Seriale - Prawnik potrzebny od zaraz! - czyli dramaland po raz 15-ty
Trzykrotka - Pon 08 Paź, 2018 13:30
Ja sobie powoli wypisuję to, co chciałabym zobaczyć To prawda, rób zdjęcia, żebyś nam potem wszystko opowiedziała poglądowo
O-o! Mam ślubną ploteczkę! Nasz całuśnik-zazdrośnik Jo Jung Suk się ożenił!
Ładne zdjęcia
https://www.soompi.com/ar...already-married
Aragonte - Pon 08 Paź, 2018 13:32
Spisuj, Trzykrotko, spisuj Ja spisuję w głowie
Trzykrotka - Pon 08 Paź, 2018 13:37
Chyba za wcześniej porzuciłam Familiar Wife - JJS miał w niej cameo jako szef kuchni z Oh My Ghostess.
https://www.soompi.com/ar...e-familiar-wife
Niedawno Na Planete oglądałam film o Korei z lotu ptaka - nie tylko Seul tam pokazywano, ale właśnie Seul był najbardziej zachwycający. Te wszystkie parki, oszałamiające budowle, mosty, kilometry dróg. Koleżanka była tam na miesiąc przed Zooshe - jakie zdjęcia wrzucała na fb
Aragonte - Pon 08 Paź, 2018 15:05
Trzykrotko, a tego niusa widziałaś? JJS sie po cichu ożenił
https://www.soompi.com/ar...already-married
Trzykrotka - Pon 08 Paź, 2018 15:17
A jakże, popatrz na sam początek strony . Nawet sobie słucham piosenek Gummy - podoba mi się ta płyta
https://www.youtube.com/watch?v=o9hFvQBjyjg
Edit: i cameo pana młodego w Familiar Wife - Ji Sung jest zazdrosny
https://www.youtube.com/watch?v=2zgujZ3YOy0
Aragonte - Pon 08 Paź, 2018 21:10
No tak, Aragonte Bystra Inaczej
Aaa, już wiem, czemu to przegapiłam - czytałam pierwotną wersję tego posta z góry strony, przed edycją. Uff
Ale fajnie Ji Sung wygląda Cameo JJS też mi się podoba.
A ja oglądam przedostatni z dostępnych odcinków Ghost Detective, zaraz obejrzę ostatni... i co dalej? Ottoke?
BeeMeR - Pon 08 Paź, 2018 21:28
| Trzykrotka napisał/a: | | Mam ślubną ploteczkę! Nasz całuśnik-zazdrośnik Jo Jung Suk się ożenił! | Bardzo sprytnie, pewnie jakbym była celebrytą też wolałabym informować post factum
Gummy ma ciekawy głos, ale nie wszystkie piosenki mi się podobają - jak to z reguły bywa.
cameo JJS fajne
Aragonte - Wto 09 Paź, 2018 01:07
Skończyłam 9. odcinek Ghost Detective (i więcej nie ma, wzdech...), a teraz włączyłam sobie początek piątego odcinka Hwayugi i niezmiennie się chichram podczas sceny z Małpą w motelu. Jakie on tam niewiniątko zgrywał
Admete - Wto 09 Paź, 2018 03:45
| Aragonte napisał/a: | | Skończyłam 9. odcinek Ghost Detective |
To teraz będziesz czekać razem ze mną
Aragonte - Wto 09 Paź, 2018 08:44
| Admete napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Skończyłam 9. odcinek Ghost Detective |
To teraz będziesz czekać razem ze mną |
Już czekam Ale wolałabym, żebyś nie musiała pisac postów o tak barbarzyńskiej godzinie
Text preview do nowego GD:
BeeMeR - Wto 09 Paź, 2018 09:14
Obejrzałam nowego księcia - udało mu się wreszcie pocałować żonę a po zwiastunie sądząc zanosi się na deszcz
Niemniej patrząc na aktora coraz bardziej mam wrażenie że to figura woskowa a nie człowiek - przynajmniej jak stoi i patrzy nie mrugając.
