Fantastyka - LOTR
Agn - Pią 09 Cze, 2006 17:35
Nie dziwię ci się ani trochę
Admete - Pią 09 Cze, 2006 19:08
Aine niektóre rysunki Kas świetnie się prezentowały na torcie Agn tak przy okazji to ja nie mam tego rysunku Boromira z rogiem. Kas go rysowała? Bo ja mam tylko Eomera w kąpieli, ale to był rysunek Mani?
Agn - Pią 09 Cze, 2006 19:30
Eomera chyba Mania rysowala... Boromir z rogiem? Ktory? Byly dwa (ahem, tortowe), tego "od przodu" nigdy nie mialam, ten od tylu byc moze gdzies mi sie paleta...
Admete - Pią 09 Cze, 2006 19:44
To podeślij tego, którego masz
Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 19:52
Tej fanfikołki też mi się bardzo podobają. Są typowo w moim klimacie. Oj wydrukuję sobie i będę miała co czytać w podróży
Agn - Pią 09 Cze, 2006 19:57
O ile go znajde... ??:
Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 20:37
| Admete napisał/a: | Aine niektóre rysunki Kas świetnie się prezentowały na torcie |
Urodzinowym? Takim ze świeczkami, kremem i dmuchaniem?
Agn - Pią 09 Cze, 2006 20:39
Dokladnie, Aine, dokladnie takim!
Admete - Pią 09 Cze, 2006 21:17
Na tej stronie, którą wcześniej gdzieś Agn podawała bardzo dobre są też ff Tici.
Anonymous - Sob 10 Cze, 2006 01:46
| Agn napisał/a: | Dokladnie, Aine, dokladnie takim! |
To chyba nie rozumiem...
Czy Kas zrobiła jakieś specjalne wydanie tortowe, czy też ktoś to zrobił za nia, bo jej rysunki się do tego nadają.
No dziewczęta, tłumaczyć mi tutaj wszystko dokładnie...
achata - Sob 10 Cze, 2006 10:15
| Admete napisał/a: | Scena pożegnania braci jest wspaniała! To przejrzyste spojrzenie Faramira Niestety w Powrocie króla bardzo po macoszemu potraktowano wątek Eowiny i Faramira. Nawet dodatki nie ukoiły mojego żalu. Co do czarnowłosego Boromira. Zajrzyjcie tutaj do galerii Kasiopei -
http://www.tolkien.com.pl...ony/monidlo.htm
Kas nie tylkow spaniale rysuje,ale tez stworzyła jedyny w swoim rodzaju ff tolkienowski, w którym - uwaga - Boromir przeżył atak orków pod Parth Galen. Tu jest link. Warto przeczytać.
http://www.tolkien.com.pl/kasiopea/syn.html |
A ja polecam w tej galerii komiksy z młodości Boromira. Ubaw po pachy
Admete - Sob 10 Cze, 2006 16:53
Aine rysunek Kas został w cukierni zmyślnie przeniesiony na tort urodzinowy. Urodziny obchodziło kilka osób między innymi Kas. Pojęcia nie mam jak to w cukierni zrobili Komiksy z małym Boromirem są urocze Bomil
Aragonte - Sob 10 Cze, 2006 16:55
Piękne są te rysunki :grin: Część znałam, ale nie wszystkie... Też jestem zdecydowanie za wizją czarnowłosych braci
A fanfika przeczytam przy najbliższej okazji :smile:
Anonymous - Sob 10 Cze, 2006 18:23
| Admete napisał/a: | Pojęcia nie mam jak to w cukierni zrobili Komiksy z małym Boromirem są urocze Bomil |
Metodą kratkową? He he he
Admete - Sob 10 Cze, 2006 18:26
Aine być może w ten sposób, nie znam się na tym.
Agn - Nie 11 Cze, 2006 17:18
W jakiś sposób po prostu owe rysunki nałożono na tort. I były one jadalne! A jakie krzyki cierpienia były przy krojeniu. No bo jak tu odciąć Boromirowi, ahem, róg?
Anonymous - Nie 11 Cze, 2006 17:30
A kto dostał ten, ahem, róg?
Agn - Nie 11 Cze, 2006 17:43
A kto się pierwszy zgłosił, ten dostał... ale musiał też samodzielnie przejść przez katusze odcinania
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 13:06
| Admete napisał/a: | Scena pożegnania braci jest wspaniała! To przejrzyste spojrzenie Faramira Niestety w Powrocie króla bardzo po macoszemu potraktowano wątek Eowiny i Faramira. Nawet dodatki nie ukoiły mojego żalu. Co do czarnowłosego Boromira. Zajrzyjcie tutaj do galerii Kasiopei -
http://www.tolkien.com.pl...ony/monidlo.htm
Kas nie tylkow spaniale rysuje,ale tez stworzyła jedyny w swoim rodzaju ff tolkienowski, w którym - uwaga - Boromir przeżył atak orków pod Parth Galen. Tu jest link. Warto przeczytać.
http://www.tolkien.com.pl/kasiopea/syn.html |
Zaczęłam sobie drukować fanfiki Kasiopei, bo w kompie czytać nie lubię, a zapowiada się fajnie... Rany, ile tego
Admete - Wto 13 Cze, 2006 13:26
Uważaj, bo Ci tonera w drukarce nie starczy Jest tego trochę. Warto przeczytać.
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 13:31
| Admete napisał/a: | Uważaj, bo Ci tonera w drukarce nie starczy Jest tego trochę. Warto przeczytać. |
No właśnie dlatego zrobiłam tak
Napisała chyba więcej ode mnie
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 13:58
Jeszcze jedno: jak rozumiem, to się składa w całość? I czy ktoś powie mi, ile tego w sumie jest? Wydrukowałam na razie "Parth Galen" i przystopowałam. Ile jeszcze do końca?
Hmm, chyba to zbinduję, łatwiej będzie się czytało
Admete - Wto 13 Cze, 2006 14:05
Całość kończy się powrotem Powiernika Pierścienia. Nie mam pojęcia ile Ci to zajmie, ale dużo.
Aragonte - Wto 13 Cze, 2006 14:11
| Admete napisał/a: | | Całość kończy się powrotem Powiernika Pierścienia. Nie mam pojęcia ile Ci to zajmie, ale dużo. |
Eee, czyta się szybko, martwi mnie tylko szybkośc drukowania
Agn - Wto 13 Cze, 2006 14:55
Oj, tekstu jest spoooooro. Ja sobie pozmniejszałam czcionkę, marginesy i takie tam, a i tak mi chyba całą ryzę zeżarło. A przy tym nie mam wydrukowanej całości
|
|
|