To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Nie 20 Cze, 2010 15:06

Ja się nad małą Annarielką rozpływam od samego początku :)
Alicja - Pon 21 Cze, 2010 18:21

Aine, dopiero teraz otworzyłam link do "twojego" zdjecia , to ci niespodzianka :mrgreen:
Anonymous - Pon 21 Cze, 2010 18:22

A ja się pochwalę postanowieniem. Dzisiejsza noc będzie Supernaturalna. Muszę nadrobić zaległe odcinki. W nocy pies do łóżka i oglądamy.... Sól w zanadrzu, woda święcona pod poduszką :)
Alicja - Pon 21 Cze, 2010 18:24

własnie to mnie powstrzymuje od rozpoczęcia, fakt, ze nie prześpię spokojnie nocy :wink:
i brak wolnego czasu

Admete - Pon 21 Cze, 2010 18:30

Nie oglądałaś Alicjo wczesniej SPN? Nie daj się namawiac ;)
Alicja - Pon 21 Cze, 2010 18:32

nie, nie oglądałam. mam nawet sezony 1 i 2 i jakoś tak... :rumieniec: inne miały pierwszeństwo. Nie wypieram się i nie zarzekam, kiedyś rozpocznę :wink:
Admete - Pon 21 Cze, 2010 19:53

Spodoba Ci się :)
Anonymous - Pon 21 Cze, 2010 19:56

Jestem pewna, ze tak. To takie w Twoim stylu :)
Deanariell - Pon 21 Cze, 2010 21:34

No hej Dziewczęta :) Czuję się, jakbym faktycznie z zaświatów wracała... ;) A dodatkowo jeszcze tak, jak po spotkaniu z demonem na rozstaju dróg - po zawarciu umowy o życie dla mojej córci... :roll: Szpital raczej niebem nie jest... Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogą pojawić się jakieś komplikacje przy porodzie, a tu jednak - człowiek przed samym sobą nie chce przyznać, iż cała sytuacja gdzieś tam o Śmierć się otarła :confused3: , na szczęście dla mnie tym razem był On w łaskawym nastroju... Uffffff... najlepiej od razu zapomnieć o nieciekawym początku i skupić się na lepszej przyszłości.

Dziękuję z całego serca za wszystkie Wasze wyrazy sympatii, ciepłe myśli, trzymanie kciuków, a także miłe słowa o Annarielci :kwiatki_wyciaga: :cmok: :hug_grupowy: Faktycznie wyjątkowo "paskudne" z niej dziecię. :wink: (to tak a propos przesądów ludowych - w Chinach, kiedy rodzi się dziecko wszyscy mówią o nim jakie to ono brzydkie i w ogóle mało udane - robi się tak, aby odwrócić od niego uwagę złych duchów, bo przecież nie będą one chciały zawracać sobie głowy takim niewiele znaczącym kimś. W ten sposób jest ono chronione :) ). Cieszę się, że mam już to za sobą i jestem w domu (i w końcu znalazłam siłę, żeby coś napisać...). Był to jeden z milszych powrotów... Zadamawiamy się powoli i oswajamy ze sobą. :)

Przepraszam, że tak w tym naszym wątku ciągnął się ten temat, ale przyznam, iż prosiłam Admete, żeby tu właśnie pisała - jakoś nie widziałam lepszego miejsca w tym celu. Jeśli się jednak głębiej zastanowię, to znalazłoby się w całej historii kilka spn-owych elementów, więc może nie było aż takiego offtopu... :P A nawet jeśli, mam nadzieję, że nikt się nie pogniewał? :kwiatek: Jeszcze raz dziękuję za wsparcie duchowe oraz smsy - naprawdę przydały się. :hug_grupowy:

Btw - Jared uroczo i rozbrajająco wyglądał na własnym ślubie, panna młoda śliczna. :oklaski:

Deanariell - Pon 21 Cze, 2010 21:34

Alicjo nie czekaj, SPN jest wart grzechu ;) Może jednak znajdziesz odrobinę czasu i zaczniesz niedługo po troszku oglądać? :trzyma_kciuki: :mrgreen:
trifle - Pon 21 Cze, 2010 21:43

