Literatura - Proza i poezja - Chcę poczytać o...
Fibula - Nie 05 Lut, 2017 12:41
Troszkę mi dał po oczach, gdy odpisywałam, ale luzik, pewnie zapomnę, zanim zacznę czytać.
milenaj - Nie 05 Lut, 2017 12:41
Też czekam na drugi tom.
Zresztą niestety mocno ograniczyłam kupowanie książek - brak miejsca, kocham je, ale źle się czuję w pokoju gdzie nie ma wolnego kąta.
Ale na całe szczęście nasza biblioteka nie ignoruje fantasy. Wręcz przeciwnie.
Fibula - Nie 05 Lut, 2017 12:43
Milenaj, w przypadku braku miejsca dobrą opcją są też ebooki.
milenaj - Nie 05 Lut, 2017 12:47
Fibula, wiem, ale jakoś nie zebrałam się do kupna czytnika. Swego czasu próbowałam na tablecie, ale mnie drażniło jednak. Tyle, że tablet, a czytnik to dwie różne rzeczy, ale chyba najpierw bym u kogoś musiała sobie przetestować.
Fibula - Nie 05 Lut, 2017 12:52
Przetestuj, jeśli będziesz miała okazję. Z podświetleniem. W domu nadal wolę książki papierowe, ale na dłuższe wyjazdy czy dojazdy do pracy biorę czytnik.
Agn - Nie 25 Gru, 2022 08:44
Kochane, moj kryzys czytelniczy jest dobijajacy.
Ratuje sie Pratchettem (wchodzi!), ale mysle sobie, ze chyba czas, bym przeczytala w koncu biografie Kleopatry. Jej postac i w kulturze i w moim mozgu obrosla mitami jak stary dom pajeczyna i kurzem i mysle, ze dobrze by bylo, bym sobie przeczytala jaka byla naprawde.
Ktos czytal moze ksiazki o tej postaci? Mozecie cos polecic? Nie chce brac w rece pierwszej z brzegu ksiazki, na ktora uda mi sie trafic, bo troche szkoda mi marnowac czas na cos, co moze nie byc dobre.
Admete - Nie 25 Gru, 2022 10:26
U mnie to:
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5035290/ucieczka-sigmunda-freuda
Poprzednią książkę porzuciłam, bo okazała się niemożliwie nudna. Też nie mogę się w nic wciągnąć.
|
|
|