Seriale - SUPERNATURAL
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 11:45
łuuuchu czyli nie śniło mi się
Admete - Nie 28 Gru, 2008 12:02
Gratulacje dziewczyny Praedzio te powtórki pomogły Harry wrzuć ten plakacik z Winchesterami bez napisów. Piękny jest...Dean z coltem...
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:22
| Admete napisał/a: | Gratulacje dziewczyny Praedzio te powtórki pomogły Harry wrzuć ten plakacik z Winchesterami bez napisów. Piękny jest...Dean z coltem... |
Nie znacie tych promo?
No to wrzucam więcej z sezonu 1 hurtem - bez moich żadnych ingerencji:
(taaaa... to musiały być piękne czasy, kiedy serial leciał w WB a nie CW... przyzwoita promocja... i logo stacji na ekranie było mniejsze... )
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 12:45
| Admete napisał/a: | Praedzio te powtórki pomogły |
Definitely! Ale w pewnych momentach po prostu strzelałam. Jak z tą kawą nieszczęsną chociażby. Kiedy on tam kawę żłopał?
Przy okazji - znalazło mi się niechcuncy:
Admete - Nie 28 Gru, 2008 12:49
Znałam tylko te dwie ostatnie. Dzięki.
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 12:49
w ramach sprawdzenia. tylko i wyłącznie siódmy odcinek piąta minuta i dwudziesta szósta sekunda
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:51
@ Praedzio
to niestety też manipulacja z Enrique Iglesiasem, z tego, co pamiętam komentarze
Kawę pił na początku 7 odcinka - tzn nie pił, ale Dean nam raczył podać dokładnie co to za kawa. I tak zaoszczędziłam Wam szczegółów
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:53
| lady_kasiek napisał/a: | w ramach sprawdzenia. tylko i wyłącznie siódmy odcinek piąta minuta i dwudziesta szósta sekunda |
No proszę, co za precyzja
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 12:54
| Harry_the_Cat napisał/a: | to niestety też manipulacja z Enrique Iglesiasem, z tego, co pamiętam komentarze |
Ufff... czuję się usprawiedliwiona z tego, że ta fotka mi się wcale nie podoba...
Agn - Nie 28 Gru, 2008 12:56
Nie nadążałam wczoraj za wami, więc nie komentowałam nic, zresztą siostra zadzwoniła, więc się nie rozpraszałam SPN-em. Dzisiaj przybywam - nie nadrobię dysputy, trudno, pozwolę sobie jednak zauważyć, że...
Kocie, te plakaty zwalają z nóg.
Praedzio, takie avki jak twój powinny być zakazane. Powodują u mnie natychmiastowe rozczulenie. *kwili*
Na komentarz odnośnie tapety z Jensenem nie mam już siły, ale w krótkim czasie grozi mi chyba odwodnienie.
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:57
Ty lepiej idź obejrzeć ten kawałek z kawą, cobyś uzupełniła wiedzę o szczegóły
Agn - Nie 28 Gru, 2008 12:59
Wiem, że cośtam mówiłyście o kawie, ale to było z 500 postów temu, nie znajdę już teraz, a nie pamiętam, w którym to będzie odcinku. No trudno, będę niedouczona.
Ed.: Chociaż nie ma pośpiechu, i tak w końcu powtórzę całość SPNu, z pewnością się na tę kawę jeszcze nadzieję.
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 13:00
Właśnie Mistrzu. uzupełniaj wiedzę, bo nie może Twoja wiedza być dziurawa jak sito i dotyczyć tak istotnych kwestii | Harry_the_Cat napisał/a: | | No proszę, co za precyzja |
Tołdi dla Miszcza zrobi wyćko
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:10
| Agn napisał/a: | Wiem, że cośtam mówiłyście o kawie, ale to było z 500 postów temu, nie znajdę już teraz, a nie pamiętam, w którym to będzie odcinku. No trudno, będę niedouczona.
Ed.: Chociaż nie ma pośpiechu, i tak w końcu powtórzę całość SPNu, z pewnością się na tę kawę jeszcze nadzieję. |
o kawie jest też wyżej na tej stronie - Kasiek podała precyzyjnie gdzie i kiedy
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 13:21
Khem... My się wczoraj quizowałyśmy, a faceta gdzie w tym czasie nosiło? Do Argentyny!!!
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:22
to przedwczoraj chyba
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 13:26
Nie mam pojęcia. Ja się w tych strefach czasowych kompletnie nie orientuję. Zasugerowałam się datą na zdjęciu. Chociaż może nie powinnam.
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:27
Ale chłopak wygląda na zmordowanego...
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 14:14
on zawsze tak wyglada
Agn - Nie 28 Gru, 2008 14:14
Tak to jest, jak się człek szwenda po obcych strefach czasowych - zmęczenie go dopada. Biedny Jared.
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 14:33
Aine, bo cię przełożę przez kolano!!
Ja tymczasem zupełnie przypadkowo dorwałam... soundtrack do SPN-u. Ale ten prawdziwy skomponowany do serii pierwszej przez Christophera Lennertza, co to się nigdy nie ukazał. Ech, ma się ten refleks... Ale kawałki są rewelacyjne!
Sam Understands
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 14:36
PraEdwardzie - po pupie? Bohatera?
Aragonte - Nie 28 Gru, 2008 21:28
| praedzio napisał/a: | Aine, bo cię przełożę przez kolano!! |
Nie daj się sprowokować, Wczorajszy Zwycięzco
Gratuluję wygranej!
Gratuluję też Harry za cały quiz (wszystko doczytane i obejrzane ).
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 21:32
| Aragonte napisał/a: | Nie daj się sprowokować, Wczorajszy Zwycięzco |
Tak jest! Mój ty Głosie Rozsądku! Wiem, że to jest podpucha, ale zawsze się na nią nabieram.
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 21:37
PraEdwardzie robisz to rozkosznie
|
|
|