Riella! :cheerleader2:
Tutaj offtopy nie istnieją :P
Annarielka to nasze forumowe Dziecię, gdzieś opisane zostać musiało :D

Agn - Pon 21 Cze, 2010 22:16

Riella, offtopy? Ale jakie offtopy? :mrgreen:
Cieszę się, że cię widzę, że do nas wróciłaś, że masz chwilkę czasu, by skrobnąć kilka słówek. W ramach ochrony Annarielki - zaiste, "brzydkie" dziecię. ;)

Anonymous - Pon 21 Cze, 2010 22:25

Deanariell napisał/a:
(to tak a propos przesądów ludowych - w Chinach, kiedy

nie tylko w Chinach moja Siostrzenica jak się urodziła i przyszłam ją zobaczyć po wyjściu ze szpitala, dobrze do pokoju nie weszłam. Kobiety mnie zakrzyczały, że mam przypadkiem się nie zachwycać, tylko mówić, że brzydka ;)

Anonymous - Wto 22 Cze, 2010 07:38

Wystarczy jeden rzut oka, by stwierdzic, ze to dziecie supernaturalne, a co za tym idzie - w temat sie pieknie komponuje i go uzupoelnia.
Admete - Wto 22 Cze, 2010 15:06

A to widzę, że Riella się objawiła z zaświatów ;) Cieszę się bardzo ;)
Deanariell - Wto 22 Cze, 2010 17:00

Admete napisał/a:
A to widzę, że Riella się objawiła z zaświatów ;)

Taaaaa... Potwór wypełza z nory pomiędzy jednym karmieniem, a drugim... przedzierając się przez stosy pampersów i żyjąc od drzemki do drzemki... :roll: :-P Ciekawe jak Dean odnalazłby się w roli ojca (gdyby tak, jak np. Geralt, miał malutką córeczkę :mysle: ) i jakim Jensen będzie kiedyś tatusiem? Mam wrażenie, że czułym i dobrym. ;)

Właśnie nadeszła pora karmienia, czas rzucić mleko na pożarcie... :roll:

Anonymous - Wto 22 Cze, 2010 17:18

Ucałuj w czółko swój Skarb...

Do 3 w nocy oglądałam SPN, ale przy zapalonym świetle wyzierają spod kocyka... powoleńku nadrabiam... :rumieniec: ależ ja się ubawiłąm na odcinku psychiatrycznym :P

Calipso - Wto 22 Cze, 2010 21:39

Wszelki duch.... Riella ! jesteś :cheerleader2: :party: ( bezalkoholowe :wink: )
Agn - Wto 22 Cze, 2010 21:55

Calipso, lepiej Karmi. Ponoć wspomaga laktację czy jakoś tak to szło...
Calipso - Wto 22 Cze, 2010 22:01

Karmi jest błe :obrzydzenie: dlatego jego nie proponuję :wink:
Admete - Śro 23 Cze, 2010 15:20

Agn napisał/a:
Calipso, lepiej Karmi. Ponoć wspomaga laktację czy jakoś tak to szło...

Ta jednak jest trochę alkoholu, więc na pewno nie wolno :)

Agn - Śro 23 Cze, 2010 20:31

A mi właśnie kobiety, które dopiero co urodziły mówiły, że im lekarze wręcz zalecali. Tylko że chodzi o to klasyczne, karmelowe, żadne inne.
Admete - Śro 23 Cze, 2010 20:36

No nie wiem. Trochę to dziwne. Moje bratowe piły takie specjalne herbatki ;)

Dean W. i jedzenie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uGK5ufIHxKQ

Agn - Śro 23 Cze, 2010 21:14

Mnie też się to wydawało dziwne, ale skoro zalecają... z lekarzem spierać się nie będę, nie ja kończyłam medycynę. W każdym razie piły, szkód nie było.
Anonymous - Śro 23 Cze, 2010 21:41

Kilku znajomym zalecano Karmi i bawarke... ale zawsze sie zastanawialam, czy to aby przypadkiem nie jest placebo...