Trzykrotka - Wto 09 Paź, 2018 10:22
| Aragonte napisał/a: | włączyłam sobie początek piątego odcinka Hwayugi i niezmiennie się chichram podczas sceny z Małpą w motelu. Jakie on tam niewiniątko zgrywał |
Taaa A jak ducha odganiał, którego mieli wyegzorcyzmować z motelu Małpa-przechera.
Uch, jak ja tęsknię za jakimś oglądaniem Choć czytanie też mnie cieszy.
Ale tego woskowego księcia to już chyba nie mogę Zmordował mnie dokumentnie w ostatnich 2 odcinkach - chyba poczekam na więcej i obejrzę hurtem tylko co ciekawsze sceny, zanim gościa znielubię do reszty za taką nędzną grę. Szkoda tej fajnej Nam Ji Hun na niego.
Admete - Wto 09 Paź, 2018 10:27
Aragonte ostatnio tak sypiam słabo...Z różnych powodów. Nie ma nawet sensu o tym pisać. A co do GD to mam nadzieję, że będzie pozytywne zakończenie, bo lubię bohaterów.
BeeMeR - Wto 09 Paź, 2018 11:05
Kiedy odbierasz laptopa?
Ja do ksieciunia-aktora dawno już straciłam serce (Na szczęście do dramy jeszcze nie) i nadzieję że coś zagra zamiast stać jak kołek i gapić się jak ciele na malowane wrota, ech. Nie mogę nadziwić się różnym zachwytem jak to on wspaniałe gra, kiedy strzecha na dachu wykazuje większy kunszt aktorski jedna scenę zagrał wczoraj fajnie, (jak mu żoną zasnęła na ramieniu i nie bardzo wiedział jak sobie poradzić z reakcją własnego ciala), tylko szkoda wszystkich pozostałych... jeszcze kissu całkiem wyszło ale chemii to między nimi za bardzo nie widzę.
Alicja - Wto 09 Paź, 2018 11:17
Czytam wasze posty i już wiem, że gdy pożegnał Pezesa dzisiaj zabiorę się na przemian za Księciunia kołka gorszego od strzechy na dachu i Ghost detective.
BeeMeR - Wto 09 Paź, 2018 11:19
Daj mu szansę
Aragonte - Wto 09 Paź, 2018 11:34
| Trzykrotka napisał/a: | Aragonte napisał/a:
włączyłam sobie początek piątego odcinka Hwayugi i niezmiennie się chichram podczas sceny z Małpą w motelu. Jakie on tam niewiniątko zgrywał
Taaa A jak ducha odganiał, którego mieli wyegzorcyzmować z motelu Małpa-przechera. |
Uhmmm, a pamiętasz, jak wyciągnięty niedbale na łóżku mruczał do bohaterki: a jeśli duch się nie pojawi... to co zrobimy?
Ten Son Oh Gong jest niemożliwy
| Admete napisał/a: | | Aragonte ostatnio tak sypiam słabo...Z różnych powodów. Nie ma nawet sensu o tym pisać. A co do GD to mam nadzieję, że będzie pozytywne zakończenie, bo lubię bohaterów. |
Co do pierwszego
A co do drugiego też bym chciała pozytywne zakończenie, bo nasza "drużyna" jest przesympatyczna, a bohater zasługuje na drugą szansę.
Niech nie robią z niego złego ducha, pliss
Trzykrotka - Wto 09 Paź, 2018 11:36
| BeeMeR napisał/a: | | Kiedy odbierasz laptopa? |
Jak mi przyślą smsa, że już jest gotowy - ale najwcześniej jutro, bo dziś i tak do wieczora maluję. Kurs ikonowy znów się zaczął.
Alicjo, daj mu szansę Jesienią miło się patrzy na taką mase zieleni, jak w tej dramie.
Edit:
| Aragonte napisał/a: | a pamiętasz, jak wyciągnięty niedbale na łóżku mruczał do bohaterki: a jeśli duch się nie pojawi... to co zrobimy?
