Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku
Trzykrotka - Wto 14 Paź, 2014 17:00
| BeeMeR napisał/a: | [b] T
Rozkleiłam się na maśłano przy tej scenie:
Zwłaszcza w części wyczekująco-radosnej, na uśmiechu - zanim się bohater rozkleił
aaa, i tak cała śliczna
|
Uwielbiam tę scenę dil se - rany! Ile tam jest cudowności! I ta spineczka i malutka kokieteria dziewczynki i jej bezgraniczne szczęscie i totalne rozklejenie się ojca - że on to wytrzymał, nie padł na zawał
Będę na nią głosować jako na Najbardziej Wzruszającą Oskę Roku Tak jak za ubiegły rok - na Siwona z córeczką
| Aragonte napisał/a: | Miałam dużą frajdę podczas sceny obijania mordy zuemu ajussiemu |
Uch Katharsis, normalnie!
Agn - Wto 14 Paź, 2014 17:03
| Aragonte napisał/a: | Czy ktoś zna namiar na jakieś ładne tapetki z pewnym Przypadkowym Aktorem? |
Wujek Google to the rescue!
https://www.google.pl/sea...iw=1280&bih=651
Osobiście (oczywiście nigdy byście na to nie wpadły) na tapecie mam to:
| Aragonte napisał/a: | No co, w końcu grzeczna jestem |
Oj, niedobrze... literówki się wkradają i powodują zamieszanie.
Trzykrotka - Wto 14 Paź, 2014 17:08
| Agn napisał/a: |
Osobiście (oczywiście nigdy byście na to nie wpadły) na tapecie mam to:
|
Jaka piękna i rozgrzewająca! Chyba sobie wezmę
Muszę Wam zapodać, że w MSH wreszcie dużo się dzieje. A jak tym razem Tal Tal się rozpłakał, to tak, że serce mnie bolało z żalu. Końcówka będzie chyba mocno dramatyczna Czekajcie na mnie (z takim urodzajem Ju Ki kto by tam nie poczekał ), bo napisy się pichcą.
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 17:15
Dziękuję Agn i wujkowi Google
Agn, widziałaś to?
http://media-cache-ec0.pi...03cbb98d9f3.jpg
Edit: ooooch
Jeden z tych gifów już znacie, ale wkleję go po raz drugi, bo znalazłam jego brata
Yyy, co to ja chciałam powiedzieć... wachlarz z turboładowaniem poproszę
Agn - Wto 14 Paź, 2014 17:23
| Trzykrotka napisał/a: | Jaka piękna i rozgrzewająca! Chyba sobie wezmę |
Prawda? Cieplej się człowiekowi robi, jak widzi tę tapetkę.
| Trzykrotka napisał/a: | Czekajcie na mnie (z takim urodzajem Ju Ki kto by tam nie poczekał ), bo napisy się pichcą. |
Czekam! Grzecznie czekam!
Oglądam Junki - boska scena, kiedy miał na muszce i Won Shina i jego córkę i jak córka zasłaniała ojca, a ojciec córkę. Ta dziewczyna ma niesamowitą odwagę. No i Yoon Kang nie może tak po prostu zabić człowieka, który zrobi wszystko dla swojego dziecka. Poza tym - to nic by i tak nie dało. Zabije tylko psa, a przecież za nim idzie smycz prowadząca do ręki za wszystko odpowiedzialnej.
No to przede mną dalszy ciąg śledztwa.
Hihi dobre! Widzę, że z Junkiego niezły zgrywus.
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 17:28
| Agn napisał/a: | Hihi dobre! Widzę, że z Junkiego niezły zgrywus. |
Cały czas mam takie wrażenie, kiedy oglądam jakieś materiały dodatkowe, sceny nieudane i jakieś wywiady Wydaje się szalenie pozytywny, zakręcony i skory do śmiechu
Naturalnie to może być tylko takie wrażenie, ale co tam
Ekhem, przyznaję się, że ukradłam tapetkę Agn
Agn - Wto 14 Paź, 2014 17:28
| Cytat: | Yyy, co to ja chciałam powiedzieć... wachlarz z turboładowaniem poproszę |
Chwilowo go zarekwirowałam, później ci go udostępnię...
Agn - Wto 14 Paź, 2014 17:36
| Aragonte napisał/a: | Ekhem, przyznaję się, że ukradłam tapetkę Agn |
Po to pokazałam, by sobie wziąć, jeśli ktoś ma ochotę.
