Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy
asiek - Czw 13 Lis, 2008 14:43
Admete napisał/a:
A ja ostatni odcinek przewijałam
...Za karę będzie Cię nawiedzał duch Danny'go. Admete - Czw 13 Lis, 2008 15:07 Danny to niech sobie idzie. Nie chciał grać w Spn, to niech spada A tak serio, to ja mam kryzys ogólny. Jestem zmęczona i wszystko mnie nudzi.asiek - Czw 13 Lis, 2008 18:32 Znam ten stan ...Dlatego tak długo zwlekałam z obejrzeniem 5 sezonu, musiałam zatęsknić za bohaterami.
Admete napisał/a:
Danny to niech sobie idzie. Nie chciał grać w Spn, to niech spada
Nie wiedziałam, że sam zrezygnował. Czyżby zmęczył się ojcowaniem ? Admete - Czw 13 Lis, 2008 19:34 Chyba miał inne propozycje, bo nie pojawia się nawet gościnnie.Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 19:43 Jest podobno bardzo zapracowany i nie ma czasu. To samo z Adrianne Palicki którą planowano gościnnie w 4 sezonie, ale nie dało rady.Gosia - Czw 13 Lis, 2008 21:03
Admete napisał/a:
Danny to niech sobie idzie. Nie chciał grać w Spn, to niech spada
Wolał zagrać epizod ale w "Greysach" Admete - Czw 13 Lis, 2008 21:22 Kasa Więcej mu zapłacili. Logiczne
Tak z innej beczki - Asiek jak zajrzysz do Fantastyki na ekranie i znajdziesz link do zwiastuna Dollhouse, to zobaczysz miss Austen w innym świetle Świetnie tam wygląda.asiek - Pią 14 Lis, 2008 08:58
Admete napisał/a:
Asiek jak zajrzysz do Fantastyki na ekranie i znajdziesz link do zwiastuna Dollhouse, to zobaczysz miss Austen w innym świetle Świetnie tam wygląda
Lecę zerknąć...
EDIT: WOW ! ...Ile potrafi zdziałać dobry makijaż i fryzura ! Admete - Pią 14 Lis, 2008 13:26 Wiem, że to nie ten temat, ale jaki ona ma tam świetny głos i akcent. Jeśli nie dla Whedona i jego pomysłów, to własnie dla niej będę oglądać.trifle - Pią 14 Lis, 2008 13:52 Obejrzałam odcinek 13, to ten gdzie
Spoiler:
Burke oświadcza się Cristinie, a George Callie. Coś mnie się nie wydaje, żeby którakolwiek się zgodziła.. Mówiłam, że nie lubię Cristiny, ale ona się robi coraz ciekawsza. Dead Dads' Club, to wyciąganie wniosków - przyznanie się, że przegrała. Ciekawe...
A chrapiąca Meredith jest asiek - Pią 14 Lis, 2008 14:35
Admete napisał/a:
Wiem, że to nie ten temat, ale jaki ona ma tam świetny głos i akcent. Jeśli nie dla Whedona i jego pomysłów, to własnie dla niej będę oglądać.
Ja poczekam na nasze jemiołuszki.
trifle napisał/a:
uot;]Obejrzałam odcinek 13, to ten gdzie
Trifle, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, jeszcze tyyyyle fajnych scen przed Tobą. trifle - Pią 14 Lis, 2008 14:45 Hehe, a mam dziś wolne Odpoczywam oglądając
I już widzę, że a propos George'a i Callie trochę się pomyliłam Anonymous - Pią 14 Lis, 2008 14:55
trifle napisał/a:
Odpoczywam oglądając
dokładnie
Spoiler:
jestem po odcinakach zkatasrofą w tym po odcinku jak Meredith jest w "zaświatach" dziwny odcinek, ale się wzruszyłam głupio na końcu. idę dalej oglądać. a potem do pracy rodacy.
trifle - Pią 14 Lis, 2008 15:20
Spoiler:
Cristina przyjmująca Burke'a oświadczyny to chyba moja ulubiona scena
- Nie pozwolę ci asystować jutro.
