To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Śro 26 Maj, 2010 06:09

Ja też oczywiście trzymam kciuki i będę informować na bieżąco o zmianach sytuacji :)
Aragonte - Śro 26 Maj, 2010 11:39

Riella, mocne kciuki za udane i niezbyt dokuczliwe rozdwajanie!
:trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki:

Admete - Śro 26 Maj, 2010 14:22

Na razie narzeka na nudę, a jest w szpitalu pół dnia dopiero ;)
Calipso - Śro 26 Maj, 2010 15:15

Trzymaj się Riella :przytul: :przytul:
praedzio napisał/a:
Piję za to!!

Już pępkowe ? :lol:
Admete napisał/a:
Na razie narzeka na nudę, a jest w szpitalu pół dnia dopiero

No tak, cała Riella :lol: :lol:

BeeMeR - Śro 26 Maj, 2010 15:27

Ja też trzymam kciuki za szczęśliwy i nader udany "The end" :kwiatek:
Ciekawe, czy top będzie jeszcze w Dzień Matki, czy też Dzidzia będzie wolała własny dzień do świętowania ;)

Admete - Śro 26 Maj, 2010 16:27

Obawiam się, że Dzidzia nie lubi pośpiechu tak samo jak mamausia ;)
Caitriona - Śro 26 Maj, 2010 18:14

Riella, trzymam kciuki!! :D :D
soph - Sob 29 Maj, 2010 09:20

Wszyscy trzymamy :) .
Agn - Sob 29 Maj, 2010 20:46

Pierwsza sprawa - chwilunia, to znaczy, że dzidziuś Rielli jeszcze nie podziwia piękna tego świata? Kurczę, moja bratnia dusza, ewidentnie - też mi się ponoć na świat nie spieszyło. Riella, powodzenia!!!

Odnośnie ślubu Jensena - no gratulacje, chopie! Dużo szczęścia i ślicznych Jenseniątek. :) :) :)

Calipso - Wto 01 Cze, 2010 18:07

Agn napisał/a:
dzidziuś Rielli jeszcze nie podziwia piękna tego świata?

Jak nie na Dzień Matki, to może na Dzień Dziecka ? :mysle:

Agn - Wto 01 Cze, 2010 20:47

Ciągle nic nie wiadomo? Dzidzia się nie spieszy. Kurczę, czas na desant, tu ciotki na świętowanie czekają...
Admete - Wto 01 Cze, 2010 21:44

Riella zaczyna się trochę martwić. Trzymajcie kciuki.
Agn - Wto 01 Cze, 2010 21:48

Nie masz pojęcia, jak mocno trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie! :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki:
Caitriona - Wto 01 Cze, 2010 22:14

Oczywiście trzymamy!!!! :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki:
Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 00:40

Jest w szpitalu, pod opieka. Na pewno wiedza co robia i jesli bedzie taka potrzeba - zainterweniuja. Bratowa lezala caly styczen - Miraszek mial termin na 31.12, od 6.01 byly juz w szpitalu, a ostatecznie przyszla na swiat przez cesarke 29.01. Zdrowiutka isliczna.
Aragonte - Śro 02 Cze, 2010 01:15

Admete napisał/a:
Riella zaczyna się trochę martwić. Trzymajcie kciuki.

Ale jest pod opieką, monitorują wszystko, więc chyba sytuacja jest pod kontrolą? Rozumiem, że maluchowi się nie śpieszy na ten paskudny świat?
Trzymam bezustannie kciuki :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki:

Agn - Śro 02 Cze, 2010 09:01

Aragonte, na ten PIĘKNY świat. I tak cały czas powtarzajmy, może maleństwo usłyszy, uwierzy i wtedy wyjrzy z mamusi. :)
Admete, jak będziesz odwiedzać Riellę, to przekaż jej moje dobre myśli i pozytywną energię (nie wiem, czy ma ze sobą komórkę, a i tak nie chcę dzwonić czy sesemesować, by jakiegoś urządzenia nie zdenerwować).

Admete - Śro 02 Cze, 2010 16:24

Na pewno jej przekażę.
Admete - Śro 02 Cze, 2010 21:18

Dzidzia się urodziła, ale było źle i nie wiadomo czy będzie wszystko w porządku. Miała mało w skali Apgar. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie dobrze.
aneby - Śro 02 Cze, 2010 21:20

Ojej .... :( Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie (dzidzia i mama) :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki: :trzyma_kciuki:
Admete - Śro 02 Cze, 2010 21:25

Mama w porządku, martwię się o dziecku. Jak jest coś źle, to jej od razu nie powiedzą. Przy tak niskim Apgarze różne rzeczy moga się przydarzyć, łącznie z najgorszym :(
Harry_the_Cat - Śro 02 Cze, 2010 21:30

Zeby bylo wszystko dobrze!
Agn - Śro 02 Cze, 2010 21:38

Dzidziuś!!! Trzymaj się!!!!!!!!!!!! *z całej siły trzyma kciuki, posyła dobre myśli, pozytywną energię i modlitwę*
praedzio - Śro 02 Cze, 2010 22:14

Trzymam kciuki za zdrowie Malutkiej! :przytul:
Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 23:33

Admete napisał/a:
Dzidzia się urodziła, ale było źle i nie wiadomo czy będzie wszystko w porządku. Miała mało w skali Apgar. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie dobrze.

Swiecie wierze, ze bedzie wszystko dobrze. U moich znajomych bardzo ladnie sie chowaja dzieciaczki z bardzo niska punktacja 1-3 - moj brat zreszta mial 2 punkty, a dziewczynki podobno sa silniejsze. Obie i mamusia sa pod opieka i lekarze na pewno maja reke na pulsie, a jesli mala odziedziczyla chociazby 1/3 temperamentu mamy - jest prawdziwa fajterka.
Bedzie dobrze.