Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Harry_the_Cat - Pon 23 Kwi, 2007 22:17
Ja nie mam....
Caitriona - Pon 23 Kwi, 2007 23:22
Hehe, ja też nie :grin: :grin:
Nie ma czym się stresować i teram nie jest potrzebna, wszystkie przecie miłe jesteśmy, nie?
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 08:22
Pewnie, że miłeśmy są . Niemiłe Damy? Fi donc!! ??:
Kati - Wto 24 Kwi, 2007 08:52
Jak zrobiłam listę rzeczy, które by się przydały w podróży, to wyszło mi 3 pokoje i kuchnia!
Ograniczam wszystko już do minimum, jak się tylko da, by zmieścić się w plecaku. Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie. Mój mąż się ze mnie śmieje i podpowiada że najważniejsze są szczoteczki do zębów i książeczka zdrowia Piotrusia (na wszelaki wypadek) a reszta jego zdaniem to zbędna sprawa. Dobrze mu mówić, a moje kosmetyki?
krem pod oczy, krem na noc, na dzień, mleczko, tonik, balsam do ciała, szampon, odżywka, kosmetyki do malowania, waciki ............dobra żartowałam
aż tylu rzeczy nie zabieram. Ale jak mu tak zaczęłam wyliczać, to powiedział bym pojechała towarowym, zanim nie zorientował się że żartuję
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 08:56
Odżywka do brwi i serum do biustu ...
Muszę zakupić, bo sama jeszcze nie mam .
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 09:14
wywołałam lawinę
nie zapomnijcie o pilingu do stóp (kolejne moje odkrycie, mój stopień poznania zatrzymał się onegdaj na pumeksie).
Najggorsze sa wyjazd na 3 dni człowiek głupiej e co ma wziąźc ze soba pal licho jak to jakies góry i marsz z plecakiem - wówczas wiadomo niezbedne ekwipunekt max uzuteczny minimalny wagowo.
A jak sie juz na miejskie tereny wyrusza to sie robi skomplikowana sprawa, bo z szafy szczerza zeby rożne mało praktyczne elementy no i zestawy "mała miss"
Kaziuta - Wto 24 Kwi, 2007 09:27
U kobiety najważniejsze są trzy rzeczy: włos, ręce i but. Trzeba więc udać się do fryzjera i manikiurzystki. No i buty. Inne na dreptanie po parku, inne na obiad i wieczorowe na szpilce.
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 09:28
| QaHa napisał/a: | wywołałam lawinę
nie zapomnijcie o pilingu do stóp (kolejne moje odkrycie, mój stopień poznania zatrzymał się onegdaj na pumeksie). | Jeszcze są takie tareczki do piętków, w sam raz na jednodniowe spotkanie .
Kati - Wto 24 Kwi, 2007 09:31
| Anonymous napisał/a: | Kaziutka, święta prawda, nie pomyslałam o butach!
To mo że ja jednak pojadę tym towarowym |
To znów ja sorki
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 09:31
| Kaziuta napisał/a: | | U kobiety najważniejsze są trzy rzeczy: włos, ręce i but. Trzeba więc udać się do fryzjera i manikiurzystki. |
no to załamka u fryzjera nie byłam od kilku lat - koleżanka na mnie doskonali talenta fryzjerskie (heheh skończyła budownictwo)
u manikurzystki w życiu nie byłam, a ostatnio buty na obcasie mialam na nogach - 20.06.2006r i założe dopiero 19.05.2007 hehehehe
marna ze mnei dama - do garów ze mną nie na salony
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 09:33
| Anonymous napisał/a: | Kaziutka, święta prawda, nie pomyslałam o butach!
To mo że ja jednak pojadę tym towarowym | Przestańcie, bo zaczynam wpadać w histerię . Fryzjer, manikiur, trzy pary butów, serum do pięt czy tam do czego ??: . Chyba nie pojadę .
