To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dr House

Alicja - Sob 30 Sie, 2008 09:03

zwłaszcza naszej
ma coś w sobie, ale zastanawiam się na co Wilson zdobywa kolejne panie, jakoś nie widzę go w roli zdobywcy, na fartuch ? a może wszystkie chcą mu matkować?

Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 10:04

Nie na fartuch. on kocha wszystkich, jest miły, wrażliwy, noo i te ciepłe oczęta, którymy na Ciebie patrzy tak niewinnie. :mrgreen: :thud:
BeeMeR - Sob 30 Sie, 2008 10:26

Cytat:
nasz kochany dr Wilson to przecie jest samobójca "ze stowarzyszenia umarłych poetów" gdzie biegał w rajtkach i w oślich uszach :mrgreen:
No proszę, zastanawiałam się, skąd znam tą facjatę, a nie mogłam sobie przypomnieć :mrgreen:
(jednocześnie nie frapowało mnie to na tyle, żeby sprawdzać :P ). Dzięki :kwiatek:

Alicja - Sob 30 Sie, 2008 10:27

no tak, zapomniałam o oczętach i nieśmiałym uśmiechu czającym się w kącikach ust
Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 10:51

Zmienił się troszkę doktorek od oślich czasów. :mrgreen:
Alicjo jak mogłaś zapomnieć o tym uśmiechu...? :ops1:

Alicja - Sob 30 Sie, 2008 14:37

bo z otwartą buzią słucham na Housa i czekam z czym wystrzeli :uzi:
Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 14:58

W drugim sezonie była raz niezła akcja House`a (wrzucałam tutaj linka do diabolicznego śmiechu?) to mnie dosłownie zastrzeliło
Alicja - Sob 30 Sie, 2008 15:00

obejrzałam twój link i aż zaniemówiłam. Nie tylko ja zresztą -oni też mieli duże oczy :-D
Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 15:21

Mina Cameron jest bezcenna. gdyby nie to, że na telefonie mam piosenkę Iker Casilas lalala.
ale ten śmiech to może na sms`a bym załatwiła?
Bo to warte słuchania jest :rotfl: , Niedawno mamie tak zrobiłam.
M: Kasiu będzie padać?
LK: łohohohoh wątpię :mrgreen:

Alicja - Sob 30 Sie, 2008 15:26

widzę mamy minę, coś powiedziała czy zupełnie nic
Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 15:38

najpierw byłą mina, potem zaczęła się śmiać(widziałą ten fragment) a potem tylko pokiwałą głowiną[dawno zdała sobie sprawę, że mi się w głowe przestawia, bo to nie był jeszcze szczyt dziwactwa szczytem było jak po euro była inicjatywa, aby w mostoles powstała ulica/park/skwer nazwany cytat np. Ulica Matki, która urodziłą Casillasa. a ja to podpisałam :D .
Szczytem był również epizod, gdy ze dwa tygodnie tamu w jeden dzień oglądnęłam cały ostatni sezon House`a i wybuchałam pięciominutowym smiechem. mama mnie wtedy wyprowadziła na pole i kazała stać przez pięć minut, żebym się ocząsnęła. Ciężko ma ze mną...

Alicja - Nie 31 Sie, 2008 15:35

lady_kasiek napisał/a:
mama mnie wtedy wyprowadziła na pole i kazała stać przez pięć minut, żebym się ocząsnęła.
:rotfl: :rotfl: pomogło? jak pomyślę, że moje dzieci kiedyś urosną... ale swoją drogą szacunek dla mamy, musi być niezła
Calipso - Nie 31 Sie, 2008 17:47

lady_kasiek napisał/a:
mama mnie wtedy wyprowadziła na pole i kazała stać przez pięć minut, żebym się ocząsnęła.

Ładnie :rotfl: mój tatuńcio jak mi coś odbije,to każe przebiec 20 kółek dookoła domu :rumieniec:

Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 19:51

mama nie ma wyjścia. Ogląda ze mną nawet kości(i namawiam na inne rzeczy) ale wtedy to opowiadała później, że wpadła w panikę. Ale ostatni sezon House`a jest taki, że nie można inaczej, toteż siedziałam. Zatrzymywałam film oprześmiałam 5 minut i dalej....
Trzeba to przeżyć.

Calipso pozdrów Tatę za ciekawy pomysł :mrgreen:

dlatego nie chcę mieć dzieci(jakieś geny po mnie musiałyby mieć)

Alicja - Nie 31 Sie, 2008 20:48

lady_kasiek napisał/a:
dlatego nie chcę mieć dzieci(jakieś geny po mnie musiałyby mieć)

właśnie dlatego były ciekawe, mądre i piękne :mrgreen: nie szkoda ci takich genów?
Lady zlituj się z opisywaniem cierpień, bo nas wszystkich przyprawisz o podwyższenie ciśnienia. A jeśli kolejnego sezonu nie będzie?

Calipso - Nie 31 Sie, 2008 22:01

lady_kasiek napisał/a:
Calipso pozdrów Tatę za ciekawy pomysł :mrgreen:

Oki doki i senkju wery muh :mrgreen:

Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 23:25

sirwuple :D
Alicja napisał/a:
właśnie dlatego były ciekawe, mądre i piękne

odwracając te cechy wypisz wymaluj ja.
Wiecie, że naoglądałam się u House`a tych punkcji ii innych rzeczy, plus kryminały medyczne Cooka, to mieszanka odrzucająca od służby zdrowia.
brrrrrTrzeba się dowiedzieć kiedyż to premiera nowego sezonu...

Alicja - Pon 01 Wrz, 2008 10:39

ja po Housie wiem co lekarze mówią o mnie za moimi plecami :wink:
izek - Pon 01 Wrz, 2008 17:52

Zrozumiałam, że nowe odcinki będą na Fox 16 września.
Calipso - Pon 01 Wrz, 2008 21:23

izek napisał/a:
Zrozumiałam, że nowe odcinki będą na Fox 16 września.

To znaczy że poza moim zasięgiem :frustracja:

Anonymous - Pon 01 Wrz, 2008 23:13

poza moim teoretycznie też. Tylko teoretycznie. Pan Bóg stworzył internet po to aby nam łątwiej żyć było...
Alicja - Wto 02 Wrz, 2008 08:27

równiez poza moim bo ne chcę płacić więcej niż płacę :roll: z tym internetem, to dla niektórych ( patrz: ja) nadal teoria i brak czasu by zmienić ją w praktykę :ops1:
izek - Wto 02 Wrz, 2008 11:58

Och, ja też nie mam Fox, jedyna nadzieja, że ktoś z moich znajomych ma i uda mi się wprosić na seansik :roll:
Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008 12:38

My w domu mamy podstawowy zestaw :mrgreen: i już są starcia kto co che. Jakbym miała Ligę Hiszpańską to by mnie się nie oderwało. Toteż nauczyłam się korzystać z dobrodziejstw internetu :D
Calipso - Wto 02 Wrz, 2008 14:33

Lady masz rację,internet do dobra rzecz.Niestety z moją radiówką nie mogę poszaleć.Nawet klipy na you tube najpierw buforuje około 30 minut,tylko po to żeby je potem zobaczyć bez zacinania się.Co byłoby dopiero z jednym odcinkiem serialu House'a wole nie mysleć :roll: