Seriale - Hell on Wheels
praedzio - Pon 27 Sie, 2012 20:01
Pastor mnie drażni jak mało kto. Ale ja ogólnie nie mam krzty zrozumienia dla przywiązanych do butelki.
Agn - Pon 27 Sie, 2012 21:33
A co zrobili bracia McGinnes? Nie, nie mówcie mi - jutro zrobię sobie seans!
| Caitriona napisał/a: |
Na marginesie, jaki ładny plakacik: |
Mlask! Już go widziałam. Zaiste, zacny...
Pastor... Pastor jest dziwny. Ja się zastanawiam, kiedy rzuci się na Josepha, że bez ślubu sypia z jego córką.
Admete - Wto 28 Sie, 2012 09:30
Bracia stracili resztki mojej sympatii, przecież ten gość sie już pakował i miał zamiar skorzystać z rady Bohannona. Elam sobie tez grabi, oj grabi, a ten odcinek pokazał ładnie, że Lily nie zna zupełnie zycia. Świetna scena pomiędzy nią i Durantem, scena, w trakcie której byłam całkowicie po stronie Duranta. Cullen taki wyciszony jakiś...Wątek z pastorem, Ruth, Josephem i prawdopodobnie z seanem - bardzo mi się podoba. Ma potencjał.
Caitriona - Wto 28 Sie, 2012 10:58
| Admete napisał/a: | | Bracia stracili resztki mojej sympatii, przecież ten gość sie już pakował i miał zamiar skorzystać z rady Bohannona |
Co prawda oni o tym mogli nie wiedzieć, ale tak na dobrą sprawę chodzi mi o to samo. Nie mogli darować?
Admete - Wto 28 Sie, 2012 11:09
Ależ nie, bo by musieli patrzeć za siebie, pilnować pleców, a tak nie muszą. I nikt go nie będzie szukać.
Caitriona - Wto 28 Sie, 2012 13:44
Ja za łagodna jestem widać... Mówiłam, że się na podbój Dzikiego Zachódu nie nadaję
Admete - Wto 28 Sie, 2012 14:04
Scenarzyści sobie pojechali trochę po bandzie z tym wątkiem. Zobaczymy, co jeszcze wymyslą.
Agn - Śro 29 Sie, 2012 21:34
Jezus Maria!!! Ta ostatnia scena z braćmi była STRASZNA!!! Nie mogłam patrzeć na to, co robią!
Nie wiedziałam, że są do tego zdolni. Rozumiem, dlaczego to zrobili - gdyby ktoś mnie chciał wypatroszyć jak świnię,
O boru, to było obrzydliwe...
Admete - Śro 29 Sie, 2012 21:49
Też nie mogłam patrzeć i nie patrzyłam. To dlatego teraz już nie mozna kibicować braciom...poszukaj fragmentu kolejnego odcinka. Cullen będzie miec kłopoty z zaprowadzeniem porządku
Agn - Śro 29 Sie, 2012 22:14
| Admete napisał/a: | Cullen będzie miec kłopoty z zaprowadzeniem porządku |
To i bez zapowiedzi się domyślam.
Ja sympatii nie straciłam, ale czuję do nich teraz dziwny respekt. Są zdolni do wszystkiego i kapkę się ich boję. Sympatię odczuwam, bo ich w sumie rozumiem.
Acz mnie się wydaje, że wiedzieli, że facet wyjeżdża. Pakował się, a oni go obserwowali. I właśnie dlatego pewnie zdecydowali się działać. Choć to może być zwykły zbieg okoliczności - wchodzą go zabić, a on się pakuje do długiej podróży - tym lepiej, nikt się nie będzie zastanawiał, gdzie się podział rzeźnik. Są bezpieczni - facet miał zniknąć, to zniknął - tylko bardziej.
Agn - Czw 06 Wrz, 2012 00:02
Knock-knock! Anybody home?
Widziałyście 02x04? Ożesztywmordęjeżawędrowniczka... Ja pitolę, akcja z nowymi pracownikami... Jeeeeezu. Bohannon, coś ty narobił! No ok, ja rozumiem, co chciał osiągnąć (i osiągnął, skubany), ale ci Eru ducha winni ludzie dostali straszliwy łomot.
