To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Herosi

spin_girl - Pon 25 Maj, 2009 11:12

Peter Petrelli jest mój :wink: :serduszkate:
Alicja - Pon 25 Maj, 2009 12:16

jeśli wszyscy zaczną "zaklepywać" kogoś, to dla mnie już nikt nie zostanie :wink:
BeeMeR - Pon 25 Maj, 2009 13:03

Ja nikogo nie zaklepuję :P
Przynajmniej nie z Herosów ;)

BeeMeR - Pon 25 Maj, 2009 13:04

Aaa! Mogę jednak zaklepać Hindusa :serduszkate: - nie pamiętam imienia :rumieniec:
praedzio - Pon 25 Maj, 2009 21:51

Mohindera? ;)
BeeMeR - Wto 26 Maj, 2009 08:58

Możliwe, możliwe - pamiętam, że podobał mi się najbardziej :mrgreen:
Dorfi - Wto 26 Maj, 2009 22:49

BeeMeR napisał/a:
Możliwe, możliwe - pamiętam, że podobał mi się najbardziej :mrgreen:

Czemu mnie to nie dziwi? :mysle: :lol: :lol: :lol:

BeeMeR - Śro 27 Maj, 2009 08:31

No właśnie, czemu mnie też nie dziwi? :mrgreen:

Ale drugi interesujący dla mnie to Sylar :mrgreen:

Alicja - Czw 28 Maj, 2009 20:20

to ten którego jeszcze nie widziałam, w takim tempie niewiele dla mnie zostaje do wyboru :mysle:
spin_girl - Pią 29 Maj, 2009 10:20

Alicja napisał/a:
to ten którego jeszcze nie widziałam, w takim tempie niewiele dla mnie zostaje do wyboru :mysle:

e, tam, tam dużo fajnych jest :mrgreen:

Alicja - Wto 02 Cze, 2009 21:14

oglądam właśnie jednym okiem Herosów i chyba ktoś tutaj będzie musiał się ze mną podzielić Peterem :mysle: :wink:
spin_girl - Śro 03 Cze, 2009 09:52

Alicja napisał/a:
oglądam właśnie jednym okiem Herosów i chyba ktoś tutaj będzie musiał się ze mną podzielić Peterem :mysle: :wink:

Wiedziałam!!!!!!!!! :mrgreen:

Alicja - Śro 03 Cze, 2009 15:24

jeszcze jakby postawić przy nim Chmielewską... :wink: :mrgreen:
spin_girl - Czw 04 Cze, 2009 09:53

Alicja napisał/a:
jeszcze jakby postawić przy nim Chmielewską... :wink: :mrgreen:

a co, myślisz, że razem ładnie by wyglądali? :wink:

Alicja - Czw 04 Cze, 2009 10:37

Chmielewska ze swoim charakterkiem zjadłaby go na śniadanie :wink: nawet Sylara by przełknęła :mrgreen:
spin_girl - Czw 04 Cze, 2009 11:09

Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :mrgreen:
Alicja - Sob 04 Lip, 2009 10:12

denerwowali mnie ślimaczeniem odcinków w tvp, sezonu 2 pewnie i tak by nie puścili, poza tym o tej porze są Zagubieni na AXN więc kupiła 1 i 2 sezon Herosów :cheerleader2:
praedzio - Sob 04 Lip, 2009 10:29

Wow! Brawo! :oklaski:
Alicja - Sob 04 Lip, 2009 21:15

żałowac nie będe , cena była baaardzo promocyjna, w cenie jednego sezonu dostałam aż dwa, szkoda że 3 nie ma na dvd
Deanariell - Nie 04 Kwi, 2010 22:50

Dzięki uprzejmości pewnej zaprzyjaźnionej telewizji ( :kwiatek: ;) ) mogłam obejrzeć 4 sezon Herosów - i muszę przyznać, że tym razem mieli całkiem ciekawy pomysł. Nawet nie bolało, chociaż miejscami trochę się ciągnęło, ja jednak jestem dość wytrwała w oglądaniu. :P Podobało mi się chyba bardziej niż poprzedni sezon - myślałam (miałam nadzieję...), że to już będzie koniec historii, ale zakończenie sugeruje sezon 5... Jak widać herosów ciężko dobić... :lol:
BeeMeR - Wto 06 Kwi, 2010 08:37

Ja umarłam gdzieś z początku trzeciego sezonu :roll:
Może się kiedyś jednak skuszę na kontynuację :mysle:

Alicja - Wto 06 Kwi, 2010 15:28

ja do trzeciego jeszcze nie dotarłam :roll: ale mam mocne postanowienie poprawy :wink:
Fibula - Wto 06 Kwi, 2010 16:28

Alicja napisał/a:
ja do trzeciego jeszcze nie dotarłam :roll: ale mam mocne postanowienie poprawy :wink:

A ja do drugiego :D .

Deanariell - Czw 08 Kwi, 2010 17:18

W tej ostatniej, najnowszej serii pojawiają się ciekawi bohaterowie, Sylar przechodzi kryzys tożsamości, całkiem przyjemnie się oglądało - mniej wybuchów, więcej analizy wewnętrznej postaci, aktorsko też dobrze. ;) Na scenę wkroczył nowy "zły", nieźle zagrany - Samuel Sullivan (Robert Knepper http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Knepper :oklaski: ), który skupia wokół siebie innych takich jak on, ludzi ze zdolnościami. Razem jako rodzina wędrują, żyjąc jak cyrkowcy i zbierając nowych członków. Jak się można domyślać - Samuel ma mrrroczne plany i tajemnice. Nawet jeśli ktoś opuścił poprzednie sezony, to chyba spokojnie mógłby bez straty obejrzeć ten ostatni. :P
Fibula - Nie 02 Sty, 2011 23:15

TVP1 dojrzała do drugiego sezonu. Start w środę (a raczej w czwartek) o - a jakże! - 0.15, dwa odcinki. Może sobie w trakcie oglądania przypomnę, co się działo w pierwszym. :wink: