Seriale - Tata, a Winchester powiedział...
Harry_the_Cat - Pon 15 Gru, 2008 19:24
Deanariell - Pon 15 Gru, 2008 19:33
Agn napisała:
| Cytat: | ...and then one more time. And then they made me... dance. Lady in reeeeed lalalalala
(Sori, nie mogłam się powstrzymać. ) |
Ależ nie krępuj się - aluzja była świadoma i celowa Więc i reakcja prawidłowa - można wręcz powiedzieć, że książkowa
Agn - Pon 15 Gru, 2008 19:35
Rielluś, tak też czułam. Great minds think alike.
PS Piękny avek.
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 19:38
Rielka - jaki Ty masz cudowny avatarek - oczu nie mozna oderwac...
to ja tez sie ide ubrac swiatecznie.
Deanariell - Pon 15 Gru, 2008 21:54
| Agn napisał/a: | | Rielluś, tak też czułam. Great minds think alike. |
| Agn napisał/a: | PS Piękny avek. |
| AineNiRigani napisał/a: | | Rielka - jaki Ty masz cudowny avatarek - oczu nie mozna oderwac... |
Prawda? To taki mój list do Mikołaja, co chciałabym dostać pod choinkę w tym roku Oj, ale fakt - urokliwy avek - upolowałam w sieci Dzięki za uznanie w imieniu Dean'a
Aine, Ty też masz niezły Nie wiem czy bym chciała spotkać takiego Mikołaja, chyba troszkę by mnie jednak strach obleciał... No chyba że w pobliżu miałabym Aragorna...
Ps. Aine, to co z tym kotem? Zaniedbujesz go na rzecz forum?
Anaru - Pon 15 Gru, 2008 23:30
Aine co Ci się z twarzą stało???
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 23:37
Anaru - ja tak wygladam bez makijazu
Riell - kot po prostu sie obrazil za nieludzki warunki spania (bo spala na moich kolanach. Nie dosc, ze spluta, to i brutalnie ja wytrzeslam jak sie smialam)
Anaru - Pon 15 Gru, 2008 23:43
| AineNiRigani napisał/a: | Anaru - ja tak wygladam bez makijazu |
No żebym nie wiedziała, to bym może jeszcze uwierzyła
Deanariell - Śro 17 Gru, 2008 00:59
| AineNiRigani napisał/a: | | Riell - kot po prostu sie obrazil za nieludzki warunki spania (bo spala na moich kolanach. Nie dosc, ze spluta, to i brutalnie ja wytrzeslam jak sie smialam) |
Tak myślałam, że to z tego powodu Biedna kicia...
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 19:32
S02E04
Sam i Dean wchodzą do domu chłopaka, którego podejrzewają o wskrzeszenie zombie.
Dean: "Neill, it's your grief counsellors! We came to hug!'
Agn - Sob 03 Sty, 2009 19:41
O rany, nie pamiętałam tego tekstu!
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 20:43
Po polskiemu, proszę? Nie chce mi się szukać tłumaczenia.
spin_girl - Nie 04 Sty, 2009 17:27
| praedzio napisał/a: | Po polskiemu, proszę? Nie chce mi się szukać tłumaczenia. |
Nie wiem czy to się da tak łatwo przełożyć Grief counsellor to taki amerykański wynalazek- osoba (chyba psycholog), która pomaga ludziom radzić sobie z bólem i rozpaczą po utracie kogoś bliskiego- często oddelegowywany przez firmy lub instytucje. 'We came to hug" znaczy- przyszliśmy cię przytulić. Dean nabija się z faktu, że przedtem przedstawili się temu chopakowi właśnie jako grief counsellors, żeby wydobyć z niego informacje, no i chyba z całej instytucji G.C.
Mam następny cytat:
S02E08
Sam i Dean idą porozmawiać z facetem, na którego tropie są piekielne psy (czy jakkolwiek było tłumaczone hellhounds). Pod jego drzwiami znajdują linię ochronną usypaną z...pieprzu. Kiedy facet otwiera drzwi, Dean wita go słowami:
'It looks like you went for the wrong shaker...'
Zawsze mnie to rozwala- wiedział, że dzwonią, ale nie wiedział, w którym kościele
Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 21:55
| spin_girl napisał/a: | Sam i Dean idą porozmawiać z facetem, na którego tropie są piekielne psy (czy jakkolwiek było tłumaczone hellhounds). Pod jego drzwiami znajdują linię ochronną usypaną z...pieprzu. Kiedy facet otwiera drzwi, Dean wita go słowami:
'It looks like you went for the wrong shaker...'
Zawsze mnie to rozwala- wiedział, że dzwonią, ale nie wiedział, w którym kościele |
No tak Masz na myśli tego czarnoskórego malarza? Ale w końcu się chyba okazało, że to nie był pieprz tylko coś innego? I że tak miało być, tylko Dean nie znał tego sposobu? Tak mi się coś kojarzy...
spin_girl - Pon 05 Sty, 2009 10:11
Dobrze Ci się kojarzy, ale ten tekst zawsze powoduje u mnie wybuch śmiechu
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 12:45
Nie całkiem Winchester to powiedział, ale podoba mi się sentencja na stole:
When in doubt - add more wine
Masz wątpliwości - dolej wina
Agn - Nie 11 Sty, 2009 13:04
Ej! Ja tego jakoś nigdy nie zauważyłam!
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 13:11
Ja też nie! No, brawo, dziewczyny! Przy was się czuję, jakbym oglądała serial pierwszy raz! *nuci Fight the Good Fight*
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 13:55
hłe, hłe, "S1E06 Skóra" do powtórki
Tych napisów, jak mniemam, nikt nie przeoczył

praedzio - Nie 11 Sty, 2009 14:05
No, obrazek nr 4 i 8 to jakbym wczoraj widziała.
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 14:09
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 14:36
Skąd ten rumieniec?
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 23:36
emotki mi się pomyliły - miała być ta:
Agn - Pon 12 Sty, 2009 20:10
Ach, te chłopaki z SPN! Chwila nieuwagi i się człowiekowi emotki z wrażenia merdają.
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 23:40
Dean: Our family’s not cursed. We just have our dark spots.
Sam: Our dark spots are pretty dark.
Dean: You’re....dark.
[1x14 Nightmare]
|
|
|