Historia Evy i Elama - no, sytuacja robi się nieciekawa. Się martwię, jak to zostanie rozwiązane i jakie nieprzyjemności będą mieli. Aha, pan Toole nie jest taki zły. Ta końcówka była naprawdę słodka.
I jak się Cullen z Lily żarli, uuuuu, niemal wióry leciały, jak się darła. Pastora mi osobliwie żal. I Szweda też na swój sposób, choć mam w pamięci, że mu się należało.
Nie było Josepha i Ruth, ani braci McGinnes (szkoda, bardzom ciekawa, co teraz u nich).
Nie mogę się doczekać dalszego ciągu. Uch, dopiero za tydzień. :-(
Admete - Czw 06 Wrz, 2012 06:53
Bracia będą niedługo. Cullen jest seksowny jak uzywa rozumu i jest cyniczny Elam to idiota
milenaj - Czw 06 Wrz, 2012 07:19
To ja lecę oglądać. Powoli znów mnie ciekawi ten serial.
Agn - Czw 06 Wrz, 2012 08:29
| Admete napisał/a: | | Cullen jest seksowny jak uzywa rozumu i jest cyniczny |
A wiesz, że jest w tym sporo racji?
Caitriona - Czw 06 Wrz, 2012 16:37
| Agn napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Cullen jest seksowny jak uzywa rozumu i jest cyniczny |
A wiesz, że jest w tym sporo racji? |
Się z tym zgadzam
Pastora mi nie żal, nie lubię go, nie lubię alkoholu. Żal mi było za to tych sprowadzonych pracowników: nie ma roboty i wypłaty, ale był niezły łomot.
asiek - Czw 06 Wrz, 2012 17:48
| Caitriona napisał/a: | | Pastora mi nie żal, nie lubię go, nie lubię alkoholu. |
Dla mnie wyjątkowo parszywa postać... obrzydliwy dziad.
Evy żal mi ogromnie, macierzyństwo w takich warunkach i okolicznościach to piekło... Już lepiej łyknęłaby ziółka.
Admete - Czw 06 Wrz, 2012 18:55
Powiem szczerze, że jej nie żałuję. jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Razemz Elamem stanowią dopbraną parę. A Elam to naprawdę naiwniak jakich mało.
Agn - Czw 06 Wrz, 2012 21:20
Ja Evę bardzo lubię i jestem pewna, że da sobie dziewczyna jakoś radę.
Agn - Pon 10 Wrz, 2012 23:08
Jezus Maria! Widziałyście nowy odcinek?!
milenaj - Wto 11 Wrz, 2012 00:00
Dopiero jutro obejrzę, ale już mnie zaciekawiłaś.
Agn - Wto 11 Wrz, 2012 00:02
O, moja droga! Co tam się wyczynia! Strzelanina byyyłaaaa!!! I raaaaaanniiiii sąąąą! I krew się leje. I... kurde, cliff hanger, szlag by to...
Caitriona - Wto 11 Wrz, 2012 14:14
Widziałam - taki prawdziwy western w tym odcinku był Napad, strzelanina, rewolwerowcy. Świetny.
Natomiast mnie interesuje następny odcinek, z zapowiedzi wynika, że pastorowi odbiło...
Admete - Wto 11 Wrz, 2012 15:41
Pastorowi odbije, Szwed namiesza, Lily rzuci się z pazurami na Cullena, który w innej scenie wyglądał na wkurzonego A ten ostatni odcinek rewelacyjny. Z Elamem jeszcze będzie jazda - zobaczycie, pogubił się trochę.
Agn - Wto 11 Wrz, 2012 19:50
Najgorsze, że w tym zagubieniu nie ma dla niego miejsca ani w świecie czarnych, ani białych. Będzie miał prze...rąbane.
Lily się naprawdę rzuci na Cullena. Can't wait!
Admete - Wto 11 Wrz, 2012 20:00
No właśnie - nie ma dla niego miejsca, a chłopak dopiero teraz sobie z tego zdał sprawę. Widziałam fragment następnego odcinka - Elam znów się przyczepi do Evy. Szkoda jej dla niego.
|
|
|