Muzyka - Idole, Mam talenty i inne takie
aneby - Śro 24 Mar, 2010 00:44
Oryginał tutaj : http://www.youtube.com/wa...feature=related
Z płyty pod tym samym tytułem
trifle - Śro 24 Mar, 2010 12:47
A ja mam tę płytę! Zapomniałam!
Agn - Nie 13 Mar, 2011 19:02
Powiem szczerze, że chętnie zobaczę, co jeszcze ten chłopak wymyśli: Tomasz Dolski - Pirates of the Carribean (Must be the music)
Nie umiem ocenić, na ile faktycznie to jest profesjonalne. Ale pomysł niezły. A ja lubię panów ze smyczkami, więc...
Ogólnie podobało mi się.
Anonymous - Nie 13 Mar, 2011 19:11
Komentarze dzieffuszek pod filmikiem mnie przerażają, ale chłopak jest miazga!! O technice Hortensja by nam powiedziała więcej,
Agn, dobrze, ze nasze obszary działania nie są tożsame, bo wybiłybyśmy się o chłopaków. mamy kompatybilne gusta...
Anonymous - Pon 14 Mar, 2011 00:21
jakos mnie gosc nie porwal - juz po pierwszych 15-30 sek, zaczelam sie troche nudzic...
primavera - Pon 14 Mar, 2011 07:37
kiedyś lubiłam Bregovicza ale jakos mi przeszło i mam do niego embiwalentne nastawienie
damamama - Pon 14 Mar, 2011 15:12
Dla mnie największym zaskoczeniem był Conrado z Filipin z I odcinka "Must be the music". Zaskoczenie na poziomie Susan Boyle
Yvain - Pon 14 Mar, 2011 15:45
http://www.youtube.com/watch?v=p9vPyZEjMs8 mi Anna Dudek z X factor
Anonymous - Pon 14 Mar, 2011 18:27
| damamama napisał/a: | | Dla mnie największym zaskoczeniem był Conrado z Filipin z I odcinka "Must be the music". Zaskoczenie na poziomie Susan Boyle |
Zaspiewal oblednie i na pierwszy raz powalil mnie na kolana, ale za kolejnym razem uzmyslowilam sobie, ze on odtworzyl bardzo dokladnie Armstronga, nie dodal nic od siebie. No jakby magnetofon wlaczyc...
Ciekawa jestem innych jego kawalkow.
Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 11:41
Pod koniec marca ma wyjśc płyta Piotrusia Lisieckiego
Yvain - Sob 19 Mar, 2011 12:09
to trzeba zobaczyć jak tam chłopak sobie radzi.
Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 12:16
No ba!
Yvain - Sob 19 Mar, 2011 13:44
http://www.piotr-lisiecki.eu/cms/news.php to jednak nadal śpiewa z tą Asią Klejnow.
Hmm nie wiem czy to dobry pomysł chyba, że dziewczyna tylko na Mam Talent tak słabo wypadła. Zobaczymy, w każdym razie trzymam kciuki za Piotra
Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 13:54
Z drugiej strony byłby chamski gdyby po latach współpracy odstawił koleżanke po jednej wpadce...
Dla mnie on klimatem świetnie się wpisuje w moje gusta a`la Alex Ubago, którego też w Spain wypromował Mam talent czy inny Idol.
Cieszę się na klimat akustyczny
Yvain - Sob 19 Mar, 2011 14:11
| lady_kasiek napisał/a: | | Z drugiej strony byłby chamski gdyby po latach współpracy odstawił koleżanke po jednej wpadce... |
Mi się wydaje, że to nie tak. Prywatnie mogą sobie śpiewać i się świetnie bawić. Ale jeśli Asia nie ma talentu to powinna sobie darować, właśnie ze względu na to żeby Piotrowi nie szkodzić. Płyta to już profesjonalna sprawa, no ale tak do końca nie wiadomo jak tam jest z tym jej talentem, miejmy nadzieję, że to faktycznie była wpadka
Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 14:16
| Yvain napisał/a: | | Prywatnie mogą sobie śpiewać i się świetnie bawić. |
Piotrek nie wygląda na takiego co ma twardy tyłek i twarde serce, tak że dla biznesu odwróci się plecami do starych kumpli. Dlatego obawiam się, że nie zrobi zawrotnej kariery, trochę długo cicho o nim bylo. Kiedy on nagrywał płytę Bednarek zarobił już kupę kasy na koncertach. Nawet u mnie w stw był. Połowa gimnazjalistek obnosiła się ze słit fociami na nk z "kamilkiem". piotrek ze względu na swoją osobowośc, że nie jest krejzolem nie będzie miał tak łatwo
Yvain - Sob 19 Mar, 2011 14:19
Raczej tak, ale może nie będzie źle tak wyjątkowy głos rzadko się zdarza
Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 14:22
I dla Ciebie i jeszcze dla kilku(nastu - stu -tysięcy) będzie to istotne, dla reszty wazne jest szol i robienie z siebie idioty.
Yvain - Sob 19 Mar, 2011 14:41
To fakt, już na Mam Talencie Kuba stwierdził, że Lisiecki będzie niszowy bo jest wrażliwy, wyjątkowy i lepiej by mu wyszła kariera zagraniczna.
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011 11:28
Słucham płyty Piotrusia i niektóre kawałki ma, że kolanka miekną, ale niektóre(np. Jolene) spartolił.
Smutne to.
Ps. Mimo tego smutku jestem wesoła i promienna
Deanariell - Śro 27 Kwi, 2011 15:25
| lady_kasiek napisał/a: | Ps. Mimo tego smutku jestem wesoła i promienna |
Widać, że dojrzewasz Kaśku, bo człowiek z wiekiem dopiero łapie się na mądrości, że smutek na stałe wpisany jest w ludzkie życie, więc nie należy się w nim aż tak bardzo rozpamiętywać i cieszyć "pomimo" właśnie. Chyba z "Królowej Margot" pamiętam taki dialog z samej końcówki, coś w tym stylu: "Pani, masz suknię poplamioną krwią... - To nic. Wszystko jest w porządku, pod warunkiem, że się uśmiecham."
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011 16:21
| Deanariell napisał/a: | | Widać, że dojrzewasz Kaśku |
Mnie trasznie dużo rzeczy zasmuca, takich pierdół, szkoda mi tak wielu ludzi. Tak wiele sytuacji z pozoru pierdół mnie zasmuca.
Ale mimo wszystko upieram się, żem wesoła i promienna
Caitriona - Śro 27 Kwi, 2011 16:52
| lady_kasiek napisał/a: | | niektóre kawałki ma, że kolanka miekną, ale niektóre(np. Jolene) spartolił |
Ooo, szkoda, bo czekałam na Jolene... No nic, za jakis czas się rozejrzę za ta płytą.
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011 16:52
Jolene było genialnie wykonane a na płycie przesadził z udziwnieniami.
Chcesz sznurek?
Caitriona - Śro 27 Kwi, 2011 16:56
Chcem
|
|
|