Seriale - Dr House
BeeMeR - Śro 23 Lip, 2008 10:00
A to ja wiem
I oglądam z dziką radością jak przez zawał serca, zator i trąd idzie np. do diagnozy o alergii
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 10:37
| Cytat: | | Po cichu nawet kibicowałam jej przy manewrach uczuciowych z Housem |
o to to. Nie wiem jak wyszło bo widziałam tylko to co powtarzali. Ta randka(z tym, że to nie randka) na pokazie ciężarówek potworów
Willson nie boi się House`a potrafi mu zripostować, chociaż młodzi też się wyrabiają.
damamama - Śro 23 Lip, 2008 11:44
A co powiecie na motywy przyjęcia młodych? Potrzebował murzyna a że był karany to bardzo dobrze. Dziewczyna bo jest po prostu ładna. Trzeci nie pamiętam. Zapewne czynniki medyczne były dla niego ważne ale dla nich tak brzmiała oficjalna wersja.
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 11:49
| damamama napisał/a: | | Trzeci nie pamiętam. |
Bo też był ładny?
Admete - Śro 23 Lip, 2008 11:50
Chase był ciekawym przypadkiem. Syn lekarza ( słynnego ), skłócony z ojcem i na dodatek kiedys chciał zostać księdzem
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 11:52
Może wyznaje zasadę, żeby nie chwalić bo zapeszy?
Tych motywacji nie pamiętam bo oglądam od trzeciego, albo czwartego odcinka
damamama - Śro 23 Lip, 2008 12:27
| Admete napisał/a: | Chase był ciekawym przypadkiem. Syn lekarza ( słynnego ), skłócony z ojcem i na dodatek kiedys chciał zostać księdzem |
Chyba masz rację. Każdy z nich uważał, że został wybrany dzięki swoim umiejętnościom a tu taka argumentacja! Nie dziwię się, że byli tym strasznie urażeni
damamama - Śro 23 Lip, 2008 14:32
"Dr House" - 4 nominacje, w tym w kategorii najlepszy serial dramatyczny i najlepszy aktor pierwszoplanowy w serialu dramatycznym - Hugh Laurie
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:35
Dzięki praedzio
no to wychodzi na to,że straciłam około 10 odcinków a z moim szczęściem,napewno szybko nie będzie kolejnej powtórki
zastanawia mnie jedno,czy tylko mi się podoba doktorek coś w nim jest...nawet charakterek i zaniedbany zarost mi nie przeszkadza zresztą zawsze podobali mi się wredni faceci.wygłaskanym lalusiom mówię nie!
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:37
| damamama napisał/a: | | "Dr House" - 4 nominacje, w tym w kategorii najlepszy serial dramatyczny i najlepszy aktor pierwszoplanowy w serialu |
czy ja oglądam ten sam serial co Wy? dramatyczny??
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 14:40
| Calipso napisał/a: | | wygłaskanym lalusiom mówię nie! |
Zdecydowanie doktor nie jest w typie szukającego gejówki. I ma coś w sobie. Ciekawe czy spodoba mi się jakiś serial w któym nie zapałam miłością do bohatera
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:44
| lady_kasiek napisał/a: | Ciekawe czy spodoba mi się jakiś serial w któym nie zapałam miłością do bohatera |
.Mr.Big z "Sex and the city" nie jest w moim guście
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 15:30
tego nie widziałam :|
wystarczy, że dzielę czas między SPN, Kości, dr House`a...
Wiem! nie podoba mi się nikt z Allo, allo. Ha
Admete - Śro 23 Lip, 2008 15:36
Kasiek wpadła głębokow seriale A to dopiero początek. Na pewno jeszcze się na cos skusisz. Co to jest trzy seriale Jak dojdziesz do 10, to będzie coś
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 15:47
| lady_kasiek napisał/a: | | Zdecydowanie doktor nie jest w typie szukającego gejówki. |
Eeee?
damamama - Śro 23 Lip, 2008 15:48
A czas na życie?
Admete - Śro 23 Lip, 2008 16:01
Jakie życie? The Life is out there
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 16:25
| Admete napisał/a: | | Kasiek wpadła głębokow seriale |
nie zdajesz sobie sprawy jak głęboko. 12 odcinków Kości na raz. I tak staram się miarkować umyłam naczynia i kupiłam chleb. bo by był szlaban jak nic.... | damamama napisał/a: | | A czas na życie? |
oglądanie seriali uczy doskonałej organizacji abym mogła oglądać SPN wstawałam godzinę wcześniej niż musiałam. I nigdy się nie spóźniałam... Im więcej masz do oglądania tym lepiej organizujesz czas. jeśli będzie tak jak pisze Admente, że wsiąknę w coś jeszcze będę Mistrzem Organizacjii
A jeśłi chodzi o szukającego gejówki tak określamy z mamą typ lalusia, gogusia a zaczęło się gdy usłyszałyśmy to http://xardar.wrzuta.pl/a...tektyw_inwektyw
Alicja - Śro 23 Lip, 2008 20:31
jak to miło że nie tylko ja lubię tego mało wrażliwego lekomana. Oglądam Housa od 1 odc. 1 serii, potem na AXN druga seria, a teraz specjalnie nie oglądam powtórek, żeby jesienią mieć wzmocniony apetyt na dalsze nowe odcinki. Uwielbiam jego poczucie humoru
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 21:51
A ja chcę żeby na mnie spojrzał tym przenikliwym wzrokiem
co to się porobiło...taka stara a takie rzeczy gada
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 21:57
Nie jestem pewna czy chciałabym, żeby moja dr była taka przenikliwa... i czy chciałabym aby mężczyzna mojego życia(nie żebym wierzyła w takie rzeczy tylko tak hipotetycznie) był taki przenikliwy. Ale na ekranie dobrze ogląda się ten czysty błękit o przenikliwości promieni gamma
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 22:08
| lady_kasiek napisał/a: | | czy chciałabym aby mężczyzna mojego życia(nie żebym wierzyła w takie rzeczy tylko tak hipotetycznie) był taki przenikliwy |
Może ja mam coś z masochistki,ale mi to by nie przeszkadzało.Zresztą to i tak nie jest realne,ale pogadać zawsze można
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 22:18
Czy ja wiem czy to kwestia masochizmu, raczej osobistych preferencji O to chodzi żeby pogadać idealnych facetów możezmy spotkać ewentualnie na ekranie
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 22:23
W moim przypadku narazie tylko i wyłącznie na ekranie dlatego tak zerkam na doktorka
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 07:37
przecież każda kobieta lubi marzyć, że to właśnie ona nawróciła " grzesznika"
|
|
|