Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
praedzio - Śro 20 Mar, 2013 20:20
| BeeMeR napisał/a: | The Last Enemy 2008
Naukowiec (Benedict Cumberbatch) na tropie afery szczepionkowej - która okazuje się czymś znacznie, znacznie większym. Dobrze mi się oglądało, polecam te 5 odcinków. |
Ja też.
Trzykrotka - Czw 21 Mar, 2013 08:59
| Agn napisał/a: | A jak ci się aktorzyna podoba? Ja z niego miałam pierwszorzędny ubaw. |
Cały czas się głowię skąd ja go znam W pierwszej odsłonie był świetny, taki maksymalny krętacz i manipulator w baaardzo aksamitnych rękawiczkach. Sprawa sposobu kręcenia ostatnieogo odcinka/szpiegów na planie innych dram/dostarczenia materiału do montażowni/nakłonienie drugiej pisarki, żeby zastąpiła pierwszą, a nade wszystko - sprawa product replacement i SOKU POMARAŃCZOWEGO mnie zabiła. O robieniu programów informacyjnych już były seriale, o kulisach teatru - filmy, ale serialu o serialach jeszcze nie przerabiałam
Agn - Czw 21 Mar, 2013 09:27
| Trzykrotka napisał/a: | Cały czas się głowię skąd ja go znam |
Ja tylko wiem, że jest piosenkarzem. Ale jak usiłowałam odsłuchać, co tworzy... Nie próbuj w każdym razie.
Edycja: Khmm, czekaj, "aktorzyna" to bohater, ten, którego najęli do kręcenia dramy, a który jest idiotą. Nie mówię o Anthonym-king-of-dramas. On jest zresztą świetny. I jaką ma stylówę!
Akaterine - Czw 21 Mar, 2013 22:16
Zaczęłam oglądać serial BBC "Privates". Lata 60., kilku chłopaków - każdy z innego środowiska - trafia do wojska, żaden nie jest z tego zadowolony, ale muszą sobie jakoś radzić. Serial całkiem zabawny (choć to nie jest typowa komedia).
I ciekawostka - gra tam kolejny z aktorskiej rodziny Foxów, Jack Fox, syn Jamesa i brat Laurence'a. W przeciwieństwie do niezbyt przystojnego Laurence'a Jack wygląda nie najgorzej - tu zdjęcie braci razem
Caitriona - Czw 21 Mar, 2013 22:25
| Akaterine napisał/a: | | Zaczęłam oglądać serial BBC "Privates" |
Mnie się ten miniserial bardzo podobał, ale ja ogólnie mam słabość do takch wojskowych historii.
BeeMeR - Czw 04 Kwi, 2013 20:37
Obejrzałam pierwszy sezon Suits tj. W garniturach - ogląda się lekko łatwo i przyjemnie zatem polecam
http://www.youtube.com/watch?v=6Zu0yYV2uYs
Teraz oglądam sezon drugi - od dwóch osób słyszałam, że jest nawet lepszy niż poprzedni więc nie omieszkam się sama przekonać
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 20:46
Mi ten serial bardzo się podoba
Admete - Czw 04 Kwi, 2013 21:35
Nadrabiam zaległości - najpierw The secret of Crickeley Hall - nastrojowa opowieść o tajemnicy z przeszłości, duchach i radzeniu sobie po stracie dziecka. A teraz Restless - druga wojna światowa i szpiedzy jak my Ci Anglicy to jednak mają kasę na takie rzeczy. Zostaje podziwiać i zazdrościć.
milenaj - Czw 04 Kwi, 2013 21:39
| Admete napisał/a: | | Nadrabiam zaległości - najpierw The secret of Crickeley Hall |
Bardzo mi się podobało. Lubię takie historie.
| Admete napisał/a: | | A teraz Restless |
Muszę się zainteresować.
Admete - Czw 04 Kwi, 2013 21:41
W tym drugim gra Rufus Sewell.
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 21:42
| milenaj napisał/a: | | Restless |
W tym?