BeeMeR - Wto 14 Paź, 2014 17:40
| Cytat: | | O, to tutaj beczałam jak durna owca... O rany, jak mnie wtedy ślozy poleciały, pojęcia nie masz... puszczały mi już nerwy od tego wszystkiego. Chlip, chlip, chlip! | No właśnie - każda z nas ma nieco inną wrażliwość i co innego powoduje łzy czy strach o bohatera - podejrzewam, że Wy aż tak Wilczkiem się nie wzruszycie jak ja (mnie go żal, bo się wkopał nieźle i jak by nie było spaprał życie )
| Cytat: | | Nie mam problemów z kolejnymi rolami aktorów. | ja też nie - co najwyżej z niektórymi aktorami - jak z Ciapą
| Cytat: | Tak... odpowiadając na wpis podsumowający fotki i video - mnie też zachwycają te zegarki. Bezgranicznie. | a buty?
http://www.dramafever.com...ls-photo-shoot/
| Aragonte napisał/a: | Cały czas mam takie wrażenie, kiedy oglądam jakieś materiały dodatkowe, sceny nieudane i jakieś wywiady Wydaje się szalenie pozytywny, zakręcony i skory do śmiechu | ja też - zresztą nie tylko on - np tu (Arang):
http://www.youtube.com/wa...Xufo1q&index=81
A tu Hanjo na radośnie:
gif z kręceniem pistoletu jest absolutnie cudny
ja wiem, że to ozdobniki dramy, ale i tak mi się podobają niezmiernie
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 17:43
Ozdobniki, ale urocze
Przypominają mi się dawne westerny
Edit: tak się zastanawiam, czy nie zacząć Wilczka, żeby komentować niemal równolegle z Tobą i Trzykrotką, a Joseońskiego Rewolwerowca zostawić sobie na deser
Agn - Wto 14 Paź, 2014 17:52
| Cytat: | No właśnie - każda z nas ma nieco inną wrażliwość i co innego powoduje łzy czy strach o bohatera - podejrzewam, że Wy aż tak Wilczkiem się nie wzruszycie jak ja (mnie go żal, bo się wkopał nieźle i jak by nie było spaprał życie ) |
Niczego nie zakładaj z góry, bo jak się wkręcę w dramę, to potrafię beczeć nad byle czym.
Buty już wcześniej widziałam - jeśli LMH życzy sobie, bym dla niego założyła szpile, to nie ma sprawy.
| BeeMeR napisał/a: | A tu Hanjo na radośnie: |
No i oczywiście nieśmiertelny zajączek.
| BeeMeR napisał/a: | ja wiem, że to ozdobniki dramy, ale i tak mi się podobają niezmiernie |
Ozdobnik czy nie - jest niezwykle seksowny.
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 17:56
| Agn napisał/a: | Ozdobnik czy nie - jest niezwykle seksowny. |
Ano właśnie niby dlaczego muszę się ciągle wachlować, kiedy oglądam te gify?
Prawie napisałam: "kiedy Junki bawi się pistoletem".
To ja może sobie stąd pójdę, sprawdze, czy nie ma mnie gdzie indziej, hmmm, bo nie wiem, gdzie mnie moje skojarzenia doprowadzą
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:13
| Aragonte napisał/a: | Ano właśnie niby dlaczego muszę się ciągle wachlować, kiedy oglądam te gify? |
Hmm... trudno powiedzieć. Może chcesz nam ze szczegółami wyłuścić, co ci leży na sercu?
| Aragonte napisał/a: |
Prawie napisałam: "kiedy Junki bawi się pistoletem" |
Cytując Won Shina: "Powinieneś znać różnicę między strzelbą a pistoletem".
| Cytat: | To ja może sobie pójdę, sprawdze, czy nie ma mnie gdzie indziej, hmmm, bo nie wiem, gdzie mnie moje skojarzenia doprowadzą |
Te, te, te! A ty gdzie?! Wracaj i dziel się spostrzeżeniami, przemyśleniami, gifami i wszystkim innym, co dotyczy fazy! *ciągnie Aragonte z powrotem za kołnierz*
Masz tu coś, czym podkarmisz należycie fazę: http://thefangirlverdict....for-lee-jun-ki/
Szczególnie polecam jego wypowiedź odnośnie związków - uwaga, do zakochania się.
Ja zaś po tych wszystkich nastroszonych piórkach, małpkach, blondach, rudościach i innych eksperymentach na głowie Junkiego chyba najbardziej lubię:
Schludnie, krótko i całą jego urodę widać.
Admete - Wto 14 Paź, 2014 18:30
| BeeMeR napisał/a: | Cytat:
Nie mam problemów z kolejnymi rolami aktorów. Ja też nie - co najwyżej z niektórymi aktorami - jak z Ciapą |
Jak lubię aktora, a tego nowego od Baek Dong Soo polubiłam, to chętnie go oglądam w różnych rolach pod warunkiem, że produkcja, w której występuje mi odpowiada. Empress nie dokończyłam, bo się znudziłam scenariuszem. Nie mam natomiast tak, że oglądam wszystko z jakimś konkretnym aktorem - jak mi nie pasuje drama czy film, to zerknę z ciekawości, ale oglądać nie będę tylko dla jednej osoby. Interesują mnie postacie, aktor jest ich odtwórcą.
