Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 21:41
Taaaa.... Wiesz, jak mnie nakręcić, żebym pękła, spryciulo.
Aragonte - Nie 28 Gru, 2008 21:42
| AineNiRigani napisał/a: | PraEdwardzie robisz to rozkosznie |
Praedzio, wklej sobie to w podpis i wbij do głowy, nooo
Uch, jaki Sam w avatarku!
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2008 22:12
Ja też powtórzę, że z radością i ochotą obejrzałam wszystkie wrzucone fotki (a sporo i zapisałam ) w czasie konkursu - i w pełni doceniłam avki przygotowane na konkurs
Zaś do momentów z braćmi dorzucę dialog z Krwawej Mary (sezon pierwszy of course odcinek chyba piąty) m/w taki (mam nadzieję, że nie przeinaczam):
Sam: Czemu pozwoliłeś mi zasnąć?
Dean: Bo jestem zarąbistym bratem
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 22:19
| BeeMeR napisał/a: | Ja też powtórzę, że z radością i ochotą obejrzałam wszystkie wrzucone fotki (a sporo i zapisałam ) w czasie konkursu - i w pełni doceniłam avki przygotowane na konkurs
Zaś do momentów z braćmi dorzucę dialog z Krwawej Mary (sezon pierwszy of course odcinek chyba piąty) m/w taki (mam nadzieję, że nie przeinaczam):
Sam: Czemu pozwoliłeś mi zasnąć?
Dean: Bo jestem zarąbistym bratem |
Muszę uzupełnić listę - zaraz ją znajdę:)
tym bardziej, że Praedzio mi dziś nawet smsa w tej sprawie przysłała
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 22:24
lista była ponad 30 stron wstecz...
1. something wicked/sezon 1/ "God, kill me now"
2. pilot/sezon 1/"I can't do this alone" - "yes, you can" - "well, yeah. but i don't want to"
3. scarecrow/sezon 1/ awantura na drodze + rozmowa przez telefon
4. hell house/sezon 1/ "you didn't" - "yes, i did"
5. something wicked/sezon 1/bikini inspektor
6. bugs/sezon1/gay moment
7. mystery spot/sezon 3/uścisk
8. mystery spot/sezon 3/chórek na dwa głosy przy stoliku
9. pilot/sezon 1/"we've got work to do"
10. wendigo/sezon 1/"saving people, hunting things"
11. pilot/sezon 1/"if you screwed up my car..."
12. lazarus rising/sezon 4/pierwsze spotkanie
13. phantom traveller/sezon 1/"dude, you're humming metallica?"
14. in my time of dying/sezon 2/rozmowa braci przy tablicy do wywoływania duchów
15. croatoan/sezon 2/"Nobody shoots my brother"
16. playthings/sezon 2/gay moment
17. bloody mary/sezon 1/"because im an awsome brother"
18. provenance/sezon 1/pokój disco
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 22:30
Nigdy wcześniej nie zauważyłam tego w Provenance....:
spin_girl - Pon 29 Gru, 2008 10:40
Czyżby prywatna fura Mistera Kripke?
Deanariell - Pon 29 Gru, 2008 13:31
| Cytat: | | Przy okazji - znalazło mi się niechcuncy: |
| Cytat: | to niestety też manipulacja z Enrique Iglesiasem, z tego, co pamiętam komentarze |
| Cytat: | | Ufff... czuję się usprawiedliwiona z tego, że ta fotka mi się wcale nie podoba... |
Tę w białej koszuli z Jensenem też wcześniej wklejałam Admete mówiła, że lubi panów w takich lekko roznegliżowanych białych koszulach Szkoda, że to manipulacja... Z Enrique?!
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nigdy wcześniej nie zauważyłam tego w Provenance |
No popatrz, popatrz... Ja również nie - naprawdę lubią droczyć się (pozytywnie) z fanami serialu, uwielbiam takie specjalne szczególiki To również w pewnym sensie tworzy klimat całości.
praedzio - Pon 29 Gru, 2008 18:45
LEŻĘ I KWICZĘ!!!!!!!
http://mirriel.ota.pl/for...php?f=15&t=4127
Admete - Pon 29 Gru, 2008 19:11
No tak - Magdalith napisała A w fikatonie brały udział Pelle, Kubis i Vilya ( Dark Vanessa ), Pantera chyba też i jak znam życie to Nilc - stara gwardia widać dalej szaleje, tylko gdzie indziej Zaraz przeczytam.
Kombi rządzi No i to: "Gwiazdy zalśniły w jego oczach, a tym razem też w oczach Sama"
"Sam zacisnął zęby. „Kocham cię, bracie. I będę cię kochał, cokolwiek się wydarzy” chciał powiedzieć. Ale jak zwykle się nie odezwał."
praedzio - Pon 29 Gru, 2008 19:23
Mnie najbardziej chyba rozwaliło zdjęcie ducha, którego to zdjęcia nie zdążył zrobić John.
