To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku

Agn - Czw 21 Sie, 2014 23:54

Kwa! Nagła wlazła w skórę jego obecnej... ciekawe, czy w łóżku to też była ona czy dopiero jak spod prysznica wypełzła. :mrgreen:
Kwwwwwiiiiiiik!!! Krzyżykiem ją straszy?! :rotfl:

Anaru - Czw 21 Sie, 2014 23:57

Kurcze, mam oglądanie z przerwami, znaczy przeszkodami. :?

Mało mu ta koszule podarła w windzie, prosimy więcej! :excited:
Ładna klata, ładna. Faktycznie co nieco zadrapany jest, ale słusznie mu sie należało.

Kantokrates miał paskudną śmierć :(
Ale samobójcza nie była.

Agn - Czw 21 Sie, 2014 23:57

:rotfl: Nagła i Kantokrates weszli w ciała Niewiernego i jego Panienki i przemieszczają się ukradkiem, by gościu w szlafroku ich nie zhaltował. Jak jej duchowy tyłek wystawał z ciała, to ją tak klepnął... :rotfl:
BeeMeR - Czw 21 Sie, 2014 23:59

Ja tu nie widzę rozróżnienia na dobro i zło, piekło i niebo :P
A tego chudego to w Bodygurdzie widziałam.

o, sex scena - i golizna - i kissu w zaciśnięte usta i klaps w pupę - zaskoczonam ;)

Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:01

Aaa, to on jeszcze nie umarł :shock: , panienka mu przeprowadza operację? Znaczy narzeczona? :shock: No niestety...
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:01

Anaru napisał/a:
Mało mu ta koszule podarła w windzie, prosimy więcej! :excited:

Też uważam, że mogłaby się bardziej postarać. Ale spokojnie - zaraz facet zerwie się z łóżka z gołą klatą, cierpliwości. :mrgreen:
Anaru napisał/a:
Faktycznie co nieco zadrapany jest, ale słusznie mu sie należało.

Owszem... Dwulicowy drań. I tak mało zła go spotyka. :P Powinien się cieszyć.
Anaru napisał/a:

Kantokrates miał paskudną śmierć :(
Ale samobójcza nie była.

Chyba że by liczyć wedle prawideł Ankh Morkpork - wyjście w miasto po zmroku to samobójstwo etc. :lol:

BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:06

Agn napisał/a:
Kwa! Nagła wlazła w skórę jego obecnej... ciekawe, czy w łóżku to też była ona czy dopiero jak spod prysznica wypełzła. :mrgreen:
też sie zastanawiałam

Anaru napisał/a:
Kurcze, mam oglądanie z przerwami, znaczy przeszkodami. :?
my sie wlasnie karmimy :)
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:06

Blada Twarz rozwaliła oprawcę nr 2. I powiedziała, że jeszcze jeden jej został... Dajcie jej wykończyć ich wszystkich, proszę! :trzyma_kciuki:
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:08

Faktycznie zmarnowana okazja do przywalenia w twarz kotletem w czasie obiadu :-P
Oo, chyba jednak nie zmarnowana, nie ma jak kopy od niewidzialnego przeciwnika. :-P
Jaki z niego dupek :bejsbol:

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:10

O ja pierdykam... Panienka Niewiernego nie chciała założyć "takiej zwykłej sukni ślubnej, chcę designerską!"... i właśnie pełznie do ołtarza w tej designerskiej.
Było brać tę zwykłą, wyglądała przynajmniej ładnie, bo to co ona ma na sobie, to jakaś masakra. :?
I jeszcze sobie taki fryz strzeliła z welonem, że wygląda jak idź i nie wracaj. :?

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:12

Kwik! Czy Nagła znów jest w ciele Panienki? :mrgreen:
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:16

Ślub rozwalony, Kantokrates prawi morały, ale nie ma czasu, bo oboje z Nagłą muszą wiać.