Ten Son Oh Gong jest niemożliwy |
Uff Ale cóż się dziwić - pamiętasz, że niebiańskie wróżki walczyły o Son Oh Gonga grupowo?
Aragonte - Wto 09 Paź, 2018 11:51
| Trzykrotka napisał/a: | Ale cóż się dziwić - pamiętasz, że niebiańskie wróżki walczyły o Son Oh Gonga grupowo? |
Ależ wcale im się nie dziwię
| Trzykrotka napisał/a: | | Jak mi przyślą smsa, że już jest gotowy - ale najwcześniej jutro, bo dziś i tak do wieczora maluję. Kurs ikonowy znów się zaczął. |
Kurs ikonowy? Super brzmi, pokaż potem, co namalowałaś
| BeeMeR napisał/a: | | jedna scenę zagrał wczoraj fajnie, (jak mu żoną zasnęła na ramieniu i nie bardzo wiedział jak sobie poradzić z reakcją własnego ciala |
Pokaż ten fragment
Admete - Wto 09 Paź, 2018 15:31
| Alicja napisał/a: | | Czytam wasze posty i już wiem, że gdy pożegnał Prezesa dzisiaj zabiorę się na przemian za Księciunia kołka gorszego od strzechy na dachu i Ghost detective. |
Pożegnania są trudne Może teraz Aragonte się skusi na Life. A Ghost Detective jakoś tak gładko się ogląda.
| Aragonte napisał/a: | | Niech nie robią z niego złego ducha, pliss |
Pewnie na chwilę ( dla dramatyzmu ) zrobią.
Aragonte - Wto 09 Paź, 2018 16:13
Niom, to możliwe
| Admete napisał/a: | Pożegnania są trudne Może teraz Aragonte się skusi na Life. |
Albo na Life, albo na The Guest (bo chyba dalej mam ochotę na coś niesamowitego w tonacji, tylko spróbuję nie oglądać tego po nocy), albo na oba, albo na coś jeszcze innego
Właśnie odkryłam, że na DQ tłumaczą Ghost Detective:
https://www.dramaqueen.pl...host-detective/
Admete, dopiero teraz skojarzyłam, kto gra Kobietę w Czerwieni - toż to Du Ru Mi z Beethoven Virus O matko, w ogóle jej nie poznałam
Alicja - Wto 09 Paź, 2018 19:05
| Aragonte napisał/a: | | Albo na Life, |
skuś się, jest wspaniały. Taki prawdziwy, ludzki. Nasz mały światek I jest na kim oko zawiesić. Każda znajdzie jakieś doktora dla siebie
| Trzykrotka napisał/a: | Alicjo, daj mu szansę Jesienią miło się patrzy na taką mase zieleni, jak w tej dramie. |
Możliwe, skuszę się, zobaczymy na jak długo Może dzisiaj obejrzę pierwszy odcinek? Odsunę w czasie nieuniknione czyli rozstanie z Prezesem Gu
Czy Ghost Detective ma napisy pl czy tylko eng?
No to zaczynam księciunia ...
Admete - Wto 09 Paź, 2018 19:13
W Where the stars land jest taki całkiem spory robot sprzątajcy lotnisko, jeździ i powtarza "dust, dust" - zapędza też bohatera w stronę panny
BeeMeR - Wto 09 Paź, 2018 20:25
| Alicja napisał/a: | | No to zaczynam księciunia ... | Ciekawe ile obejrzysz - w sensie: czy w ogóle lubisz takie bzdurki, ale fakt faktem - miło popatrzeć na ciepłe lato w pełnym rozkwicie, soczystą zieleń zwłaszcza
| Admete napisał/a: | | Where the stars land | Widziałam - ciekawie to wygląda, takie cuda wyrabiane magiczną/bioniczną (?) ręką
Admete - Wto 09 Paź, 2018 20:27
Mnie to nie przeszkadza, ostatnio mam fazę na różne fantastyki
|
|
|