Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 10:10
a w sierpieniu moze być weekend?
jakby by mógł rzućcie ino terminem i nie ma dyskusji pakuję graty i ziuuu
Admete - Pon 26 Lip, 2010 16:15
Weekend zawsze
Alicja - Pon 26 Lip, 2010 20:12
ponawiam pytanie, bo zaglądam na forum tylko do czwartku, a później będę błądzić po Krakowie w poszukiwaniu forumowych kobiet
w który miejscu lub lokalu spotkamy się 5 sierpnia ?
Aragonte - Pon 26 Lip, 2010 20:24
| Admete napisał/a: | Weekend zawsze |
Byle nie pierwszy weekend sierpnia
Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 20:29
i nie drugi.
W trzeci będę mocno kontuzjowana, ale chyba dam radę na upartego
Alicja - Pon 26 Lip, 2010 20:35
| Aragonte napisał/a: | | Byle nie pierwszy weekend sierpnia |
mam nadzieję, że się nie pomylą, bo teraz rezerwuję go dla siebie
aneby - Pon 26 Lip, 2010 21:36
| Alicja napisał/a: | | w który miejscu lub lokalu spotkamy się 5 sierpnia ? |
Lokalu nie proponuję, bo ostatnio mało "bywam" ale możemy się spotkać pod empikiem w Rynku.
Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 23:23
ja sie zastanawiam, czy nie tam gdzie zawsze.
No kruca bulka - lubie tamtejsze zarcie i kawa nie najgorsza... i jest blisko Rynku...
Alicja - Wto 27 Lip, 2010 08:14
ostatnio pod empikiem natarczywie patrzyłam na jedną panią bo wydawało mi się , że to MUSI być aneby, chociaż jej nie znałam. I to była ona
| AineNiRigani napisał/a: | | ja sie zastanawiam, czy nie tam gdzie zawsze. |
czyli gdzie?
Aragonte - Wto 27 Lip, 2010 08:40
| Alicja napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Byle nie pierwszy weekend sierpnia |
mam nadzieję, że się nie pomylą, bo teraz rezerwuję go dla siebie |
Ale 5 sierpnia to nie pierwszy weekend sierpnia, tylko czwartek poprzedzający - sprawdziłam
Na pierwszy weekend próbuję wyciągnąć Admete do W-wy
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 10:21
ale który to pierwszy weekend ten z pierwszą niedzielą? czy obojgiem weekendowych dni.
Ja się do Wawy muszę wybrać, ja chcę zobaczyć ten film o zburzonej Warszawie
Admete - Wto 27 Lip, 2010 10:48
Ten z obojgiem weekendowych dni.
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 11:42
Właśnie bo coś mi jak liczyłam za dużo weekendów w sierpniu wypadało
Admete - Wto 27 Lip, 2010 11:43
Jedź ze mną, bo potrzebuje opiekunki
praedzio - Wto 27 Lip, 2010 11:49
Prędzej strażnika, który by doprowadził do miejsca przeznaczenia, bo Admete w połowie drogi gotowa zmienić zdanie i wziąć nogi za pas.
Ja i tak uwierzę, jak zobaczę dopiero. Wcześniej ni hu hu. To coś jak z doprowadzeniem Aragonte na koncert Beltaine.
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 11:51
jak najchętniej ino drugi weekend sierpnia to ja w drodze będę, ale jakbyś chciałą pojechać w drugi weekend sierpnia to mogę się Tobą opiekować
Aragonte - Wto 27 Lip, 2010 12:35
Praedzio, w najbliższy weekend masz szansę
| Admete napisał/a: | Jedź ze mną, bo potrzebuje opiekunki |
Admete, jestem gotowa pojechać po Ciebie do Tarnowa i Cię przywieźć do W-wy
praedzio - Wto 27 Lip, 2010 12:47
| Aragonte napisał/a: | | Praedzio, w najbliższy weekend masz szansę |
Szansa szansie nierówna.
Alicja - Wto 27 Lip, 2010 13:13
| Aragonte napisał/a: | | Ale 5 sierpnia to nie pierwszy weekend sierpnia, tylko czwartek poprzedzający - sprawdziłam |
...a Alicja tradycyjnie sieje zamęt na forum odnośnie dat w kalendarzu
Deanariell - Wto 27 Lip, 2010 13:36
| Aragonte napisał/a: | | Admete, jestem gotowa pojechać po Ciebie do Tarnowa i Cię przywieźć do W-wy |
Przyjedź! Przyjedź! Wezmę Annarielkę do wózka i pomogę Ci zaciągnąć Admete na dworzec. Sama bym się chętnie wybrała do Warszawy... Jeśli za cztery-pięć lat to forum będzie nadal istnieć i my razem z nim, to może mi się jeszcze kiedyś uda...
| praedzio napisał/a: | | Admete w połowie drogi gotowa zmienić zdanie i wziąć nogi za pas |
To fakt, cała Admete (jeśli chodzi o podróże wszelakie...) Zawsze będę wspominać, jak to w LO z drugą przyjaciółką tygodniami próbowałyśmy ją namówić do udziału w wycieczce klasowej... Wreszcie, kiedy się zgodziła, nawet kasę wpłaciła, na dworcu - gdy już zwisałyśmy z okna pociągu niecierpliwie czekając na przybycie Admete - pojawił się jej starszy brat oznajmiając, że jednak nic z tego nie będzie... Dopiero chyba w czwartej klasie się udało... Już zresztą o tym kiedyś tutaj pisałam (w wątku "podróżowym" bodajże, ale nie zaszkodzi przypomnieć - bo to taki typowy przykład ).
Do Krakowa pewnie wybiorę się wcześniej (bliżej ) - może już za dwa lata? 5 sierpnia to my mamy wizytę kontrolną w poradni rozwoju noworodków... Jak będę miała wtedy czkawkę i "pypcia" na języku, to znaczy, że mnie obgadujecie. Żartuję - z pewnością znajdziecie znacznie ciekawsze tematy do rozmowy. Ale potowarzyszę Wam przynajmniej myślami.
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 14:11
| Deanariell napisał/a: | | bo to taki typowy przykład |
ooo ja tak miałam z dyskotekami
Alicja - Wto 27 Lip, 2010 19:01
| Deanariell napisał/a: | | 5 sierpnia to my mamy wizytę kontrolną w poradni rozwoju noworodków... Jak będę miała wtedy czkawkę i "pypcia" na języku, to znaczy, że mnie obgadujecie |
już wiem jaki temat zostanie poruszony z pewnością
szkoda, że tylko myślami, ale to pewnie nie ostatnia okazja. W każdym razie za 2 lata też zamierzam odwiedzić Kraków o ile, jak piszesz , forum będzie istnieć i my również
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 19:46
właśnie! w tym roku nie obchodziliśmy rocznicy forum
trifle - Wto 27 Lip, 2010 20:15
Chciałam zauważyć, że ja pytałam, czy to czasem nie urodziny forumowe
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 20:23
musiałam przeoczyć, ale ja wtedy w środku sesji byłam z problemami internetowymi
|
|
|