Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
QaHa - Sob 21 Kwi, 2007 12:04
| Pemberley napisał/a: | | a ja teraz po poznaniu " dzikiego zachodu " blizej stwierdzam, ze byl zupelnie dobrze wychowany, bo sie byl nakryl caly kocykiem.... |
Mag - Sob 21 Kwi, 2007 16:35
My bedziemy ok 9 w Wa-wie i mamy cały dzień na ploty i kulturalno- towarzyskie pogadanki .
Nie chcemy chodzić po muzeach. Bardziej przechadzki po Łazienkach, czy Ogrodzie Saskim.
Nigdzie tam, gdzie trzeba być cicho i poważnie
Matulku przyjedź koniecznie ; Kaziutko - zajmiesz nam miejsce
Kati- jesteś dzielna i cierpliwa
Pemberley | QaHa napisał/a: | | bo sie byl nakryl caly kocykiem.... |
Kati - Sob 21 Kwi, 2007 18:30
a może by tak stworzyć dla nas identyfikatorki, z nazwą użytkownika na form, a pod spodem z imieniem? Będzie nam łatwiej się rozpoznać a i nasze rozmowy staną się łatwiejsze, nie będzie wpadek z zapomnieniem czyjegoś imienia. :oops:
Można ewentualnie wkomponować logo naszej stronki (mam na myśli tę sympatyczną kobietkę
czytająca pewnie "Dumę i uprzedzenie" )
Sorki jeśli już ktoś to zaproponował, a ja może nie doczytałam w swojej ignorancji
Co o tym myślicie?
Marija - Sob 21 Kwi, 2007 18:37
Dziwne, bo ja też o tym dzisiaj pomyślałam ; jak się przedstawię urzędowo, to kto mnie rozpozna forumowo? :oops: Może po prostu każda sobie zrobi broszkę?
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 19:56
Z jednej strony rzeczywiscie dla częsci mogłoby to być przydatne, ale to takie zbyt zaplanowane. Dziewczyny, skoro tyle przygód było z rezerwacją i kupnem biletu, to dlaczego nie pozwolić sobie na dalsza spontaniczność? Plakietki kojarzą mi się z kursem, a nie totalnym ogólnokrajowym Sabatem.
Uwierzcie - to naprawde nie bedzie potrzebne. Spotkałyśmy się w K-wie i jakoś nie było problemów. Bardzo szybko wyjdzie kto jest kim. Z doświadczenia wiem ), że praktyczniej jest posługiwac się swoimi nickami -duża ilość Goś i Kaś (chociaż jak przy kasie kinowej zwróciłam się do Ali per "matulu" kasjerka miała oczy wielkości spodka Dziwnie sie na mnie potem patrzyła - kupowałam bilet po Ali )
Wszystko będzie ok. Jestem tego pewna.
Marija - Sob 21 Kwi, 2007 20:01
Może i masz rację, wezmą nas jakieś oszołomy - maści obojętnej - za manifestację, procesję albo manifę i kłopot gotowy .
A co, Matula młodo wygląda jak na taką dużą córcię??
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 20:48
dodam jeszcze, ze jak miałysmy się spotkać po raz pierwszy z Gitką, umówiłyśmy się, że będziemy trzymać w rękach książki (z JA bodajże) a i tak dwukrotnie się wyminęłyśmy
Z kolei w W-wie namierzałyśmy sie z Cait telefonicznie. W Kraku - takoż (pewnie dlatego, że nie miałam tego mojego kaptura...:D)
Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 20:58
Malmik namierzała nas kiedyś po egzemplarzu N&S dyskretnie leżącym na stoliku w kawiarni
malmik - Sob 21 Kwi, 2007 21:17
| Harry_the_Cat napisał/a: | Malmik namierzała nas kiedyś po egzemplarzu N&S dyskretnie leżącym na stoliku w kawiarni |
No tak, ale wcześniej zmolestowałam jakąś biedną dziewczynę czytającą książkę po angielsku
Marija - Sob 21 Kwi, 2007 21:27
To jak będzie, zamiast plakietki - książka w ręku? JA oczywiście. Może być wesoło z tym rozpoznaniem się, ze trzy razy któraś (któraś :oops: ) obok przeleci; kochane Warszawianki, utwórzcie Grupę Trzymającą Transparent .
malmik - Sob 21 Kwi, 2007 21:46
Grupa już utworzona - gorzej z transparentem
Marija - Sob 21 Kwi, 2007 21:48
| malmik napisał/a: | Grupa już utworzona - gorzej z transparentem |
Dwa kije od mopa, ręcznik papierowy i napiszcie: "Witamy (i) Damy". Każda zainteresowana trafi, straż miejska się zainteresuje ...
malmik - Sob 21 Kwi, 2007 21:49
No tak ale wiesz - nas tu znają Jeszcze się jaki znajomy napatoczy, a my z mopami.....
Marija - Sob 21 Kwi, 2007 21:54
| malmik napisał/a: | No tak ale wiesz - nas tu znają Jeszcze się jaki znajomy napatoczy, a my z mopami..... | Jak znajdziecie sobie drewniane kije do mopów (samego mopa chwilowo należy odkręcić ) , to najwyżej Was posądzą o ekologiczną akcję sprzątania centrum. Napiszcie w takim razie "Chodźcie z nami!!". :grin:
Gosia - Sob 21 Kwi, 2007 23:06
| AineNiRigani napisał/a: | jak przy kasie kinowej zwróciłam się do Ali per "matulu" kasjerka miała oczy wielkości spodka |
A to dobre! Tez bym miala
Alison - Sob 21 Kwi, 2007 23:13
| Gosia napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | jak przy kasie kinowej zwróciłam się do Ali per "matulu" kasjerka miała oczy wielkości spodka |
A to dobre! Tez bym miala |
A dla mnie to było najoczywistsze na świecie. Chyba bym zemdlała, jakby Aine zwróciła się do mnie po imieniu. Zresztą mnie też jakoś jej imię nie przechodzi przez gardło. Aine i cześć
Matylda - Sob 21 Kwi, 2007 23:14
A co się stało z działem spotkanie w Katowicach???
Może macie ochotę na jakiś seansik???-
Muszę spedzić trochę czasu w jakimś miłym towarzystwie
Gosia - Sob 21 Kwi, 2007 23:14
Widac, ze kasjerka nie bywa na naszym forum
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 23:47
wszystkie watki zostały podobno skasowane jako nieaktualne (ja swój ostatni o K-kowie dałam jako czasowy, więc również go nie ma) W każdej chwili można przecież założyć ponownie, więc osobiscie takie wyjasnienie całkowicie mi pasi.
Matylda - Nie 22 Kwi, 2007 08:47
Mnie też- dzięki
Jakiś czas mnie nie było i trochę się pogubiłam
Caroline - Nie 22 Kwi, 2007 14:02
Ale się super zjaździk robi miodzio!
Możemy się umówić w obojętnie jakim miejscu, ja jako przyfastrygowana Warszawianka mogę po kogoś wyskoczyć na pociąg, jeśli zgadamy się co do godziny, pociągu itd. Ustalimy jakieś charakterystyczne miejsce, np.: zazwyczaj na środku peronów na Centralnym między schodami ruchomymi są takie mini-budki z gazetami, stamtąd mogę hyc! jakąś dziewoję pod pachę i na główne miejsce spotkań.
Co Wy na to, miłe panie? Tylko ustalmy, gdzie idziemy/jedziemy.
A może umówimy się w Hali Głównej dworca, tam są jakieś knajpki, łącznie chyba z coffee heaven, możemy poczekać na dojeżdżających.
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 14:23
W hali głównej dworca Centralnego i książkę JA demonstracyjnie w łapie . Ja jestem ZA, tam trafię.
QaHa - Nie 22 Kwi, 2007 18:37
czyżby szykował sie najliczniejszy zjazd
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 19:13
Z dziesięć Dam już się zadeklarowało, a może i więcej :grin: .
asiek - Nie 22 Kwi, 2007 20:44
Wow, szykuje się Wielka Impreza !
Będzie się działo ...
|
|
|