Literatura - Proza i poezja - Najgłupsze książki, jakie wpadły wam w ręce
Alicja - Pią 28 Sty, 2011 15:25
| Agn napisał/a: | I lecimy...
Cytat:
Tajemniczy przywódca Klubu Niezdobytych,
Vel. Pan Wątpliwa Cnota, tak? |
no, brawo Agn, przez ciebie mam ekran opluty jogurtem
Eeva - Pią 28 Sty, 2011 15:28
Skro jest tajeminczym przywódcą równie tajemniczego jak on sam Klubu Niezdobytych to nie może być Panem Wątpliwą Cnotą. Musi byc Paniem Niewątpliwą Cnotą. Albo Panem stuprocentowo Cnotliwym. Albo Panem Niezdobytym Aż do Śmierci?
Alicja - Pią 28 Sty, 2011 15:32
może nie aż do śmierci skoro już tam gdzieś czeka zarządczyni zamku
Agn - Pią 28 Sty, 2011 23:34
| Eeva napisał/a: | | Skro jest tajeminczym przywódcą równie tajemniczego jak on sam Klubu Niezdobytych to nie może być Panem Wątpliwą Cnotą. Musi byc Paniem Niewątpliwą Cnotą. Albo Panem stuprocentowo Cnotliwym. Albo Panem Niezdobytym Aż do Śmierci? |
Ewidentnie nie skalałaś swych rąk żadnym romansidłem z Bisu! Inaczej wiedziałabyś to i owo o cnotach bohaterów w powieściach produkowanych przez owo wydawnictwo.
Alicja - Sob 29 Sty, 2011 09:19
a w nich cnota u PRAWDZiWYCH mężczyzn jest nie na miejscu i niepoządana
cnotliwe to mają być kobiety, oczywiście do czasu spotkania takich niezdobytych czy innych męskich mężczyn
Tamara - Sob 29 Sty, 2011 19:05
Agn , masz talent do wynajdywania pereł
Agn - Sob 29 Sty, 2011 23:43
No jakoś same wpadają mi w rąsie.
Agn - Czw 03 Mar, 2011 23:24
No i znowu ze mnie wyjdzie jędza, ale co mi tam...
Wszystkie pogrubienia zgodne ze streszczeniem na zadniej stronie okładki.
WŚCIEKŁY GŁÓD KRESLEY COLE
| Cytat: | | Kresley Cole rozpoczyna ekscytującą serię książek o zaciekłym wilkołaku i urzekającej wampirzycy - |
Jakież to oryginalne...
| Cytat: | | nieprawdopodobnych kochankach |
I znowu zUo wszelkiego autoramentu będzie chciało rozdzielić zakochanych? Ach, jej, czy będą kiedyś razem?
Spokojnie, spokojnie, tylko żartowałam, na pewno będą, proszę się nie ekscytować i broń Eru nie wstrzymywać oddechu! To grozi uduszeniem...
| Cytat: | | oraz o namiętności, dla której ni śmierć, ni życie nie stanowią granicy. |
Zawsze uważałam, że nekrofilia to zwycięstwo miłości nad śmiercią i nie należy z tego kpić...
| Cytat: | | Mityczny wojownik, którego nic nie powstrzyma przed zdobyciem ukochanej... |
Jak było wyżej - nawet śmierć. Szczególnie jej.
| Cytat: | | Po latach tortur w lochach wampirzej Hordy, |
I wychodzi taki skrzywdzony i natrafia na wampirzycę. Każdemu może się coś pobełtać w łepetynie...
| Cytat: | | Lachlain MacRieve, przywódca klanu wilkołaków |
Gdzieżby tam miał być zwykłym szaraczkiem w stadzie!
