To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Ania z Zielonego Wzgórza

monika29.09 - Wto 20 Cze, 2006 17:59

AineNiRigani napisał/a:
no tak - plama :D

e tam ;)

m.

Aga85 - Czw 22 Cze, 2006 17:33

Kolejny klip :grin: :
Anne & Gilbert - Please don't go

Admete - Czw 22 Cze, 2006 19:04

Najbardziej podoba mi się ten filmik do piosenki Richarda Marxa At the Beginning - piosenka też mi się podoba. Ma ją ktoś?
monika29.09 - Czw 22 Cze, 2006 19:07

Admete napisał/a:
Najbardziej podoba mi się ten filmik do piosenki Richarda Marxa At the Beginning - piosenka też mi się podoba. Ma ją ktoś?

Admete: to chyba ten:

http://www.youtube.com/wa...related&search=

zwróć uwagę, że na prawo od okna teledysku - jest wykaz innych clipów nt. Ani - tam właśnie trafiłam na ten, którego szukasz.

pozdr.
m.

Aga85 - Czw 22 Cze, 2006 19:25

Ja najbardziej lubię ten z piosenką "Far away", a oprócz tego "After all", "At the beginning" i "Just say you'll love me" :grin:
MiMi - Sob 24 Cze, 2006 13:24

Może jak będą kręcić nową Anie, to nakręcą też te części, kiedy Ania z Gilbertem są już małżeństwem. Mówiąc(pisząc) krócej nakręcą wszystko do końca tak jak jest
Admete - Sob 24 Cze, 2006 14:26

Też bym chciała, by pokazano przynajmniej Wymarzony dom Ani. Bardzo żałowała, ze te dalsze części tak bardzo zmieniono - w zasadzie nie miały nic wspólnego z książkami.
Aga85 - Sob 24 Cze, 2006 16:49

Dziewczęta, cieszcie oczy :grin: . Znalazłam dwie śliczne tapetki:

monika29.09 - Sob 24 Cze, 2006 16:53

[quote="Aga85"]Dziewczęta, cieszcie oczy :grin: . Znalazłam dwie śliczne tapetki:

Ago, wielkie dzięki! :)

Takie obrazki wydobywają ze mnie resztki romantyzmu; są super.

m.

ewelinka - Sob 24 Cze, 2006 16:59

Tapetki przesliczne :thud:
Aga85 - Sob 24 Cze, 2006 17:02

Cieszę się, że Wam się podobają, bo mam następne :grin:.
Kurde, zamiast się uczyc, szperam w necie i szukam tapet z Anią i Gilbertem, zwłaszcza z Gilbertem :oops: :lol: :thud: . No ale jeden dzień mogę sobie odpuscic, jak szalec to szalec :lol: . Cieszcie oczęta i nie szczędźcie ochów i achów. Gilbert jest ich wart :thud:

Aragonte - Sob 24 Cze, 2006 19:57

Śliczne tapetki :grin:
Zwłaszcza ta pastelowa, delikatna wydaje mi się urokliwa...

A co do nowej ekranizacji, to mam kiepskie przeczucia :roll: obym się myliła.

Gunia - Sob 24 Cze, 2006 20:09

Margarett napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
Może ja będe miec...
Ale troche bede musiala poczekac, niestety.

jak się ładnie uśmiechniecie to może dobry skrzat (ja :grin: ) wam przyniesie, ale to musiałby być naprawdę szeroki uśmiech

P.S. Aine pamiętam o Perswazjach, tylko, że jestem tak zabiegana...ale napewno Ci je kiedyś wyślę:)

Czy tak może być: ? :wink:

Aga85 - Nie 25 Cze, 2006 19:06

Najnowsze klipy z Anią i Gilbertem :smile: . Osobiście wolę te poprzednie (np. z piosenką Far away czy At the beginning), ale te też warto zobaczyć :wink: :
When She Loved Me - Anne & Gilbert
If You're Not The One - Anne & Gilbert
I Wanna Love You Forever - Anne & Gilbert