O to musze oglądnąć.
Znalazłam w sieci odcinki dr Quinn oczywiście oglądam
milenaj - Czw 04 Kwi, 2013 21:43
Właśnie spojrzałam i przypomniało mi się, że już kiedyś to zaczęłam, ale potem przerwałam i zapominałam. Zrobię drugie podejście.
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 21:45
Rufus
milenaj - Czw 04 Kwi, 2013 21:45
| lady_kasiek napisał/a: | | Znalazłam w sieci odcinki dr Quinn oczywiście oglądam |
Ja kiedyś próbowałam, ale jakoś nie mogłam się wciągnąć od nowa. Ale pamiętam ten szał. Wszystko się rzucało, byleby zdążyć na odcinek.
Admete - Czw 04 Kwi, 2013 21:45
Tak Kasiek - w Restless Dr Quinn - serial mej młodości
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 21:48
| milenaj napisał/a: | | Ale pamiętam ten szał. Wszystko się rzucało, byleby zdążyć na odcinek. |
Dokładnie!!!
Pamiętam wycieczki rowerowe w niedzielę, w dzieciństwie TRZEBA było wrócić na Dr Quinn | Admete napisał/a: | | Dr Quinn - serial mej młodości |
Z racji na różnicę wieku - to było moje dzieciństwo.
Admete - Czw 04 Kwi, 2013 21:52
To jesteś bardziej usprawiedliwiona z tego szaleństwa. Ja powinnam być już wtedy mądrzejsza. Faktem jest, że nie oglądałam do końca, bo w którymś momencie mi się znudziło.
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 22:07
Jaka usprawiedliwiona, to fajny serial. Teraz jestem starsza, niż Ty gdy się to zaczynało i dalej mi się podoba. Ba odkryłam jak wyleczyć się z anemii. Gotować w wodzie gwoździe i pić wodę gdy zrobi się wywar. Jutro idę zabrać Tacie gwoździe albo kupię kilka garści. Tylko czy teraz gwoździe są żelazne?
Agn - Czw 04 Kwi, 2013 22:11
| BeeMeR napisał/a: | | Obejrzałam pierwszy sezon Suits |
Ja to kiedyś nawet zaczęłam, ale jednak mnie nie wciągnął. Wolę White collar.
W Dr Quinn też się jakoś nigdy nie wciągnęłam. Widziałam sporadycznie kilka odcinków, ale najbardziej podobały mi się te pierwsze, późniejsze już mi nie podeszły i oglądałam tylko wtedy, gdy telewizor był włączony, więc i tak jakoś się oglądało, i tak.
Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 22:21
No ja teraz jadę tymi najpierwszymi.
Sjjjjuts jest super. Inny gatunek niz WC. Podoba mi się, bo lubię prawniczy belkot.
Caitriona - Pią 05 Kwi, 2013 00:35
I panowie jacy przystojni i dobrze noszący garnitury. I Louis i boska Donna Bardzo lubię Suits
BeeMeR - Pią 05 Kwi, 2013 11:28
Oj, tak, pocieszny Louis i Donna to moi ulubieni bohaterowie acz do panów w garniturach nic nie mam - zgrabnie noszą owe garnitury
Admete - Pią 05 Kwi, 2013 17:54
Suits obejrzałam chyba do połowy 2 sezonu, bo więcej nie miałam okazji. Dr Quinn to już klasyk jest Kasiek - niezły pomysł, ale uważaj trochę
Anonymous - Pią 05 Kwi, 2013 18:40
| Admete napisał/a: | | Kasiek - niezły pomysł, ale uważaj trochę |
U mnie nie ma pojęcia trochę. Ja ze skrajności w skrajność wpadam. Tata chyba coś podejrzewał, bo dziś okupował warsztat
Admete - Pią 05 Kwi, 2013 18:53
Obejrzałam sobie teraz fragmenty Dr Quinn i stwierdzam, że to było takie sympatyczne
|
|
|