To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 11:45

łuuuchu czyli nie śniło mi się

Admete - Nie 28 Gru, 2008 12:02

Gratulacje dziewczyny :-D Praedzio te powtórki pomogły ;-) Harry wrzuć ten plakacik z Winchesterami bez napisów. Piękny jest...Dean z coltem...
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:22

Admete napisał/a:
Gratulacje dziewczyny :-D Praedzio te powtórki pomogły ;-) Harry wrzuć ten plakacik z Winchesterami bez napisów. Piękny jest...Dean z coltem...

Nie znacie tych promo?
No to wrzucam więcej z sezonu 1 hurtem - bez moich żadnych ingerencji:

(taaaa... to musiały być piękne czasy, kiedy serial leciał w WB a nie CW... przyzwoita promocja... i logo stacji na ekranie było mniejsze... )

praedzio - Nie 28 Gru, 2008 12:45

Admete napisał/a:
Praedzio te powtórki pomogły ;-)

Definitely! Ale w pewnych momentach po prostu strzelałam. ;) Jak z tą kawą nieszczęsną chociażby. :P Kiedy on tam kawę żłopał? :mysle:

Przy okazji - znalazło mi się niechcuncy:

Admete - Nie 28 Gru, 2008 12:49

Znałam tylko te dwie ostatnie. Dzięki.
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 12:49

w ramach sprawdzenia. tylko i wyłącznie :wink: siódmy odcinek piąta minuta i dwudziesta szósta sekunda :mrgreen:
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:51

@ Praedzio

to niestety też manipulacja :-| z Enrique Iglesiasem, z tego, co pamiętam komentarze :rotfl:

Kawę pił na początku 7 odcinka - tzn nie pił, ale Dean nam raczył podać dokładnie co to za kawa. I tak zaoszczędziłam Wam szczegółów ;)

Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:53

lady_kasiek napisał/a:
w ramach sprawdzenia. tylko i wyłącznie :wink: siódmy odcinek piąta minuta i dwudziesta szósta sekunda :mrgreen:

No proszę, co za precyzja :mrgreen:

praedzio - Nie 28 Gru, 2008 12:54

Harry_the_Cat napisał/a:
to niestety też manipulacja :-| z Enrique Iglesiasem, z tego, co pamiętam komentarze :rotfl:

Ufff... czuję się usprawiedliwiona z tego, że ta fotka mi się wcale nie podoba... ;)

Agn - Nie 28 Gru, 2008 12:56

Nie nadążałam wczoraj za wami, więc nie komentowałam nic, zresztą siostra zadzwoniła, więc się nie rozpraszałam SPN-em. Dzisiaj przybywam - nie nadrobię dysputy, trudno, pozwolę sobie jednak zauważyć, że...
Kocie, te plakaty zwalają z nóg. :paddotylu:
Praedzio, takie avki jak twój powinny być zakazane. Powodują u mnie natychmiastowe rozczulenie. *kwili* :serce:
Na komentarz odnośnie tapety z Jensenem nie mam już siły, ale w krótkim czasie grozi mi chyba odwodnienie. :thud:

Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 12:57

Ty lepiej idź obejrzeć ten kawałek z kawą, cobyś uzupełniła wiedzę o szczegóły ;)
Agn - Nie 28 Gru, 2008 12:59

Wiem, że cośtam mówiłyście o kawie, ale to było z 500 postów temu, nie znajdę już teraz, a nie pamiętam, w którym to będzie odcinku. No trudno, będę niedouczona. :P
Ed.: Chociaż nie ma pośpiechu, i tak w końcu powtórzę całość SPNu, z pewnością się na tę kawę jeszcze nadzieję. :mrgreen:

Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 13:00

Właśnie Mistrzu. uzupełniaj wiedzę, bo nie może Twoja wiedza być dziurawa jak sito i dotyczyć tak istotnych kwestii
Harry_the_Cat napisał/a:
No proszę, co za precyzja

Tołdi dla Miszcza zrobi wyćko :mrgreen:

Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:10

Agn napisał/a:
Wiem, że cośtam mówiłyście o kawie, ale to było z 500 postów temu, nie znajdę już teraz, a nie pamiętam, w którym to będzie odcinku. No trudno, będę niedouczona. :P
Ed.: Chociaż nie ma pośpiechu, i tak w końcu powtórzę całość SPNu, z pewnością się na tę kawę jeszcze nadzieję. :mrgreen:

o kawie jest też wyżej na tej stronie - Kasiek podała precyzyjnie gdzie i kiedy ;)

praedzio - Nie 28 Gru, 2008 13:21

Khem... My się wczoraj quizowałyśmy, a faceta gdzie w tym czasie nosiło? Do Argentyny!!!

Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:22

to przedwczoraj chyba ;)
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 13:26

Nie mam pojęcia. Ja się w tych strefach czasowych kompletnie nie orientuję. Zasugerowałam się datą na zdjęciu. ;) Chociaż może nie powinnam.
Harry_the_Cat - Nie 28 Gru, 2008 13:27

Ale chłopak wygląda na zmordowanego...
Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 14:14

on zawsze tak wyglada :D
Agn - Nie 28 Gru, 2008 14:14

Tak to jest, jak się człek szwenda po obcych strefach czasowych - zmęczenie go dopada. Biedny Jared. :przytul:
praedzio - Nie 28 Gru, 2008 14:33

Aine, bo cię przełożę przez kolano!! :bejsbol:

Ja tymczasem zupełnie przypadkowo dorwałam... soundtrack do SPN-u. Ale ten prawdziwy skomponowany do serii pierwszej przez Christophera Lennertza, co to się nigdy nie ukazał. Ech, ma się ten refleks... :roll: Ale kawałki są rewelacyjne! :serce2:

Sam Understands

Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 14:36

PraEdwardzie - po pupie? Bohatera?
Aragonte - Nie 28 Gru, 2008 21:28

praedzio napisał/a:
Aine, bo cię przełożę przez kolano!! :bejsbol:

Nie daj się sprowokować, Wczorajszy Zwycięzco :wink:
Gratuluję wygranej! :oklaski: :oklaski:

Gratuluję też Harry za cały quiz (wszystko doczytane i obejrzane :wink: ).

praedzio - Nie 28 Gru, 2008 21:32

Aragonte napisał/a:
Nie daj się sprowokować, Wczorajszy Zwycięzco :wink:

Tak jest! Mój ty Głosie Rozsądku! :mrgreen: Wiem, że to jest podpucha, ale zawsze się na nią nabieram. :D

Anonymous - Nie 28 Gru, 2008 21:37

PraEdwardzie robisz to rozkosznie :D