O, duszek wodny chyba chce pogonić wysłannika Hadesu (tego w szlafroku i z okropnym sianem na głowie). Efekty specjalne powalają...
Swoją szosą - muszę sobie przypomnieć Otchłań - kiedyś kochałam ten film, podejrzewam, że dziś też mi się spodoba, a tam akurat też takie numery z wodą są. Tylko chyba lepiej zrobione, ale nie jestem pewna, dawno nie widziałam, mogę się mylić.

BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:19

Agn, teraz przeczytałam smsa :kwiatek:
Adi sprzedany Babci, Anusia więc wyspała się w dzień za wszystkie czasy skoro nikt jej nie budził i wieczorem nie chciała zasnąć, potem Tomek nagle chciał szukać narzynek na allegro - samo życie :)

Wiedziałam, że na ślubie będą dżezy - no i nie zawiodłam się :lol:

I potem w Wesołym miasteczku :mrgreen:

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:20

Scena gwałtu jest okropna. :( :( :( Wcale się nie dziwię, że Blada Twarz wykańczała zboczeńców (zresztą i bez takich doświadczeń - zboków trzeba kastrować). Na szczęście zdołała ubić ostatniego, nim facet w szlafroku zabił ją.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:23

Też bym zrezygnowała z bycia Wysłannikiem - mają fatalne ciuchy. :P
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:24

Agn napisał/a:
Chyba że by liczyć wedle prawideł Ankh Morkpork - wyjście w miasto po zmroku to samobójstwo etc.

Fakt :lol:

Łooo, jaka scena łóżkowa! Jakie zgrabne plecy :twisted:
Faktycznie, groźna umiejętność włażenia w cudze ciało :wink:

No proszę, dramy to takie bollywoodzkie mizianie kwiatkiem kwiatka, kissu na rybkę itd, a tu golizna w całej okazałości. ;)
Że o częściowej goliźnie nie wspomnę ;)

BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:27

Jedyny motyw muzyczny, który mi się podoba to Kantoratesa :serduszkate:

A mama ma okropnie sztuczne sińce na twarzy - jak w Heirs :roll:

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:29

Cytat:
No proszę, dramy to takie bollywoodzkie mizianie kwiatkiem kwiatka, kissu na rybkę itd, a tu golizna w całej okazałości. ;)

No, bez przesady - nie całej. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
A mama ma okropnie sztuczne sińce na twarzy - jak w Heirs :roll:

Czy ta aktorka nie grała mamy Se Ri w TGL? :mysle:

BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:31

Jakie piękne te skały nad morzem :serduszkate:

Ooo, włochaty potwór :shock: capnięty.

Filmy rządzą się innymi prawami niż dramy w telewizji publicznej :P

Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:32

Agn napisał/a:
Swoją szosą - muszę sobie przypomnieć Otchłań - kiedyś kochałam ten film, podejrzewam, że dziś też mi się spodoba, a tam akurat też takie numery z wodą są. Tylko chyba lepiej zrobione, ale nie jestem pewna, dawno nie widziałam, mogę się mylić.

Też masz skojarzenia z Otchłanią? :mrgreen:

Na nic duchowe przebranie, facio im się wteleportował nogami w przód do windy :mrgreen: , nie wiem czemu się go wahali przejechać, jak windę przeniknął, to i samochód. :-P

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:39

Powiem wam szczerze, że Kantokresem to się naprawdę przejęłam. Sprawdził, co u narzeczonej. Chciał, by o nim zapomniała i była szczęśliwa... ale to i tak boli, że sam z nią nie może być.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:40

Anaru napisał/a:
Też masz skojarzenia z Otchłanią? :mrgreen:

No ba! Nawet jeśli tu nie było Eda Harrisa. :D

BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:42

Nie do końca rozumiem sceny w pomarańczu pod koniec, ale w tej małej czarnej aktorka wygląda pięknie :oklaski:

A niedoszli małżonkowie bardzo do siebie pasują :P Zdzira i dupek :P
I dostali na co zasłużyli :P

Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:42

No nie, włochata potwora dopadła Nagłą! Mam nadzieję, że nie będzie jej gwałcić. :zalamka:
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:46

No, końcówka mi pasuje, dobranoc! :grobek: