Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach
Trzykrotka - Nie 19 Sty, 2020 22:39
| Aragonte napisał/a: | ale powrót Se Ri |
Baardzo satysfakcjonujący, prawdaż
Zauważyłaś, jak od razu założyła swoją dawną maskę?
| Aragonte napisał/a: | O tak, posiadacze Facebooka, uważajcie |
I owszem, oj owszem.
Ale będzie teraz heca, kiedy całe towarzystwo wyląduje na Południu, oznaki już było widać.
No i taadaaam
Aragonte - Nie 19 Sty, 2020 22:46
| Trzykrotka napisał/a: | Baardzo satysfakcjonujący, prawdaż
Zauważyłaś, jak od razu założyła swoją dawną maskę? |
A, owszem, ale wcale jej się nie dziwię - z taką rodziną inaczej się nie dało.
Trzykrotka - Nie 19 Sty, 2020 23:03
| Aragonte napisał/a: | | z taką rodziną inaczej się nie dało. |
Bardzo satysfakcjonująca była chwila jej wkroczenia za zebranie zarządu a jeszcze bardziej - odebrania pierścionka.
Ta czarna szwagierka to wojowniczka z Baek Dong Su, prawda?
Ten odcinek jak dla mnie należał do Szczura:
Zryczłam się okropnie. Aż trudno uwierzyć, że to ten sam aktor, który grał wstrętnego szefa głównego bohatera w My Mister.
Bardzo cieszę się, że brata Hyun Bina gra ten pan
ZUy jest fantastyczny. Bardzo dobry aktor, wspaniale zły.
A ten pan w mundurze (nawet z czerwoną gwiazdą) to już w ogóle
Aragonte - Nie 19 Sty, 2020 23:22
| Trzykrotka napisał/a: | | Ta czarna szwagierka to wojowniczka z Baek Dong Su, prawda? |
Faktycznie, masz rację - to była ona. A ja się zastanawiałam przez chwilę, skąd ją kojarzę.
I też uważam, że Zuy jest dobrze zagrany.
Edit: no tak, ekipa dotarła różnymi drogami do Seulu
Trzykrotka - Nie 19 Sty, 2020 23:45
| Aragonte napisał/a: | no tak, ekipa dotarła różnymi drogami do Seulu |
Przy czym znów bezkonkurencyjne okazały się kaczuszki wzbogacone o jedną. Scena kupowania ramenu instant oraz wnioski na temat obfitości nudli z powodu braku ryżu mnie zabiły Oraz podejrzenie, że auta z całego kraju zagoniono na drogę przejazdu ich autokaru, dlatego jest ich tak dużo A już próba wtopienia się w tłum
Aragonte - Pon 20 Sty, 2020 00:19
| Trzykrotka napisał/a: | | Przy czym znów bezkonkurencyjne okazały się kaczuszki wzbogacone o jedną |
Cztery kaczuszki i szczurek
Mignęła też (w podskokach ) znana nam zielona żabka
Trzykrotka - Pon 20 Sty, 2020 01:21
Żabkę schowałam w spoiler, żeby na wszelki wypadek nie psuć ci zabawy Aż pisnęłam na jego widok. Tak ohydnego dresiku nie widziałam od czasów Secret Garden, a fryz przywędrował prosto z Dream High.
Aragonte - Pon 20 Sty, 2020 01:30
| Trzykrotka napisał/a: | | Tak ohydnego dresiku nie widziałam od czasów Secret Garden |
Myślisz, że to aluzja do Secret Garden przez Hyun Bina?
BeeMeR - Pon 20 Sty, 2020 06:54
Ten ohydny dresik i fryz to nawiązanie do Secretly Greatly, filmu Koszmita o szpiegach z północy udających idiotów by nie budzić podejrzeń
Admete - Pon 20 Sty, 2020 07:18
| Trzykrotka napisał/a: | | ZUy jest fantastyczny. Bardzo dobry aktor, wspaniale zły. |
Ja tego aktora bardzo lubię, z fragmentów Crash on mi się podobał najbardziej Plus Młody. Hyun Bin to nie mój typ Dla was więcej zostaje
Właśnie miałam pytać, co to za zielone cudo na zdjęciach
Trzykrotka - Pon 20 Sty, 2020 10:20
| BeeMeR napisał/a: | | Ten ohydny dresik i fryz to nawiązanie do Secretly Greatly |
Aaaa! Nie widziałam i nie wyłapałam. W ten sposób scena jest jeszcze śmieszniejsza Ten dresik z SG występował kilka razy w różnych dramach jako aluzja, ale Koszmitowy nie ma cekinów
Nie będę absolutnie nikogo nawracać a Hyun Bina. Dość się nagrał palantow zeby ludzie go nie lubili. To samo z urodą - kazdy lubi co lubi, nie lubi czego nie lubi. Na mnie na przykład Hyun Bin nie robił żadnego wrażenia w Alhambrze. Ale tutaj jest wspaniały. Postać gra bardzo pozytywną i emanuje cichą, ale zdecydowaną męskością. Taką prawdziwą, która zawsze chroni słabszych i umie ugotować nudle. Ogromnie mi się podoba. Nic dziwnego, że Se R pławiąca się w luksusach wlasnego domu i tak nie jest szczęśliwa, kiedy nie ma go przy niej.
Park Min Young wrzuciła na instagrama plakat z nowej dramy, tej z Robotinkiem. Piękny jest. Oby to była dobra drama
Admete - Pon 20 Sty, 2020 15:22
| Trzykrotka napisał/a: | | Dość się nagrał palantów, żeby ludzie go nie lubili. |
Nie widziałam niczego, więc to nie rzutuje Widziałam go tylko w tym filmie z jesienią ( chyba z jesienią w tytule). Sprawdziłam - Late Autumn. Wiadomo, że każdemu co innego. Nie krytykuję przecież ani aktora ani postaci Postaci zresztą nie znam, bo widziałam tyle, co przy sprawdzaniu odcinków. Widocznie nigdy nie zagrał w niczym, co jest w moim guście Pana Złego znam z Partners for justice, a Młodego z dwóch dram chyba. Duży Crash zaraz będzie.
Ciągnie mnie teraz do powtórek, nowe rzeczy trochę mnie nudzą. Nie ma nic porywającego. Chocolate się skończyło...
Aragonte - Pon 20 Sty, 2020 16:41
| Admete napisał/a: | | Pana Złego znam z Partners for justice, a Młodego z dwóch dram chyba. |
A którego Młodego? Jednego z tych czterech żołnierzy?
Admete - Pon 20 Sty, 2020 16:47
Nie, Drugiego. Żołnierze to nie wiem, jak wyglądają. Kim Jung-Hyun - znam go z Rebel i z The Time ( oglądałam do momentu śmierci jego bohatera ).
Coś dla was - zapowiedź nowej dramy z Bogusiem:
https://forums.soompi.com/topic/445528-upcoming-drama-2020-record-of-youth-청춘기록/
http://asianwiki.com/Youth_Record
Trzykrotka - Pon 20 Sty, 2020 17:51
| Aragonte napisał/a: | | A którego Młodego? |
On do tej pory grywał młodociane role. Chyba Time był pierwszą albo jedną z pierwszych doroslych dram. Jeszcze w JI ganiał w mundurku jako młodszy brat Gongowej.
Ta drama z Bogusiem na razie brzmi okropnie nijako, ale obsada jest na tyle gwiazdorska, że pewnie coś się za tym durnym opisem kryje. Jakaś głąb.
Admete - Pon 20 Sty, 2020 18:09
W Rebel to nie była nastoletnia rola. Normalna, jeszcze nie tak duża, ale postać Moriego zapadła widzom w pamięć. W Time był świetny, nie wiem, czy to ta depresja się przebijała przez postać, ale jego bohater był straszliwie smutny i zmęczony.
Trzykrotka - Pon 20 Sty, 2020 18:28
Dobrze, że wrócił do grania, bo różnie mogło być. W Time chyba jego bohater zniknął przedwcześnie z ekranu, nie zastępowali go nikim innym, prawda?
Admete - Pon 20 Sty, 2020 18:34
Nie zastępowali. Postać umarła wcześniej. Nie wiem, jak to dalej poprowadzili.
Aragonte - Wto 21 Sty, 2020 21:21
Włączyłam sobie dla rozrywki Catch the Ghost. Dzisiaj chyba i tak nici z pisania
Czy pani komendant nie grała czasem w BV?
Admete - Wto 21 Sty, 2020 22:59
Nie pamiętam już. Kojarzę ja z różnych dram.
Aragonte - Wto 21 Sty, 2020 23:13
Sprawdziłam - grała tę ajummę od wiolonczeli. Ale znam ją też np. z Brain.
Trzykrotka - Śro 22 Sty, 2020 21:58
Prawda, grała w BV Wiedziałam, że ją znam, ale nie szukałam kto to.
Crash - jest zapowiedź 11 odcinka i południowych przygód ciąg dalszy Zdaje się, ze znów się pośmiejemy.
https://nabongsun.tumblr.com/post/190391867735/lindakml88-crash-landing-on-you-11-preview-video
Fiu fiu, jaka stylówa kapitana, hoho!
Aragonte - Śro 22 Sty, 2020 22:44
| Trzykrotka napisał/a: | Crash - jest zapowiedź 11 odcinka i południowych przygód ciąg dalszy Zdaje się, ze znów się pośmiejemy. |
Liczę na to
Admete - Śro 22 Sty, 2020 22:58
U mnie tydzień bez dram. Ale potem sobie odbiję
Trzykrotka - Śro 22 Sty, 2020 23:23
Ja miałam małą dwudniową przerwę, ale dziś już sobie coś pooglądałam. W Go Back Couple, tak jak można było się domyślić, po połowie dramy eks-małżonkowie zbliżają się do siebie w swoim życiu kampusowym. Zaczynają widzieć tę drugą osobę od różnych niespodziewanych stron i powoli rozmawiają o tym, dlaczego się nie dogadywali, czemu to czy tamto nie zagrało. Jednocześnie igrają z czasem - każdy wie, że dłubanie w przeznaczeniu i próby naprawienia przeszłości tak, żeby przyszłość była lepsza, źle się kończą (pamiętamy choćby przypadki uczonego i aktorki z Queen In Hyun Man). Teraz obydwoje zmówili się przeciwko wstrętnemu typowi, który potwornie zalazł za skórę 38-letniemu Ban Do i właśnie rozbijają jego związek z pewną bardzo bogatą, a brzydką dziewczyną. Przed przeskokiem czasowym pan był mężem owej bogaczki, robił ją w konia i żył jak król za jej pieniądze. Zobaczymy, co wyniknie z różnych działań na kampusie - jeszcze 5 odcinków przede mną.
|
|
|