BeeMeR - Pon 29 Gru, 2008 19:58
| Cytat: | | „Suodkee-go, meewe-go sheetziaaa! Yest teele goor dow sdobeetzia!” | Cudny Fanfik!
No i były wypielęgnowane dłonie starszego brata - choć ni słowa o błyszczyku - to jest naturalnym ust jego koralu
Aragonte - Pon 29 Gru, 2008 20:37
| praedzio napisał/a: | Mnie najbardziej chyba rozwaliło zdjęcie ducha, którego to zdjęcia nie zdążył zrobić John. |
Przypomina mi się szczebel z drabiny, która się śniła świętemu Jakubowi
W wolnej chwili przeczytam na pewno
Admete - Pon 29 Gru, 2008 20:52
Basiu a Wy z Ania po kolejnych dwóch odcinkach Wrażenia?
praedzio - Pon 29 Gru, 2008 20:53
Oglądam sobie Accidental Husband i akurat trafiłam na imprezę w stylu hinduskim:
*praedzio rytmicznie podryguje głową mało nie skręcając sobie karku*
Admete - Pon 29 Gru, 2008 20:54
A ja kcem ten film!
praedzio - Pon 29 Gru, 2008 20:55
Mówisz - masz!
Admete - Pon 29 Gru, 2008 20:58
Dzięki
BeeMeR - Pon 29 Gru, 2008 21:39
| Admete napisał/a: | Basiu a Wy z Ania po kolejnych dwóch odcinkach | My jesteśmy dziś po kolejnych "kolejnych dwóch"
to znaczy milusi pan z hakiem i robale
O ile hakowe legendy miejskie są nam dość znane i całkiem zgrabnie przeniesione na ekran, o tyle robale nie bardzo To chyba jak dotąd najsłabszy odcinek - nawet hak i spalenie na suficie przy ataku robali i odpieraniu go całą noc wydaje się wiarygodny (a czemu tym razem nie wlazły przez prysznic? Piwnicę? hę? )
Co nie zmienia faktu, że:

a tu dla amatorek różanych usteczek Deana
Próbowałam znaleźć zdjęcie drugiego brata z tych odcinków, alem znalazła tylko taką
Intelektualista
Aragonte - nie czekaj na odpowiedni czas - przeczytaj fanfik - warto
Harry_the_Cat - Pon 29 Gru, 2008 21:41
Urocza historia o Jensenie z czasów szkolnych: http://tvmakesyoustupid.c...been-like-that/
Harry_the_Cat - Pon 29 Gru, 2008 21:43
| BeeMeR napisał/a: | Próbowałam znaleźć zdjęcie drugiego brata z tych odcinków, alem znalazła tylko taką
Intelektualista
|
praedzio - Pon 29 Gru, 2008 21:53
| BeeMeR napisał/a: | Intelektualista
|
Ach, me serce biblioteczne porusza dogłębnie taki widok! (trzeba być mną, żeby zachwycać się czubkiem głowy wybranka )
Zaraz, zaraz... A kto tu niedawno mówił o tym, że książki przydają tej, no, męskości facetom, hę?
Harry_the_Cat - Pon 29 Gru, 2008 21:57
eeee... to chyba Caroline
Admete - Pon 29 Gru, 2008 22:18
Jaki sympatyczny ten tekst o Jensenie - kobietka ma talent do pisania. Śmiałam się jak szalona Te teksty:
"thinking I’m like normal people and don’t have entire television casts memorized, silly girl." to o mnie
Wychodzi na to, że Jensen naprawdę jest dobrym aktorem, jeśli potrafi zagrać postać Deana, który jest jego absolutnym przeciwieństwem.
Caroline - Pon 29 Gru, 2008 22:40
| praedzio napisał/a: |
Ach, me serce biblioteczne porusza dogłębnie taki widok! (trzeba być mną, żeby zachwycać się czubkiem głowy wybranka )
Zaraz, zaraz... A kto tu niedawno mówił o tym, że książki przydają tej, no, męskości facetom, hę? |
Taaa, to ja. Muszę chyba dostawić gwiazdkę do tego stwierdzenia i dopisać małymi literami "dotyczy obiektów, którym widać twarz"!!!
Poza tym mam wrażenie, że panom W. seksapilu dodawałyby nawet szare kalesonki z wzorkiem w muchomorki (w myśl zasady "ładnemu..."), tak więc chyba zrewiduję pogląd na opinię, że książki=x punktów w górę na skali "hotness".
Historia pani i jej koleżanki, w której podkochiwał się niemy Jensen - boska
|
|
|