| Cytat: | | odnajduje wreszcie partnerkę, na którą czekał od wieków. |
I znów siła miłości pokonuje wszelkie przeszkody! Najwyraźniej łącznie z dzikim pragnieniem krwawego odwetu za te tortury i zimne lochy, co byłoby całkiem naturalną reakcją. Ale kimże ja jestem, by oceniać zakochanego wilkołaka, który najwyraźniej jest niespełna rozumu?
| Cytat: | | Jednakże, ku jego wściekłości, okazuje się, że jest ona wampirem. |
No szlag by to trafił! Wyłazi wilkołak z torturowni, trafia na babę jak się patrzy i wybranka okazuje się krwiopijczym trupem! Nie, ten pan zdecydowanie nie ma szczęścia w życiu...
| Cytat: | | A przynajmniej w połowie. |
Tylko lewy kieł miała.
| Cytat: | | Emmaline to drobna eteryczna istota, pół-walkiria, pół-wampir |
I pół mózgu miała. Walkiria eteryczna... pewnie też eterycznego konia ujeżdżała, eteryczna wojowniczka...
| Cytat: | | która w niewyjaśniony sposób potrafi ukoić furię, |
Babka jest lepsza niż Valium!
| Cytat: | | która pali jego umysł. |
Wypalając resztki mózgu - nic dziwnego, że oszalał.
| Cytat: | | Wampir pojmany przez swą najdzikszą fantazję... |
To a'propo tych lat w lochach i tortur. Nie powiem, szykuje się niezły hardcore.
| Cytat: | | Wychowywana pod kloszem Emmaline Troy |
Jako pół-walkiria pół-wojowała z lalkami i ujeżdżała pół-eterycznego konika.
| Cytat: | | wyrusza samotnie, aby dowiedzieć się prawdy, kim byli jej zmarli rodzice. |
Mam dziwne wrażenie, że nie odkryje, że mama była sekretarką, a tata pracował jako informatyk.
| Cytat: | | Wyprawa kończy się pojmaniem przez oszalałego wilkołaka |
Sukinpies przeszkodził w poszukiwaniu PRAWDY!
| Cytat: | | który twierdzi, że jest jej partnerem |
A ona dziwnym trafem nic o tym nie wie.
| Cytat: | | i zabiera ją do swojej posiadłości w Szkocji. |
Wyczesana chałupa zamiast leśniczówki czy jakiejś jaskini - niezły ten wilkołak. Ciekawe, czy ma lochy, by dalej spełniać swoje najdziksze fantazje?
| Cytat: | | W antycznym zamku strach przed Lachlainem i jego niezaspokojonym pożądaniem |
Potwierdzone - ma lochy. I tak - spełnia. Z wampirzycą. I do tego jest niewyżyty. Drżyj, narodzie!
Babę to wystarczy porwać i uwięzić, a potem należycie wychędożyć po wilkołaczemu i od razu robi się przychylniejsza względem swego partnera? Oby nikt nie czerpał inspiracji z tej książki...
| Cytat: | | Zawzięty wilkołak uwodzi Emmaline |
Wyjątkowo namolny zwierz.
| Cytat: | | zaspokajając jednocześnie jej najskrytsze, mroczne pragnienia. |
Czarna msza? Rytualny gwałt? Batożenie???
| Cytat: | | Trawiące pożądanie... |
Seksualna nadkwasota.
| Cytat: | | Jednakże zło z przeszłości podnosi łeb. |
I śmieje się straszliwie! ŁACHACHACHACHACHAAAAA!!!
| Cytat: | | Czy trawiące ich pożądanie zamieni się w głęboką miłość? |
Wręcz bym powiedziała, że w ich przypadku to nawet dogłębną.
| Cytat: | | Czy dumny wojownik padnie na kolana, |
Jeśli tylko wampirzyca mu tak każe? Chyba lubią gierki...
| Cytat: | | a delikatna piękność zmieni się w wojowniczkę |
Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń...
| Cytat: | | i spełni swoje przeznaczenie? |
Tj. skończą się parzyć jak para zwierzaków i wreszcie zaliczą orgazm? Szczerze im tego życzę.