Kati - Wto 24 Kwi, 2007 09:36
| Marija napisał/a: | | Anonymous napisał/a: | Kaziutka, święta prawda, nie pomyslałam o butach!
To mo że ja jednak pojadę tym towarowym | Przestańcie, bo zaczynam wpadać w histerię . Fryzjer, manikiur, trzy pary butów, serum do pięt czy tam do czego ??: . Chyba nie pojadę . |
a kapelusze? Damy bez Kapeluszy? Koniecznie musimy je zabrać a to dodatkowo kilka pudeł
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 09:36
| Marija napisał/a: | | Przestańcie, bo zaczynam wpadać w histerię . Fryzjer, manikiur, trzy pary butów, serum do pięt czy tam do czego . Chyba nie pojadę . |
no juz dobrze Marija nie panikuj - kapelusz wdziejesz będzie wiece damowato i fryzury juz nei bedziesz musiała robić, na ręce wdziejesz rękawiczki- również bedzie z fasonekm i odpadnie ci manicuir a buty... no tylko uty musisz wziąźć
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 10:01
| QaHa napisał/a: | no juz dobrze Marija nie panikuj - kapelusz wdziejesz będzie wiece damowato i fryzury juz nei bedziesz musiała robić, na ręce wdziejesz rękawiczki- również bedzie z fasonekm i odpadnie ci manicuir a buty... no tylko uty musisz wziąźć | Ho ho, ale fajnie, nabrałam ochoty na wyjazd - nawet paznokcie można sobie poogryzać .
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:07
| Marija napisał/a: | | - nawet paznokcie można sobie poogryzać |
no to wyszło szydło z worka - czemu damy noszą rękawiczki
Alison - Wto 24 Kwi, 2007 10:10
Dziewczynki, co za nerwy?
Na tych spotkaniach nikt nikogo wzrokiem nie mierzy, jest kupa śmiechu, gadania i ogólna głupawka. Preferowane stroje wygodne do włóczenia się po parku i siedzenia w knajpce, więc wszelkie gniotące się jedwabie, po 5 szylingów za jard, są wysoce niewskazane :grin:
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:12
a tarką do piet można się posłużyc dyskretnie pode stołem
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 10:13
| QaHa napisał/a: | a tarką do piet można się posłużyc dyskretnie pode stołem | i pod jedwabiem- po 4 szylingi za jard Matuś, nie przejmuj się, Twoje niektore dzieci już mają głupawkę . Kati zaczęła, bo jedzie towarowym z odżywkami i serumami oraz czterema parami butów i kapeluszem .
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:17
koniecznie pod jedwabiem i koniecznie w rękawiczkach
własnie Matuś ty się nie troskaj, córuchnom sie zwichrowało, ale nic to i tak nas wytnom
Marija - Wto 24 Kwi, 2007 10:19
| QaHa napisał/a: | :rotfl: koniecznie pod jedwabiem i koniecznie w rękawiczkach | A te pięty, jakie wytworne będą . Na błysk wyszlifowane .
Nie, ja wychodzę, bo schodzimy na samo dno (do pięt...) ...
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:20
| Marija napisał/a: | | A te pięty, jakie wytworne będą . |
bedzie kłopot bo powinny być odziane w jedwabne pończochy i jak tu z tą tarka podejść - oj będzie akrobacja
Harry_the_Cat - Wto 24 Kwi, 2007 10:20
O jeny.... I Wy wszystkie jedziecie tu do nas, tak?
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:21
spoko majonez ja nie jadem :cry: nie mogem
Harry_the_Cat - Wto 24 Kwi, 2007 10:24
| QaHa napisał/a: | | spoko majonez ja nie jadem :cry: nie mogem |
no to chociaż o pumeksie mogę zapomnieć...
QaHa - Wto 24 Kwi, 2007 10:38
jaki pumeks?! Marija będzie sprawdzać obcność tarek do stóp w bagażu
rety ale ja tu rozrabiam a nawet nie jadę ide postac w kącie dla opamiętania
|
|
|