BeeMeR - Wto 14 Paź, 2014 18:32
| Aragonte napisał/a: | tak się zastanawiam, czy nie zacząć Wilczka, żeby komentować niemal równolegle z Tobą i Trzykrotką, a Joseońskiego Rewolwerowca zostawić sobie na deser | A n ie obrażę się - Gunman nie ucieknie, a może się nawet dotłumaczy nieco w międzyczasie
| Agn napisał/a: | ego nie zakładaj z góry, bo jak się wkręcę w dramę, to potrafię beczeć nad byle czym. | Ja też - nad Dokko na przykład, że mi umrze
| Aragonte napisał/a: | Agn napisał/a:
Ozdobnik czy nie - jest niezwykle seksowny.
Ano właśnie niby dlaczego muszę się ciągle wachlować, kiedy oglądam te gify? | Oj, jest cholernie seksowny
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:32
Ja jestem pełna poświęcenia. *wspomina z rozrzewnieniem seans Mackerel Run*
BeeMeR - Wto 14 Paź, 2014 18:34
| Agn napisał/a: | Ja jestem pełna poświęcenia. *wspomina z rozrzewnieniem seans Mackerel Run* | Tja, King Uncle, Yeh Lamhe i te sprawy...
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 18:34
| Agn napisał/a: | Szczególnie polecam jego wypowiedź odnośnie związków - uwaga, do zakochania się. |
Nie tylko to jest do zakochania się
Zresztą, co ja tam gadam - dla mnie to już i tak po herbacie, bom zajunkizowana na ament.
Wypatrzyłam fotkę Jun Ki z kotkiem - ciekawe czyim? On ma chyba dwa psiaki.
http://i1341.photobucket....zpsd2c86dd1.jpg
Edit: aaaaa, podoba mi się to zdjęcie Jun Ki w wersji ciut bardziej dorosłej
http://i1341.photobucket....zpsa8a60334.jpg
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:37
Wiedziałam! Wiedziałam, że wyłapiesz tego kotka!
Z dzikim kiciusiem też gdzieś tam pod spodem było.
Dobra, wracam do 13. odcinka, Gunman czeka...
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:38
*potakuje, nie mogąc już wydobyć z siebie niczego inteligentnego*
Tymczasem w Joseon gunman...
Yoon Kang wzdycha, że to już koniec - jakie "koniec", gościu? Toż dopiero połowa dramy za nami! Won Shin się zabezpieczył wcale nieźle, to szczwana bestia. Może dlatego tak piekielnie lubię tę postać. Mogę go uwielbiać i mu współczuć, z jednej strony trzymać za niego kciuki, a z drugiej - pragnąć, by Yoon Kang go porządnie złapał i raz na zawsze się z nim rozprawił. A potem wziął w obroty resztę tego zatwardziałego towarzystwa.
Aragonte - Wto 14 Paź, 2014 18:42
*ogląda zdjęcia i się rozpływa*
Niech ktoś przyśle ekipę sprzątającą i zeskrobie resztki mnie sprzed monitora, bom już rozpłynięta do reszty
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:44
Ty się lepiej cementuj w jeden solidny kawałek, bo sobota nas czeka! Że nie wspomnę, że jeszcze trochę Junki do oglądania się znajdzie.
(Piękne są takie fazy, kiedy wszyscy są zgodni, że aktor wart jest szacunku i uczuć ciepłych wszelakich.)
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:50
Kurczę! Hye Won przyszła do Yoon Kanga przeprosić za ojca. Co on na to?
- Choćbyś przeprosiła dziesięć tysięcy razy mój martwy ojciec nie powstanie z grobu!
No dobra, ale nie wyżywaj się na niej, co? Kobieta ci nic nie zrobiła.
Zaraz się pewnie dowie, że prawicowcy będą mu chcieli zrobić ziazi...
Edycja: BANG! No i właśnie go aresztowali, a Won Shin jest na wolności. Kurde mol, no!!! Walcz, Yoon Kang! Nie daj się!!!
Admete - Wto 14 Paź, 2014 18:57
Z tej strony, którą wkleiłyście najbardziej mi się podobają te zdjęcia ( podkarmię wasza fazę ):
Agn - Wto 14 Paź, 2014 18:59
Hah! Albowiem są to piękne zdjęcia! I to ostatnie - tak, mój typ. ^^ To chyba jakieś powojskowe, że ma takie króciuteńkie te włosy.
|
|
|