To musi być wspaniała książka. Głęboka, poruszająca i z najwyższej półki.
aneby - Czw 03 Mar, 2011 23:31
Nie mogę ...
Calipso - Czw 03 Mar, 2011 23:48
Łojezusicku
praedzio - Pią 04 Mar, 2011 05:23
| Agn napisał/a: | | nieprawdopodobnych kochankach |
Kurde balans - wyobraźnia zaczęła mi pracować jak szalona.
Aragonte - Pią 04 Mar, 2011 06:20
Mnie też, ale w zupełnie innym kierunku poszły moje wyobrażenia Zaczęłam się zastanawiać, co to za wydawnictwo wydało to dzieuo...
praedzio - Pią 04 Mar, 2011 06:55
A skąd wiesz, w którym kierunku poszła moja, zanim trzepnęła w najbliższą ścianę?
Agn - Pią 04 Mar, 2011 09:38
Wydawnictwo nazywa się "Dwójka bez sternika" - idealna nazwa biorąc pod uwagę treść książki!
http://merlin.pl/Wsciekly...t/1,865179.html
Alicja - Pią 04 Mar, 2011 11:00
już sam tytuł książki tłumaczy wszystko Wściekły głód
asiek - Pią 04 Mar, 2011 11:10
| Agn napisał/a: | | To musi być wspaniała książka. Głęboka, poruszająca i z najwyższej półki. |
Agn,
Admete - Pią 04 Mar, 2011 12:51
Ależ się uśmiałam Powinnaś prowadzić kącik czytelniczy
Zeszłam przy pół-walkirii
Aragonte - Pią 04 Mar, 2011 20:02
| praedzio napisał/a: | A skąd wiesz, w którym kierunku poszła moja, zanim trzepnęła w najbliższą ścianę? |
Wyruszyła w kierunku nieprawdopodobnych rubieży
praedzio - Pią 04 Mar, 2011 20:06
Stanowczo zbyt dobrze mnie znasz.
Tamara - Pią 04 Mar, 2011 21:52
koniec , leżę i kwiczę szczególnie mnie ta pół-walkiria zastanawia , które pół - lewe, prawe , górne , dolne , przednie , tylne... Ostatecznie jeszcze można na ukos ciachnąć , tak przez ramię
Agn - Pią 04 Mar, 2011 22:49
Polecam się!
Hmm, w sumie frapująca myśl. Jak tę walkirię przeciąć. I jak dopasować do przeciętej wampirzycy???
Doktorze Frankenstein, jest pan pilne proszony na blok operacyjny!
Yvain - Pią 04 Mar, 2011 23:16
Albo młoda lekarka na wysuniętej placówce służby zdrowia w radiowej Trójce w wykonaniu Ewy Szumańskiej i Jana Kaczmarka ta to potrafiła co nieco
http://www.youtube.com/wa...637AB1ACDE65B2F
Tamara - Sob 05 Mar, 2011 18:14
Chwyciwszy skalpel w dłoń szybkim ruchem przerżłam wal... wal... walkurę na wpół i wyrzuciwszy resztki do kibla odłożyłam pozostałą połowę do kiuwety . Następnie chwyciwszy wampirzycę szybkim ruchem owinęłam jej pysk bandażem aby mię nie udziabła i powtórzyłam całą operację . Następnie obie przerżnięte połówki zszyłam catgutem i założywszy jaowy opatrunek położyłam na leżance . Już po wszystkiem ! oznajmiłam triumfalnie
Yvain - Sob 05 Mar, 2011 19:37
Tamaro wymiatasz co za talent popłakałam się ze śmiechu i po co nam jakieś zagramaniczne dochtory, jak tu swój, znaczy się nasz forumowy tak wielki talent objawia
Admete - Sob 05 Mar, 2011 20:22
Tamaro Do kabaretu ją
|
|
|