To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dr House

BeeMeR - Śro 23 Lip, 2008 10:00

A to ja wiem :mrgreen:

I oglądam z dziką radością jak przez zawał serca, zator i trąd idzie np. do diagnozy o alergii ;) :rotfl:

Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 10:37

Cytat:
Po cichu nawet kibicowałam jej przy manewrach uczuciowych z Housem

o to to. Nie wiem jak wyszło bo widziałam tylko to co powtarzali. Ta randka(z tym, że to nie randka) na pokazie ciężarówek potworów :rotfl:
Willson nie boi się House`a potrafi mu zripostować, chociaż młodzi też się wyrabiają.

damamama - Śro 23 Lip, 2008 11:44

A co powiecie na motywy przyjęcia młodych? Potrzebował murzyna a że był karany to bardzo dobrze. Dziewczyna bo jest po prostu ładna. Trzeci nie pamiętam. Zapewne czynniki medyczne były dla niego ważne ale dla nich tak brzmiała oficjalna wersja.
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 11:49

damamama napisał/a:
Trzeci nie pamiętam.

Bo też był ładny? ;)

Admete - Śro 23 Lip, 2008 11:50

Chase był ciekawym przypadkiem. Syn lekarza ( słynnego ), skłócony z ojcem i na dodatek kiedys chciał zostać księdzem ;-)
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 11:52

Może wyznaje zasadę, żeby nie chwalić bo zapeszy?
Tych motywacji nie pamiętam bo oglądam od trzeciego, albo czwartego odcinka

damamama - Śro 23 Lip, 2008 12:27

Admete napisał/a:
Chase był ciekawym przypadkiem. Syn lekarza ( słynnego ), skłócony z ojcem i na dodatek kiedys chciał zostać księdzem ;-)

Chyba masz rację. Każdy z nich uważał, że został wybrany dzięki swoim umiejętnościom a tu taka argumentacja! Nie dziwię się, że byli tym strasznie urażeni :lol:

damamama - Śro 23 Lip, 2008 14:32

"Dr House" - 4 nominacje, w tym w kategorii najlepszy serial dramatyczny i najlepszy aktor pierwszoplanowy w serialu dramatycznym - Hugh Laurie :excited:
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:35

Dzięki praedzio :-D
no to wychodzi na to,że straciłam około 10 odcinków :-| a z moim szczęściem,napewno szybko nie będzie kolejnej powtórki :-|
zastanawia mnie jedno,czy tylko mi się podoba doktorek :mysle: coś w nim jest...nawet charakterek i zaniedbany zarost mi nie przeszkadza :-D zresztą zawsze podobali mi się wredni faceci.wygłaskanym lalusiom mówię nie! :-D

Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:37

damamama napisał/a:
"Dr House" - 4 nominacje, w tym w kategorii najlepszy serial dramatyczny i najlepszy aktor pierwszoplanowy w serialu

czy ja oglądam ten sam serial co Wy? dramatyczny?? :rotfl:

Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 14:40

Calipso napisał/a:
wygłaskanym lalusiom mówię nie!

Zdecydowanie doktor nie jest w typie szukającego gejówki. I ma coś w sobie. Ciekawe czy spodoba mi się jakiś serial w któym nie zapałam miłością do bohatera :P

Calipso - Śro 23 Lip, 2008 14:44

lady_kasiek napisał/a:
Ciekawe czy spodoba mi się jakiś serial w któym nie zapałam miłością do bohatera :P

.Mr.Big z "Sex and the city" nie jest w moim guście :roll:

Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 15:30

tego nie widziałam :|
wystarczy, że dzielę czas między SPN, Kości, dr House`a...
Wiem! nie podoba mi się nikt z Allo, allo. Ha

Admete - Śro 23 Lip, 2008 15:36

Kasiek wpadła głębokow seriale ;-) A to dopiero początek. Na pewno jeszcze się na cos skusisz. Co to jest trzy seriale ;-) Jak dojdziesz do 10, to będzie coś ;-)
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 15:47

lady_kasiek napisał/a:
Zdecydowanie doktor nie jest w typie szukającego gejówki.
:shock: :shock: :shock:

Eeee?

damamama - Śro 23 Lip, 2008 15:48

A czas na życie? :mrgreen:
Admete - Śro 23 Lip, 2008 16:01

Jakie życie? ;-) The Life is out there :-D
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 16:25

Admete napisał/a:
Kasiek wpadła głębokow seriale

nie zdajesz sobie sprawy jak głęboko. 12 odcinków Kości na raz. I tak staram się miarkować umyłam naczynia i kupiłam chleb. bo by był szlaban jak nic....
damamama napisał/a:
A czas na życie?

oglądanie seriali uczy doskonałej organizacji abym mogła oglądać SPN wstawałam godzinę wcześniej niż musiałam. I nigdy się nie spóźniałam... Im więcej masz do oglądania tym lepiej organizujesz czas. jeśli będzie tak jak pisze Admente, że wsiąknę w coś jeszcze będę Mistrzem Organizacjii

A jeśłi chodzi o szukającego gejówki tak określamy z mamą typ lalusia, gogusia a zaczęło się gdy usłyszałyśmy to http://xardar.wrzuta.pl/a...tektyw_inwektyw

Alicja - Śro 23 Lip, 2008 20:31

jak to miło że nie tylko ja lubię tego mało wrażliwego lekomana. Oglądam Housa od 1 odc. 1 serii, potem na AXN druga seria, a teraz specjalnie nie oglądam powtórek, żeby jesienią mieć wzmocniony apetyt na dalsze nowe odcinki. Uwielbiam jego poczucie humoru :mrgreen:
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 21:51

A ja chcę żeby na mnie spojrzał tym przenikliwym wzrokiem :cry2:
co to się porobiło...taka stara a takie rzeczy gada :thud:

Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 21:57

Nie jestem pewna czy chciałabym, żeby moja dr była taka przenikliwa... i czy chciałabym aby mężczyzna mojego życia(nie żebym wierzyła w takie rzeczy tylko tak hipotetycznie) był taki przenikliwy. Ale na ekranie dobrze ogląda się ten czysty błękit o przenikliwości promieni gamma
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 22:08

lady_kasiek napisał/a:
czy chciałabym aby mężczyzna mojego życia(nie żebym wierzyła w takie rzeczy tylko tak hipotetycznie) był taki przenikliwy

Może ja mam coś z masochistki,ale mi to by nie przeszkadzało.Zresztą to i tak nie jest realne,ale pogadać zawsze można :-D

Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 22:18

Czy ja wiem czy to kwestia masochizmu, raczej osobistych preferencji :P O to chodzi żeby pogadać idealnych facetów możezmy spotkać ewentualnie na ekranie
Calipso - Śro 23 Lip, 2008 22:23

W moim przypadku narazie tylko i wyłącznie na ekranie :wsciekla: dlatego tak zerkam na doktorka :)
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 07:37

przecież każda kobieta lubi marzyć, że to właśnie ona nawróciła " grzesznika"