- Nie będę nosić pierścionka.
- Ok.
- No ok.
...
I potem to "YES!" Burke'a Piękna scena
Gosia - Pią 14 Lis, 2008 17:01 Dobre odcinki oglądacie Jedne z najlepszych w GA.
Zaświaty mnie nieco denerwowały, ale scena w ktorej Mark podchodzi do siedzacego na podlodze Dereka, bardzo mnie wzruszyla.Alicja - Pią 14 Lis, 2008 19:33
asiek napisał/a:
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, jeszcze tyyyyle fajnych scen przed Tobą
to mnie możesz jeszcze bardziej pozazdrościć, jestem dopiero po 1 sezonie
Od początku lubiłam Cristinę i Burka, ale wiem że nic z tego nie będzie w końcu i to mnie martwi.trifle - Pią 14 Lis, 2008 19:47 No błagam, nie spoilerujcie aż tak i to jawnie!
Spoiler:
Oglądam właśnie odcinek pierwszy z katastrofą. Meredith została popchnięta, chyba wpadła do wody i ciekawe, co dalej... Mam wrażenie, że widziałam ten następny odcinek dawno temu w tv, bo coś tak mi się kojarzy Izzie wykonująca operację u tego człowieka pod samochodem, dostająca polecenia przez telefon. Ale tylko i wyłącznie kojarzę ten wątek, nic więcej.
Alicja - Pią 14 Lis, 2008 20:00 ups, przepraszam najmocniej z głebi serca
domyśliłam się bo aktor już nie gra w serialutrifle - Pią 14 Lis, 2008 20:06
Cytat:
domyśliłam się bo aktor już nie gra w serialu
Nie? Nie będzie Burke'a? Gosia - Pią 14 Lis, 2008 23:48 No własnie, nie chciałam o tym pisać, żeby nie spoilerować ..asiek - Sob 15 Lis, 2008 00:39
Alicja napisał/a:
asiek napisał/a:
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, jeszcze tyyyyle fajnych scen przed Tobą
to mnie możesz jeszcze bardziej pozazdrościć, jestem dopiero po 1 sezonie
WOW ! ...Podczas pierwszego sezonu nie mogłam się oderwać od telewizorka
Gosia napisał/a:
Zaświaty mnie nieco denerwowały, ale scena w ktorej Mark podchodzi do siedzacego na podlodze Dereka, bardzo mnie wzruszyla
A mnie bardzo wzruszyła rozmowa Der z Alison...I Mer w wodzie, a w tle "Bitter Song"...Przejmujące...
trifle napisał/a:
Nie? Nie będzie Burke'a?
Niooo ...Wielka szkoda...
Gosiu, pisałaś wcześniej, że doktor H. ma odejść, a ktoś nowy zawita ? trifle - Sob 15 Lis, 2008 01:26
asiek napisał/a:
Niooo ...Wielka szkoda...
To straszne jest Burke i Bailey to moi ulubieńcy.
A tymczasem...
Spoiler:
Izzie i George?
Gosia - Sob 15 Lis, 2008 09:54 Podobno zawita, Aśku i to ma być kobieta, zdaje się, że to jakaś dawna koleżanka Mer.
Przynajmniej tak czytałam, a czy to prawda, przekonamy się już niedługo.asiek - Sob 15 Lis, 2008 10:24 Znowu kobietka ? ...Czyżby przystojni aktorzy wyginęli w Stanach ?
Gosiu, dzięki Anonymous - Sob 15 Lis, 2008 15:18 Oglądnęłam odcinek nr 20 no i pięknie Derek zaczyna świrować. Przesadza z ambicją. mam nadzieję, że nie zrobi nic głupiego...
Ciekawa transformacja Cristiny aż miło na nich patrzeć. I sprzeciw! Burke ma zostać!