Komunikaty - Pytania techniczne II
Admete - Śro 10 Kwi, 2024 20:08
Mnie też
ŁukaszG - Czw 11 Kwi, 2024 11:14
po zainstalowaniu nowej wersji skryptów tworzących forum zapomniałem wyłączyć 'Portal'. Istnieje możliwość, aby forum było także widoczne w takiej formie, przypominającej blogową stronę internetową.
Teraz zawsze będzie już standardowy wygląd forum.
Admete - Pią 12 Kwi, 2024 18:26
O jakie ładne kwiatki w czołówce forum
annmichelle - Pią 31 Maj, 2024 07:51
Dlaczego zniknęła opcja "spoiler" w pisaniu postów?
Także w starych postach i widać wszystkie spoilery.
Można ją przywrócić?
ŁukaszG - Pią 31 Maj, 2024 14:30
| annmichelle napisał/a: | Dlaczego zniknęła opcja "spoiler" w pisaniu postów?
Także w starych postach i widać wszystkie spoilery.
Można ją przywrócić? |
Po instalacji nowej wersji przestał działać tag spoiler, co w sumie trochę dziwi, ale rzeczywiście go nie ma... tzn. nie było, właśnie zmodyfikowałem dwa pliki i chyba udało się przywrócić - proszę sprawdzić na jakiś starych wątkach.
Test
Admete - Pią 21 Cze, 2024 15:54
A jak użyć spoilera? Nie ma go w przyciskach, przynajmniej ja nie widzę.
Ania Aga - Pią 21 Cze, 2024 16:16
Ania Aga - Pią 21 Cze, 2024 16:17
Admete wpisujesz [Spoiler]
Ania Aga - Pią 21 Cze, 2024 16:18
tekst, a potem zamykasz [/Spoiler], działa
Admete - Pią 21 Cze, 2024 19:11
Ok, dzięki.
Aragonte - Czw 07 Lis, 2024 12:20
Czy któraś z modek mogłaby sprawdzić, czy u niej forum normalnie działa? Próbowałam zrobić porządki w działach muzycznych i niestety nie wyszło Podczas próby wydzielania tematów zniknęły mi wszystkie drzewka/działy forum, a po otwarciu forum powtórnie mam komunikat "Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie".
Tamara - Czw 07 Lis, 2024 16:02
Ja nie modka, ale gdy chcę wejść na 21 czyli ostatnią stronę Czegoś ostrego, wyświetla mi sie biały ekran.
Wątek nie wytrzymał ostrości tematu
Admete - Czw 07 Lis, 2024 17:20
Coś się podziało ze stroną 21. Tak jakby zniknęła. Nie przejmuj się, założymy nowy wątek. Bo w tamtym tylko ty możesz pisać. Mnie pokazuje, że chce odpowiedzieć na stronie 20, a 21 nie ma. A może to serwer ma błąd?
BeeMeR - Czw 07 Lis, 2024 19:14
Ja ani na 21 ani na 22 stronę te nie mogę wejść - ani chybi trzeba nowy wątek
Aragonte - Czw 07 Lis, 2024 23:17
| Admete napisał/a: | | Coś się podziało ze stroną 21. Tak jakby zniknęła. Nie przejmuj się, założymy nowy wątek. Bo w tamtym tylko ty możesz pisać. Mnie pokazuje, że chce odpowiedzieć na stronie 20, a 21 nie ma. A może to serwer ma błąd? |
Jakieś cuda się dzieją z tym wątkiem - w pracy pojawiła mi się biała strona podczas próby wydzielenia tematu operowego z wątku z ostrzejszą muzą, tutaj niby zobaczyłam te posty z poziomu moderacji, spróbowałam je znowu wyciąć... i znowu biały ekran. A potem te posty zniknęły mi, psiakostka
Przepraszam, może coś namieszałam, nie wiem - jest szansa, że Łukasz da radę to naprawić w poziomu administratora, ale chyba bezpieczniej założyć nowy wątek.
Z niejaką ostrożnością spróbuję pomoderować jakiś inny, kompletnie nieznaczący i porzucony
Aragonte - Czw 07 Lis, 2024 23:23
No dobra, potraktowałam jako minipoletko moderatorskie wątek w Grafice, gdzie nikt i tak nie zagląda, i wydaje mi się, że ogółem jest problem z moderacją W każdym razie ja znowu miałam identyczną sytuację - próba wydzielenia wątku, zaznaczam miejsce docelowe nowego wątku, no i pojawia się pusta strona z nagłówkiem forum, ale bez treści.
Łukaszu, help!
Tamara - Pią 08 Lis, 2024 09:25
Teraz wątek ma już 22 strony, przy czym dwie ostatnie są białe . Za to na głównej mi wyskakuje, że mam tam nieprzeczytane posty, ale jak wejdę w dział muzyczny, już nie mam oznaczenia o nieprzeczytanych. Coś zwariowało.
Admete - Sob 09 Lis, 2024 09:57
Odezwę się do Łukasza, ale we wtorek, bo teraz jest weekend.
Tamara - Nie 10 Lis, 2024 21:54
Pokazuje mi się przy próbie wejścia w wątek "ta strona nie działa". No kurde, jakby nie widziała, że nie działa
ŁukaszG - Pon 11 Lis, 2024 16:20
Proszę sprawdzić - zsynchronizowałem wszystkie wątki, zoptymalizowałem bazę i chyba jest już wszystko ok.
Testowałem trochę wątek Muzyka - coś ostrego i nie tylko…, ostatni post widzę z 31 października, na 20 stronie. Powinna bez problemu powstać kolejna podstrona.
Jeśli jest jakiś problem z moderacją to proszę dać znać, która osoba ma ten problem, spróbujemy coś z tym zrobić.
Admete - Pon 11 Lis, 2024 17:38
Dziękujemy.
BeeMeR - Pon 11 Lis, 2024 19:08
Jest super
za to chyba są ze trzy wątki o Vincerooo! Ale to pewnie skutek problemów z wydzieleniem.
ŁukaszG - Wto 12 Lis, 2024 09:20
Dzięki, cieszę się, że to pomogło.
| BeeMeR napisał/a: | Jest super
za to chyba są ze trzy wątki o Vincerooo! Ale to pewnie skutek problemów z wydzieleniem. |
Tak, jak najbardziej z tego powodu mogło tak być.
Czy dacie radę to ogarnąć?
Admete - Wto 12 Lis, 2024 14:52
Chciałam scalić wątek Vinceroo z Muzyką Klasyczna i znów biały ekran...
Aragonte - Wto 12 Lis, 2024 15:24
Łukaszu, dziękujemy
| BeeMeR napisał/a: | Jest super
za to chyba są ze trzy wątki o Vincerooo! Ale to pewnie skutek problemów z wydzieleniem. |
Sorki
Vincerooo!...
|
|
|