem
Admete - Pon 15 Sie, 2011 20:15
W X nowa wersja Footloose...
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1747688473
Nie miałam pojęcia, że robią. I tak wolę starą.
http://www.youtube.com/watch?v=FaaYU-lZ3ac
Agn - Wto 16 Sie, 2011 21:56
Mam mieszane uczucia... jakoś... nie odczuwam potrzeby remake'owania akurat Footloose.
Nie podoba mi się dziewczyna w nowej wersji. Wygląda jak jakiś zblondziały króliczek Playboya...
A w starej był młody Kevin Bacon, ech... ^^
Aaaaaach! Ta piosenka!!! http://www.youtube.com/wa...=1&feature=fvwp
I widzę, że moda na remake'i się zrobiła, bo lecą Conany, Footloosy, Kruk... coś jeszcze chcą zrobić na nowo, aaa, tak, Pamięć absolutną!
Aaa, przy okazji przypomniał mi się jeszcze jeden film. Pomóżcie udręczonej, bo tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Gorące buty? O stepujących facetach...
Admete - Wto 16 Sie, 2011 23:11
O tak - ta piosenka wymiata nawet po wielu latach. Też nie uważam, że trzeba było robić remake akurat tego filmu.
aneby - Śro 17 Sie, 2011 09:10
| Agn napisał/a: | | tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Gorące buty? O stepujących facetach... |
A nie przypadkiem Faceci w butach ? http://www.filmweb.pl/fil...tach-2000-31899
Jak słyszę piosenkę z Footloose to nie mogę ustać w miejscu, nogi same rwą się do skakania
BeeMeR - Śro 17 Sie, 2011 13:07
Ja to bym chętnie Conana z Anią obejrzała - czy w kinie czy w domu pewnie niezła fazę byśmy załapały
Agn - Śro 17 Sie, 2011 20:03
Chętnie bym do was dołączyła...
Aneby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ!
Tak, to ten film!!!!!!!!!!!!!!
Kurczęta, chyba sobie zaraz potańcuję przy Footloose...
Anaru - Śro 17 Sie, 2011 23:48
| BeeMeR napisał/a: | Ja to bym chętnie Conana z Anią obejrzała - czy w kinie czy w domu pewnie niezła fazę byśmy załapały |
Uhm, a może się nam jakos uda? Bo mnie się samej nie chce, a w towarzystwie i owszem, bardzo.
Deanariell - Czw 18 Sie, 2011 02:05
| aneby napisał/a: | | Jak słyszę piosenkę z Footloose to nie mogę ustać w miejscu |
A wiecie, że ja tego kompletnie nie pamiętam? Saturday Night Fever, Fame czyDirty Dancing owszem, ale tego zupełnie nie. Chyba nie oglądałam... Uchowałam się jakoś, jak na "kultowy obraz lat 80-tych".
praedzio - Czw 18 Sie, 2011 10:25
Ja bym z miłą chęcią nowego Conana obejrzała. Wychowałam się na książkach Roberta E. Howarda. Fajne miałam dzieciństwo, nie?
BeeMeR - Czw 18 Sie, 2011 11:55
no pewnie
Admete - Czw 18 Sie, 2011 13:38
Ja też je kiedyś czytywałam, tak pod koniec podstawówki, na początku LO. Teraz już bym raczej nie dała rady tego przeczytać.
Aragonte - Czw 18 Sie, 2011 15:44
| praedzio napisał/a: | Ja bym z miłą chęcią nowego Conana obejrzała. Wychowałam się na książkach Roberta E. Howarda. Fajne miałam dzieciństwo, nie? |
Ja się nie wychowałam na Conanach, ale mogę się "poświęcić" i pójść z Tobą na tego Conana
praedzio - Czw 18 Sie, 2011 18:21
A kiedy go grają? To może jak za tydzień będę jechać do Będzina, to przyjadę dzień wcześniej do Wawy i byśmy się wybrały?
Aragonte - Czw 18 Sie, 2011 18:36
Wydaje mi się, że premiera jest 19 sierpnia.
asiek - Czw 18 Sie, 2011 19:36
Nic nie wiem o Conanach, ale Khal Drogo w nowym wcieleniu jest wart grzechu.
BeeMeR - Pią 19 Sie, 2011 10:26
| Anaru napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | Ja to bym chętnie Conana z Anią obejrzała - czy w kinie czy w domu pewnie niezła fazę byśmy załapały |
Uhm, a może się nam jakos uda? Bo mnie się samej nie chce, a w towarzystwie i owszem, bardzo. | Ale wczerśniej musiałabyś koniecznie obejrzeć Grę o tron, żebyś wiedziała kto to Khal Drogo
Aragonte - Pią 19 Sie, 2011 13:29
| BeeMeR napisał/a: | | Anaru napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | Ja to bym chętnie Conana z Anią obejrzała - czy w kinie czy w domu pewnie niezła fazę byśmy załapały |
Uhm, a może się nam jakos uda? Bo mnie się samej nie chce, a w towarzystwie i owszem, bardzo. | Ale wczerśniej musiałabyś koniecznie obejrzeć Grę o tron, żebyś wiedziała kto to Khal Drogo |
Ha, a ja nie obejrzałam jeszcze (ale wiem, kto to Khal Drogo, tyle że książkowy). To co - mogę iść na Conana?
Inna sprawa, że Praedzio gdzieś znikła, a samej to na pewno nie będzie mi się chciało na to iść
praedzio - Pią 19 Sie, 2011 13:32
Nigdzie nie znikła. Zaniemówiła, a to co innego.
Aragonte - Pią 19 Sie, 2011 13:34
| praedzio napisał/a: | Nigdzie nie znikła. Zaniemówiła, a to co innego. |
Tak się kończy czytanie moich PW...
|
|
|